ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت پشتیبانی آنلاین تحت وب

jajarmlib
November 28th, 2013, 15:36
سلام من یه سایت دارم میخام یه اسکریپت پشتیبانی روی اون بزارم تا کاربرها بتونن با اون با من صحبت کنن فقط اینکه من از هر روز با یک کامپیوتر به اینترنت دسترسی دارم و برای همین میخام به طور کامل تحت وب باشه یعنی نیاز نباشه هیچ فایلی رو توی کامپیوتر خودم نصب کنم و فقط از طریق اینترنت وارد پنل مدیریت پشتیبانی بشم من یه سرچی تو اینترنت زدم مواردی رو پیدا کردم که به نظرم رسید اکثرا اونا باید بر روی کامپیوتر خودم یه نرم افزار نصب کنم ولی بخش کلاینت ها به صورت تحت وب هست من میخام هر دو تحت وب باشه چون همیشه از یک سیستم به اینترنت وصل هستم

jajarmlib
November 30th, 2013, 10:20
یعنی هیچ اسکریپتی با این ویژگی که من میخام وجود نداره

nginxweb
November 30th, 2013, 10:22
درود

اسکریپت ساپورت آنلاین این سایت را ببینید

کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx (http://nginxweb.ir/)

در عین سادگی و سبکی شیک و کاملا تحت وب هستش

در صورتیکه مایل بودید میتوانیم با هزینه خدمتتون طراحی و راه اندازی کنیم

sonalsoft.com
December 1st, 2013, 00:03
می تونم با هزینه کم براتون برنامه نویسی کنم یا با یک هزینه خیلی کم تر

براتون یک سیستم آماده رو راه اندازی کنم که البته خیلی خیلی ساده تر و زیبا تر و کاربر پسند تر از اینی هست که دوستمون nginxweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/69972/) نشون داد ن خدمت شما

برای اینکه نمونه بدم خدمت شما با شماره من تماس بگیرید : 09335887170

یا اینکه با ID اسکایپ من : sonalsoft@live.com با من در تماس باشید

ساعت تماس به وقت ایران از ساعت 4 بعد از ظهر تا 3 نصف شب ...

من در خدمت شما هستم ...

sirpasha
December 1st, 2013, 00:20
سلام من یه سایت دارم میخام یه اسکریپت پشتیبانی روی اون بزارم تا کاربرها بتونن با اون با من صحبت کنن فقط اینکه من از هر روز با یک کامپیوتر به اینترنت دسترسی دارم و برای همین میخام به طور کامل تحت وب باشه یعنی نیاز نباشه هیچ فایلی رو توی کامپیوتر خودم نصب کنم و فقط از طریق اینترنت وارد پنل مدیریت پشتیبانی بشم من یه سرچی تو اینترنت زدم مواردی رو پیدا کردم که به نظرم رسید اکثرا اونا باید بر روی کامپیوتر خودم یه نرم افزار نصب کنم ولی بخش کلاینت ها به صورت تحت وب هست من میخام هر دو تحت وب باشه چون همیشه از یک سیستم به اینترنت وصل هستم

کمی جستجو کنید اسکریپت پشتیبانی و Help Desk رو می تونین پیدا کنین که با کمی تغییرات در CSS قالب ها می تونید با سایتتون هماهنگش کنید !
چند تایی رو توی Bookmarks داشتم که متاسفانه ویندوز عوض کردم و باید بک آپ ریستور کنم !
اگر خواستید بهم پ.خ بدین چک کنم براتون :)