PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اومدن این ارور تو سایت من ؟

mohammad2070
November 23rd, 2013, 14:29
سلام دوستان

دوستان عزیز من سایتم با ارور زیر باز میشه بیشتر اوقات چرا ؟

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

حجمی هم که از هاست استفاده کردم 4 گیگ بوده .

پهنای باندم هم ماهیانه تا 30 گیگ میره ؟

مشکل کجاست ؟

glxx
November 23rd, 2013, 14:32
فایل htaccess را یک کپی ازش بگیرید در روی سیستمون
مجدد اپ کنید فقط این فایل رو اپ کنین
بیشتر در سیستم های نیوک مشاهده میشود این ارور

mohammad2070
November 23rd, 2013, 14:40
سیستم من جوملاست !

فایل htaccess رو کجا می تونم گیر بیارم ؟

glxx
November 23rd, 2013, 14:47
گفتم معمولا چون نفگفتید چه سیستمی هست مشکلی نیست فقط بک اپ از داخل فایل بگیرید که مشکل از این نبود مجدد انتقال بدهید که دچار مشکل نشوید
فایل htaccess دارد
احتمالا کنترل پنل دارید؟
وقتی میخواهید وارد فیا منیجر بشوید تیک فایل های هاید سیستمی را بزنید که فایل htaccess بتوانید ببینید
در صفحه اول public_htm یا روت شما در هاستتون است

litetarh
November 23rd, 2013, 15:02
گفتم معمولا چون نفگفتید چه سیستمی هست مشکلی نیست فقط بک اپ از داخل فایل بگیرید که مشکل از این نبود مجدد انتقال بدهید که دچار مشکل نشوید
فایل htaccess دارد
احتمالا کنترل پنل دارید؟
وقتی میخواهید وارد فیا منیجر بشوید تیک فایل های هاید سیستمی را بزنید که فایل htaccess بتوانید ببینید
در صفحه اول public_htm یا روت شما در هاستتون است

با گفته های دوست عزیزمون پیش برید درست نشد شاید از پهنای باندتون باشه ! در اثر حملات هکری مثل DDos شاید به هاست شما صدمه ای وارد شده !