توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا تحریم cpanel برداشته شده است ؟
sodahost
November 27th, 2013, 11:04
با سلام
دوستان طبق آخرین گفته های انجام شده آیا تحریم سی پنل برای آی پی های داخل ایران برداشته شده است ؟
dexin
November 27th, 2013, 11:06
به همین زودی ؟ :دی
sodahost
November 27th, 2013, 11:12
خوب واسه همین پرسیدم !
از دوستان کسی خرید انجام نداده ؟
Iran Web Host
November 27th, 2013, 11:15
با سلام
دوستان طبق آخرین گفته های انجام شده آیا تحریم سی پنل برای آی پی های داخل ایران برداشته شده است ؟
ببخشید کدوم گفته های انجام شده منظورتونه؟ 5+1 ؟
فکر نکنم اینجور تحریم ها برداشته بشه
omidppm
November 27th, 2013, 11:18
سی پنل رو نمیدونم ولی انگار ovh فرانسه تحریم رو برداشته چون ایران عزیزمون رو تو لیستش قرار داده
majidisaloo1
November 27th, 2013, 11:18
خیر در حال حاظر هیچ ابلاغیه ای برای برداشت تحریم ها وجود نداشته است
asrhosting
November 27th, 2013, 12:08
سی پنل رو نمیدونم ولی انگار ovh فرانسه تحریم رو برداشته چون ایران عزیزمون رو تو لیستش قرار داده
بهشون ایمیل دادم که سرور میخوام ایرانی هم هستم
بعد ازم ویزا خواستن
ویزا پدرم رو دادم ... کارمندشون منو شناخت پنلی که یه سال و نیم پیش سر جریان ایرانی ها بسته بودن رو باز کردن برام !!!
الان سرور سفارش دادم بدون مشکل داره کار میکنه !!!
یه دیتاسنتر حرفه ای هست به نظرم او وی اچ !
Iran Web Host
November 27th, 2013, 12:15
بعد ازم ویزا خواستن
ویزا پدرم رو دادم ... کارمندشون منو شناخت پنلی که یه سال و نیم پیش سر جریان ایرانی ها بسته بودن رو باز کردن برام !!!
ببخشید منظور شما ovh کدوم کشور هست؟
asrhosting
November 27th, 2013, 12:34
ببخشید منظور شما ovh کدوم کشور هست؟
ovh.com
فرانسه .
majidisaloo1
November 27th, 2013, 12:53
ovh.com
فرانسه .
سرور هاش که sold out هست چطور سفارش دادید؟
omidppm
November 27th, 2013, 13:18
بعد ازم ویزا خواستن
الان که ovh سروری واسه فروش نداره چطور سفارش دادید؟
delta
November 27th, 2013, 13:26
این بغلی که ظریف لوران فابیوس رو کرد ovh که هیچ کل تحریمهای ما توسط فرانسه برداشته شد!! :))
نفر دوم از چپ رو نگا کنید:d دهنش از تعجب باز مونده :d
hassan5099
November 27th, 2013, 14:28
انشالله سی پنل هم تحریم ما را بر میداره
delta
November 27th, 2013, 14:37
انشالله سی پنل هم تحریم ما را بر میداره
شک نکنید بر میدارند..کلا همه دنیا دنبال بهانه بودند.با اینکه برداشته شدن تحریمها ممکنه شامل ان نوع کالا یا سرویس نشه همه از این بهانه برای تجارت استفاده خواهند کرد.یادمون باشه در تجارت هیچ کسی دوست نداره بازار رو به علت تحریم از دست بده مخصوصا خارجی ها از خداشون بود تحریمها برداشته بشه. حالا که بهانه به دست آمده به نام تفاهمنامه و برداشته شدن تحریم همه میخوان دوباره بازار ایران رو بدست بگیرند و در این چند ماه مطمعن باشید بدجوری به بازار ایران حمله خواهد شد و رقابت وحشتناک بالا خواهد رفت!
big man
November 27th, 2013, 15:32
دولت امریکا تحریم های نرم افزاری و سخت افزاری رو خیلی وقته تصویب کرده که برداشته بشه.
بعضی از سرویس های اینترنتی ایران رو اضافه کردند ولی باز هم بعضی از شرکت ها ایران رو تحریم شده فرض میکنند.
ولی خوب به زودی بایدشاهد رفع تحریم cpanel هم باشیم
SniTomb
November 27th, 2013, 15:36
درود
تحریم ریسلر کلاب هم احتملا برداشته شود !
hadi_am
November 27th, 2013, 15:43
دیروز با یه شرکت فروشنده ی سخت افزار داشتیم حرف میزدیم برای واردات سخت افزار...
اعلام کردن به ایران تحت هیچ شرایطی سخت افزارارو ارائه نمیدن...
باید یه خورده صبور بود تا همه ی اینا حل بشه...
به زودی خرید از Ebay و Amazon امکانپذیر میشه
shazo
November 27th, 2013, 16:01
درست میشه.. اندکی صبر !!
alireza.076
November 27th, 2013, 16:01
من تا جایی که یادمه سی پنل جدا از تحریم های ایران توسط آمریکا، خودش علاقه ای به ارائه سرویس به ایران رو نداره
چون خیلی وقت میشه که تحریم نرم ازاری برداشته شده بود، سی پنل هم میتونسته ایران رو از تحریم در بیاره اما نکرده در حالی که گوگل با اون عظمتش اینکارو کرده بوده!
Iran Web Host
November 27th, 2013, 16:22
ovh.com
فرانسه .
این ovh امریکا هست
Iran Web Host
November 27th, 2013, 16:25
من تا جایی که یادمه سی پنل جدا از تحریم های ایران توسط آمریکا، خودش علاقه ای به ارائه سرویس به ایران رو نداره
چون خیلی وقت میشه که تحریم نرم ازاری برداشته شده بود، سی پنل هم میتونسته ایران رو از تحریم در بیاره اما نکرده در حالی که گوگل با اون عظمتش اینکارو کرده بوده!
بنده فکر نمی کنم سی پنل به تنهایی بتونه یک کشور رو تحریم کنه و حتما از طرف دولت امریکا کنترل میشه
downloaddl
November 27th, 2013, 16:29
دلیل تحریم ovh
این بود که ی هم وطن عزیز
به دیتاسنتر پول دز دی داده بود