توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی قیمت 8 هزار تومان!
p30pro
November 22nd, 2013, 21:23
سلام ، یه سرور مجازی ویندوز 2003 می خوام رم 512 و قیمت 8 هزار تومن ماهانه
hamedmj
November 22nd, 2013, 21:40
همچین قیمتی یافت نمیشه...
رم یک گیگ رو 15ت نقدیم میکینم.
glxx
November 22nd, 2013, 21:45
چی شده همه دنبال سرور های 8-9 تومان هستند :-oکیفیت فدای قیمت نکنین
ParsWebIT
November 22nd, 2013, 21:46
دلیل اینکه 8 تومن مد نظر دارید چیه؟ از پول تو جیبی همین مونده؟ یا سرمایه گزارتون همین قدر بودجه اختصاص داده؟ بقیش برای خرید 3 تا چیپس و 2تا پفک لازمه؟
1 پاکت سیگار وینستون لایت من شده 8500 تومن! الان کارگر افغانی روزی 40 تومن میگیره! جماعت هاستینگ از اینم کمترن؟
کی میاد همچین پستهایی برچیده بشه از این فروم؟
حالا این زیر پر آفر هم میشه!!!
persianboy
November 22nd, 2013, 21:46
سلام
با این قیمت فکر نمیکنم پیدا کنید
رم 256 ماه اول با تخفیف 9 هزار تومان
تمدید 15000 تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/82200/
psfa
November 22nd, 2013, 21:51
دلیل اینکه 8 تومن مد نظر دارید چیه؟ از پول تو جیبی همین مونده؟ یا سرمایه گزارتون همین قدر بودجه اختصاص داده؟ بقیش برای خرید 3 تا چیپس و 2تا پفک لازمه؟
1 پاکت سیگار وینستون لایت من شده 8500 تومن! الان کارگر افغانی روزی 40 تومن میگیره! جماعت هاستینگ از اینم کمترن؟
سیگار نکش عزیز واسه سلامتی خوب نیست :d
این دوستمونم حتما پول تو جیبی هاشو جمع کرده این قدر شده می خواد وی پی اس بگیره
glxx
November 22nd, 2013, 21:53
یکی از بچه ها میداد که ظرفیتش پر شده دیگر نمیدهد مگر صبر کنید خالی شود
ناحیه کاربری - Pol Server (http://www.polserver.ir/clientarea.php)
این دوست عزیز ماه اول 2 هزار تومان ماه بعد 20 هزار تومان میدهد
Client Area - Ground Inc (http://portal.ground.ir/clientarea.php)
p30pro
November 22nd, 2013, 21:56
بنده هم از بازار خبر دارم و از قیمت ها ! این پیشهاد من هست کسی شما رو مجبور نکرده با این قیمت سرویس بدین ! لطفا اگه نمی تونید رقابت کنید اسپم نکنید، و البته اینجا جای گدایی کردن نیست
berbidvps
November 22nd, 2013, 22:25
با 8 تومان میتونم یک ای پی بهتون اختصاص بدم میخواید؟
p30pro
November 22nd, 2013, 22:42
دوستان ممنون سرور تهیه شد.
hamedmj
November 22nd, 2013, 22:49
بنده هم از بازار خبر دارم و از قیمت ها ! این پیشهاد من هست کسی شما رو مجبور نکرده با این قیمت سرویس بدین ! لطفا اگه نمی تونید رقابت کنید اسپم نکنید، و البته اینجا جای گدایی کردن نیست
شما که شعور حرف زدن با بزرگتر از خودتون رو ندارید، بهتره آدم ورشکست بشه ولی به امثال شما سرویس نده.
اینی که شما میگید رقابت نیست!
طرف تا جایی که جا داره هم اور سل کنه و یه سرور رم 32 گیگ رو تبدیل به 80 تا وی پی اس کنه و هر آی پی هم 1 یورو یا 4 هزار تومن باشه کلا 640ت در میاره که باید 320ت بده پول آی پی. یعنی 320 ت میمونه که پول سرور هم نمیشه!
منطق دوای درد شماست...
God Server | سرور مجازی – VPS (http://www.godserver.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-vps/)
گادسرور نامی آشنا و مطمئن در زمینه هاستینگ
da6276
November 22nd, 2013, 23:11
کدوم رقابت ؟
8 هزار تومن فقط 4 تومن پول ای پی هست ! سرور 8 تومنی هم معلومه که چیه دیگه
فردا میای توپیک باز میکنی میگی فلانی سرم رو کلاه گزاشت و 8 تومنم رو پس بده ، شما لاقل به فکر بازار نیستید به فکر کار خودتون باشید ، وی پی اس 8 تومنی اورسل خالصه
تا مشتریهایی مثل شما هستند همیشه افراد کلاهبردار هم هستند و سرتون رو کلاه میزارن ! هرچیزی یه قیمتی داره و طمع هم اندازه ای
vpsgroups
November 23rd, 2013, 00:09
ba takhfif 30% mishe 8000 t
WHS-2 || VPS USA 256M RAM (3 موجود است)
CPU: Dual Intel Xeon E5420 ,12M Cache, 2.50 GHz
Dedicated RAM: 256MB DDR3
Disk Space: 15GB SATA3
Hard RAID: MegaRAID ,CacheVault
Bandwidth: Unlimited
Port: 1Gbps
Dedicated IP's: 1 IP
Virtualization: Vmware ESXi 5.1
Data Centers: WHS, Nlayer, Dacentec
پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
نمایش تمامی اطلاعات وی پی اس شما
امکان ارایه کنسول VNC (به صورت یک آپشن جانبی در هنگام خرید)
تحویل بین ۱ تا ۱۲ ساعت
دارای ۱ ساعت تست مجانی - فاکتور خود را تا حداکتر ۱ ساعت بعد از تحویل سرور پرداخت کنید.
(جهت دریافت تست ۱ ساعته پس از ثبت سفارش خود حتما به بخش فروش تیکت بزنید و درخواست تست کنید)