ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در deploy کردن از تمپلیت CentOS 6.4

shetab
December 1st, 2013, 01:23
درود

من تو vCenter در ابتدا یک vm ساختم و روش CentOS 6.4 نصب کردم و روی اون perl و vmware tools رو نصب کردم. بعد اون رو به تمپلیت تبدیل کردن. موقع deploy کردم از روی اون گزینه customize بسته بود که برای رفع این مشکل سیستم عامل سرور base رو Red Hat 6 گذاشتم. الان بدون مشکل wizard تا آخر بعد ز تموم شدن کار کپی خطایی مشابه این رو میده:

customization of guest operating system 'CentOS64Guest' is not supported for this configuration

لطفا راهنمایی کنید.

با سپاس

MagicVps.Com
December 1st, 2013, 02:01
او اس را اشتباه انتخاب کردین شما وقتی میخواهی سنت اواس نصب کنی دلیلی نداره که گزینه رد هت انتخاب کنید برای همین خطا داده

shetab
December 1st, 2013, 02:33
او اس را اشتباه انتخاب کردین شما وقتی میخواهی سنت اواس نصب کنی دلیلی نداره که گزینه رد هت انتخاب کنید برای همین خطا داده

به این دلیل Red Hat 6 انتخاب کردم که اگر او اس بیس رو CentOS انتخاب کنم و از رو تمپلیت بسازم ، موقع deploy کردن گزینه customize باز نیست.

da6276
December 1st, 2013, 02:35
customization of guest operating system 'CentOS64Guest' is not supported for this configuration
خودش داره میگه دیگه ،میگه
CentOS64Guest با این تنظیمات پشتیبانی نمیشه ! جناب کیانی درست راهنمایی کردن ، شما وقتی میخوای سنت اواس نصب کنی دلیلی نداره که سیستم عامل رو برای ردهت انتخاب کنی

shetab
December 1st, 2013, 02:47
خودش داره میگه دیگه ،میگه
CentOS64Guest با
این تنظیمات پشتیبانی نمیشه ! جناب کیانی درست راهنمایی کردن ، شما وقتی میخوای سنت اواس نصب کنی دلیلی نداره که سیستم عامل رو برای ردهت انتخاب کنی

ورژن های پایین تر CentOS رو می تونه موقع deploy کردن customize کنه؟

da6276
December 1st, 2013, 02:54
ورژن های پایین تر CentOS رو می تونه موقع deploy کردن customize کنه؟
اصلا به ورژن سنت او اس نباید ربطی داشته باشه ،یدفعه واسه بنده این مشکل بوجود اومد که با vcenter میخواستم تمپلیت بگیرم ونمیشد
سرور رو ازvcenter قطع کن و با vsphere تمپلیت بگیر احمالا درست میشه ، برای بنده اینطوری درست شد