ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Ajdary.com - پیچ رنک 4 !!!

Arash.Ajdary
April 11th, 2010, 02:37
یا خدا !!!:-o
امروز با خودم می گفتم چرا رتبه سایت من با اینکه به 400 ایران و 57 هزار جهان در عرض 2 ماه رسید
چرا پیچ رنکم انقدر کمه
یعنی 0 است
ولی اینو می دونستم که گوگل هر 4 ماه پیچ رنک ها رو چک میکنه
شانسی رفتیم تو سایت Google PageRank Checker - Check Google page rank of any web pages (http://www.prchecker.info) و پیچ رنک سایت رو چک کردم
با کمال تعجب دیدم پیچ رنک شده 4
http://ajdary.com/wp-content/uploads/pr-4.jpg

خداوکیلی داشتم شاخ در می آوردم
چند بار هم تست کردم و چند جا دیگه نگاه کردن و دیدم شده 4

آخه چطور ممکنه ؟
یهو از 0 بپره به 4 ؟؟
من تو مستندات رتبه دهی سایت ها خوندم که همیشه رنک هر سایت یک دونه یک دونه بالا میره
با اینکه من خیلی رو seo کار کردم ولی اینجوریش دیگه ندیده بودم
بازم باورم نمیشه
دوستان چک کنند و ببینند حقیقت داره:-o

Woshka
April 11th, 2010, 03:39
4,5 ماه دیگه صبر کن به 2 یا حتی 0 هم میرشه
Broken link will redurce trust ;)

دونه ای جلو یا عقب نمیره
هرچفدرزش سایت باشه ارزش گداری میکنه
پیج رنک گوگل و الکسا هیچ جایگاه قابل اعتمادی برای ارزشگذاری واقعی یک سایت ندارند

nilkooh
April 11th, 2010, 04:10
من که متوجه نشدم مبنای کار اینا چی هست و چرا اینقد تفاوت دارن.
این سایت من PageRank 4 داره ولی الکسای 3 میلیون :78:
سایت طبیعت و توریسم ایران (http://www.persiaoutdoor.com)

این یکی بازم Rank 4 داره با الکسای 500 هزار :109:
سایت نجوم ایران (http://www.noojum.com)

الکسای زیر 300 هزار ندارم :106:

ضمنا چرا Ranke این وب هاستینگ تاک 2 ولی الکسای 9 هزار ؟!

Arash.Ajdary
April 11th, 2010, 04:18
نه وشکا جان
آنلاین شدی یادم بنداز بهت ادرس سایت بدم که اگر کل پستاش جمع کنی به 50 نمیرسه و پیچ رنک 3 داره
رتبه بندی سایت بر حسب تعداد پست ها نیست
تا دیروز بهم می گفتند رتبه الکسا کشکه مهم پیچ رنک است
حالا هم دارند میگند دوتاش کشکه !!!
من بیخود و مفت این رتبه الکسا و گوگل بدست نیوردم
حدود 20 تا قالب وردپرس فارسی کردم که برای هر کدم هم 5 ساعت وقت گزاشتم
خوب قالب های فارسی شده من هم همه جا از جمله خود سایت wp-persian است
خیلی ها از قالب های من استفاده می کنند و لینک سایت من در قالب است
وقتی یک آدرس همه جا باشه گوگل آدرس رو به عنوان سایت هدفمند میشناسه و رتبه میده
وقتی یک نفر میگه بهینه سازی
نمیگه ترفند
نمیگه کلاه برداری
میگه تمام اصولی که خود گوگل گفته اجرا شده و سایت استاندارد برای موتورهای جستجوگر است
بعد در مورد
Broken link will redurce trus
این دیگه قدیمی شده
کار گوگل با سایت مپی است که بهش معرفی شده
دیروز 500 تا بود
امروز که تمام پست هارو پاک کردم شده 50 تا
و سایت مپ میشه 50 تا پست
و دیگه هیچ لینک شکسته ای وجود نداره

اینارو از رو هوا نمیگم
از رو تجربه و مقالاتی که خوندم میگم
موفق باشید

Woshka
April 11th, 2010, 04:52
ضمنا چرا Ranke این وب هاستینگ تاک 2 ولی الکسای 9 هزار ؟!
دلیلش اینه که هیچ لینکی به بیرون نمیره و تنها معیار مراجعه زیاد از گوگل اینجا پیج رنک 2 رو نگه داشته

در جواب آجداری هم بگم که اصلا نباید ملاک رو گذاشت روی پیج رنک و من الکسا رو کلا قبول ندارم

delta
April 11th, 2010, 10:19
پیج رنک کشک نیست اما خیلی وقته دیگه کسی بهش توجهی نمیکنه.مثلا سایت خود ما همه انتظار دارند الان پیج رنکش 4 باشه اما هنوز رو 2 گیر کرده. سایتهای بزرگ رو هم نگاه کنی میبینی همین پیج رنکشون 2 یا 3 گیر کرده. مثال: میهن دانلود و پی سی دانلود هر دو با اینهمه الکسا و بازدید رنکشون 4 هست. شما از آنا بالاتر نیستی که.. به قول دوستمون گوگل خیلی وقته هنگه. یکدفعه رتبه میده یکدفعه میگیره. برای همین همه رفتند معیار رو الکسا کردند گرچه به آن هم دیگه نمیشه اعتماد کرد.

alimosavi
April 11th, 2010, 10:38
خیلی جالب نه . نه الکسا رو قبول دارید و نه پیج رنک ! ... بابا کلاس شما خیلی بالاست . پس یه سایت امتیاز دهی با سایت ها خودتون ایجاد کنید :d

همش رو اصوله .

گوگل خیلی برای سایت های کامیونتی ارزش قائل نیست . تعداد بک لیسنک ها و چگونگی اونها هم خیلی مهمه . بازدید هم مهمه . این که سایت در چه زمینه ای هست هم مهمه .

هم الکسا و هم پیج رنک هر دوشون معتبرترین امکاناتی هستند که فعلا در دسترسند . اگر شما چیز بهتری می تونید بسازید خوب بسم الله ..

delta
April 11th, 2010, 12:28
ما هیچ کدوم رو قبول نداریم چون اصولمون چیز دیگری هست. دلیلش رو هم میگم. 5 سال پیش سایتی ساختم به نام p30king.com . بعد 2 سال گوگل لیست سیاهش کرد.واسه همه عجیب بود سایتی پربازدید مثل آن چرا لیست سیاه شد. همه اینا بماند همه میدونن اگر نامه بدی گوگل یا مطالب رو پاکسازی کنی باید از لیست سیاه در بیاد. اما گوگل این کارو نکرد. حتی دومینهای جدیدی خریدم و پارک کردم روش.اما به خاطر همون دومین به هیچ کدوم رنک نمیداد. آخر ازسر هم سایت نابود شد و کل سایت رو پاک کردم و دلتافوکس رو تاسیس کردم.رو هاستی دیگر و با دومینی جدید.اما با وجود گذشت 1 سال از لیست سیاه و اینکه دومین به هیچ چیزی وصل نبود بازم تو لیست سیاه موند! و هیچ وقتم از بین نرفت تا اینکه دیگه دومینی رو که خیلی دوستش داشتم رو بیخیال شدم و دیگه تمدید نکردم. میایی میبینی یک سایتی که الکساش 1 میلیونه گوگل رنک 3 داده و آنیکی که پربازدید هست هیچی نداره. خوب به نظر شما کدوم سایت پر ارزشه؟ سایتی که روزانه بالای 20 هزار بازدید داره و رنکش 1 هست یا آنی که روزانه 10 تا بازدید هم نداره و رنکش 3 هست؟ شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید برای تبلیغ؟
در مورد الکسا هم زیاد قبول ندارم چون راحت میشه با ترفندهایی بالا برد. خودتونم میدونید کافیه به سایتتون آی پی بفرستید الکساتون میکشه بالا! پس بیخیال الکسا..
ارزش یک سایت رو وقتی میفهمی که چند روزی بیای بهش سر بزنی و بازدید کننده هاشو ببینی و از سایت خوشت بیاد.نه اینکه با یک الکسا و رنک ارزش بزارید.برای همین هم ما هیچ وقت ارزش رو بر اساس الکسا و گوگل نمیزاریم و کسانی که بهمون تبلیغ میدند کسانی هستند که کاربر سایت هستند و با چشمشون بازدید و شلوغی سایت رو میبینند.

behrooz_iri
April 11th, 2010, 13:10
رنک گوگل هیچ ربطی به الکسا نداره گوگل یک سری قوانین واسه خودش برا رنک دهی داره و بازدید هم در اون تاثیر زیادی نداره مثلا سایت leader.ir پیج رنکش 7 ولی خب بازیدی زیادی نداره علتش هم اینه که خوب سئو شده و تقریبا همه سایت های دولتی بهش لینک دادند

M-Soltani.ir
April 11th, 2010, 15:18
رنک ایستگاه هم 2 هست!!!

Woshka
April 11th, 2010, 15:27
رنک گوگل فقط اعتماد گوگل رو نشون میده و ربطی به میزان بازدید و مراجعه از گوگل نداره
یه دامین ثبت کردیم و توش فقط یک عکس گذاستیم
بعد 6 ماه پیج رنکش شد 1 هنوزم بدون هیچ مطلبی 1 هستش
پیج رنک بر اساس بک لینک
لینک های خروجی
عمر دامنه و میزان نتایج مشابه و ریفر از آن و چند عامل دیگه بر رسی میشه

بهترین میزات برای رنک دهی خود وب مستر هستش که ببینه سایتش بهتر داره میشه و با چه ویزیتی

Sajad
April 11th, 2010, 16:20
منم یه دامین دارم اولش روش کار شده بود و سئو مئو ایناشم روش کار میشد رنکش 0 بود.
بعد حذفش کردم و فقط یه عکس گذاشتم و هیچی و هیچ جا ! رنکش شد 3
تا چند روز پیش هم 3 بود . اون عکس رو عوض کردم رنک اومده روی 2 :-s بازدیدشم سالی 10 نفر شاید باشه :d

Woshka
April 11th, 2010, 17:41
به طور کلی رنک دلیل بر بیشتر بودن بازدید نیست
به آپ تایم
عمر دامنه و اعتماد گوگل
بک لینک مشابه
لینک های خروجی با اعتماد
که هیچ کدوم از این معیارها دلیل بر بیشتر بودن بازدید نیست

الکسا هم که معلوم الحاله :))

AmirHosein
April 11th, 2010, 20:40
1eng.ir
1 هست :دی

IranianHost.Ir
April 11th, 2010, 22:38
ته دگش رسید به من .نه به نظرم هرچی تعداد لینک تو سایتت کم باشه زودتر رنک میگیرین بعد شما برای دیدن رنک سایت سریع این رو نصب کنین بهتره .بعد هم مال من 2 شده تعجب نداره.و گوگل هم هر 3 ماه اکی میکنه .
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/56804

ShahroKH
April 13th, 2010, 14:12
يه چيز براي من خيلي جالبه اژدري جان شما كه اين تاپيك رو زدين و تعجب كردين كه رنكتون رفته بالا چه جوري يه تيم سئو راه انداختين ؟

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر | پایگاه اینترنتی اژدری | A J D A R Y . C O M (http://ajdary.com/seo)

يعني اين تاپيك و تعجب شما ساختگي بود ؟

Amin_e
April 19th, 2010, 21:57
رنک خوبی داری، به رنک ما هم سر بزن!

p30af.com
August 9th, 2011, 11:45
اگه اینجوری باشه ، شما قالب فارسی کردی و ..............
من دامین یه ماه عمر داره ! دو هفته توی گوگل ثبت شده! بعد از یک هفته رنک از 0 رفت به 4
بازدید روزانه تقریبا 2000
جالب نیست؟