توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب خودکار template بر روی سرورر مجازی
shetab
November 26th, 2013, 23:47
درود
یک سوالی داشتم. چطور میشه امکان نصب خودکار سرور مجازی از روی تملیت بعد از ایجاد خودکار در vmware رو فراهم کرد؟
با سپاس
gar3na
November 26th, 2013, 23:56
سلام خدمت شما
مجازی ساز شما چی هست؟
shetab
November 27th, 2013, 00:11
ببخشید یادم رفت بنویسم.
VMware 5.5 هست. vCenter هم داریم ولی برای ایجاد سرور مجازی ماژول مستقیم به ESXi وصل میشه. می خواهیم کاری بکنیم که بلافاصله بعد از سفارش سرور ایجاد بشه ، از روی تمپلیت نصب و تنظیمات IP و ... انجام بشه و کامل تحویل مشتری داده بشه. حتی رو بعضی تمپلیت ها کنترل پنل نصب میشه و تنظیمات عمومی به طور خودکار انجام بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
gar3na
November 27th, 2013, 00:22
ببخشید یادم رفت بنویسم.
VMware 5.5 هست. vCenter هم داریم ولی برای ایجاد سرور مجازی ماژول مستقیم به ESXi وصل میشه. می خواهیم کاری بکنیم که بلافاصله بعد از سفارش سرور ایجاد بشه ، از روی تمپلیت نصب و تنظیمات IP و ... انجام بشه و کامل تحویل مشتری داده بشه. حتی رو بعضی تمپلیت ها کنترل پنل نصب میشه و تنظیمات عمومی به طور خودکار انجام بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
تا جایی که من اطلاع دارم تا vmware 5.1 این امکان نیست حالا ورژن بالاتر را اطلاع ندارم
بهترین روش استفاده از Virtualisation هایی مانند SolusVM و یا Virtualizor و سیستم های مشابه.
MagicVps.Com
November 27th, 2013, 00:33
تا جایی که من اطلاع دارم تا vmware 5.1 این امکان نیست حالا ورژن بالاتر را اطلاع ندارم
بهترین روش استفاده از Virtualisation هایی مانند SolusVM و یا Virtualizor و سیستم های مشابه.
SolusVM و یا Virtualizor مجازی ساز نیستند بلکه کنترل پنلی هستند که روی مجازی ساز های کی وی ام و زن نصب میشن و یکسری امکانات جانبی میدن ولی خودشون به تنهایی کاری انجام نمیدن
MagicVps.Com
November 27th, 2013, 00:36
What is SolusVM?
Solus Virtual Manager (SolusVM) is a powerful GUI based VPS management system with full OpenVZ, Linux KVM, Xen Paravirtualization and Xen HVM support. SolusVM allows you and your clients to manage a VPS cluster with security & ease.
اطلاعات بیشتر
SolusVM Virtual Server Control Panel (http://www.solusvm.com/)
+++++++++++++++++++++++
Virtualizor Control Panel
Virualizor is a powerful web based VPS Control Panel. It supports OpenVZ, Xen PV, Xen HVM and Linux KVM virtualization.
Admins can create a VPS on the fly by the click of a button VPS users can start, stop, restart and manage their VPS using a very advanced web based GUI.
Users and Admins can see various sorts of Graphs in order to better manage their resources
اطلاعات بیشتر
Virtualizor (http://www.virtualizor.com/)
gar3na
November 27th, 2013, 00:37
ممنون از کامل کردن صحبتهای من
همیشه از کف به یک سیستم نگاه نمیکنند
از بالا که نگاه کنید به این مجموعه Virtualisation گفته میشه و حرف شما کاملا صحیح هست.
shetab
November 27th, 2013, 00:41
SolusVM و یا Virtualizor مجازی ساز نیستند بلکه کنترل پنلی هستند که روی مجازی ساز های کی وی ام و زن نصب میشن و یکسری امکانات جانبی میدن ولی خودشون به تنهایی کاری انجام نمیدن
Virtualizor آیا vmware رو پشتیبانی می کنه؟
آیا استفاده از دو هارد دیسک مجزا روی یک سرور (مثلا یکی ُُُُِSSD و یکی SATA) رو داره؟ یعنی بشه روی یک سرور با یک مجازی دو نوع سرویس روی دو هارد مجزا ارائه کرد.
با سپاس
namesis R
November 27th, 2013, 00:50
آیا استفاده از دو هارد دیسک مجزا روی یک سرور (مثلا یکی ُُُُِSSD و یکی SATA) رو داره؟ یعنی بشه روی یک سرور با یک مجازی دو نوع سرویس روی دو هارد مجزا ارائه کرد.
با سپاس
خیر از وی ام ویر پشتیبانی نمیکنه فقط و فقط از مجازی ساز های Xen و KVM پشتیبانی میکنه
iran-data.net
November 27th, 2013, 03:22
خیر از وی ام ویر پشتیبانی نمیکنه فقط و فقط از مجازی ساز های Xen و KVM پشتیبانی میکنه
با هزینه 200.000 تومان می تونم براتون solusvm رو بروی whmcs پیاده سازی کنم و از امکانتش بیش از 20 تمپلیت و 10 ایزو بهرمند بشید و به صورت آنی وی پی اس رو تحویل بدید برای سفارش با ایدی gg.alirezanasri@yahoo.com تماس بگیرید
با هزینه 200.000 تومان می تونم براتون solusvm رو بروی whmcs پیاده سازی کنم و از امکانتش بیش از 20 تمپلیت و 10 ایزو بهرمند بشید و به صورت آنی وی پی اس رو تحویل بدید برای سفارش با ایدی gg.alirezanasri@yahoo.com تماس بگیرید
قبلا تز SolusVM استفاده کردیم ولی ویژگی مورد نیاز ما رو نداشت و حذف کردیم. مشکلشم این بود امکان استفاده از volume group متفاوت بر روی یک Node رو نداشت. دو ماه است که سیستم های مختلف رو داریم تست می کنیم/
منظورم این بود تنظیمات solusvm از نصب و کانفیگ سرور تا تنظیمات whmcs طوری که بعد از پرداخت سرور رو تحویل بده
iran-data.net
November 27th, 2013, 14:43
قبلا تز SolusVM استفاده کردیم ولی ویژگی مورد نیاز ما رو نداشت و حذف کردیم. مشکلشم این بود امکان استفاده از volume group متفاوت بر روی یک Node رو نداشت. دو ماه است که سیستم های مختلف رو داریم تست می کنیم/
به چه دلیل میخواین از Vg متفاوت استفاده کنید ؟
shetab
November 27th, 2013, 15:24
به چه دلیل میخواین از vg متفاوت استفاده کنید ؟
چون یک سرور داریم که هم روش ssd داره هم sata و می خوایم به مشتری امکان انتخاب بدیم.
iran-data.net
November 27th, 2013, 16:31
بله دیگه هیچ سیستم کامل نیست هرکدوم مشکلات خاص خودشون رو دارند
alireza.076
November 27th, 2013, 16:52
با سپاس
مثل این میمونه که بپرسید میشه 2 تا سیستم عامل رو با هم توی کامپیوتر بالا آورد یا خیر!
shetab
November 27th, 2013, 17:13
مثل این میمونه که بپرسید میشه 2 تا سیستم عامل رو با هم توی کامپیوتر بالا آورد یا خیر!
این دو باهم تفاوت دارند. چیزی که ما میخوایم مثل اینکه دوتا درایو داشته باشی یکسری از نرم افزارها رو یک درایو و یکسری دیگه رو روی یک درایو دیگه نصب کنی باهم تداخلی ندارند پس غیر ممکن نیست چون این کار رو با CloudStack انجام دادیم ولی به دلیل اینکه کلی دنگ و فنگ و تمپلیت آماده نداره و ... اونم کنار گذلشتیم و الان دنبال راه حل هستیم. اگه بتونیم کاری کنیم که روی vmware بشه تنظیم OS مثل تنظیمات IP و ... به طور خودکار انجام بشه مشکل حله
iran-data.net
November 27th, 2013, 17:18
این دو باهم تفاوت دارند. چیزی که ما میخوایم مثل اینکه دوتا درایو داشته باشی یکسری از نرم افزارها رو یک درایو و یکسری دیگه رو روی یک درایو دیگه نصب کنی باهم تداخلی ندارند پس غیر ممکن نیست چون این کار رو با CloudStack انجام دادیم ولی به دلیل اینکه کلی دنگ و فنگ و تمپلیت آماده نداره و ... اونم کنار گذلشتیم و الان دنبال راه حل هستیم. اگه بتونیم کاری کنیم که روی vmware بشه تنظیم OS مثل تنظیمات IP و ... به طور خودکار انجام بشه مشکل حله
تجربه ای که دارم همچین مورد رو vmware نمیشه به نظر مگر اینکه خود شرکت قابلیت dhcp رو اضافه کنه
در مورد Virtualizor بگم مشکلاتش از solsuvm بیشتر ، در بعضی موارد نمیتونه ای پی رو به سیستم بده ، با صحبت های که با پشتیبانیش کردم در نسخه های بعدی این مشکل برطرف میشه ، در ضمن پارتیشن بندی ها مثل solusvm هست ،
iran-data.net
November 27th, 2013, 17:21
virtualizor و vmware نرم افزار های مجازی سازی هست
شما می تونید با virtualizor وی پی اس با منابع بالا بسازید و روی اون vmware نصب کنید و با vmware دوباره مجازی سازی کنید
البته بی فایده به نظر میاد
shetab
November 27th, 2013, 17:51
virtualizor و vmware نرم افزار های مجازی سازی هست
شما می تونید با virtualizor وی پی اس با منابع بالا بسازید و روی اون vmware نصب کنید و با vmware دوباره مجازی سازی کنید
البته بی فایده به نظر میاد
مجازی سازی تو در تو به شدت کارایی سیستم و ماشین های نهایی رو کاهش میده چون اینطوری یک لابه دیگه بین vps و سخت افزار اضاقه میشه.
alireza.076
November 27th, 2013, 17:54
ببخشید اشتباه متن رو خوندم، فکر کردم گفتید روی یک سرور 2 مجازی ساز بالا بیارید
END
November 27th, 2013, 18:35
تجربه ای که دارم همچین مورد رو vmware نمیشه به نظر مگر اینکه خود شرکت قابلیت dhcp رو اضافه کنه
در مورد Virtualizor بگم مشکلاتش از solsuvm بیشتر ، در بعضی موارد نمیتونه ای پی رو به سیستم بده ، با صحبت های که با پشتیبانیش کردم در نسخه های بعدی این مشکل برطرف میشه ، در ضمن پارتیشن بندی ها مثل solusvm هست ،
اینقدر استوار بیان می کنید که به خودم شک میکنم !
الان بر روی دو سرور Virtualizor دارم ، ویندوز و توزیع های لینوکسی رو آی پی اتوماتیک میده ، فقط میکروتیک رو آی پی اتوماتیک نمیده !
shetab
November 27th, 2013, 18:45
الان بر روی دو سرور Virtualizor دارم ، ویندوز و توزیع های لینوکسی رو آی پی اتوماتیک میده ، فقط میکروتیک رو آی پی اتوماتیک نمیده !
Virtualizor هم برای هر سرور یک LV روی Volume Group اختصاص میده؟ در اون صورت میشه برای یک Node دوتا Volume Group تعریف کرد؟
iran-data.net
November 27th, 2013, 19:04
برای ما روی 2003 مشکلی نداشت ولی روی 2008 مشکل عدم ادرس دهی بود شما روی 2008 تست کردید ؟ renew ایپی برای ما انجام نمیشد یا اگه میشد بعد از مدتی از کار می افتاد