PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایرکت ادمین ایران

netsrvr
November 27th, 2013, 23:40
سلام آیا میشه رو سرورهای ایران دایرکت ادمین نصب کرد
تحریم نیست ؟
آیا میشه نال شده نصب کرد یا اینکه سی پنل نال شده ، اگه میشه آیا کسی سورس اینهارو داره که به من یاری برسونه ؟
کسی میدونه بهترین وب سرور برای این دو در ضمینه دانلود فایل چیه ، یعنی من میخوام دانلودهام را روی کنترل پنل سی پنل یا دایرکت ادمین روی ایران قرار بدم ، پیشنهادتوت استفاده از کدام وب سرور هست .
RoobinaServer
November 28th, 2013, 00:23
تحریم نیست ؟
آیا میشه نال شده نصب کرد یا اینکه سی پنل نال شده ، اگه میشه آیا کسی سورس اینهارو داره که به من یاری برسونه ؟
کسی میدونه بهترین وب سرور برای این دو در ضمینه دانلود فایل چیه ، یعنی من میخوام دانلودهام را روی کنترل پنل سی پنل یا دایرکت ادمین روی ایران قرار بدم ، پیشنهادتوت استفاده از کدام وب سرور هست .
با سلام

بله میشه نصب کرد و تحریم نیستیم حتی به ایرانی ها نمایندگی هم داده اند ماننده نمایندگی ما : کد 36834

تاحالا نشنیدم که بشه به صورت نال نصب کرد با سیپنل کمی قسمت تایید لایسنسش فرق داره.

یا حق

amirfateh
November 28th, 2013, 09:58
باسلام،
در ایران نصب دایرکت ادمین توصیه می شود کنترل فوق العاده پایدار و قابل اطمینان هست

funihost
November 28th, 2013, 13:15
تحریم نیست ؟
تمامی سرویس دهنده هایی که از سرور های ایران استفاده میکنن کنترل پنل آن ها دایرکت ادمین هستش...این کنترل پنل مشکلی برای سرور های ایران ایجاد نمیکند...
ماهانه 14000 تومان لایسنس آن می باشد...