** VPSGroups Inc** فروش ویژه سرور مجازی (VDS) آمریکا (کمترین پینگ به ایران) و اروپا Luxembourg و ایران با منابع کاملا اختصاصی (پورت هر سه لوکیشن یک گیگ اختصاصی-تضمینی)
• خصوصیات تمامی سرور اراده شده در وی پی اس گروپ (http://client.vpsgroups.biz/cart.php):
• آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی۲۴/۷ ساعته تیکت – چت – ایمیل
• عدم اورسل سرورها برای حفظ کیفیت و تعهد اخلاقی
• امکان ارایه رم و هارد و Core CPU اضافه در هر زمان
• امکان ارایه تعداد IP اختصاصی نامحدود برای شما در تمام لوکیشن ها
• استفاده از هارد SAS به همراه رید کارت H700 - RAID 1
• امنیت و کیفیت بالا و پهنای باند نامحدود تضمینی
• پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
• اماکن مشاهد مصرف رم و CPU و ۰۰۰ در پنل تحت وب شما
• امکان ارایه کنسول VNC با نرم افزارvSphere Client برای نصب هرگونه سیستم عامل و... توسط مشتری
• پشتیبانی فنی ( فقط موارد مربوط خود سرو)
نصب رایگان تمامی سیستم عامل ها بدون استثنا ‑ کانفیگ رایگان ! (جهت مشاهده لیست انواع کانفیگ مجانی لطفا از این لینک بر روی قسمت سفارش یک سرور کلیک کنید تا لیست انواع کانفیگ مجانی را مشاهده نمایید ) (http://client.vpsgroups.biz/cart.php)
• زمان تحویل بستگی به تایم سفارش شما بین ۱۵ دقیقه تا ۶ ساعت !
• مشاهده همه پلن ها و سفارش : سبد خريد – وی پی اس گروپ (http://client.vpsgroups.biz/cart.php)
• در صورت داشتن سوال می توانید با ما در ارتباط باشید - (در صورت نیاز به IP تست تو سایت تیکت بزاید این تاپیک فقط جهت فروش هست هر گونه ساپورت فقط و فقط در سایت ) (http://client.vpsgroups.biz/submitticket.php)
•
توجه : اسپم ، پورت اسکن ، اتک ، هک و سایر مسائل مشکل ساز در صورت دریافت ابیوز در مورد هر یک از موارد سرویس کاربر با توجه به مورد در صورت امکان برای اولین بار رفع مشکل و در صورت شدت داشتن موضوع ابیوز سرویس حتی برای اولین بار به کلی حذف خواهد شد و هیچ گونه بازگشت وجهی شامل نخواهد شد.
سرور اروپایی Stiensel‐Luxembourg در بهترین دیتاسنتر اروپا-فرانسوی ROOT S.A با پینگ عالی به ایران با کانفیگ زیر قرار دارد:
برای این فصل از فروش دو مدل تخفیف در نظر گرفتیم یک مدل تخفیف دایمی و یک مدل تخفیف ماه اول فقط توجه کنید فقط یک حالت رو می توانید انتخاب کنید به دلخواه:
برای بهره مندی از تخفیف ٪۲۰ دایمی سرور اروپا Luxembourg از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید:
vpsgroups-lu-20
برای بهره مندی از تخفیف ٪۴۰ فقط ماه اول سرور اروپاLuxembourg از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید:
vpsgroups-onelu-40
برای بهره مندی از تخفیف ٪۱۵ دایمی سرور آمریکا از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید:
vpsgroups-usa-15
برای بهره مندی از تخفیف ٪۳۰ فقط ماه اول سرور آمریکا از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید:
vpsgroups-oneusa-30
سرور ایران در دیتاسنتر با کیفیت Shahrad Net با تضمین آپتایم بالا ۹۹.۹ ٪ قرار دارد و مجازی سازی KVM می باشد و کنترل پنل با امکانت فول و دسترسی VNC به صورت مجانی ارایه خواهد شد .
لینک مشاهده انواع پنل و قیمت ها و سفارش سرور ایران (http://client.vpsgroups.biz/cart.php?gid=2)
فقیمت سرور ایران جوری هست که بیشتر از این امکان تخفیف برای ما نیست . اما رو سرور انگلیس و آمریکا اگر بیش از ۲ سرور بخواید درصد تخفیف بیشتر هم می تونیم بکنیم . باتشکر
vampaste
November 24th, 2013, 13:08
یک مورد سفارش دادم. ایشالا بعد از تست اگر خوب بود 3 مورد دیگه سفارش میدم.
vpsgroups
November 24th, 2013, 13:22
یک مورد سفارش دادم. ایشالا بعد از تست اگر خوب بود 3 مورد دیگه سفارش میدم.
با تشکر تا ۱۵ دقیقه دیگر ارسال می شود تست یک ساعته .
vpsgroups
November 24th, 2013, 13:42
با تشکر تا ۱۵ دقیقه دیگر ارسال می شود تست یک ساعته .
یک تست ارسال شد
vampaste
November 24th, 2013, 14:42
سرور تست عالی بود. 4 عدد سفارش شد. ایشالا اگر کیفیت ثابت بود 4 عدد دیگر سفارش میدیم. پشتیبانی هم خیلی عالی و به موقع جواب میدن
hamed20100
November 24th, 2013, 14:51
کد تخقیف vpsgroups-usa-30 - 30% به صورت یک بار تخفیف
vpsgroups
November 24th, 2013, 14:53
نه تخفیف دایمی هست من الان یک بار دیگه کد چک می کنم اگر مورد داشت اصلاح می کنم
vpsgroups
November 24th, 2013, 14:56
با تشکر از شما دوست گرامی کد تخفیف اصلاح شد . ممنون
hamed20100
November 24th, 2013, 14:58
یرمجموعه:
تومان34,000
30% به صورت یک بار تخفیف:
تومان8,700
ارزش افزوده @ 6.00%:
تومان0
قابل پرداخت :
تومان25,300
تمدید:
تومان34,000 ماهانه
از کد پیشرفت استفاده نمیشود (http://client.vpsgroups.biz/cart.php?a=removepromo)
vpsgroups
November 24th, 2013, 15:01
یرمجموعه:
تومان34,000
30% به صورت یک بار تخفیف:
تومان8,700
ارزش افزوده @ 6.00%:
تومان0
قابل پرداخت :
تومان25,300
تمدید:
تومان34,000 ماهانه
از کد پیشرفت استفاده نمیشود (http://client.vpsgroups.biz/cart.php?a=removepromo)
با تشکر از شما دوست گرامی کد تخفیف اصلاح شده است شما لطف کن سبد خرید خالی کن از اول سفارش بده . ممنون
kjwr38iu39t
November 24th, 2013, 15:05
جناب یه شماره تماس میدین؟
vpsgroups
November 24th, 2013, 15:07
جناب یه شماره تماس میدین؟
با سلام
همان طور که در ابتدای تاپیک نوشتیم پشتیبانی فقط از طریق تیکت - چت - ایمیل هست . در صورت نیاز فوری به صحبت کردن ی تونیم از طریق Skype در خدمت باشیم . خواستین بگید تا ای دی اسکایپ پ.خ کنم . ممنون
kjwr38iu39t
November 24th, 2013, 15:09
نه یه شماره تلفن اگر لطف کنید من سریع از طریق شماره تلفن مستقیماً با شما صحبت کنم
vpsgroups
November 24th, 2013, 15:11
نه یه شماره تلفن اگر لطف کنید من سریع از طریق شماره تلفن مستقیماً با شما صحبت کنم
پ . خ شد توضیح.
vpsgroups
November 24th, 2013, 15:52
سرور تست عالی بود. 4 عدد سفارش شد. ایشالا اگر کیفیت ثابت بود 4 عدد دیگر سفارش میدیم. پشتیبانی هم خیلی عالی و به موقع جواب میدن
۴ تا سرور امریکا تحویل داده شد.
Golden-star
November 24th, 2013, 16:40
بنده هم تازه از اینجا وی پی اس سفارش دادم - ببینم چه جوریه اینشالله که خوب باشه
vpsgroups
November 24th, 2013, 17:08
بنده هم تازه از اینجا وی پی اس سفارش دادم - ببینم چه جوریه اینشالله که خوب باشه
تمامی سرور های سفارش داده شده تحویل شد . با تشکر
Golden-star
November 24th, 2013, 17:10
تمامی سرور های سفارش داده شده تحویل شد . با تشکر
دستتون درد نکنه - پشتیبانیتون خیلی عالیه - بنده راضیم .....
shopper
November 24th, 2013, 17:21
من از قبل با ایشون کار کردم پشتیبانی و کیفیت سرور هاشون بسیار عالی هست .
فبلا ۳ تا سرور آمریکا داشتم ازشون عالی بود - الان هم ۲ تا سرور آنگلیس سفارش دادم و تحویل دادن کیفیت و سرعت سرور انگلیسشون واقعا معرکه و عالی هست دستشون درد نکنه - من خیلی راضی هستم.
vpsgroups
November 24th, 2013, 17:47
با تشکر از همه دوستان که لطف دارن
تا الان ۱۰ سرور آمریکا امروز تحویل شده است .
perfect
November 24th, 2013, 18:35
بنده یک مورد سرور ۱ گیگ آمریکا از ایشان تهیه کردم
vpsgroups
November 24th, 2013, 18:40
با تشکر از همه دوستان که لطف دارن
تا الان ۱۰ سرور آمریکا امروز تحویل شده است .
به زودی سرور شما تحویل می گردد.
vpsgroups
November 24th, 2013, 19:14
بنده یک مورد سرور ۱ گیگ آمریکا از ایشان تهیه کردم
سرور شما ارسال شد !
vpsgroups-noc
November 25th, 2013, 02:52
با سلام
بنده مدیر فنی شرکت VPSGroups هستم . ای دی مسول فروش به علت قوانین امضا بن شده است . من یک خواهش داشتم لطف کنید بفرمایید دقیقا قوانین امضا چی بوده که نادیده گرفته شده ؟ ممنون
vpsgroups-noc
November 25th, 2013, 04:24
دوستان گرامی توجه کنید که :
کد تخفیف 15٪ به صورت زیر می باشد ----> vpsgroups-uk15
** VPSGroups Inc** فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و آمریکا (کمترین پینگ به ایران) و VDS ایران با منابع کاملا اختصاصی – شروع از ۹۰۰۰ تومان با کد تخفیف (پورت هر سه لوکیشن یک گیگ اختصاصی - تضمینی)
· خصوصیات تمامی سرور اراده شده در وی پی اس گروپ (http://client.vpsgroups.biz/cart.php):
· آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی۲۴/۷ ساعته تیکت – چت – ایمیل
· عدم اورسل سرورها برای حفظ کیفیت و تعهد اخلاقی
· امکان ارایه رم و هارد و Core CPU اضافه در هر زمان
· امکان ارایه هر تعداد IP اختصاصی نامحدود برای شما در تمام لوکیشن ها
· استفاده از هارد SAS به همراه رید کارت H700 - RAID 1
· امنیت و کیفیت بالا و پهنای باند نامحدود تضمینی
· پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
· امکان مشاهد مصرف رم و CPU و ۰۰۰ در پنل تحت وب شما
· امکان ارایه کنسول VNC با نرم افزارvSphere Client برای نصب هرگونه سیستم عامل و... توسط مشتری
· پشتیبانی فنی ( فقط موارد مربوط خود سرور)
· نصب رایگان تمامی سیستم عامل ها بدون استثنا – کانفیگ رایگان ! (جهت مشاهده لیست انواع کانفیگ مجانی لطفا از این لینک بر روی قسمت سفارش یک سرور کلیک کنید تا لیست انواع کانفیگ مجانی را مشاهده نمایید ) (http://client.vpsgroups.biz/cart.php)
· زمان تحویل بستگی به تایم سفارش شما بین ۱۵ دقیقه تا ۶ ساعت !
· مشاهده همه پلن ها و سفارش : سبد خريد – وی پی اس گروپ (http://client.vpsgroups.biz/cart.php)
·
در صورت داشتن سوال می توانید با ما در ارتباط باشید - (در صورت نیاز به IP تست تو سایت تیکت بزاید این تاپیک فقط جهت فروش هست هر گونه ساپورت فقط و فقط در سایت ) (http://client.vpsgroups.biz/submitticket.php)
*** امکان ارایه ۱ ساعت تست مجانی - (جهت دریافت تست ۱ ساعته پس از ثبت سفارش خود حتما به بخش فروش تیکت بزنید و درخواست تست کنید)
توجه : اسپم ، پورت اسکن ، اتک ، هک و سایر مسائل مشکل ساز در صورت دریافت ابیوز در مورد هر یک از موارد سرویس کاربر با توجه به مورد در صورت امکان برای اولین بار رفع مشکل و در صورت شدت داشتن موضوع ابیوز سرویس حتی برای اولین بار به کلی حذف خواهد شد و هیچ گونه بازگشت وجهی شامل نخواهد شد.
** سرور انگلیس در بهترین دیتاسنتر انگلیس Redstation با کانفیگ زیر قرار دارد: (http://client.vpsgroups.biz)
· CPU: Dual Intel® Quad Core 3.70 GHz HT Sandy Bridge (E3-1230v2) - 8M Cache
· Dedicated RAM: 32GB ECC DDR3
· Disk Space: 4*2TB SATA3
· Enterprise Hard: H700 Raid Controller with BBU- Raid 1, SAS
· Bandwidth: Unlimited Port: 1Gbps Guaranteed
· Virtualization: VMware ESXi 5.5
*** سرورهای آمریکا در دیتاسنترهای معروف Nlayer و Dacentec و WHS با پینگ بسیار پایین به ایران با کانفیگ زیر قرار دارد: (http://client.vpsgroups.biz/)
· CPU: Dual Intel Xeon E5420 ,12M Cache, 2.50 GHz
· Dedicated RAM: 64GB ECC DDR3
· Disk Space: 4*2TB SATA3
· Hard RAID: MegaRAID , CacheVault
· Bandwidth: Unlimited , Port: 1Gbps Guaranteed
· Virtualization: Vmware ESXi 5.1
برای بهره مندی از تخفیف ٪15 دایمی سرور انگلستان از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید: vpsgroups-uk10
****** سرور ایران در دیتاسنتر با کیفیت Shahrad Net با تضمین آپتایم بالا ۹۹.۹ ٪ قرار دارد و مجازی سازی KVM می باشد و کنترل پنل با امکانت فول و دسترسی VNC به صورت مجانی ارایه خواهد شد .
لینک مشاهده انواع پنل سرور ایران و قیمت ها و سفارش سرور از ایران (http://client.vpsgroups.biz/cart.php?gid=2)
ارایه نمایندگی فروش تمامی لوکیشن های سرور مجازی --->>> جهت اطلاعات بیشتر در سایت بخش فروش تیکت بزنیذ (http://client.vpsgroups.biz/submitticket.php)
با سلام
من ۲ تا سرور انگلیس دیگه می خواستم فقط می خواستم بدونم اون افر ۵۰ گیگ هارد اضافه فری هنوز موجود هست ؟
Golden-star
November 28th, 2013, 14:34
بنده باید یک چیزی رو اینجا مطرح کنم
کیفیت تمامی سرور های اینجا خیلی عالیه و شکی درش نیست
اما بنده شخصا از پشتیبانیشون اصلا راضی نبودم .... برای هر کاری که انجام میخواهد بدند باید فاکتور صادر کنند که همان کار هارو شرکت های دیگر به صورت رایگان انجام میدهند
به نظر بنده اگر دنبال پشتیبانی بهتری هستید از جای دیگری تهیه کنید
( این نظر کاملا شخصیه ) شاید دوستان دیگر راضی باشند و خوش به حالشون... اما برای من پشتیبانی حرف اول رو میزنه
s.w.a.t
November 28th, 2013, 15:36
بنده باید یک چیزی رو اینجا مطرح کنم
کیفیت تمامی سرور های اینجا خیلی عالیه و شکی درش نیست
اما بنده شخصا از پشتیبانیشون اصلا راضی نبودم .... برای هر کاری که انجام میخواهد بدند باید فاکتور صادر کنند که همان کار هارو شرکت های دیگر به صورت رایگان انجام میدهند
به نظر بنده اگر دنبال پشتیبانی بهتری هستید از جای دیگری تهیه کنید
( این نظر کاملا شخصیه ) شاید دوستان دیگر راضی باشند و خوش به حالشون... اما برای من پشتیبانی حرف اول رو میزنه
باسلام
موردی که شما دنبالش هستید فقط در بین همکاران ایرانی یافت میشود! زمانی که سرویس self managed میباشد سرویس دهنده برای انجام هرکاری باید از کاربر هزینه دریافت کند!
یاد بگیرید به زمان دیگران احترام بگزارید! همان شکلی که زمان شما برای شما اهمیت دارد و برای ایشان هم اهمیت دارد! پس کاملا حق دارند برای دادن هرگونه پشتیبانی هزینه دریافت کنند
موفق باشید
Golden-star
November 28th, 2013, 15:48
باید ذکر کنم که بنده یک مشکلی با پنل داشتم و بلد نبودم رفعش کنم و برای پنل بنده هزینه پرداخت کردم و این وظیفه پشتیبانیه که منو کمک کنه
بنده از زمانی که سرور رو خریداری کردم اصلا 0.0001% هم ازش نتونستم استفاده کنم...
بنده از جای دیگه هم سرور دارم به محض ارسال تیکت هر مشکلی باشه -- فرقی نمیکنه سریعا انجام میدن
الان که بیشتر فکر میکنم به این نتیجه میرسم که هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری..... یک دلیلی هست که 30 40 % تخفیف میدن....
s.w.a.t
November 28th, 2013, 15:58
باید ذکر کنم که بنده یک مشکلی با پنل داشتم و بلد نبودم رفعش کنم و برای پنل بنده هزینه پرداخت کردم و این وظیفه پشتیبانیه که منو کمک کنه
بنده از زمانی که سرور رو خریداری کردم اصلا 0.0001% هم ازش نتونستم استفاده کنم...
بنده از جای دیگه هم سرور دارم به محض ارسال تیکت هر مشکلی باشه -- فرقی نمیکنه سریعا انجام میدن
الان که بیشتر فکر میکنم به این نتیجه میرسم که هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری..... یک دلیلی هست که 30 40 % تخفیف میدن....
وظیفه پشتیبانی فقط بالا نگه داشتن سرور و رفع مشکلات احتمالی سرور اصلی میباشد. ولاغیر! در یک صورت حتما باید به شما پشتیبانی نرم افزاری بدهند که شما سرویس خود را به Managed تغییر داده باشید و یک هزینه ماهانه جهت پشتیبانی پرداخت کنید!
اون جای دیگه دارید میگید شمای کاربر رو بد عادت کرده و در حال ترویج کار غلط هست! پشتیبانی فقط مسئول پاسخگو بودن به مشکلات مروبط به سخت افزار سرور میباشد! نه نرم افزار!
و اگر برای پشتیبانی نرم افزاری هزینه دریافت کنند کاملا حق دارند! چون به قول خود شما "بلد نبودید" رفعش کنید! پس شخصی که بلد هست قطعا زمان گذاشته و هزینه اون زمان رو از شما دریافت میکنه!
موفق باشید
ar min
December 1st, 2013, 17:06
سلام
امکان داره توضیح بدین - دقیقا چه کاری انجام دادن و فاکتور صادر کردن ؟
shopper
December 3rd, 2013, 15:48
سلام
متاسفانه ای دی vpsgroups به علت قوانین امضا بن شدن و اشالا بعد این که این مشکل شون حل شه و بتونن بیان تو انجمن حتما در این مورد با مدرک توضیحاتی خواهند داد .
vpsgroups
December 9th, 2013, 23:44
سلام
با سلام
متاسفانه بنده به علت قوانین امضا ۱۵ روز بن بودم ! در مورد فرمایشات این آقا باید بگم که ایشون بعد ۲ بار سیستم عامل های مختلف به عوض کردن که به صورت مجانی هم انجام شد تصمیم گرفتن که یک سیستم اکانتینگ IBSNg نصب کنن که اون هم به صورت مجانی انجام شد !! بعد از تحویل ایشون فرمودن که بیایید برای من گروپ و کانفیگ های دیگه ..... انجام بدین تو IBSNg و بنده خپمت شون عرض کردم که این مورد هزینه کانفیگ جدا داره ! و سند و مدرک اثبات تمامی حرف های من موجود هست !!!
---------------------
مژده به زودی منتطر آفرهای جدید ما باشید !
Domain474
December 10th, 2013, 05:32
سرویس ها مشکلی با لیچ کردن ندارن ؟
حداقل سرعت دان/آپ ؟
نصب و کانفیگ وب سرور Nginx رایگان میباشد؟
ممنون
alborzkaran
December 10th, 2013, 17:48
ye pm bedid alan be tinavps chandta mikham
vpsgroups
December 10th, 2013, 17:52
ye pm bedid alan be tinavps chandta mikham
پ . خ شد
vpsgroups
December 10th, 2013, 18:07
سرویس ها مشکلی با لیچ کردن ندارن ؟
حداقل سرعت دان/آپ ؟
نصب و کانفیگ وب سرور Nginx رایگان میباشد؟
ممنون
با سلام
سرور مشکلی با لچ نداره
سرور انگلیس پورت یک گیگ اختصاصی بین ۲۰-۸۰ مگ سرعت دانلود و آپلود متقارن دارن یک ساعت تست میدم برای چک کردن سرعت !
فقط کانفیگ های گفته شده در سایت رایگان هست و کانفیگ وب سرور Nginx رایگان نیست .
با تشکر
alborzkaran
December 10th, 2013, 18:15
قیمتاشون عالی
بنده بیست تا هم اکنون درخواست دادم.
متشکر.
alborzkaran
December 12th, 2013, 18:23
باسلام
کیفیت تایید است
بیست تا دو روز پیش سفارش دادم و به علت رضایت بیست تا هم امروز سفارش دادم. قیمت کاملا مناسبه در حدی که انگیزه نداشتم خودم برم سرور تهیه کنم و vmware نصب کنم.
تایید می شوند.
Domain474
December 12th, 2013, 19:19
کد تخفیف 30٪ رو سرور آمریکا که در سایت ندارید
حداقل از پست اول http://www.webhostingtalk.ir/f15/98113/#post927795 وردارید که سوء تفاهم برای دیگران پیش نیاد
vpsgroups
December 12th, 2013, 19:22
با سلام
بله تخفیف سرور امریکا تمام شده اما سرور انگلیس هنوز ۱۵٪ تخفیف داره بزودی کل تاپیک با افر جدیدی و سرور و لوکیشن جدید آپدیت می شه منتظر باشید .
perince_3000
December 15th, 2013, 21:36
سرور انگلیس تحویل گرفته شد
سرعت خوب
پشتیبانی خوب تر
امیدوارم که موفق باشید و همینطور بمونید
~~0098~~
December 16th, 2013, 06:43
سلام سرور برای ارسال ایمیل انبوه هم میفروشین؟ لطفا پ.خ کنید.........
vpsgroups
December 16th, 2013, 13:34
سلام سرور برای ارسال ایمیل انبوه هم میفروشین؟ لطفا پ.خ کنید.........
پ خ شد !
Mr_Parham
December 16th, 2013, 14:18
یک نمونه ای پی سرور امریکا میدید :)
vpsgroups
December 16th, 2013, 14:20
یک نمونه ای پی سرور امریکا میدید :)
پ خ شد
vpsgroups
December 17th, 2013, 19:10
پست اول به زودی با آفرهای کاملا جدید و سرور از لوکیشن جدید به روز می شود !!
منتظر آفرهای استثنایی ما باشید .....
EasternBoy
December 18th, 2013, 16:14
سلام
لطفا یک نمونه ip آمریکا و انگلیس و فرانسه میشه لطف بفرمایید.
و اینکه من متوجه نشدم که این سرورهای چه تعداد سی پی یو دارن دقیقا؟
vpsgroups
December 18th, 2013, 17:12
با سلام
سرور انگلیس دیگه موجودی نداریم ای پی امریکا و فرانسه براتون پ خ می کنم و هر سرور دو تا CPU 8 Cores / 16 Threads داره
EasternBoy
December 18th, 2013, 18:01
با سلام
سرور انگلیس دیگه موجودی نداریم ای پی امریکا و فرانسه براتون پ خ می کنم و هر سرور دو تا cpu 8 cores / 16 threads داره
ممنون.
منظور من این بود که vps ها چه مقدار سی پی یو خواهند داشت ؟
vpsgroups
December 19th, 2013, 02:35
ممنون.
منظور من این بود که vps ها چه مقدار سی پی یو خواهند داشت ؟
این کاملا بستگی داره به رم سرور شما بگید چه رمی مد نظر هست تا میزان cpu بگم خدمت تون
vpsgroups
December 19th, 2013, 16:53
پست اول با افرهای کاملا جدید به روز شد .......
vpsgroups
December 21st, 2013, 01:40
ظرفیت سرور های آمریکا رو به تکمیل است و چند عدد دیگر باقی مانده .
فروش از lu دیتا سنتر root ادامه دارد با کیفیت تضمینی
لمور کاتا
December 21st, 2013, 15:43
سلام
درماه چند بار تعویض سیستم عامل انجام میدین؟
vpsgroups
December 22nd, 2013, 04:03
سلام
درماه چند بار تعویض سیستم عامل انجام میدین؟
۳ بار مجانی
freshboy
December 22nd, 2013, 10:39
دوستان خواهشن از اینجا اصلا سرور نخرید. *** به تمام معنا. من سرور گرفتم از اینجا . اولش fttps کار میکرد ولی الان کار نمیکنه . بهشم میگم اوکی کن بر میگرده میگه ماهی 3500 میریزی پشتیبانی نرم افزاری میدیم!!!!!!!!!!!! بعد میگه مشکل از ما نیس مشکل از کانفیگ نرم افزاریه! پ ن پ مشکل از ... منه!
یکی بهش توضیح کامل بده که پشتیبانی فنی کل که تو سایت خودش زده ینی چی!!!
شما تا حالا همچین چیزی شنیدید اصلا؟!!!!!!!
من از هرجا سرور گرفتم اگه این مشکل پیش اومده اوکی کردن یا هر مشکل دیگه. مثلا من سرور رو رستارت کردم بعد IBS ران نشده.میگم IBS مشکل داره ران نمیشه. میگه ماهی 3500 بدید!!!! اخه این حرف ینی چی؟!!!
fttps سرور مشکل داره من باید پول بدم که این اقا برای من اوکی کنه!!
بعد میگم پولمو پس بدید ، میگه از ماهه دیگه تمدید نکنید!!
واقعا متاسفم برات
mostafa73
December 22nd, 2013, 11:56
پس شانس اوردم
میخواستم 3 تاسرور بخرم
بیخیال شدم
vpsgroups
December 22nd, 2013, 13:23
دوستان خواهشن از اینجا اصلا سرور نخرید. *** به تمام معنا. من سرور گرفتم از اینجا . اولش fttps کار میکرد ولی الان کار نمیکنه . بهشم میگم اوکی کن بر میگرده میگه ماهی 3500 میریزی پشتیبانی نرم افزاری میدیم!!!!!!!!!!!! بعد میگه مشکل از ما نیس مشکل از کانفیگ نرم افزاریه! پ ن پ مشکل از ... منه!
یکی بهش توضیح کامل بده که پشتیبانی فنی کل که تو سایت خودش زده ینی چی!!!
شما تا حالا همچین چیزی شنیدید اصلا؟!!!!!!!
من از هرجا سرور گرفتم اگه این مشکل پیش اومده اوکی کردن یا هر مشکل دیگه. مثلا من سرور رو رستارت کردم بعد IBS ران نشده.میگم IBS مشکل داره ران نمیشه. میگه ماهی 3500 بدید!!!! اخه این حرف ینی چی؟!!!
fttps سرور مشکل داره من باید پول بدم که این اقا برای من اوکی کنه!!
بعد میگم پولمو پس بدید ، میگه از ماهه دیگه تمدید نکنید!!
واقعا متاسفم برات
شما چشماتون باز نکردین نوشتیم
• خصوصیات تمامی سرور اراده شده در وی پی اس گروپ (http://client.vpsgroups.biz/cart.php):
• امکان ارایه کنسول VNC با نرم افزارvSphere Client برای نصب هرگونه سیستم عامل و... توسط مشتری
felfel
December 22nd, 2013, 13:25
از سروراشون اطلاع ندارم اما با ایشون ی بار صحبت کردم برای تست سرور اصلا خوشم نیمد از طرز برخوردشون
ibs هم جز سرور هست دیگه باید درست کنید برا این بنده خدا
vpsgroups
December 22nd, 2013, 13:30
من یک نکته خیلی مهم اینجا برای همه دوستان ذکر کنم که همه چیز کاملا واضحه و آشکار شه - ما اینجا سرور unmanaged می فروشیم و یک سری کانفیگ ها به صورت مجانی در ابتدای کار فقط به صورت اشانتیون و هدیه تحویل مشتری می دیم . همون طورم که تو شرایط کاریمون ذکر کردیم بعد تحویل سرور فقط و فقط مشکلاتی که مربوط به خود سرور - آپتایم - کندی و ۰۰۰۰۰ - باشه به ما مربوط می شود . مشکلات کانفیگ و نرم افزاری بعد تحویل به هیچ عنوان شامل پشتیبانی مجانی ما نمی شه . لذا قبل خرید به این امر توجه کنید .
با تشکر از توجه شما
هر کسی نیاز به سرور دایم managed داشت با قیمت متفاوت در خدمت شون هستیم.
freshboy
December 22nd, 2013, 14:01
شما چشماتون باز نکردین نوشتیم
از نظر تو موارد مربوط به سرور چیه؟
IBSng مربوط به عمه ی من میشه؟
freshboy
December 22nd, 2013, 14:04
من یک نکته خیلی مهم اینجا برای همه دوستان ذکر کنم که همه چیز کاملا واضحه و آشکار شه - ما اینجا سرور unmanaged می فروشیم و یک سری کانفیگ ها به صورت مجانی در ابتدای کار فقط به صورت اشانتیون و هدیه تحویل مشتری می دیم . همون طورم که تو شرایط کاریمون ذکر کردیم بعد تحویل سرور فقط و فقط مشکلاتی که مربوط به خود سرور - آپتایم - کندی و ۰۰۰۰۰ - باشه به ما مربوط می شود . مشکلات کانفیگ و نرم افزاری بعد تحویل به هیچ عنوان شامل پشتیبانی مجانی ما نمی شه . لذا قبل خرید به این امر توجه کنید .
با تشکر از توجه شما
هر کسی نیاز به سرور دایم managed داشت با قیمت متفاوت در خدمت شون هستیم.
خیلی حرفت بی منطقه!
شما ماشین میخری بعد مثلا کامپیوترش مشکل داره. میبری نمایندگی میگه نرم افزاریه به ما ربطی نداره؟؟؟ نمیگه دیگه!
اگه میخوای اینجوری ملتو تیغ بزنی که هیچی
اگه پول پشتیبانیو جدا میگیری قیمت سرورات فضاییه!
کانفیگ سروراتم مشکل داره و یوزر بیشتر وقت ها آنلاین میمونه. من دادم به یکی از دوستام اوکی کرد برام.
میگم که یه مشت دانشجو ترم 1-2 نرم افزار فک میکنن خیلی بارشونه و الان مهندسنو باید برن ناسا و و میان اینجوری پول میگیرن از مردم
آفرین به تو :)
vpsgroups
December 22nd, 2013, 14:07
از نظر تو موارد مربوط به سرور چیه؟
IBSng مربوط به عمه ی من میشه؟
اولا سعی کنید اینجا با لحن درستی صحبت کنید - در غیر اینصورت جواب تون نمی دم - IBSNg یک کانفیگ اکانتینگ که صحیح و سالم مجانی براتون نصب شده و تحویل شما شده بعد ۲۰ روز امدید می گید که
""
2013/12/21 18:40
Https server moshkel dare . Nemitonam ba ptoxifier connect sham
Ok konid
----------------------------
IP Address: 2.191.161.123
"""
این مورد مشکل سرور ما نیست مشکل نرم افزاری شماست - مشکلات سرور یعنی سرور دان باشه - سرور هنگ باشه - سرعت پانلود و آپلود مناسب نباشه .
freshboy
December 22nd, 2013, 14:54
سرورو خودم اوکی کردم
میتونی ببینی که 10 روزه حدودا سرورو گرفتم
من تو این مدت نه خودم و نه کاربرام به HTTPS وصل شدیم
واقعا متاسفم برات
با وجود همچین آدمایی مملکت عمرا درست نمیشه :)