ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون راجع به سایت ایران سرور

mohammad2070
November 23rd, 2013, 16:30
سلام دوستان

من می خوام از این سایت هاست بگیریم . می خواستم نظراتتون رو درمورد سرورهاش برام بگید .

خریدهاست، سرور مجازی، هاست حرفه ای، سرور اختصاصی در ایران، هاست امن، هاست لینوکس و هاست ویندوز – ایران سرور (http://www.iranserver.com)

hadi_am
November 23rd, 2013, 16:43
درود

از شرکت های بزرگ تو زمینه ی سرور هستن عزیز...

کیفیتی فوق العاده داره سرویسای این شرکت...

اگه مشکل مالی نداشته باشید برای خرید سرویس از این شرکت 110% پیشنهاد میشه

alaviyoon
November 23rd, 2013, 16:59
از بزرگان این صنعت می باشند و گاملا تائید میشوند. فقط کمی قیمتهاشون بالاست
یاحق

ULTRAWEB
November 23rd, 2013, 17:02
پشتیبانی بدخلقی دارن
و به درد نمیخوره به شخصه نظرم اینه

litetarh
November 23rd, 2013, 17:02
سلام دوستان

من می خوام از این سایت هاست بگیریم . می خواستم نظراتتون رو درمورد سرورهاش برام بگید .

خریدهاست، سرور مجازی، هاست حرفه ای، سرور اختصاصی در ایران، هاست امن، هاست لینوکس و هاست ویندوز – ایران سرور (http://www.iranserver.com)

والا راستش رو بخوای از زمانی که نت اومدم این سایت رو میشناسم و تا الانم پایدار بوده به قول دوستمون 110٪ پیشنهاد میشه که عالیه !

SixthElement
November 23rd, 2013, 17:46
سلام.

از قدیمی های وب هاستینگ هستن. اما شخص بنده یک تجربه بسیار بد رو باهاشون داشتم ، اونم گرو گرفتن دامنه ای بود که هیچ ربطی بهشون نداشت و به اشتباه به اکانتشون ترنسفر شده بود. دامنه رو هم پس ندادند و من رو شدیداً متضرر کردند. اما بعد از این چند سال باید کارشون رو یاد گرفته باشند. دفترشون تو شهر مشهد هستش.

Mohsen.b
November 23rd, 2013, 22:58
iran server باید اول امنیتش رو تامین کنه. همینو بدونید که کلا وضعش خرابه.

hassan5099
November 24th, 2013, 11:12
من خودم به شخصه از این سایت هاست دارم
از همه نظر عالین

mohammad2070
November 24th, 2013, 12:21
حالا دوستان از این سایت ها کدوم رو انتخاب می کنن :

هاست ایران

پارس پک

ایران سرور

اگه سایتی دیگه هم بلدید که عالی باشه مثل اینا ممنون می شم معرفی کنید .

با تشکر

delta
November 24th, 2013, 15:17
متاسفانه با مشتری صادق نیستند.یعنی دروغ نمیگند اما واقعیت رو هم نمیگند.مثلا قبلا به ما سرویس هاست دانلود نامحدود رو پیشنهاد دادند 200 تومان ماهانه!! هیچ هاست با فکری این کار رو نمیکنه.پشتیبانی به به و چه چه راه انداخته بود نهایت کمی تحقیق فهمیدم پورت سرور دانلودش 100 هست!! این یعنی فاجعه و صددرصد نارضایتی بعد خرید..که برای کسی مهم نیست انگار!!

تو هاستینگا دو جا رو بهت معرفی میکنم کسی نمیتونه بگه بد هست چون واقعا سزاوار بهترین هاستینگهای ایران هستند..

اولیش هاست دل هست... دومیش نت افراز

spark3r
November 24th, 2013, 15:30
سلام
من به هیچ عنوان ایران سرور رو پیشنهاد نمی کنم. پشتیبانی که خدا می دونه. تیکت می زنم برای ریست رمز عبور کنترل پنل، جواب میدن مشکل شما در حال بررسی است.
اصلا ایران سرور رو پیشنهاد نمی کنم. من خودم یک سرور مجازی خریدم خودم دارم مدیریت می کنم راضی هم هستم.