توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تبدیل قالب html به whmcs
Azarin Web
November 27th, 2013, 12:02
سلام
سیستم سایت ما دیتالایف هست و میخواستم ببینم کسی میتونه قالب سایت اصلی را (هاست میزبانی وب معمولی آذرین وب (http://azarinweb.com/cloud-hosting))
به whmcs تبدیل کنه طوری اصلا مو نزنه! یعنی حتی معلوم نباشه که سیستم سایت اصلی با whmcs فرق داره! دقیقا عین هم باشن
لطفا بفرمایید که هزینه چقدر میشه و آیا 100% قالب 2 سیستم (سایت اصلی و whmcs) دقیقا در حدی مثل هم خواهند شد که قابل تشخیص نباشه؟ برای قالب بخش order هم میخوام قالب ajax استفاده بشه که یک پنجره شناور کنار صفحه بالا پایین میره و سفارش روی اون نشان داده میشه
منتظر هستم (به وهاب آنلاین 2 بار ایمیل زدم جواب ندادن) قیمت و نمونه کار اگر داشتید ارائه بدید
November 27th, 2013, 12:12
سلام
من میتونم تبدیل کنم بدون هیچ مشکلی
ولی
قالب فعلی azarinweb.com جایی برای ثبت سفارش و دیدن پلن نداره . یا من نمی بینم !
برای قالب بخش order هم میخوام قالب ajax استفاده بشه که یک پنجره شناور کنار صفحه بالا پایین میره و سفارش روی اون نشان داده میشه
درست متوجه نشدم. اگه نمونه ای مد نظر دارید بدید لطفا
dexin
November 27th, 2013, 12:26
قالب اصلی دیتالایفه که میخواید تبدیل شه به whmcs . قالب html ش رو ندارید؟
tik
November 27th, 2013, 12:47
در خدمتم با کمترین هزینه
Azarin Web
November 27th, 2013, 13:30
سلام
من میتونم تبدیل کنم بدون هیچ مشکلی
ولی
قالب فعلی azarinweb.com جایی برای ثبت سفارش و دیدن پلن نداره . یا من نمی بینم !
درست متوجه نشدم. اگه نمونه ای مد نظر دارید بدید لطفا
پست من رو کامل بخونید آدرس هر 2 سیستم رو دادم ، داخل سایت هم پلن ها هستن که دکمه سفارش هم دارن! درباره بخشی که متوجه نشدید نمیدونم چطور توضیح بدم کسانی که با whmcs کار کرده باشند حتما متوجه منظور من میشن ، چون whmcs قالب بخش order جداگانه ای داره از خود قالب ، ajax داره web20 داره و... نمونه کاری اگر دارید ممنون میشم قرار بدید
Azarin Web
November 27th, 2013, 13:33
قالب اصلی دیتالایفه که میخواید تبدیل شه به whmcs . قالب html ش رو ندارید؟
سلام
خیر html نیست ، ولی کدهای قالب دیتالایف دقیقا html هستند هیچ فرقی ندارن!
Azarin Web
November 27th, 2013, 13:35
در خدمتم با کمترین هزینه
سلام
نمونه کار از این نوع دارید؟
ToooPDL
November 27th, 2013, 13:57
پست من رو کامل بخونید آدرس هر 2 سیستم رو دادم ، داخل سایت هم پلن ها هستن که دکمه سفارش هم دارن! درباره بخشی که متوجه نشدید نمیدونم چطور توضیح بدم کسانی که با whmcs کار کرده باشند حتما متوجه منظور من میشن ، چون whmcs قالب بخش order جداگانه ای داره از خود قالب ، ajax داره web20 داره و... نمونه کاری اگر دارید ممنون میشم قرار بدید
چرا امروزا با هرکس صحبت میکنم اعصاب نداره. میزنه به تیپ و تار ما .
برای خود شما گفتم. وگرنه من پولم رو میگیرم قالب شمارو تبدیل میکنم و به هیچی کار ندارم .
بله تمام whmcs و کدها و ریسورس های مربوطه رو خیلی خوب میشناسم
من انصراف میدم!
با تشکر
xmasoud
November 27th, 2013, 17:22
سلام در صورت تمایل اینکارو واستون انجام میدم!
و اینکه در صورت تمایل در یاهو با ما در تماس باشید .
لازم به ذکر است که اگر واقعا میخواید سفارش بدید ما اول طراحی رو واستون انجام میدیم!
Azarin Web
November 27th, 2013, 18:14
لطفا دوستان دیگر به جز ToooPDL (http://www.webhostingtalk.ir/member/18835/) نمونه کارهایی که شبیه این درخواست بنده باشه پ.خ کنند
آقای وهاب آنلاین هم که همچنان پاسخ ایمیل نمیدن ، منم کسی رو که در whmcs باشه اصلا نمیشناسم. برای همین نمونه کار فراموش نکنید
November 27th, 2013, 18:42
لطفا دوستان دیگر به جز ToooPDL (http://www.webhostingtalk.ir/member/18835/) نمونه کارهایی که شبیه این درخواست بنده باشه پ.خ کنند
آقای وهاب آنلاین هم که همچنان پاسخ ایمیل نمیدن ، منم کسی رو که در whmcs باشه اصلا نمیشناسم. برای همین نمونه کار فراموش نکنید
آقا وهاب دیر به دیر آنلاین میشه پیشنهاد می کنم به ایشون کار رو ارجاع بدید
Azarin Web
November 27th, 2013, 19:59
آقا وهاب دیر به دیر آنلاین میشه پیشنهاد می کنم به ایشون کار رو ارجاع بدید
منم فقط وهاب رو برای whmcs میشناسم ، ولی اگر کسی نمونه کار whmcs داشته باشه مشکلی نیست.
انشالله که یکی پیدا بشه بتونه کاملا دقیقا عین هم درست کنه 2 قالب رو ، اشخاص زیادی میشناسم که میتونن تبدیل کنن ولی خیلی جاها ایراد داره و کاملا آدم متوجه میشه که سیستم سایت اصلی با whmcs فرق داره! مخصوصا صفحه order خیلی مهمه
November 28th, 2013, 08:04
سلام عزیزان
خوبید ؟
شرمندم بقرآن
چند روز گذشته به نحسی گذشت و تمام عمرم انقدر عذاب نکشیده بودم
خیلی شرمندم بخدا
داداشم براتون انجام میدم و همه بخش ها ی قالبتون رو تبدیل میکنم طوری ک کسی متوجه نشه از سایت شما وارد whmcs شده
با من از طریق یاهو ، تیکت یا تلفن در ارتباط باشید
بازم معذرت میخوام
خیلی شرمندم