توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب Fast Hosting
rtl-theme
November 24th, 2013, 11:57
با عرض پوزش از همه دوستان! مخصوصاً وهاب عزیز!!
این قالب بزودی از سایت حذف میشه!
vahab00
November 24th, 2013, 13:16
عزیز بهتر نیست قالب های دیگران رو برای فروش نذارید ؟
خدایی بهتر نیست ؟
یعنی واقعا چطور دلتون میاد اینکارو کنید ؟
این هم دلایل حرف من :
عکس هایی که لوگو سایت نوشته شده نام سایت شما قالب من هست و عکس هایی که لوگو نوشته Fast Hosting قالب شماست
16892
16893
16894
خب عزیز
یعنی این همه دو نفر در نوشتن و فارسی سازی مثل هم عمل میکنند
یعنی حتی اون کشیدن حرف های دو نفر هم انقدر شکل هم ؟
در عکس ها مشخص کردم
من شخصا کارهاتون رو خیلی دوست دارم
اما عزیز بهتره دست از اینکار بردارید
تقریبا تمام قالب های شما رو دارم
بنظرتون درسته همه قالباتون بزارم واسه فروش ؟
عزیز بهتره قالب رو بردارید از سایتتون یا اگه خواستید کد قالب رو بزارید در کدها هم بهتون اثبات میکنم قالب برای من هست
این هم لینک قالب در سایت من
وهاب آنلاين | قالب Fast Hosting (http://www.vahabonline.ir/whmcs-fast-hosting-theme.html)
یا حق
vahab00
November 24th, 2013, 13:17
عزیز قالب رو بنده در سال 91 ترجمه کردم
http://www.webhostingtalk.ir/f212/72581/
و
http://www.vahabonline.ir/whmcs-fast-hosting-theme.html
موفق باشید
yasin-ds
November 24th, 2013, 13:21
بنده با سید وهاب موافقم قالب رو ایشون ترجمه کردند خیلی وقتم هست
usozbaran
November 24th, 2013, 13:23
بله آقا وهاب کارشون درسته و ایشون این قالب رو ترجمه کردند.
persiansoft
November 24th, 2013, 13:28
و
وهاب آنلاين | قالب Fast Hosting (http://www.vahabonline.ir/whmcs-fast-hosting-theme.html)
موفق باشید
سلام دوست عزیز
آیا این قالبی که شما ترجمه کردید رایگان بوده؟
شاید شما هم حقوق طراح اصلی قالب را رعایت نکرده باشید و اگر اینطور باشه نباید الان از این کار دوستمون ناراحت باشید .
yasin-ds
November 24th, 2013, 13:37
سلام دوست عزیز
شاید شما هم حقوق طراح اصلی قالب را رعایت نکرده باشید و اگر اینطور باشه نباید الان از این کار دوستمون ناراحت باشید .
قالب خارجی بوده آقای عزیز
mhiizadi
November 24th, 2013, 13:43
نه بابا وهاب ترجمه کرده
صد درصد
vahab00
November 24th, 2013, 14:36
سلام دوست عزیز
سلام برادر
عزیز قالب رو ترجمه کردم و لینک گذاشتم برای فروش
جالب اینه ایشون قالب رو از ما گرفتن و در حال فروشش هستن
این نکته مهم این موضوع است عزیز
قالب انگلیسی هست و اولین کسی که ترجمش کرد بنده بودم
یا حق
persiansoft
November 24th, 2013, 14:46
سلام برادر
عزیز قالب رو ترجمه کردم و لینک گذاشتم برای فروش
جالب اینه ایشون قالب رو از ما گرفتن و در حال فروشش هستن
این نکته مهم این موضوع است عزیز
قالب انگلیسی هست و اولین کسی که ترجمش کرد بنده بودم
یا حق
دوست عزیز شما زحمت یکی دیگر را به این آقا فروختید و ایشون هم زحمت شما را به دیگران می فروشند .
تو این مسائل صبور باشید زمانی که ما خودمون کپی رایت را رعایت نمی کنیم پس نباید از دیگران ناراحت بشیم .
شرمنده بیشتر از این تو این بحث شرکت نمی کنم .
مثال ما مثال د-ز-د و شاه د-ز-د هست
البته این مثال برای اکثر ما ها صدق میکنه
با آرزوی موفقیت
vahab00
November 24th, 2013, 14:53
دوست عزیز شما زحمت یکی دیگر را به این آقا فروختید و ایشون هم زحمت شما را به دیگران می فروشند .
تو این مسائل صبور باشید زمانی که ما خودمون کپی رایت را رعایت نمی کنیم پس نباید از دیگران ناراحت بشیم .
شرمنده بیشتر از این تو این بحث شرکت نمی کنم .
مثال ما مثال د-ز-د و شاه د-ز-د هست
البته این مثال برای اکثر ما ها صدق میکنه
با آرزوی موفقیت
عزیز قالب انگلیسی هست و کسی زحمت کسی رو نفروخت
فارسی سازی قالب رو بنده انجام دادم و در سایت برای فروش قرار گرفت
پس مسلما ایشون حق فروش قالب رو ندارند
بهتره خودشون قالب رو ترجمه کنند و دسترنج دیگران رو هدر ندهند
دسترنج یکی دیگه در سایت به صورت انگلیسی بالای 50 نسخه فروش رفته عزیز
یا حق
mhiizadi
November 24th, 2013, 17:51
عزیز قالب انگلیسی هست و کسی زحمت کسی رو نفروخت
فارسی سازی قالب رو بنده انجام دادم و در سایت برای فروش قرار گرفت
پس مسلما ایشون حق فروش قالب رو ندارند
بهتره خودشون قالب رو ترجمه کنند و دسترنج دیگران رو هدر ندهند
دسترنج یکی دیگه در سایت به صورت انگلیسی بالای 50 نسخه فروش رفته عزیز
یا حق
وهاب خوب گفته!
اما باید اینو قبول کرد که کاری نمیشه کرد
اون کسی که قالب رو گذاشته برا فروش کجا رفته؟
چرا نمیادش جواب بده ؟
مستر راست چین ؟ :d
بیا بگو قالب رو خودت نذاشتی برا فروش و تو سایتت همه میتونن قالب بفروشن و مشکل از خودت بوده که بدون تحقیق قبلی قالب رو تایید کردی تا وهاب آروم بشه :d b-|
dertgtr
November 24th, 2013, 22:28
آقای پیمان نعیمی سوالی دارم از شما . خیلی واضح مثل سوال که خیلی روشنه انتظار دارم پاسخ بدید :
قالب چند منظوره Ultimate - راست چین (http://www.rtl-theme.com/post/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1%D9%87-ultimate/)
بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم
vahab00
November 25th, 2013, 09:33
وهاب خوب گفته!
اما باید اینو قبول کرد که کاری نمیشه کرد
اون کسی که قالب رو گذاشته برا فروش کجا رفته؟
چرا نمیادش جواب بده ؟
مستر راست چین ؟ :d
بیا بگو قالب رو خودت نذاشتی برا فروش و تو سایتت همه میتونن قالب بفروشن و مشکل از خودت بوده که بدون تحقیق قبلی قالب رو تایید کردی تا وهاب آروم بشه :d b-|
چرا نمیشه کاری کرد ؟
انگار ایشون اصلا عین خیالش نیست
بنده تعداد زیادی از قالب های ایشون رو دارم
همینجا اعلام میکنم اگه قالب بنده رو برندارند من هم قالب هاشون رو برای فروش یا رایگان تو سایت قرار میدم
واقعا شورش رو در آورند x-(
آقای پیمان نعیمی سوالی دارم از شما . خیلی واضح مثل سوال که خیلی روشنه انتظار دارم پاسخ بدید :
قالب چند منظوره ultimate - راست چین (http://www.rtl-theme.com/post/%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8-%da%86%d9%86%d8%af-%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b1%d9%87-ultimate/)
بفرمایید این دوستمون هم مثل من....
واقعا که... X-(
این آقا کجاست پس ؟
ULTRAWEB
November 25th, 2013, 11:28
اتفاقا این وصله ها به دوستمون نمی چسبه خیلی مرد خوبی هستن
بعدشم دونفر هم میتونن مثل هم دقیق ترجمه کننن اگر توی قالب یکی نوشته بود
catشما و هم نفربعدی توی قالب باید ترجمه کنینش گربه اگر اون فرد بگه گربه یعنی
قالب شما رو داره می فروشه @@@@@!!!!!!!!!!!!بعدشم نیازی به این دعواها نیست هرکی اگر دروغ بگه
یک روز چوبشو میخوره این اقا هم شاید خودش دوباره از نو چرخ رو اختراح کرده باشه
خوبه شماها طراح هسته ی لینوکس نبودین واگر نه بخاطر کدهاتون هم دیگه رو می کشتین
بعدشم نیروی کار ارزون نتیجش میشه همین:)
بعدشم این بچه بازی ها چیه در میارین بابا کم مونده قالب های رو کلا رایگان بدین ملت!!
vahab00
November 25th, 2013, 13:13
اتفاقا این وصله ها به دوستمون نمی چسبه خیلی مرد خوبی هستن
بعدشم دونفر هم میتونن مثل هم دقیق ترجمه کننن اگر توی قالب یکی نوشته بود
catشما و هم نفربعدی توی قالب باید ترجمه کنینش گربه اگر اون فرد بگه گربه یعنی
قالب شما رو داره می فروشه @@@@@!!!!!!!!!!!!بعدشم نیازی به این دعواها نیست هرکی اگر دروغ بگه
یک روز چوبشو میخوره این اقا هم شاید خودش دوباره از نو چرخ رو اختراح کرده باشه
خوبه شماها طراح هسته ی لینوکس نبودین واگر نه بخاطر کدهاتون هم دیگه رو می کشتین
بعدشم نیروی کار ارزون نتیجش میشه همین:)
بعدشم این بچه بازی ها چیه در میارین بابا کم مونده قالب های رو کلا رایگان بدین ملت!!
عزیز چقدر شکل هم ؟
یعنی حتی کشیدن کلمات هم مثل هم باشه ؟
عزیز این قالب انگلیسی بوده و بحث روی اینه ایشون طرح فارسی منو دارن میفروشن
حتی زحمت فارسی سازی به خودش نداده
حالا من هم قالب های ایشون رو میذارم برای دانلود و فروش ببینیم چه حالی بهشون دست میده
ممنون از شما
لطفا قبل از هرچیز تاپیک رو کامل مطالعه نمایید
یا حق
mhiizadi
November 25th, 2013, 20:52
قالب چند منظوره Ultimate - راست چین (http://www.rtl-theme.com/post/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1%D9%87-ultimate/)
تو اونجا که به ده نفر دیگه فروش رفته ...
تو وی پی 98 هم که حتما به صد نفر فروش رفته!!!!
واقعا اینا طراحن ؟؟؟؟؟؟
یه قالب میخر طرف 55 دلار ؛ حالا میزنه میفروشه به 100 نفر هر قالب رو 45 هم که حساب کنم
4.5 میلیون تومن ....
اصن 100 تا نه ؛ 50 نفر....
بازم خیلی میشه برا یه فارسی سازی اینقدرا گرفته..........
عزیز چقدر شکل هم ؟
یعنی حتی کشیدن کلمات هم مثل هم باشه ؟
عزیز این قالب انگلیسی بوده و بحث روی اینه ایشون طرح فارسی منو دارن میفروشن
حتی زحمت فارسی سازی به خودش نداده
حالا من هم قالب های ایشون رو میذارم برای دانلود و فروش ببینیم چه حالی بهشون دست میده
ممنون از شما
لطفا قبل از هرچیز تاپیک رو کامل مطالعه نمایید
یا حق
این فرهنگ به درستی جا نیفتاده
یک قالب فارسی سازی شده باید به تعدا محدودی واگذار بشه مگر به قیمت زیاد؛
مشکلی هم نداره اگر قیمتش زیاد باشه؛ ولی فقط دست 5 نفر باشه!
vahab00
November 26th, 2013, 07:05
این فرهنگ به درستی جا نیفتاده
یک قالب فارسی سازی شده باید به تعدا محدودی واگذار بشه مگر به قیمت زیاد؛
مشکلی هم نداره اگر قیمتش زیاد باشه؛ ولی فقط دست 5 نفر باشه!
سلام
بله حق با شماست اما تو ایران متاسفانه هنوز انقدر جا نیافتاده
در مورد فروش به تعداد متاسفانه در ایران کاربران دوست ندارند زیاد خرج کنند و...
اما در قالب های جدید دقیقا این موضوع رو در سر دارم
ممنون از نظرتون
M-Sadeghi
November 26th, 2013, 12:48
حق با راست چین هست
vahab00
November 26th, 2013, 15:52
حق با راست چین هست
الان موندم چه چیزی حق با راست چین هست؟
سلام دوست عزیز
من آقای نعیمی را تا حدودی می شناسم اما قالب Ultimate ترجمه آقای نعیمی نیست بلکه ترجمه آقای سجادی مدیر سایت فطرس (fetros.ir) یکی از دوستان بنده است که هر قالبی را که ترجمه میکنه هم در راست چین و هم در همیار وردپرس برای فروش میذاره اگر دقت کنید جواب نظرات هم در همیار وردپرس ایشون دادن.این قالب کپی از همیار وردپرس نیست و فقط آقای حمید سجادی قالب خودشون را برای فروش بیشتر در چند تا سایت معرفی کردند.
در جواب آقا وهاب عزیز هم درباره این قالب باید بگم که این قالب کار آقای نعیمی نبوده و انتشار آن توسط کاربر دیگری انجام شده و آقای نعیمی فقط قالب های whmcs را در این انجمن برای فروش بیشتر تبلیغ میکنند.احتمالاً الانم به دلیل اینکه خودشون منتشر کننده این قالب نبودن و از صحت کامل ترجمه توسط شخص انتشار دهنده اطمینان ندارند پاسخ نمیدن وگرنه کسی که خودش در کار طراحی باشه از نظر من افت داره که کار طراح دیگه ای را برای فروش بذاره.
من نه طرفدار آقا پیمانم و نه طرفدار آقا وهاب چون اصلاً از قالب های ترجمه شده که چندین سایت همزمان استفاده میکنند خوشم نمیاد و استفاده هم نمیکنم اما خب اگر بشینید این مسئله را خیلی مسالمت آمیز حل کنید خیلی بهتره تا اینکه کم کم به دعوا کشیده بشه.
با سلام
بله حق باشماست
اگر واقعا براشون مههم بود قالب رو بر میداشتند و از فروش جلوگیری میکردند
متاسفانه دارند از کاربرانشون میخوان که بیان اینجا و نظر بدند
واقعا که
mad-adwords
November 26th, 2013, 16:34
اقای وهاب بهترین راه قالب که داری به صورت رایگان منتشر کنی من جای شما بودم تا دعوای شما تموم بشه هی تاپیک بالا نیاد
M-Sadeghi
November 26th, 2013, 16:57
حق اینجاست که اونقدر که شما زحمت فارسی سازی قالب رو کشیدی راست چین هم کشیده
vahab00
November 26th, 2013, 17:23
اگر منظورتون از کاربران بنده هستم باید بگم من یه قالب فقط از ایشون خریدم که اونم هیچ استفاده ای نکردم و بلااستفاده همینجوری داره خاک می خوره.
بنده همانطور که گفتم طرفدار هیچ کس نیستم و حتی جزو بازدید کنندگان سایت ایشون هم نیستم و الان این تاپیک راه افتاد تازه یادم افتاد یه سر به راست چین زدم که دیدم زیادم قالب های جدیدی توش نیامده.
داداش من به شما جسارت نکردم و اصلا منظورم شما نبودید داداشم
اقای وهاب بهترین راه قالب که داری به صورت رایگان منتشر کنی من جای شما بودم تا دعوای شما تموم بشه هی تاپیک بالا نیاد
راه دیگه ای هم هست...
حق اینجاست که اونقدر که شما زحمت فارسی سازی قالب رو کشیدی راست چین هم کشیده
جناب MizbanIrani دقیقا منظورم یک نمونه ایشون بوده
ببینید چی میگن در حالی که اصلا نمیدونه قضیه چی بوده یا چی هست
فقط حرف میزنه
برادر ایشون قالب رو از من گرفته و حالا داره میفروشه
این قالب رو من فارسی کردم و ایشون داره دسترنج مارو میفروشه
الان متوجه شدید یا باز توضیح بدم ؟
JATHIYA
November 26th, 2013, 18:13
سلام
باور کنید تک تک تاپیک ها رو خوندم با اونکه من مشتری اقا وهاب هستم اما بهتره تا میتوانید مسائل را خارج از فضای عمومی برطرف کنید 1-2 هفته کامل بررسی بشه بعد دیگه بیایید شاید من میگیرم یک هزار درصد شاید ایشون اومده طرح اقای وهاب رو دیده دیده قشنگ بعد قالب خارجی رو برداشته کپی اقای وهاب درست کرده همیشه به دید مثبت نگاه کنید دوستان یک درصد احتمال اشتباه بودن نظر خودمون رو بدهیم با اونکه من از اقای نمیدونم کی کی :ی استاتر که قالب گذاشته در صورتی که برداشته باشه از اقا وهاب کار خوبی نیست
و با صحبت اینکه ما داریم از خارجی ها بر میداریم ایشون از ما هم موافق هستم با اونکه خودم از اون دسته ارزون بخواه ها هستم که چیز ارزون میخوام مشکلات مالی هم نمیگذاره ملت به چیز هایی که میخوان دست پیدا کنند و بخرند
بازم دوستان حرف کوچیکترتون رو گوش کنید و بحث رو ببرید به ایمیل و تلفنی شاید به توافقی رسیدید و استاتر که قالب رو گذاشته در صورتی که حرف آقا وهاب درست بود که معذرت خواهی کنه و اگر خواست اینجا عذرخواهی یا اینکه دوتایی طوری موضوع رو حل کنید که اصلا دیگه نفهمند چی شد و این تاپیک هم به مسئولنش بگویند حذف کنند
که با ابروی کسی هم بازی نشه
با تشکر
یا علی
mhiizadi
November 26th, 2013, 20:16
شاید ایشون اومده طرح اقای وهاب رو دیده دیده قشنگ بعد قالب خارجی رو برداشته کپی اقای وهاب درست کرده
شاید دیده و همونو خریده و گذاشته برا فروش....
به دید مثبت نگاه کنید دوستان یک درصد احتمال اشتباه بودن نظر خودمون رو بدهیم
آخه همه منفی نگاه نمیکنیم که
مطمئن هستیم :d
در صورتی که برداشته باشه از اقا وهاب کار خوبی نیست
خودتونم این احتمال رو دادید که برداشته :d
hamid s
November 26th, 2013, 20:18
با سلام.بنده ی اشتباهی کردم این قالب رو در دو جا منتشر نمودم.البته از آقای نعیمی درخواست کردم که قالب رو از سایت راست چین بردارند.به زودی این اتفاق می افته.
hamid s
November 26th, 2013, 20:24
تو اونجا که به ده نفر دیگه فروش رفته ...
تو وی پی 98 هم که حتما به صد نفر فروش رفته!!!!
واقعا اینا طراحن ؟؟؟؟؟؟
یه قالب میخر طرف 55 دلار ؛ حالا میزنه میفروشه به 100 نفر هر قالب رو 45 هم که حساب کنم
4.5 میلیون تومن ....
اصن 100 تا نه ؛ 50 نفر....
بازم خیلی میشه برا یه فارسی سازی اینقدرا گرفته..........
با سلام.این قالب از این پس فقط یک جا به فروش میرسه و اون هم همیار وردپرس هست.
شما هم بهتره جای اینکه بشینین پولای مردمو بشمرین زحماتشون رو ببینین.ضمنا کی به صد نفر فروخت؟؟قالب های شرکتی به ی حدی برسن دیگه بیشتر فروش نمیره چون به قول عامیانه خز شده!!حتی به همون 50 هم نمیرسه.
من به واسطه یک ماه وقتی که برای این قالب صرف کردم و البته دویست هزار تومنی که هزینه کردم،حاضرم ساعت ها از کارم دفاع کنم.البته با احترام،نظرات شما دوستان برای بنده اصلا مهم نیست و اهمیتی هم نمیدم و ترجیح میدم دیگه بحث رو ادامه ندم.
dertgtr
November 26th, 2013, 21:44
با سلام.این قالب از این پس فقط یک جا به فروش میرسه و اون هم همیار وردپرس هست.
شما هم بهتره جای اینکه بشینین پولای مردمو بشمرین زحماتشون رو ببینین.ضمنا کی به صد نفر فروخت؟؟قالب های شرکتی به ی حدی برسن دیگه بیشتر فروش نمیره چون به قول عامیانه خز شده!!حتی به همون 50 هم نمیرسه.
من به واسطه یک ماه وقتی که برای این قالب صرف کردم و البته دویست هزار تومنی که هزینه کردم،حاضرم ساعت ها از کارم دفاع کنم.البته با احترام،نظرات شما دوستان برای بنده اصلا مهم نیست و اهمیتی هم نمیدم و ترجیح میدم دیگه بحث رو ادامه ندم.
با سلام.بنده ی اشتباهی کردم این قالب رو در دو جا منتشر نمودم.البته از آقای نعیمی درخواست کردم که قالب رو از سایت راست چین بردارند.به زودی این اتفاق می افته.
آقای حمید رضا سجادی
امکانش هست لطفا در مورد این پاسخ تون داخل کامنت های قالب " قالب-چند-منظوره-ultimate " توضیح بدید ؟
کاربری پرسیده :
قالب شرکتی ULTIMATE (http://www.wordpress98.com/shop/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-ultimate/)
تفات با این قالب چیست ؟
پاسخ شما :
حمید رضا میگوید
( ۲ آذر ۱۳۹۲ ) طراح قالب
هیچی!!لطف کردند اجازه دادن این قالب در سایتشون قرار بگیرند.البته ایشون نسبت به کاربران قدیمیشون لطف دارند.
JATHIYA
November 27th, 2013, 09:44
شاید دیده و همونو خریده و گذاشته برا فروش....
آخه همه منفی نگاه نمیکنیم که
مطمئن هستیم :d
عزیز من با ابرو مردم نمیشه بازی کرد تا خود اقای وهاب و طرف مقابل صحبت خصوصی انجام ندهند ما نباید کاسه داغ تر از آش بشویم معلوم نیست چقدر از مشتریانی که با خواندن این مطالب دیگه پشیمون شدند از خریدشون
خودتونم این احتمال رو دادید که برداشته :d
خودتون هم دارید میگید احتمال من اگر بخواهم به صورت کلی و بی طرف نگاه کنم باید از 2 شخص دفاع کنم هم دارم از وهاب و حق و حقوقش دفاع میکنم هم از rtl-theme از اینکه بخواهم یک قالب رو اینقدر بزرگ نمایی کنم که باعث نابودی شخصیت یک انسانی بشود خوب نیست
یک استاد داشتم بهم میگفت هیچ وقت آش نخورده و دهن سوخته نباش
این پست ها هم به موقعیت rtl-theme لطمه میزنه هم به آقا وهاب باز پیشنهاد میکنم به شکل کاملا خصوصی این موضوعات حل بشود .
در کل من سر بحث ام با شما نیتس بیشتر با 2 عزیز هست
از اميرمؤمنان على(عليه السلام) مى خوانيم: «سُوءُ الظَّنِ بِالُْمحْسِنِ شَرُّالاِْثْمِ وَ اَقْبَحُ الظُّلْمِ; بدگمانى نسبت به افراد نيكوكار بدترين گناه و زشت ترين ستمگرى است»
از پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) مى خوانيم:«اَنَّ اللّهَ حَرَّمَ مِنَ الْمُسْلِمِ دَمَهُ وَ مالُهُ وَ عِرْضُهُ وَ اَنْ يَظُنَّ بِهِ السُّوءِ; خداوند خون و مال و آبروى مسلمانان را بر يكديگر حرام كرده و همچنين گمان بد درباره آنها»
vahab00
November 27th, 2013, 13:12
عزیزان من بیخیال موضوع شدم
قصد داشتم چندین قالب ایشون رو به صورت رایگان برای انتشار بزارم اما باز خودم از کارم خجالت کشیدم
چندین بار در پیام خصوصی بهشون گفتم پاک کنید قالب رو اما از این گوش گرفتند و از آن گوش...
اصلا پاسخ ندادند
مهم نیست
خدایی هست و در آن دنیا حتما محاسبه خواهد شد
بیخیال این موضوع بشیم دوستان
یا حق
dertgtr
November 27th, 2013, 13:22
شیوه کاری سایت راست چین - قالب وردپرس, قالب WHMCS, قالب جوملا, طراحی سایت (http://www.rtl-theme.com)
زمینه فعالیت سایت برپایه فارسی سازی قالب های خارجی (انواع CMSها) میباشد، البته اگر کسی از دوستان هم طراحی های شخصی خودشون رو در سایت قرار بدن باز هم استقبال میشه! فروش قالبها بدین صورت میباشد که هر قالبی که فروخته شد، ۸۰% از مبلغ به طراح، ۲٫۵% به سیستم پرداخت آنلاین و ۱۷٫۵% به سایت راست چین تعلق میگیرد! (در آینده احتمال تغییر این درصدها وجود دارد.)
پس آقای پیمان نعیمی مسئولیت دارن در قبال" قالب چند منظوره Ultimate " چون ایشون ۱۷٫۵% واریز ها را دریافت می کنند . پس باید پاسخگو باشند
vahab00
November 27th, 2013, 13:28
داداش اگه مسئولیت داشتند که به پ.خ پاسخ میدادند لاقل
نمیدونم چکار میشه کرد
آدم برخی وقت ها باید همه چیزو بسپره به خدا
Aralhosting.com
December 3rd, 2013, 19:01
داداش اگه مسئولیت داشتند که به پ.خ پاسخ میدادند لاقل
نمیدونم چکار میشه کرد
آدم برخی وقت ها باید همه چیزو بسپره به خدا
واقعا!!
M-Sadeghi
December 3rd, 2013, 19:13
عزیزان من بیخیال موضوع شدم
قصد داشتم چندین قالب ایشون رو به صورت رایگان برای انتشار بزارم اما باز خودم از کارم خجالت کشیدم
چندین بار در پیام خصوصی بهشون گفتم پاک کنید قالب رو اما از این گوش گرفتند و از آن گوش...
اصلا پاسخ ندادند
مهم نیست
خدایی هست و در آن دنیا حتما محاسبه خواهد شد
بیخیال این موضوع بشیم دوستان
یا حق
خودتو اذیت نکن شما برای خدا و رضایت خدا انجام بده اینجوری ادما زیادن
mehrshad13and11
December 3rd, 2013, 20:04
سلام
دوستان کسی این قالب بصورت رایگان در اختیار میزاره!!
خیلی نیاز دارم بهش.
پ.خ بدید
hastak
December 23rd, 2013, 00:26
حق با وهاب
i-whost
December 23rd, 2013, 00:31
و
موفق باشید
تا جایی که بنده اطلاع دارم این قالب توسط ما خریداری شده از سایت themeforest سپس توسط دوست خوبمان Mehran Ranji ترجمه شد، بعد از چند ما شما به طور رایگان از سایت N دانلود کردید فارسی و سپس منتشر کردید در حالی که ما هزینه گزافی بابت این قالب پرداخت کرده ایم و هیچ پیامی هم برای شما ارسال نکرده ایم.
شما مشکل خودتان ببینید سپس به استارتر گوش زد کنید.
موفق باشید :53:
vahab00
December 23rd, 2013, 09:19
تا جایی که بنده اطلاع دارم این قالب توسط ما خریداری شده از سایت themeforest سپس توسط دوست خوبمان Mehran Ranji ترجمه شد، بعد از چند ما شما به طور رایگان از سایت N دانلود کردید فارسی و سپس منتشر کردید در حالی که ما هزینه گزافی بابت این قالب پرداخت کرده ایم و هیچ پیامی هم برای شما ارسال نکرده ایم.
شما مشکل خودتان ببینید سپس به استارتر گوش زد کنید.
موفق باشید :53:
باز تاپیک قدیمی بالا اومد و.....
حاج آقا شما هنوز نمیدونی سازنده قالب کی هست بعد دارید ادعا میکنید کی خریده کی نخریده ؟
بالای 100 شرکت خارجی دارند این قالب رو میفروشند یا به صورت رایگان واسه دانلود گذاشتن
مشکل ما با این آقا این نیست ک چرا قالب رو گذاشتن
مشکل این بود قالب رو از من گرفته و ترجمه منو داره میفروشه
لطفا تاپیک قدیمی رو بالا نیارید
ن حوصله بحث دارم ن وقتش رو
موفق باشید
یا حق
rtl-theme
January 3rd, 2014, 01:40
دوستان
من واقعاً بابت مشکل بوجود اومده عذر میخوام!
راست چین تا جایی که بتونه سعی میکنه قالبهایی که میفروشه رو حداقل در ایران کسی قبلاً فارسی نکرده باشه!
وهاب جان دلیل اینکه به پ.خ شما جواب ندادم این بود که خیلی وقت بود که به وب هاستینگ تاک نیومدم.
کاش بجای اینکه اینجا جنجال راه بیاندازید یکبار هم که شده از طریق خود سایت راست چین موضوع رو مطرح میکردین.
در نهایت من باز هم معذرت میخوام بابت مشکل بوجود اومده!!!! 100% ایراد از ما بوده و بابت معذرت خواهی میکنم.
vahab00
January 3rd, 2014, 08:21
دوستان
من واقعاً بابت مشکل بوجود اومده عذر میخوام!
راست چین تا جایی که بتونه سعی میکنه قالبهایی که میفروشه رو حداقل در ایران کسی قبلاً فارسی نکرده باشه!
وهاب جان دلیل اینکه به پ.خ شما جواب ندادم این بود که خیلی وقت بود که به وب هاستینگ تاک نیومدم.
کاش بجای اینکه اینجا جنجال راه بیاندازید یکبار هم که شده از طریق خود سایت راست چین موضوع رو مطرح میکردین.
در نهایت من باز هم معذرت میخوام بابت مشکل بوجود اومده!!!! 100% ایراد از ما بوده و بابت معذرت خواهی میکنم.
تشکر از شما دوست عزیزم
گاهی یوزرتون اینجا روشن بوده اما پاسخ نمیدادید استاد
یک دنیا ممنون
تو سایتتون گشتم دیدم درخواست ثبت تخلف نداره و این شد ک دیگه از طریق سایت بیخیال شدم
به هر حال ممنونم از شما
اگه میتونید از مدیران بخواید تاپیک رو حذف کنند خیلی بهتره
یا حق
rtl-theme
January 3rd, 2014, 12:10
تشکر از شما دوست عزیزم
گاهی یوزرتون اینجا روشن بوده اما پاسخ نمیدادید استاد
یک دنیا ممنون
تو سایتتون گشتم دیدم درخواست ثبت تخلف نداره و این شد ک دیگه از طریق سایت بیخیال شدم
به هر حال ممنونم از شما
اگه میتونید از مدیران بخواید تاپیک رو حذف کنند خیلی بهتره
یا حق
همونطور که توی پیغام خصوصی هم گفتم، احتمال میدم یوزرم در دسترس شخص دیگه ای بوده باشه!
قالب fast hosting رو حذف کردم از راست چین.
به تخلفات از طریق فرم تماس رسیدگی میکردیم که بخش جدیدی اضافه میکنیم صرفاً جهت رسیدگی به شکایات (وب سایت نوپا هستیم و مشکلاتی به هر حال داریم!)
از مدیران محترم درخواست حذف این موضوع رو دارم! با تشکر از همه ی زحمات شما
dertgtr
January 3rd, 2014, 13:38
شیوه کاری سایت راست چین - قالب وردپرس, قالب WHMCS, قالب جوملا, طراحی سایت (http://www.rtl-theme.com)
زمینه فعالیت سایت برپایه فارسی سازی قالب های خارجی (انواع CMSها) میباشد، البته اگر کسی از دوستان هم طراحی های شخصی خودشون رو در سایت قرار بدن باز هم استقبال میشه! فروش قالبها بدین صورت میباشد که هر قالبی که فروخته شد، ۸۰% از مبلغ به طراح، ۲٫۵% به سیستم پرداخت آنلاین و ۱۷٫۵% به سایت راست چین تعلق میگیرد! (در آینده احتمال تغییر این درصدها وجود دارد.)
پس آقای پیمان نعیمی مسئولیت دارن در قبال" قالب چند منظوره Ultimate " چون ایشون ۱۷٫۵% واریز ها را دریافت می کنند . پس باید پاسخگو باشند
آقای پیمان نعیمی شما در قبال قالب هایی که در سایت خودتون فروش میره مسئول هستید ! این کاربر شما قالب رو با لاینس اصلی اومده به وردرپس 98 فروخته بعد دوباره داره در سایت شما می فروشه !
AliFatehi
January 3rd, 2014, 13:57
به نظرم وقتی قالبی رو رایگان گذاشتین دیگه معنی نداره دوباره لینکشو حذف کنید..
دوستانی که دانلود کردن لطفا تو سایت آپ کنن و قرار بدن...
Mr.Te0
January 3rd, 2014, 21:54
به نظرم وقتی قالبی رو رایگان گذاشتین دیگه معنی نداره دوباره لینکشو حذف کنید..
دوستانی که دانلود کردن لطفا تو سایت آپ کنن و قرار بدن...
عزیز بهتره کمی به قانونی که تو ایران نیست قانون کپی رایت احترام بزاریم.
وهاب جان بلاخره زحمت ترجمه رو کشید و زمان گذاشته درست نیست به صورت رایگان بخوایم قالب رو صاحب شیم.
اگر برای کار ایشون ارزش قایلید با پرداخت هزینه اندک از سایتشون خرید کنید.