توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه شما از Netdirekt
Arte
April 11th, 2010, 16:31
با سلام
از دوستان و عزیزان هستند کسانی که از دیتاسنتر Netdirekt سرویس گرفته باشند ؟
در صورت مثبت بودن جواب تجربه ی شخصی خودتون رو اینجا بیان کنید .
سپاس .
Arte
April 11th, 2010, 19:25
به نظر میرسه دوستان هیچ یک تجربه ای از این دیتاسنتر نداشتن
مهم نیست ...
من ازش سرور میگیرم تجربم رو اینجا میگم :d
pouyasazan
April 11th, 2010, 20:08
سلام
من یک تجربه جالب از یک نفر که با این دیتاسنتر مشکل داشته برای شما می گذارم:
netdirekt is not responding to clients emails - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=938519&highlight=Netdirekt)
در اینجا چند چیز ذکر شده است:
1- پشتیبانی تلفنی این شرکت فقط به زبان آلمانی است
2- اگر پی پل دارید با آنها کار کنید که سرور داون نشود
3- پشتیبانی ایمیلی ضعیف و عدم وجود سیستم تیکتی برای پشتیبانی
امیدوارم توانسته باشم کمک بکنم
Arte
April 11th, 2010, 20:30
سلام
من یک تجربه جالب از یک نفر که با این دیتاسنتر مشکل داشته برای شما می گذارم:
netdirekt is not responding to clients emails - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=938519&highlight=Netdirekt)
در اینجا چند چیز ذکر شده است:
1- پشتیبانی تلفنی این شرکت فقط به زبان آلمانی است
2- اگر پی پل دارید با آنها کار کنید که سرور داون نشود
3- پشتیبانی ایمیلی ضعیف و عدم وجود سیستم تیکتی برای پشتیبانی
امیدوارم توانسته باشم کمک بکنم
ممنون ,
تاپیکش هم جدیده .
alborzgostar
August 25th, 2010, 20:43
از نظر شبکه چطور هستند؟
Aria
August 25th, 2010, 21:13
سلام.
من چند دقیقه پیش در حال بررسی سرور های این دیتاسنتر در سایت خودشون بودم.
ارزونی این سرویس ها کمی برام عجیب بود ولی در نهایت متوجه شدم که زیاد هم عجیب نیست چون از سخت افزار های Mid-Class محصول شرکت Fujitsu Siemens استفاده می کنند که قیمت نسبتاً پایینتری نسبت به سیستم های Dell - HP - Supermicro و ... داره.
ولی نکته ای که واقعاً من رو به شک انداخت، این بود که *چرا* در سایت webhostingstuff هیچ profile ای برای این شرکت وجود نداره ؟؟
حتی شرکت ایرانی ای مثل HostIran هم در این سایت بخش Review و همینطور Uptime Monitoring داره و عملاً هر شرکت قدیمی و معتبری یک Profile در این سایت برای خودش داره و همه می تونند ببینند وضعیت uptime و همینطور review مشتری های این دیتاسنتر چگونه هست.
تمام موارد بالا منظور به *بد* بودن این دیتاسنتر نیست و فقط در حد سوال برای من پیش اومد که خوشحال میشم اگر هر یک از دوستان که اطلاعات دقیقتری دارند، برای من و دیگر کاربران هم ذکر کنند چون واقعاً به یک سرور از کشورهای اروپایی نیاز دارم ولی فقط کیفیت برام مهم هست و به همین دلیل فعلاً یک سرور از Rapidswitch گرفتم که از uptime 100% شبکه این دیتاسنتر اطمینان دارم.
با تشکر.
J4vad
August 25th, 2010, 21:26
با سلام ،
آریای عزیز ، بنده هم این سوالات برایم پیش آمده بود که تا حدودی حل شده ، فعالیت های Netdirekt فقط در زمینه دیتاسنتر نیست و با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم این دیتاسنتر به طور تخصصی روی این موضوع تمرکز ندارند ، ضمن اینکه تا چندی پیش حتی فروش عمومی نداشتند و فقط به صورت خصوصی کار می کردند ، بعد از مدتی فروش به صورت برگه های قرار داد را شروع کردند و حالا نیز عموم می توانند از سرور های آن ها استفاده کنند ، بنده حدس می زنم اگر گذشته ای را ندارند دلیل بر عدم تمرکز زیاد آن ها در مبحث فروش عمومی و گسترده است ....
احساس می کنم آینده خوبی در انتظار این دیتاسنتر باشد البته باید قبول کرد که جزء بهترین های اروپا محسوب نمی شود اما از نظر من در سطح کیفی خوبی قرار دارد . اما اگر بخواهم Uptime خوبی داشته باشم Leaseweb را به Netdirekt ترجیح می دهم . اما ناگفته نماند مزیت هایی را هم از دست خواهم داد و نباید از این قافل بود که Netdirekt هم از نظر Uptime قابل قبول است و 99.5% که در سایتشان ذکر کرده اند از نظر من بعد از چند سال کار با آن ها درست و حقیقی است .
موفق باشید .
Aria
August 25th, 2010, 23:05
سلام.
بسیار عالی، من هم دقیقاً به این موارد فکر کرده بودم چون بیشتر دیدم که افراد مختلف در زمینه Game Server از این دیتاسنتر استفاده می کردند و به نظر می رسید که جدیداً به فروش سرور های اختصاصی مشقول شدند که این احتمال بنده توسط شما تایید شد.
جواد جان اگر لطف کنید و آدرس ایمیلتون رو به من بدید ممنون میشم، یک سرور از این دیتاسنتر می خوام که مستقیم میتونم تهیه کنم ولی حتماً شما که چند سال هست با این دیتاسنتر کار می کنید بیشتر از من نفوز دارید و من به این مورد نیاز دارم ;)
با تشکر.
J4vad
August 25th, 2010, 23:11
آریا جان پیغام خصوصی شد .
موفق باشید.
irlogo
August 26th, 2010, 11:56
کارمند های شرکت خیلی با ادب برخورد می کنند
TukaNet
August 26th, 2010, 12:19
بحث نت دایرکت که قبلا شد ، سرچ کنید تاپیکش رو پیدا کنید !
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
اینم لینک تاپیک : درخواست سرور اختصاصی از اروپا (http://www.webhostingtalk.ir/f12/درخواست-سرور-اختصاصی-از-اروپا-13557)
the_coder
August 26th, 2010, 12:28
سلام منم از netdirect سرور دارم البته مدت زیادی نیست که ازشون سرور دارم اما در این مدت به این نتایج رسیدم :
1-پشتیبانی از طریق ایمیلشون واقعا عالیه و به سرعت جواب میدن(بستگی به مهم بودن با نبودن ایمیل داره)
2-از نظر قیمت هم که خودتون دیدید به چه صورت هست
3-از نظر سرعت هم واقعا پورتش اختصاصی هست و سرعت خوبی داره
4- از نظر شبکه هم هیچ مشکلی نداره
5-اما از نظر uptime : هنوز زوده که بشه راجع به uptime قضاوت کرد اما من شب اول 3 ساعت قطعی داشتم که گفتن یک مشکل داخل شبکه بوده(البته این چیزها واسه هر دیتاسنتری طبیعی هست و ممکنه اتفاق بیفته) و جز این یک مورد هیچ قطعی نداشتم و خوب داره کار می کنه هرچند خودشونم گفتن 99.5%
6- تا حالا هم برای من زیاد حساس نبوده از نظر report
خلاصه همه جوره با ما راه اومدن :)
TukaNet
August 26th, 2010, 12:31
با مشخصات ایران خرید کردید یا نه ؟
the_coder
August 26th, 2010, 12:33
بله با مشخصات ایران خریدیم .
ShahServer
August 26th, 2010, 23:49
من چهارشنبه یک سرور برای اولین بار سفارش دادم ازشوم. گفت تا هفته دیگه یعنی دوشنبه به بعد یعنی 5-6 روز کاری. از همین اول خدا یا خیر کنه این واسه setup بود. حالا باقیش رو نمیدونم
IFACO.Net
August 26th, 2010, 23:58
با مشخصات ایران خرید کردید یا نه ؟
اکثر دی سی های اروپایی و کانادایی با ایرانی ها مشکل ندارند
avaserver
August 27th, 2010, 00:00
من چهارشنبه یک سرور برای اولین بار سفارش دادم ازشوم. گفت تا هفته دیگه یعنی دوشنبه به بعد یعنی 5-6 روز کاری. از همین اول خدا یا خیر کنه این واسه setup بود. حالا باقیش رو نمیدونمتا به حال سرور را دیر تر از 2 روز کاری دریافت نکرده ایم .
اکثر دی سی های اروپایی و کانادایی با ایرانی ها مشکل ندارند با ایران مشکلی ندارند .
RezaFH
August 27th, 2010, 00:04
من چهارشنبه یک سرور برای اولین بار سفارش دادم ازشوم. گفت تا هفته دیگه یعنی دوشنبه به بعد یعنی 5-6 روز کاری. از همین اول خدا یا خیر کنه این واسه setup بود. حالا باقیش رو نمیدونم
ما هم دیروز یه سرور خواستیم بخریم ، مثل اینکه قطعات سخت افزاری تموم کردن و گفتن یه هفته دیگه تحویل میدیم !
ShahServer
August 27th, 2010, 00:30
Hello,
we can deliver this type of server during next week.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
من که pay کردم ولی کاش نکرده بودم
J4vad
August 27th, 2010, 00:33
Hello,
we can deliver this type of server during next week.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
من که pay کردم ولی کاش نکرده بودم
اولین باری است که چنین چیزی می بینم ، این دیتاسنتر نه از من است و نه از پدر من ولی واقعا این موارد را تا به حال نداشته ایم !
rn4j1m1
August 27th, 2010, 01:13
منم چند روز پیش یه سرور ازشون گرفتم که صحبت های آریا در این مورد درست نبود و سرور Supermicro هست
بعد از سه روز تحویل دادن (اما واقعا اذیت کردن سر تحویل دادن !)
پشتیبانی خوبی هم دارن و بعضی وقت ها کمتر از 3 دقیقه جواب دادن چند بار هم kvm رایگان ازشون گرفتم (هر بار دو ساعت)
در کل با توجه به قیمتش عالی هست
TukaNet
August 27th, 2010, 01:18
مورد خاصی نیست خوب ، پیش میاد از این موارد !
Aria
August 27th, 2010, 01:18
سلام.
هر دیتاسنتری میتونه دچار این مشکل بشه و اینطوری نیست که شما فکر می کنید "مگر روز های دیگه رو ازشون گرفتند و مگر خریدن یک سری قطعات چقدر زمان می بره ؟؟" خیر!
هر دیتاسنتری Vendor های خاص خودش رو داره و قاعده منطقی کاری این رو میگه که شما وقتی از یک سری لوازم استفاده زیاد دارید، می گردید و شرکت طرف قرارداد خودتون رو پیدا می کنید که با معیار های شما سازگار هست و دیگه فقط از اون شرکت خرید می کنید.
همینطور دیتاسنتر ها معمولاً به تعداد بالا سرور قطعات وارد می کنند و به همین دلیل برای مثلاً 50 تا CPU و همینطور 50 تا از هر قطعه دیگه نیاز به وقت دارند تا بتونند این قطعات رو وارد کنند.
پس این مورد تنها از یک طرف میتونه "ضعف" خطاب بشه و اون هم اینه که بخش Inventory دیتاسنتر باید قویتر عمل کنه و حساب سرور ها دستش باشه و هر موقع مثلاً به 5 تای آخر رسید سفارش جدید رو به vendor خودشون بدن و بار جدید رو وارد کنند تا این موارد پیش نیاد.
با تشکر.
avaserver
August 27th, 2010, 01:25
بنده موضوع را پیگیری کردم و متوجه شدم برای کاربرانی که اولین بار هست که اقدام به خرید می کنند این مقدار زمان طول می کشد و در سایر موارد کاربرانی که از قبل سرور خریداری کرده اند خیلی سریع سرور های بعدی را تحویل می گیرند ، مثل اینکه یکسری مراحل را برای کاربران جدید در نظر گرفته اند که کاربرانی که اولین بارشان نیست آن مراحل را ندارند به همین دلیل زمان بیشتری برای تحویل سرور طول می کشد .
با سپاس .
VatanVPS
August 27th, 2010, 01:54
بنده موضوع را پیگیری کردم و متوجه شدم برای کاربرانی که اولین بار هست که اقدام به خرید می کنند این مقدار زمان طول می کشد و در سایر موارد کاربرانی که از قبل سرور خریداری کرده اند خیلی سریع سرور های بعدی را تحویل می گیرند ، مثل اینکه یکسری مراحل را برای کاربران جدید در نظر گرفته اند که کاربرانی که اولین بارشان نیست آن مراحل را ندارند به همین دلیل زمان بیشتری برای تحویل سرور طول می کشد .
با سپاس .
شاید یه چیزی توی این مایه ها باشه
اولین سرور ما رو هم قشنک 3روز کاری طول دادن
این آخری 1روز کاری شد:65:
ShahServer
August 27th, 2010, 04:39
بازم هر طور باشه 6 روز زیاده.تازه ما که مشتری اول هستیم باید سریع تر بدن. کپی پاسپورت و مدارک هم ازم خواستن دادم. برام عجیبه این 6 روز اولین باره تو عمرم میبینم و این از نظر من ضعف خیلی بزرگی هست. دقیقا هم از رقیبشون hetznet هم مستقیم سرور خریدم کمتر از 24 ساعت تحویل دادن و هم چنین دیگر دیتاسنتر های امریکایی. در جواب دوستان که میگه ساپورت 3 دقیقه من که چیزی ندیدم از همین اول تاخیر 30 ساعته در جواب ایمیل ها. خدا به خیر کنه از روزی که سرور رو تحویل بگیرم نمیدونم چی پیش میاد. در کل از همین اول با این یک هفته دیرکرد و جواب ندادن ایمیل داره رو اعصابم راه میره
the_coder
August 27th, 2010, 04:52
تا الان که ایمیل های مهم رو سریغ جواب دادن اما ایمیل های غیر ضروری رو دیر جواب میدن .
اگر uptime هم یک خورده بهتر بود دیگه حرف نداشت هر بارم که داون میشه ایمیل میزنیم می گن مشکلی در شبکه هست داریم برطرف می کنیم
VatanVPS
August 27th, 2010, 04:53
ساعت 4:44
2تا سرور های من و سرور دوستم در داون بودن به سر می برد
پریشب هم حدود 1 دقیقه این مشکل بود
the_coder
August 27th, 2010, 05:01
شب اول 3 ساعت قطعی داشتم دیروز در حدود 10 دقیقه و امروز در حدود 20 دقیقه
VatanVPS
August 27th, 2010, 05:11
یک سری بالاست و یک سری داون
Hello,
we know the problem and are working on it.
Mit freundlichen Grüssen / Best regards
the_coder
August 27th, 2010, 05:14
دقیقا همین ایمیل هم برای من فرستادن . اگر میشه ایدی یاهو تون رو برام با پیغام خصوصی ارسال کنید . ظاهرا اینکه در سایت گذاشتین همیشه افلاین هست و ایدی اصلیتون نیست
J4vad
August 27th, 2010, 05:16
تایید میشه ! مثل اینکه این قضیه تمومی نداره ! اگر همینطور ادامه پیدا کنه باید فکر دیگه ای بکنیم .....
MagicVps.Com
August 27th, 2010, 05:29
با سلام ،
احساس می کنم آینده خوبی در انتظار این دیتاسنتر باشد البته باید قبول کرد که جزء بهترین های اروپا محسوب نمی شود اما از نظر من در سطح کیفی خوبی قرار دارد . اما اگر بخواهم Uptime خوبی داشته باشم Leaseweb را به Netdirekt ترجیح می دهم . اما ناگفته نماند مزیت هایی را هم از دست خواهم داد و نباید از این قافل بود که Netdirekt هم از نظر Uptime قابل قبول است و 99.5% که در سایتشان ذکر کرده اند از نظر من بعد از چند سال کار با آن ها درست و حقیقی است .
موفق باشید .
تایید میشه ! مثل اینکه این قضیه تمومی نداره ! اگر همینطور ادامه پیدا کنه باید فکر دیگه ای بکنیم .....
رفیق یعنی توی این چند سالی که باشون کار کردین این مشکل نداشته و توی این چند روز اخیر پیش امده یعنی اگر جدیدا اینطور شده که حتما حل میشه و مشکل خاصی نباید باشه
ایا سالهای قبل هم همینطور بوده
IFACO.Net
August 27th, 2010, 05:53
پارسال مد شده بود همه هجوم برده بودند از گیگا سرور می گرفتند، بعدش حمله به سوی ورلداستریم شروع شد بعدش کارو بود چند ماه پیش او وی اچ بود حالا هم تب نتدایرکت فراگیر شده ! نمیدونم این از شاخه به شاخه پریدن دوستان تا کی ادامه خواهد داشت ؟! :109:
the_coder
August 27th, 2010, 05:56
شما اگر دیتاسنتر خوب با قیمت مناسب میشناسید معرفی کنید تا ما مرتبا اواره ی دیتاسنتر های مختلف نشیم و یک جا بمونیم
J4vad
August 27th, 2010, 05:56
رفیق یعنی توی این چند سالی که باشون کار کردین این مشکل نداشته و توی این چند روز اخیر پیش امده یعنی اگر جدیدا اینطور شده که حتما حل میشه و مشکل خاصی نباید باشه
ایا سالهای قبل هم همینطور بوده
والا اولین بار هست بعد از چند سال می بینم اینقدر بی در و پیکر شده دیتاسنتر ! احساس می کنم سطح کیفی افت کرده ، امیدوارم حل بشه چون من مثل شما و دوستان دیگر 1 یا 2 سرور ندارم چندین سرور دارم که اگر درست نشه مجبورم به یک دیتاسنتر مناسب انتقال بدم ، خدا رو شکر در آمریکا و کانادا هم سرور دارم و اون ها دارند به خوبی کار می کنند وگرنه کلاهمون پس معرکه بود ...
به هر حال امیدوارم حل بشه ! اما امشب مثل اینکه مشکل شبکه نبود احساس می کنم سرور ها خاموش شدند و یکباره روشن شدند چون سرور هایی که مجازی ساز داشتند همه Stop شده بودند .
از نظر من هیچ دیتاسنتری دیتاسنتر آمریکایی و کانادایی نمیشه ....
موفق باشید .
MagicVps.Com
August 27th, 2010, 06:02
حیفه که دیتا سنتری مثل این مشکل اپ تایم بخوره باید دید واقعا مشکلشون چی بوده یا چی هست
حداقل میشد توی دیتا سنترهای اورپایی یکشون که زیاد گیر بازار نیست و پورت خوب داره روی این حساب کرد
the_coder
August 27th, 2010, 06:02
من می خواستم از این ماه سرور رو عوض کنم و هزینه رو 3 ماهه پرداخت کنم ، دارم کم کم شک می کنم؟ بچه ها احیانا اگر به ناچار خواستیم تغییر دیتاسنتر بدیم کجا رو پیشنهاد می کنید؟
IFACO.Net
August 27th, 2010, 06:05
شما اگر دیتاسنتر خوب با قیمت مناسب میشناسید معرفی کنید تا ما مرتبا اواره ی دیتاسنتر های مختلف نشیم و یک جا بمونیم
به خاطر مسائل تحریم ، نمی توانیم ریسک هر جایی رو قبول کنیم والا دی سی های بسیار با کیفیت تری هستند که به ایرانی ها سرویس نمیدند
ولی برای اینکه مرتبا دچار سردر گمی نشید، بهتره از دیتاسنترهای که در ذیل نام بردم سرویس بگیرید تا به ندرت مجبور به جابجایی بشید.
iweb.com - xlhost.com - caro.net - leaseweb.com و ...
the_coder
August 27th, 2010, 06:20
راستش من دنبال پورت 1 گیگ هستم که فکر نکم هیچجا جز نتدایرکت با این قیمت ها گیرم بیاد
MagicVps.Com
August 27th, 2010, 06:27
فقط و فقط ovh هیچ وکدوم چه از نظر اپ تایم چه کیفیت سرورخصوصا پورت به گرد پاش هم نمیرسن البته به شرطی که ادم بتونه مستقیما خرید کنه و لاغیر وگرنه مشکلاتی این شکلی گریبانگیرتون میشود
که در زیر یک نمونش میگم
مثلا الان که یکی بود که هرکی از ovh سرور گرفته بود از همون شخص گرفته بود دست ملت توی حنا گزاشت سرورهای ملت خاموش شد طرف هم عین خیالش نبود 2تا سرور از من بسته شد هزینه یکشون هم فقط 1 هفته بود داده بودم کلی ضرر کردم کلی هم مشتری از دست دادم
توی فروم هم خیلی ها سر این قضیه مشکل پیدا کردن ولی ظاهرا بخاطر اینکه سرورهاشون دست ایشون بود کسی نیامد حرفی بزنه و البته به همه گفته که بعداز تمام شدن زمان شارج سرور دیگه تمدید نمیکنه . والبته طرف اکانتش کلا بستن داخل ovh و حدود 50 تا سررو ملت هم پا در هوا شده که همه باید بعداز پایان شارجشون فکر جابجایی باشن اگر مستقم خردیه بودن این وضعیت نداشتن از جمله خودم
VatanVPS
August 27th, 2010, 09:48
من که با این کارا زده شدم اصلا
بعد اون داون کلا همه چیز به هم ریخته بود کلی ور رفتم ایمیل دادم از 5صبح تا 10 صبح که الانه و میخوام برم بخوابم :d
ovh هرچی بود این مساله اینطوری رو نداشت...