PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات شبکه

cityhost
November 28th, 2013, 17:44
با سلام

بنده لینوکس گرافیکی Centos6.0 نصب کردم و الان وقتی میرم تنظیمات شبکه انجام بدم با مشکل بر میخورم و دسترسی به اینترنت قطع میشه
اگر هم دستورات به شکل لینوکس متنی و کامند هست هم مشکلی نیست فقط بگین از طریق Terminal انجام میدم
مثلا میخوام ای پی لینوکس رو بذارم 192.168.1.5 و گیت وی رو بذارم 192.168.1.1 و نت ماسک 255.255.255.0 بدون اینکه برای اینترنت مشکلی پیش بیاد

alireza.076
November 28th, 2013, 17:57
دقیق منظورتون رو نفهمدیم
مثل همون سنتوس 5 هست فرقی نداره که!
فقط اگه به صورت تمپلت نصب کردید یه خورده کار پیچیده تر میشه
اما اگه میخواهید 2تا ایپی اضافه کنید یه کارت شبکه جدید ادد کنید توی وی ام ور،‌ سپس eth0:1 مثلا ایجاد کنید

spooky021
November 28th, 2013, 18:04
سلام
در منو بالا از قسمت ادمین قسمت شبکه رو انتخاب کنید
نام و پسورد بزنین برین داخل روت انجا تغییرات لازم بدهید

خیلی ساده هست اگر زبان بلد باشید

cityhost
November 28th, 2013, 18:29
دقیق منظورتون رو نفهمدیم
مثل همون سنتوس 5 هست فرقی نداره که!
فقط اگه به صورت تمپلت نصب کردید یه خورده کار پیچیده تر میشه
اما اگه میخواهید 2تا ایپی اضافه کنید یه کارت شبکه جدید ادد کنید توی وی ام ور،‌ سپس eth0:1 مثلا ایجاد کنید

فقط میخوام به لینوکس ای پی معرفی کنم و از روتر NAT رو روی ای پی لینوکس فعال کنم که وقتی ای پی استاتیک رو توی مرورگر زدن وب سرور لینوکس باز شه
بستگی به خودم داره کلکسو نصب کنم یا دایرکت ادمین ، روی ویندوز این کارو انجام میدادم ، اما تو لینوکس دسترسی به اینترنت قطع میشه

سلام
در منو بالا از قسمت ادمین قسمت شبکه رو انتخاب کنید
نام و پسورد بزنین برین داخل روت انجا تغییرات لازم بدهید

خیلی ساده هست اگر زبان بلد باشید

مهندس ، منم همونی که شما میگین رو انجام میدم ، دسترسی به اینترنت قطع میشه و وقتی information رو باز میکنم primary dns نداره در حال manual ولی در حال DHCP Automatic داره ، کسی هم اگر اگر اگر اگر به صورت پایه زبان بلد نباشه از نظر من بی سواد به حساب میاد (نظر شخصی)

alireza.076
November 28th, 2013, 18:35
فقط میخوام به لینوکس ای پی معرفی کنم و از روتر NAT رو روی ای پی لینوکس فعال کنم که وقتی ای پی استاتیک رو توی مرورگر زدن وب سرور لینوکس باز شه
بستگی به خودم داره کلکسو نصب کنم یا دایرکت ادمین ، روی ویندوز این کارو انجام میدادم ، اما تو لینوکس دسترسی به اینترنت قطع میشه

مهندس ، منم همونی که شما میگین رو انجام میدم ، دسترسی به اینترنت قطع میشه و وقتی information رو باز میکنم primary dns نداره در حال manual ولی در حال DHCP Automatic داره ، کسی هم اگر اگر اگر اگر به صورت پایه زبان بلد نباشه از نظر من بی سواد به حساب میاد (نظر شخصی)

nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifconfig-eth0
برای وب سرور از لینوکس سرور استفاده کنید نه گرایکی

cityhost
November 28th, 2013, 18:42
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifconfig-eth0
برای وب سرور از لینوکس سرور استفاده کنید نه گرایکی

خب بقیشو ذکر نمیکنین؟؟؟

من برای تمرین روی Vmware workstation سنت او اس و کلکسو نصب کردم البته ی دو ساعتی طول کشید چون سرعت دانلود پایین بود
الان تصمیم دارم روی هارد فیزیکی محیط گرافیکی نصب کنم ، محیط متنی شو هم میتونم نصب کنم اما میخوام تنظیمات شبکه رو انجام بدم
برای من گرافیکی بودن با متنی بودن فرقی نداره ، هر دوتاش منو به جواب میرسونه ، از تو گرافیکی میتونم با Terminal کار هارو انجام بدم

cityhost
November 28th, 2013, 18:58
در حال حاظر از طریق Terminal وارد Setup شده و به Network Configuration رفتیم و تنظیمات رو انجام دادیم
مشکل حل شد دوستان ، اگر دوباره مشکلی پیش اومد میپرسم ازتون

تشکر بابت ارسال پست و کمک