توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل گرفتن وی پی اس از godaddy
mkmazid
November 27th, 2013, 10:46
دوستان سلام ،
دیشب بعد از مدت ها تلاش تونستم یک سرور وی پی اس و یکی از پنل های هاست ویندوزی شرکت گودادی رو بخرم ، پول از حساب مستر کارت من کم شد اما امروز صبح برام ایمیل اومده که باید خلاصه یی از دلیل اینکه داری این سرور رو خریداری میکنی توضیح بدی وگرنه سرویست کنسل میشه .
During the login process, our secure site will prompt you to upload a viewable,
scanned copy of the payment method account holder's government-issued photo
identification, such as a driver's license or passport. In the comments box,
we ask that you also provide a brief explanation of how you intend to use the
product(s) purchased. If we do not receive the requested documentation within
the next 48 hours, your order(s) may be cancelled for your protection.
کسی از دوستان میتونه من رو رهنمائی کنه که چی میتونم بنویسم که سرویس من رو کنسل نکنند ،
ممنون از همه
Iran Web Host
November 27th, 2013, 11:10
دوست عزیز مهمتر از استفادتون از سرور مجازی تایید هویتتون هست
باید چیزی مثل کارت شناسایی یا گواهینامه که بصورت دولتی شما رو تایید کنه اسکن کنید براشون
dexin
November 27th, 2013, 11:16
یه مدرک شناسایی تایید شده براشون بفرستید + ی سری توضیحات کلی ( استفاده برای سایت های شخصی و اینا..)
mkmazid
November 27th, 2013, 11:16
سلام . از نظر تائید هویت مشکلی ندارم میتونم گواهینامه رانندگی خارجی ام رو براشون بفرستم اما به نظر شما دلیل چی بیارم ، در ضمن از وی پی اس میخام برای برنامه نویسی یک پمپ ار اس اس استفاده کنم که تقریبان یه کار تحقیقاتی محسوب میشه
mkmazid
November 27th, 2013, 11:19
با تشکر از شما دوستان که وقت میزارید ،،،،
البته من یک سوال دیگه هم دارم ،
مخواهم بدونم که اگه روی یک وی پی اس امریکایی مثل گودادی ،SQL server کرک شده نصب کنیم آنها ممکن هست بفهمند و سرویس رو قطع کنند ؟
Iran Web Host
November 27th, 2013, 11:26
تا شکایتی صورت نگیره اونا داخل سرور رو چک نخواهند کرد
دلیل : programming
mkmazid
November 27th, 2013, 11:36
خدا کنه سرویس رو کنسل نکنند ، به نظر شما بنویسم که کار تحقیقاتی انجام میدم ؟ اکثرن به من گفتن که گودادی یه کم گیر میده ، البته خوب ارزش سرویس ها شون هم کم نیست .
ULTRAWEB
November 27th, 2013, 11:49
اگرنام پرداخت کننده+آدرس پرداخت ویزا کارت با ادرس سکونت شما یکسان نباشد (براساس ای پی چک میکنند)
سفارش کنسل پول خورده می شود:)
Iran Web Host
November 27th, 2013, 11:53
اگرنام پرداخت کننده+آدرس پرداخت ویزا کارت با ادرس سکونت شما یکسان نباشد (براساس ای پی چک میکنند)
سفارش کنسل پول خورده می شود:)
این مورد که بصورت اتوماتیک همون ابتدای سفارش چک میشه
ایشون الان در مرحله تایید هویت هستند
mkmazid
November 27th, 2013, 11:55
سلام شما که منو خیلی ترسوندی . میشه سوال کنم شما تجربه یی داشتی در این زمینه ؟ خدا کنه پول رو نخورن حداقل
mkmazid
November 27th, 2013, 11:57
من این جواب رو در نظر گرفتم خوشحال میشم بدونم نظر شما هم چیه دوستان
good morning, I had taken this service for reasons of programming and a research project with my friends to complete our collaborations.
I will be very happy to be your service.
Iran Web Host
November 27th, 2013, 12:16
من این جواب رو در نظر گرفتم خوشحال میشم بدونم نظر شما هم چیه دوستان
good morning, I had taken this service for reasons of programming and a research project with my friends to complete our collaborations.
I will be very happy to be your service.
جواب خوبی هست. اطلاعات رو هم اسکن کنید و بفرستید
mkmazid
November 27th, 2013, 12:21
ممنون ، الان میفرستم و جواب آنها رو همین جا واسه دوستان میزارم که انشالله مفید باشه ، برام دعا کنید .
SixthElement
November 27th, 2013, 12:27
سلام
من چند سال هستش که با godaddy کار کردم. یادتون باشه تمام سرویس های godaddy بجز Domain Name registration رو به ایران بسته هست و هیچ دسترسی به سرویس ها نخواهید داشت.
SixthElement
November 27th, 2013, 12:37
آقا این تیکه آخر I will be very happy to be your service. رو حذف کن ، خیلی ضایع هست و هم غلط.
ضایع بودنش به خواطر اینه که باید بزنی تو سرشون ، غلط کردن سرویس شما رو باطل کنند ( البته اگر برای ایران نمی خواهید ، چون در Terms and condition اونها اومده که به ایران هیچ سرویس نمیدن)
دوم اینکه متن درست میشه ، I will be very happy to be at your service یا serve you! اما این جمله ها رو معمولاً کارگر ها یا گارسون ها استفاده می کنند و در یک مکالمه رسمی درست نیست استفاده بشه.
بهترین نوع جواب در پاسخ برای یک نامه رسمی اینه :
Sincerely
اسم شما
سمت شما
ULTRAWEB
November 27th, 2013, 12:43
سلام شما که منو خیلی ترسوندی . میشه سوال کنم شما تجربه یی داشتی در این زمینه ؟ خدا کنه پول رو نخورن حداقل
اینهمه سرویس فروش اینجا رو ول کردی رفتی اونجا بعدشم اگر نتونی درست تصدیق هویت کنی پول خورده می شود مثال پاسپورت امریکا بدی
آلمان باشی از نظر مجازی و یا بالعکس من دامنه هام گوددی ثبت هست
من میگم بگو ریفاند بدن همین الان تا دردسر نداشته باشی
و بگو پشیمون شدی از سرویس دهنده های ایرونی بگیر
mkmazid
November 27th, 2013, 23:33
سلام دوستان هنوز منتظر جواب آنها هستم ،
بعضی از دوستان گفتن که چرا با این همه سرور رفتم سراغ گودادی ، حق دارین اما اگه بتونم ازشون سرویس بگیرم بد نمیشه که ،،،،
حالا دوستانی که این رو به من پیشنهاد کردن چه جایگزینی برای گودادی وجود داره به نظر شما ؟
این رو هم به دوستان بگم ، چون من عملیات پرداخت وی پی اس رو به گودادی با یک کارت کردیت که به نام یکی از آشنایان است انجام دادم این مشکل پیش اومد .چون کارت کردیت های خودم که به اکانت پی پال من متصل هستند بعد از اینکه با آی پی ایران باز کردم یعنی بدون ***** شکن ، توسط پی پال مسدود شدن .
الان هم تو ایمیل به من میگه از کسی که اکانت پی پال به نامش است یک مدرک شناسایی بده و تایید هم کردن که به خاطر امنیت خود من هست ، به هر حال فعلان منتظرم ،
شما هم لطف کنید به من بگید چه سرویس هایی توسط شما به من به جای گودادی پیشنهاد میشه؟
برای وی پی اس البته با ۳ گیگ رم حد اقل
ممنون از همه دوستان
mkmazid
December 1st, 2013, 10:08
دوستان عزیز سلام ، چون قول داده بودم که اینجا نتیجه کارم رو بنویسم ، خدمت شما عرض کنم که من تونستم سرویس رو از godaddy بگیرم ، حتا به من یک ایمیل معذرت خاهی فرستادن و گفتن که خوشحالان از اینکه دارن با من این تجارت رو انجام میدن .
الان هر دوی سرویس هم فعال هستن چه وی پی اس چه هاست .
اما خوب امیدوارم که دیگه مشکلی پیش نیاد .
اگه از دوستان کسی خواست بگه من متن ایمیل اونها رو اینجا بزارم .
واقعن از همه دوستان ممنون که وقت گذاشتن برای این مشکل من .
ULTRAWEB
December 1st, 2013, 10:11
لطف میکنید متن ایمیلشونم قرار بدین!؟
mkmazid
December 1st, 2013, 14:19
Our support staff has responded to your request, details of which are described below:
Discussion Notes
Support Staff Response
Thank you for providing the requested documentation. We have removed the lock on your account and notated the completed verification. No further action is required at this time.
We appreciate your cooperation and look forward to doing business with you. Please contact Customer Support if you need any assistance in the future.