PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید خودکار دامنه و کلاهبرداری ریسلو

abc
December 2nd, 2013, 13:36
سلام
دیشب پنل ریسلو رو برای تمدید دامنه ها شارژ کردم که 7/8 تا دومینم رو دستی شارژ کردم
ولی امروز که وارد پنل شدم دیدم همه دومین های منقضی شده مشتریهام که نمیخواستن سرویسشون تمدید بشه هم اتوماتیک خود ریسلو تمدید کرده و نزدیک به 400هزار تومن بهم ضرر زده

اینم کلاهبرداریشون
هیچ کجای دنیا اتوماتیک تمدید نمیشه مگر اینکه خودم تنظیم کرده باشم

الان چیکار کنم اینجوری 400تومن بهم ضرر وارد میشه واسه این همه دومین الکی که تمدید شده و به هیچ دردی نمیخورن

ULTRAWEB
December 2nd, 2013, 13:51
ایمیل بزنید و بگید این چه وضعیه ببینید جواب چی میدن؟

j4b3r
December 2nd, 2013, 13:58
سلام
تا الان شاید حدود 4 تا یامیل برای من اومده و این روند تمدید دامنه رو توصیح داده
اگر نماینده هستید.
ایمیلهایی هم که می فرستن چک کنید
که نحوه غیر فعال سازی رو گفتند.
بدون دلیل متهم نکنید

Kian
December 2nd, 2013, 14:15
در قسمت settings باید تمدید اتوماتیک رو غیرفعال کنید

abc
December 2nd, 2013, 14:18
سلام
اگر نماینده هستید.
بدون دلیل متهم نکنید

یعنی چی یکی مثلا 200تا کاستومر داره کنترل نداره و حواسش مثل من نبوده به قضیه
اینا باید از اول غیر فعال میکردند تا کسی بخواد و لازم داشته باشه فعال کنند
الان هیچ کاری نمیشه کرد واسه این قضیه که تمدیدیها برگرده و اعتبارم به پنل برگرده؟

DeltaGostar
December 2nd, 2013, 14:24
دامنه ها رو نصف شون از
ریسلرکلاپ هنوز انتقال نداده به خصوص .org . net
نمیدونم چی کارشون کنم خسته شدم از اینجا

ADMlN
December 2nd, 2013, 14:56

یعنی اینکه اگر قصد دارید با هر شرکتی کار کنید باید مسئولیت پذیر باشید و دقت کامل کنید

خیلی فرهنگ زشتی هست نصف حرفی که هر روز میگیم داریم به دیگران تهمت میزنیم

END
December 2nd, 2013, 15:06
حرف شما درسته ، هیچ جای دنیا این شکلی نیست که قبل اینکه مشتری پرداخت کنه ریسلر از جیبش بده و این گزینه ( تمدید اتوماتیک همه سرویس ها ) خیلی احمقانه به نظر میرسه !

بنده هم حواسم نبود و ابتدای کار 30 دلار از این طریق ضرر به من وارد شد
بهشون که گفتم بعد دو روز ج دادن که قابل برگشت نیست

الان در تبعید هستیم همکاران ایرانی ! تبعید هم خوبی که نداره ! همش بدیه ! این از پنل مزخرفشون ، اون هم از اون گزینه احمقانشون !

m3hdi
December 2nd, 2013, 15:13
سلام
اگر نماینده هستید.
بدون دلیل متهم نکنید

بدون دلیل نیست دوست عزیز
تمدید دامنه ها به صورت اتوماتیک عیر فعال شده از پنل ، ولی دامنه رو تمدید کردن
تیکت هم پاسخ نمیدن !

yassale
December 2nd, 2013, 15:33
ما یکبار یه جا گفتیم ressllerclub خوب نیست و مشکلاتی داره بعدش دیدیم همه ریختن سرمون :d
حالا به این نتیجه فکر کنم رسیده باشین ;)
پیشنهاد میکنم اگر دامین های معتبری دارید هر چه زودتر منتقل کنید.

mehrdad2
December 2nd, 2013, 15:36
تیک این قسمت رو بردارید
settings/General settings/
Auto renew all products

ertebat7
December 2nd, 2013, 17:13
ما یک تیکت زده ایم و در مورد
move
سوال کرده ایم
این تیکت الان شش روز است به حالت
in progress
قرار گرفته

rezahesami
December 2nd, 2013, 17:31
ما یکبار یه جا گفتیم ressllerclub خوب نیست و مشکلاتی داره بعدش دیدیم همه ریختن سرمون :d

یه بنده خدایی هم یک بار گفت لیبرتی رزرو مورد اعتماد نیست همه گفتن توی .... اومدی لیبرتی رو نقد کنی؟!بعد که به فنا رفتن فهمیدن داستان رو. اینم همینه. به جایی رسیده میری با ساپورت ریسلرکلاب صحبت کنی وسطش میزنه بلاکت می کنه توی چت!!! این همه احترام واقعا جای تقدیر داره!!

pasargad-it
December 2nd, 2013, 17:38
سلام
دیشب پنل ریسلو رو برای تمدید دامنه ها شارژ کردم که 7/8 تا دومینم رو دستی شارژ کردم
ولی امروز که وارد پنل شدم دیدم همه دومین های منقضی شده مشتریهام که نمیخواستن سرویسشون تمدید بشه هم اتوماتیک خود ریسلو تمدید کرده و نزدیک به 400هزار تومن بهم ضرر زده

اینم کلاهبرداریشون
هیچ کجای دنیا اتوماتیک تمدید نمیشه مگر اینکه خودم تنظیم کرده باشم

الان چیکار کنم اینجوری 400تومن بهم ضرر وارد میشه واسه این همه دومین الکی که تمدید شده و به هیچ دردی نمیخورن

اول از همه بگم که کلا اینجا جای قابل اعتمادی نیست!
من 1 ماهه منتظرم دامنه هام رو انتقال بدن به این پنلم :)
دوم اینکه شما مقصر خودتی آقای من! شما داری از سرویس اون رجیستر استفاده میکنی نه اون رجیستر.پس شما باید خودتو با شرایط وقف بدی ن اونا!
ایمیل زدی ازشون بپرسی ببینی راه برگشتی هست یا نه؟

Saati
December 2nd, 2013, 17:40
یه بنده خدایی هم یک بار گفت لیبرتی رزرو مورد اعتماد نیست همه گفتن توی .... اومدی لیبرتی رو نقد کنی؟!بعد که به فنا رفتن فهمیدن داستان رو. اینم همینه. به جایی رسیده میری با ساپورت ریسلرکلاب صحبت کنی وسطش میزنه بلاکت می کنه توی چت!!! این همه احترام واقعا جای تقدیر داره!!
دقیقا. برای منم پیش اومده جوابتو 10 مین یه بار میدادن و مثل ربات یک چیزی رو تکرار میکردن یا کلا چتو کلوز میکردن هندی های کاکا سیاه گاوپرست.

rezahesami
December 2nd, 2013, 18:10
دقیقا. برای منم پیش اومده جوابتو 10 مین یه بار میدادن و مثل ربات یک چیزی رو تکرار میکردن یا کلا چتو کلوز میکردن هندی های کاکا سیاه گاوپرست.

هندی ها بله هندی ها به قول یکی با یک دلار زنده ان! برای یک دلار حاضرن هر کاری بکنن نمونه اش فری لنسره که همش دست هندی ها و پاکستانی هاست! اما الان دیگه امریکایی شده ریسلرکلاب.
البته دیگه اعتراضی نمیشه کرد. منم وقتی ریسلرکلاب این کار رو کرد خیلی بالا پایین پریدم بگم دوستان زیر بار این حقارت نرید. به اکانت منیجرم گفتم موضوع رو تمام دامین هام رو که می تونستم انتقال دادم فقط ۴ تا دامین موند که منتقل شد ریسلو اونم وسط یکیش گم شد بعد ۲ هفته پیدا شد! وقتی ماها وایسیم اونا هر کاری خواستن بکنن بعدش دیگه اعتراضی نمیشه کرد. آمار ریسلو رو قبل و بعد این ماجرا چک کنی می بینی چه حالی ما ایرانی ها بهش دادیم!

j4b3r
December 2nd, 2013, 18:15
الان هیچ کاری نمیشه کرد واسه این قضیه که تمدیدیها برگرده و اعتبارم به پنل برگرده؟
سلام
قاعده اینه وقتی ولرد سیستم جدید میشی یا قوانین اون باید کامل اشنا بشی.
وقتی دارید به ریسلو منتقل میشید و بارها اطلاع دادند با ایمیل .
این دلیل نمیشه که تعداد کاستومر زیاده ایمیل ها رو نخوندید.

بدون دلیل نیست دوست عزیز
تمدید دامنه ها به صورت اتوماتیک عیر فعال شده از پنل ، ولی دامنه رو تمدید کردن
تیکت هم پاسخ نمیدن !
تین موضوع رو حتما پیگیر باشید و نتیجه رو اطلاع بدید.
برای شخص بنده این اتفاق هم نیافتاد

akramieh
December 2nd, 2013, 18:46
بله توضیحات و ایمیل زیاد دادن که تمدید اتوماتیک را غیر فعال کنید.
البته امکان حذف دامنه ای که ثبت کردید هست و هزینه برگشت داده میشه ولی تو بحث تمدید اطلاعی ندارم.

pasargad-it
December 2nd, 2013, 18:52
جای دیگری نیست بشه انتقال داد؟

karshenasi
December 2nd, 2013, 21:18
چرا دامنه های org رو انتقال نمیدن اینا :(

Aralhosting.com
December 3rd, 2013, 01:46

جالب : دی

eh3@n
December 11th, 2013, 20:58
برای بنده هم این اتفاق افتاد حدود 5 دامنه خودکار تمدبد شد

پس از تماس با پشتیبانی گفتند اگر تا 4 روز دامنه ها را حذف کنید هزینه قابل برگشت است

هزینه تمدید 49 دلار بود که تمام 49 دلار را به حساب ما برگشت زدند

لطفا با تعصب یا ندانسته حرف نزنید و بقیه دوستان رو دلسرد نکنید

به نظر من خیلی پنل زیبا و قیمت هایی بسیار پایینی برای ثبت دامنه ارائه میدن امیدوارم این روند ادامه داشته باشه

یک مقدار سرعت پشتیبانی پایینه که با پایان قضیه نقل و انتقالات دامنه گفتند بهبود پیدا میکنه

royl
December 11th, 2013, 21:06
دامنه او ای جی منو منتقل نکردن و منقضی شد
یعنی در حد المپیک بدبخت شدم

zigma4000
December 12th, 2013, 02:38
دامنه او ای جی منو منتقل نکردن و منقضی شد
یعنی در حد المپیک بدبخت شدم

بارها از طرف rc اعلام شد که دامنه هایی که مدت کمی از اعتبارشون مونده رو تمدید کنید تا مشکلی پیش نیاد.

zigma4000
December 12th, 2013, 02:46
دوستان Resello کامل نشده و هنوز در حال بهبود و تکمیل سرویس هاشون هستند. در مورد مشکل این همکار عزیز، بارها از طرف Resello در ایمیل های مختلف اعلام شد که اگر به تمایلی به تمدید اتوماتیک در صورت عدم پرداخت از سمت مشتری ندارید، این تیک رو بردارین. که میتونین از Setting و بعد General این تیک رو بردارین. مانند تصویر :
17213

در حال حاضر بزرگترین مشکل نبودن امکان Move و یا انتقال به رجیسترر دیگر وجود داره که ما هم هنوز پاسخی دریافت نکردیم. متاسفانه دامنه هایی که از RC در وضعیت Anti Theft Protection قفل شدن در حال حاضر امکان انتقالشون از Resello به رجیسترر دیگر وجود نداره.

END
December 12th, 2013, 02:46
برای بنده هم این اتفاق افتاد حدود 5 دامنه خودکار تمدبد شد

پس از تماس با پشتیبانی گفتند اگر تا 4 روز دامنه ها را حذف کنید هزینه قابل برگشت است

هزینه تمدید 49 دلار بود که تمام 49 دلار را به حساب ما برگشت زدند

لطفا با تعصب یا ندانسته حرف نزنید و بقیه دوستان رو دلسرد نکنید

به نظر من خیلی پنل زیبا و قیمت هایی بسیار پایینی برای ثبت دامنه ارائه میدن امیدوارم این روند ادامه داشته باشه

یک مقدار سرعت پشتیبانی پایینه که با پایان قضیه نقل و انتقالات دامنه گفتند بهبود پیدا میکنه

چقدر شمارا دوست دارند !

سه تا از دامین های بنده هم خودکار تمدید شده بود جواب بنده رو بعد از 36 ساعت دادند و گفتند اگر به دامینی نیاز ندارید می تونید حذف کنید ولی هیچ هزینه ای برگشت داده نمیشه چون به ریجستری پرداخت شده اند !

behnam289
December 12th, 2013, 03:45
این شرکت ریسلو خیلی خوشحاله اما بد بخت نمیدونه این چند صد هزار دامنه که براش اومده 70% تمدید نمیشه چه کلاهی سرش رفته =))
همشون الکی ثبت شده
و اکثرا برای این چیز پی ان فروش هاست یا برای سایت های موزیک سایت های فیلم که الکی دامنه ثبت میکنند وقتی چیلتر میشند ....... تعداداین طور دامنه ها هم کم نیست
اصلا به نفع ریسلر کلاب هم شد با این وضعیت
و بعید نیست که دامنه ها را اتوماتیک هم تمدید کنه :|

eh3@n
December 12th, 2013, 11:25
چقدر شمارا دوست دارند !

سه تا از دامین های بنده هم خودکار تمدید شده بود جواب بنده رو بعد از 36 ساعت دادند و گفتند اگر به دامینی نیاز ندارید می تونید حذف کنید ولی هیچ هزینه ای برگشت داده نمیشه چون به ریجستری پرداخت شده اند !

17217

webmizban
December 15th, 2013, 16:41
سلام
در مورد تمدید خودکار باید از Seting به general برید و تیک این قسمت رو بردارید:
Global renew settings for all products in this reseller account. Note: this setting does not affect products in subreseller accounts.
Auto renew all products
Auto renew all products in this reseller account. Does not wait for successful payment from customers.

اگر دامنه اتوماتیک تمدید شد یا حتی اگر دامنه ای رو ثبت کردید میتونید تا 48 ساعت دامنه را delet کنید و بعد تیکت بزنید تا برگشت بخوره هزینه...
در مورد تیکتها هم بهترت بدونید اکثرا جواب نمیدند 2 هفته هست تیکت زدم بهشون برای انتقال دامنه های org , info جوابی ندادند هنوز

i-whost
December 15th, 2013, 16:49
خاصیت برخی افراد به اینگونه هست، هر مشکلی که سهل انگاری کاربر باشد سریعا شروع به توهین به سرویس دهنده می کند در حالی که قصد ندارد بی مسئولیتی خودش ببیند!

فرهنگ استفاده از اینترنت و خدمات وابسته به ان و پذیرش برخی مسئولیت ها هنوز به کاربرها آموزش داده نشده.