PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن ip های جدید یک سرور اختصاصی

TakAvaz
December 3rd, 2013, 15:48
سلام من تازه یه سرور گرفتم ، میخوام ip هایی ک خریدمو فعال کنم آخه فعال نیستن میشه راهنمایی کنید چطور باید این کارو بکنم؟ پینگ نمیدن آی پی هام مرسی

TakAvaz
December 3rd, 2013, 16:25
ایول باو ایول ، هیشکی نمیگه ، موندم اینجا انجمنه وب هاستینگه ، فک کنم اومدم میدون تره بار هیشکی بلد نیس ، مسئله پول بابا پولم میدیم چتونه قایم میشید ، ما ک پولو میدیم ولی شما هم ی shop به وسط آدرس اینجا اضافه کنید حتما

Metalik
December 3rd, 2013, 16:29
سلام
ديتاسنتر؟
نوع مجازي ساز؟
سيستم عامل؟

TakAvaz
December 3rd, 2013, 16:32
هتزنر
VMWARE
iintel cori 7
سیستم عاملو متوجه نشدم ولی دیگه نوشتم
داش قربون مرامت یه نفر پیدا شد ب دادمون رسید. اللهم صلی الله محمد و آل محمد خدایا شکرت

Metalik
December 3rd, 2013, 16:50
هتزنر تنظيم خاصي نياز نداره. اگه تنظيمات ip رو به درستي وارد كرده باشيد و فايروال مشكلي نداشته باشه به راحتي بايد ping بده. مشكل از تنظيمات ip يا فايروال شماست كه بايد بررسي بشه.

TakAvaz
December 3rd, 2013, 16:53
داش میشه بگی چطور اینا رو چک کنم ببینم اوکیه یا نه؟ آخه نه از فایر وال خبر دارم نه از تنظیمات ip ممنون میشم اگه راهنمایی کنی ک این آی پی ها اوکی شن

dexin
December 3rd, 2013, 17:25
آی پی که تنظیمات نمیخاد . آی پی که رو سرور اختصاصی ست میشه تا زمانی که روی vps ها ست نشه پینگ نمیده
اگه خواستید بگید مشکلتونو حل کنم

safeith
December 3rd, 2013, 19:42
باید یک روتر برای آی پی های جدیدی که خریدید ایجاد کنید و بهترین گزینه استفاده از لینوکس دبیان برای روتر است

hadi_am
December 3rd, 2013, 19:54
درود

اولین باره میشنوم باید واسه آی پی سرور اختصاصی روتر بگیریم...

تا اونجایی که بند در جریانم تا وقتی که آی پی رو به سروراتون ندید موقع نصب مشکل حل نمیشه...

ما خودمون هم 250 تا آی پی داریم
همشونم متصله به سرور ولی پینگ نداره باید اول به سرور بدید و شبکه رو به آی پی وصل کنید بعد کار کنه...

ارادتمند شما

هادی امیری

MagicVps.Com
December 3rd, 2013, 20:16
درود

اولین باره میشنوم باید واسه آی پی سرور اختصاصی روتر بگیریم...

تا اونجایی که بند در جریانم تا وقتی که آی پی رو به سروراتون ندید موقع نصب مشکل حل نمیشه...

ما خودمون هم 250 تا آی پی داریم
همشونم متصله به سرور ولی پینگ نداره باید اول به سرور بدید و شبکه رو به آی پی وصل کنید بعد کار کنه...

ارادتمند شما

هادی امیری

توی هتزنر اینجوری هست دوست عزیز باید یک روتر ادد کرد سپس از طریق اون روتر ایها را توی نتورک ادد کرد و نت دارشون کرد هر دیتا سنتری تنظیمات خاص خودش داره

Metalik
December 3rd, 2013, 20:18
از هتزنر دو تا سرور داشتیم، بدون روتر و به راحتی از ip های اضافه در vps ها استفاده می کردیم، مشکلی هم نبود

TakAvaz
December 3rd, 2013, 20:39
توی هتزنر اینجوری هست دوست عزیز باید یک روتر ادد کرد سپس از طریق اون روتر ایها را توی نتورک ادد کرد و نت دارشون کرد هر دیتا سنتری تنظیمات خاص خودش دارهکاملا صحیح است ، باید روتر ساختo:-)ولی بلد نیستم دادم یکی اوکی کنه