ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره دامین

be099
April 10th, 2010, 17:51
یک دامین .net هستش که حدودا 25 روز دیگه expire میشه و میدونم که صاحبشم که ایرانیه نمیخواد تمدید کنه
من چطور میتونم برای خودم بگیرمش ؟ در ضمن ثبت کنندش هم یک ایرانیه (نه اون کسی که خریده اونی که ثبت کرده ،(یکی از بکس هاستینگ) ) با یک شماره ایرانسل و در directi ثبت شده

bijans
April 10th, 2010, 19:53
بهترین کار اینه که یک ماه پس از انقضا (پس از delete شدن) خودتون ثبتش کنید یا این که از طرف بخواید ترنسفر کنه به اکانت شما.

LoveLife
April 10th, 2010, 20:51
اگه نتونی کنار بیایی با ثبت کننده باید 90 روز تقریبا صبر کنی ! در ضمن زیاد هویز بگیری بک دور می زنند

IFACO.Net
April 10th, 2010, 21:06
سعی کن با صاحبش کنار بیایی و زود ترنسفر کنی.

Ali-718
April 10th, 2010, 21:42
یک دامین .net هستش که حدودا 25 روز دیگه expire میشه و میدونم که صاحبشم که ایرانیه نمیخواد تمدید کنه
من چطور میتونم برای خودم بگیرمش ؟ در ضمن ثبت کنندش هم یک ایرانیه (نه اون کسی که خریده اونی که ثبت کرده ،(یکی از بکس هاستینگ) ) با یک شماره ایرانسل و در directi ثبت شده

استاد محمد ، ممد ( 1eng ) گفت که از طرفش بگم :
چرخه ی حیات دامین:
45 روز ~~> منقضی
30 روز ~~> دوره بازخرید
5 روز ~~> دوره حذف

45 روز اول، صاحب دامین میتونه با هزینه معمولی دامین رو تمدید کنه.
30 روز بعد، صاحب دامین میتونه دامین رو با دادن جریمه تمدید کنه. (که کمتر کسی این کارو انجام میده! اگه کسی به دامینش نیاز داشته باشه نمیذاره به همچین مرحله ای برسه!
5 روز آخر، دامین به مزایده گذاشته میشه و هر کسی میتونه تو مزایده شرکت کنه. البته قیمتاش یه کم بالاست.
بعد از این 5 روز اگه کسی خرید نکرد، دامین آزاد میشه ...

------------------------------------------
از من میشنوی سراغ صاحب دامین نرو! بذار از پنلش میاد بیرون، اگه برات مهمه تو همون 5 روز بید بده دامینو بخر، اگه نه بذار آزاد میشه!