PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شبکه کردن بی سیم و لن

reza*
November 27th, 2013, 13:33
دوستان یک پی سی هست که به با کابل شبکه به مودم کنارش که وایرلس هست وصل شده .

یک لپ تاپ هم طبقه ی بالا هست که با وایرلس به همون مودم وصل میشه . این دو تا سیستم رو چجوری میشه به هم شبکه ی داخلی کرد ؟

فاصله زیاد هست و نمیتونم از پی سی به لپ تاپ کابل شبکه وصل کنم . یه راهش اینه که واسه پی سی هم کارت شبکه ی وایرلس بخرم ولی خب اگه راهی داره که با وضعیت فعلی هم میشه شبکه کرد راهنمایی کنید تا انجام بدم . ممنون میشم .

Parti_Baz
November 27th, 2013, 13:42
سلام فرض کنید سیستم و لپ تاپ به هم وصل هستند با کابل شما طبق همون شرایط تظیمات رو انجام بدید که اموزشش تو نت زیاد هست
فقط ایپی که به هر 2 مدیدی تو رنج 192.168.1. باشه
اگر موفق شدی وگرنه بگو تا واضع تر بگم چون یکم خورده تنظیمات داره

dexin
November 27th, 2013, 13:46
به هردوشون ی آیپی تو ی رنج بده
گیت وی هم بذار مودم

reza*
November 27th, 2013, 14:28
به هردوشون ی آیپی تو ی رنج بده
گیت وی هم بذار مودم

اینجوری با هم شبکه میشن ولی دیگه به اینترنت وصل نیستن . نمیشه از طریق مودم هم به اینترنت وصل بشن هم با هم شبکه ی داخلی باشن ؟

hassan5099
November 27th, 2013, 14:40
سلام
اسم هر دو کامپیوتر نباید یکی باشه
workgroup هر دو یک اسم باشه خودش شبکه میشه
فقط یه پوشه یا درایو را شیر کن

reza*
November 27th, 2013, 14:44
سلام

فقط واسه انتقال فایل نمیخوام . میخوام شبکه داخلی بشه هم واسه انتقال فایل هم بازی هم ... در عین حال به اینترنت هم وصل باشن .

ToooPDL
November 27th, 2013, 14:51
دوستان یک پی سی هست که به با کابل شبکه به مودم کنارش که وایرلس هست وصل شده .

یک لپ تاپ هم طبقه ی بالا هست که با وایرلس به همون مودم وصل میشه . این دو تا سیستم رو چجوری میشه به هم شبکه ی داخلی کرد ؟

فاصله زیاد هست و نمیتونم از پی سی به لپ تاپ کابل شبکه وصل کنم . یه راهش اینه که واسه پی سی هم کارت شبکه ی وایرلس بخرم ولی خب اگه راهی داره که با وضعیت فعلی هم میشه شبکه کرد راهنمایی کنید تا انجام بدم . ممنون میشم .

این کار شدنی نیست ( تا جایی که من اطلاع دارم )

مودم وایرلس شما فقط فرستنده امواج هست . پس نمیتونه امواج ارسالی لپ تاپ طبقه بالایی رو شناسایی کنه !
اگر هم فرستنده و گیرنده باشه ( که نیست! ) بازم نمیشه. چون هنوز هم ربطی به پی سی شما نداره

تنها راه همینه که کارت شبکه وایرلس تهیه کنید

hassan5099
November 27th, 2013, 14:54
سلام
اگه هر دو به یک مودم وصله
اینکار را انجام بدین اوکیه

dexin
November 27th, 2013, 14:58

مودم وایرلس شما فقط فرستنده امواج هست . پس نمیتونه امواج ارسالی لپ تاپ طبقه بالایی رو شناسایی کنه !
اگر هم فرستنده و گیرنده باشه ( که نیست! ) بازم نمیشه. چون هنوز هم ربطی به پی سی شما نداره

دوست عزیز مودم یک روتر وایرلس ه
وظیفه اش دقیقا همینه. چرا نتونه؟

dexin
November 27th, 2013, 14:59
اینجوری با هم شبکه میشن ولی دیگه به اینترنت وصل نیستن . نمیشه از طریق مودم هم به اینترنت وصل بشن هم با هم شبکه ی داخلی باشن ؟

اگه دقیقا همینکاری که گفتم انجام بدی و
workgroup هر دو تا یکی باشه
مشکلی نداره

reza*
November 27th, 2013, 15:01

طبق گفته ی شما که مودم فقط فرستنده هست پس وقتی با وایرلس به اینترنت وصلیم نباید بشه فایل آپلود کرد !!! در حالی که میشه .

منم امتحان کردم با گیت وی کردنه مودم میشه این دو تا رو شبکه کرد ولی دسترسی به اینترنت سیستم ها قطع میشه . الان مشکل فقط همینه . یعنی با هم شبکه میشن و حتی با سرعت 2 یا 3 مگابایت هم از همدیگه فایل دانلود میکنن ولی دسترسی به اینترنت ندارن .

reza*
November 27th, 2013, 15:03
اگه دقیقا همینکاری که گفتم انجام بدی و
workgroup هر دو تا یکی باشه
مشکلی نداره

تو یاهو ادد کردم

hassan5099
November 27th, 2013, 15:23
طبق گفته ی شما که مودم فقط فرستنده هست پس وقتی با وایرلس به اینترنت وصلیم نباید بشه فایل آپلود کرد !!! در حالی که میشه .

منم امتحان کردم با گیت وی کردنه مودم میشه این دو تا رو شبکه کرد ولی دسترسی به اینترنت سیستم ها قطع میشه . الان مشکل فقط همینه . یعنی با هم شبکه میشن و حتی با سرعت 2 یا 3 مگابایت هم از همدیگه فایل دانلود میکنن ولی دسترسی به اینترنت ندارن .
چون از روتر مودم دارید برای شبکه استفاده می کنید
هم اینترنت دارید هم می تونید فایلهاتون را جابجا کنید

reza*
November 27th, 2013, 15:53
چون از روتر مودم دارید برای شبکه استفاده می کنید
هم اینترنت دارید هم می تونید فایلهاتون را جابجا کنید

درسته . یه بار دیگه انجام دادم مشکل حل شد .

کارت شبکه و وایرلس لپ تاپ هم زمان داشتن از یه آیپی و گیت وی استفاده میکردن واسه همین باعث شده بود سیستم گیج بزنه . :d ممنون از همه ی دوستان بابت راهنمایی . تنها کاری که از دستم بر میومد تشکر زدن بود .

akbari
November 27th, 2013, 16:01
در صورتی که کانکشن بر روی مودم PPPOE تعریف کردید ip ها را به شکل زیر تنظیم کنید هر دو با هم شبکه می شوند .
16951

reza*
November 27th, 2013, 16:05
در صورتی که کانکشن بر روی مودم PPPOE تعریف کردید ip ها را به شکل زیر تنظیم کنید هر دو با هم شبکه می شوند .
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f127/16951-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D9%84%D9%86-1111-jpg

عزیز عکسو الان ساختی ؟

akbari
November 27th, 2013, 16:07
عزیز عکسو الان ساختی ؟

چند دقیقه پیش

reza*
November 27th, 2013, 16:33
چند دقیقه پیش

دمت گرم . :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::5 3::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

shahr0kh
November 27th, 2013, 19:00
جالب بود

alireza.076
November 28th, 2013, 01:10
در صورتی که کانکشن بر روی مودم pppoe تعریف کردید ip ها را به شکل زیر تنظیم کنید هر دو با هم شبکه می شوند .
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f127/16951-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%a8%db%8c-%d8%b3%db%8c%d9%85-%d9%88-%d9%84%d9%86-1111-jpg

البته من این روش رو قبلا تست کردم، باز هم در ویندوز مشکلی که آقا رضا فرمودند ادامه داره
اما تو لینوکس تست کردم مشکلی نداشته
احتمالا باید یه کارت شبکه جدید به صورت dhcp در ویندوز اضافه کرد که بتونه وصل شه به اینترنت و مشکل حل میشه

akbari
November 28th, 2013, 09:22
البته من این روش رو قبلا تست کردم، باز هم در ویندوز مشکلی که آقا رضا فرمودند ادامه داره
اما تو لینوکس تست کردم مشکلی نداشته
احتمالا باید یه کارت شبکه جدید به صورت dhcp در ویندوز اضافه کرد که بتونه وصل شه به اینترنت و مشکل حل میشه

این روش را من سالها هست در ویندوز xp و 7 و جدیدا در 8 استفاده میکنم و مشکلی نبوده. بر روی لینوکس هم از همین روش استفاده کردم جواب داده . در ضمن شما از dhcp هم استفاده کنید دقیقا به همین شکل آی پی دهی میکند ولی به جای dns هایی که من دادم آی پی مودم گذاشته میشه که باعث میشه بیشتر سایت ها باز نشه

alireza.076
November 28th, 2013, 09:31
این روش را من سالها هست در ویندوز xp و 7 و جدیدا در 8 استفاده میکنم و مشکلی نبوده. بر روی لینوکس هم از همین روش استفاده کردم جواب داده . در ضمن شما از dhcp هم استفاده کنید دقیقا به همین شکل آی پی دهی میکند ولی به جای dns هایی که من دادم آی پی مودم گذاشته میشه که باعث میشه بیشتر سایت ها باز نشه

dns ها رو درست وارد کردم
dhcp هستش اما جواب نمیده