PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست راهنمایی

azad1
November 30th, 2013, 12:14
سلام دوستان

من از یکی از شرکت هایی که در همین انجمن فعالیت دارن چند تا دامین بین المللی تهیه کردم . چند روزه که به علت تغییر هاست می خوام نیم سرور ها رو عوض کنم .

اما کنترل پنل دامنه در دست رس نیست . چند بار تیکت زدم می گن از ناحیه کاربری عوض کنید . اما وقتی با تلفن شرکت تماس گرفتم میگن که فعلا نمی تونم نیم سرور عوض کنم البته هیچ زمانی هم برا رفع مشکل مشخص نکردن و با توجه به اینکه قبلا برای تغییر سرور 20 روز سرور مجازی منو تعطیل کرده اند تصور نمی کنم که به زودی بتونم از طریق این شرکت به دامینم دسترسی داشته باشم .

با توجه به شرایط موجود لطفا در موارد زیر منو راهنمایی کنید :

1) ایا راهی هست که بدون نیاز به شرکتی که دامین رو ثبت کرده به دامین دسترسی داشته باشم ؟

2) با توجه به اینکه الان عملا مالکیت من و کنترل من روی دامین لغو شده از نظر حقوقی و قانونی میتونم اقدامی کنم ؟ چون با این اتفاق سایت من عملا تعطیل شده

3) با توجه به تبلیغ زیادی که این شرکت در این انجمن انجام میده ایا راهی هست برای اطلاع رسانی که حداقل بعد از من افراد دیگه گرفتار چنین مشکلی نشن ؟

azad1
October 22nd, 2014, 18:29
متاسفانه شرکت مورد نظر پول تمدید دامنه ها رو گرففته ولی دامنه ها رو تمدید نکرده

الانم که کلا سایتشون بسته است

چند روز دیگه دامنه های من اکسپایر میشن و من نمی دونم چطوری باید تمدید کنم

a.e
October 23rd, 2014, 08:13
در صورتی که دامنه های شما ملی است به راحتی میتوانید در سایت دیگر ارائه دهندگان دامنه های خود را تمدید نمایید و در صورتی که دامنه های مشا بین المللی است تنها راه جهت تمدید دامنه های شما در دست داشتن کد انتقال و تمدید توسط دیگر ارائه دهندگان است.