PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدست اوردن فایل های روی سرور پس از خرابی سرور لینوکس

p30win
December 3rd, 2013, 07:41
سلام، دوستان من یه وی پی اس برای سرور دانلود خریده بودم و حدود 50 گیگ روش آپلود فایل داشتم بعد داشتم فایل آپود میکردم ک یه ارور عجیب و غزیب میداد بررسی کردم و متوحه شدم ک 3 تا پارتیشن مختلف برای سرور معرفی شده بود:
home: 170gig
root:50gig
nemidoonam esmesh chi bood: 2.76 gig
مثل اینکه فایل های من ک از طریق یوزر روت و با اف تی پی اپلود میشدن در پارتیشن روت ذخیره می شدن، در پی رفع مشکل بودیم و با مدیر سرور تماس گرفتن بهم گفتن صبر کنم به مشکلم رسیدگی خواهد شد
ولی من صبر نداشتم و دستکاری هایی کردم (راستی من وبمین webmin نصب کرده بودم رو سرور) خلاصه اخر کاری که سنگ تموم گذاشتم و کلا الان سرور بالا نمیاد نمیدونم کجا رو دسکاری کردم

دوستان کسی اطلاع نداره ک چطور باید فایل های موجود در هارد مربوط به سرور لینوکس sentos 6.4 رو ک بوسیله Vmware مجازی سازی شده رو بدست بیارم؟؟؟؟
تروخدا کمکم کنین که خیلی حالم خرابه
هرچی زحمت کشیدم داره به باد میره

ULTRAWEB
December 3rd, 2013, 09:23
خوب باید دسترسی ها رو ارسال فرمایید که اگرشد سیستم رو به بصورت عادی براتون بوت کنیم
در 90درصد موارد میشه ترمیم کرد بوت رو و نیازی به انتقال فایل ها به سرور دیگر و انتقال نیست
البته باید دید پارتیشن ها رو پاک و یا خراب نکرده باشین اگر به پارتیشن ها دست نزده باشین

dexin
December 3rd, 2013, 09:52
راهی غیر از داشتن دسترسی لینوکس نیست .

OnlineServer
December 3rd, 2013, 09:57
سلام.
با حالت rescue سرور را بوت کنید از طریق scp به سرور دیگر منتقل کنید .