PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با آپلود زیاد

hichkas62
November 23rd, 2013, 08:31
با سلام خدمت دوستان
من برای سایتم از یک شرکت هاست دانلود با قیمت و سرعت خوب خرید کردم
فایلهایی که روی سایتم قرار می دهم از سایتهی خارجی دانلود می کنم و تقریبا دارم روزی 1 گیگ قرار می هم
اما مشکل من اینه که باید روزی 1 گیگ دانلود کنم و به همون مقدار آپلود که باعث می شه هم وقت زیادی از من ببره و هم هزینه ترافیک من را زیاد کنه ( ماه گذشته هزینه اینترنتی که مصرف کردم 190 هزار تومان شد)
سوال من اینه که آیا راه دیگه ای واسه این کار دارم یا نه ( من سروری در اختیار ندارم)
مثلا یه جای تو اینترنت هست که بتونم فایلهما اونجا دانلود کنم و از همون جا آپلود که هم هزینم را کم کنه و هم تو وقتم صرفه جویی کنم
با تشکر

downloaddl
November 23rd, 2013, 09:58
باید وی پی اس تهیه کنید

rezahesami
November 23rd, 2013, 10:40
می تونید یه وی پی اس بگیرید که هم هم سرعت دانلود بالا و هم آپلود بالا داشته باشه و هزینه اش بسته به سرویس دهنده می تونه ماهیانه از حدود ۱۰ هزار تومن به بالا باشه. سرعت اینترنتش هم که می دونید از ۱۰۰mbps تا ۵۰۰ و حتی بالاتر قابل دسترسی هست.در ضمن اگر اسکریپتت پشتیبانی کنی می تونی مستقیم آدرس فایل رو بدی خودش از روی اون بگیره فایل رو دیگه شما این مراحل رو نری. روش دوم اگر شدنی باشه بهتره.

hichkas62
November 23rd, 2013, 22:52
می تونید یه وی پی اس بگیرید که هم هم سرعت دانلود بالا و هم آپلود بالا داشته باشه و هزینه اش بسته به سرویس دهنده می تونه ماهیانه از حدود ۱۰ هزار تومن به بالا باشه. سرعت اینترنتش هم که می دونید از ۱۰۰mbps تا ۵۰۰ و حتی بالاتر قابل دسترسی هست.در ضمن اگر اسکریپتت پشتیبانی کنی می تونی مستقیم آدرس فایل رو بدی خودش از روی اون بگیره فایل رو دیگه شما این مراحل رو نری. روش دوم اگر شدنی باشه بهتره.

ممنون از راهنمایی خوبتون
اما من جایی سرور 10 هزار تومن ندیدم
حداقل قیمت 25 هزار تومن بود

hades_54
November 23rd, 2013, 23:47
با سلام
توی همینجا حتی میتونید سرور با قیمت 9 هزار تومن هم خریداری کنید(اونم با رم 1 گیگ!!!)
اما هرچقدر پول بدبد آش میخورید
پیشنهاد میکنم از کسی خریداری کنید که سرورش شلوغ نباشه(یا اگر هم شلوغ بود پورت سرور بالا باشه)

hichkas62
November 24th, 2013, 00:06
با سلام
توی همینجا حتی میتونید سرور با قیمت 9 هزار تومن هم خریداری کنید(اونم با رم 1 گیگ!!!)
پیشنهاد میکنم از کسی خریداری کنید که سرورش شلوغ نباشه(یا اگر هم شلوغ بود پورت سرور بالا باشه)

خوب یه همچین سروری با این مشخصات که گفتید چجوری پیدا کنم

rezahesami
November 24th, 2013, 02:41
ممنون از راهنمایی خوبتون
اما من جایی سرور 10 هزار تومن ندیدم
حداقل قیمت 25 هزار تومن بود
۱۰ تومن هم هست یه درخواست قیمت بده دوستان میدن. سرور ویندوز با رم پایین بزن قیمت میدن. حتی بعضی ها رایگان هم میدن یک ماه که فکر کنم کارتون رو راه میندازه.

ipsat
November 24th, 2013, 03:00
اگر فایل دانلودی شما لینک مستقیم داره می تونی از اسکریپت رپید لیچ رو هاست خودتون استفاده کنی و نیازی به وی پی اس نیست.

da6276
November 24th, 2013, 03:10
با سلام
عزیزشما الان داری ایشون رو راهنمایی میکنی با این حرفت ؟ بنده خدارو میخوای از چاله در بیاری بندازی توی چاه !
شما یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و براحتی کارتون رو باهاش انجام بدید ! مسلما برفرض 20 30هزار تومان در ماه هزینه کنید و با سرعت بالا اینکار رو انجام بدید خیلی بهتره که ماهیانه 190 هزار تومان هزینه کنید و با سرعت کم ! برای خرید سرور مجازی هم همکاران خوبی در این انجمن دارن فعالیت میکنن و سرورهای خوبی با 20 30 هزار تومان میدن و نباید برای قیمت کمتر طمع کنید که سرتون کلاه میره، از من گفتن بود