fardfard (http://www.webhostingtalk.ir/member/85257/) جالب اینجاست که دوستان که با مقداری صبر مشکلشان حل شد این نظر رو ندارند ؟ .
رئیس بنده هم جواب شما رو دادند ! در صورتی که همکاری از سوی شما انجام نشود ما معذور می باشیم
بدرود
mihandesign
December 17th, 2013, 22:07
سروری که دادید رو دادم سی پنل نصب کنن گفتن سرور مشکل داره باید دوباره لینوکس روش نصب بشه. گفتن لینوکس درست نصب نشده. >>>>>>>>> info [at] mihandesign.in
Vi4Sky
December 17th, 2013, 22:09
mihandesign (http://www.webhostingtalk.ir/member/85351/) لطفا تیکت ارسال بفرمایید در صورتی که مشکل از نصب سیستم عامل باشد ما در اسرع وقت به درخواست شما و حل مشکل شما اقدام خواهیم کرد
بدرود
fardfard
December 17th, 2013, 22:13
fardfard (http://www.webhostingtalk.ir/member/85257/) جالب اینجاست که دوستان که با مقداری صبر مشکلشان حل شد این نظر رو ندارند ؟ .
رئیس بنده هم جواب شما رو دادند ! در صورتی که همکاری از سوی شما انجام نشود ما معذور می باشیم
بدرود
رییست گو.. خورد با تو اطلاعات ادمو گرو میگیرن که سرور تمدید کنی یا اینکه پولت به باد فنا رفت سرور از اقای *** گرفته که رو هر کدوم خدادتومن بکشه روش دوباره پس بده من که اطلاعتم از جایی دیگه گرفتم والا به گفته های اقای *** قرار بوده رئیس کلاه بردارت طبق شرایط قبلی کارو ادامه بده که خدا میدونه بعدا با هم چه ساخت و پاختی کردن که حتی اون پستو ویرایش کردن
Metalik
December 17th, 2013, 22:16
آقا ما که میدونیم پول ما رو بالا کشیدن هیچ اتفاقی نمیفته فقط میخوام یاد آوری کنم و میخوام بدونم این آقایون که پول من و امثال منو خوردن با چه رویی هنوز توی wht دارن سرور میفروشن متاسفانه حروم خوری شده عادت بعضی از آقایون فروشنده یه درس عبرتی شد برای من که به هیچ فروشنده سروری که توی wht سرور میفروشن اعتماد نکنم و این اتفاق اولین بار نیست توی wht اتفاق میفته واقعا خرید از فروشنده های wht اشتباه محض این آخرین بارم بود که به فروشنده های wht اعتماد میکنم حاظرم یه سرور با 10 برابر قیمت خارج از wht تهیه کنم که به آدمای شارلاتانی مثل امثال اینها بر نخورم که بخوان اطلاعاتتو گرو کشی کنن فقط میخوام بدونم این آقایون چقدر رو دارن که هنوز میان سرور میفروشن و مدیریت سایتم در مقابل همچین حرکتی هیچ کار مفیدی انجام نمیده
ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.
همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.
امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.
ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...
موفق باشید
viasky
December 17th, 2013, 22:17
سروری که دادید رو دادم سی پنل نصب کنن گفتن سرور مشکل داره باید دوباره لینوکس روش نصب بشه. گفتن لینوکس درست نصب نشده.
باسلام
دوست گرامی تیکت ارسال بفرمایید
سی پنل رایگان برای شما نصب خواهد شد
December 17th, 2013, 22:22
ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.
همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.
امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.
ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...
موفق باشید
آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
Metalik
December 17th, 2013, 22:39
آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.
درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.
حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.
اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!
موفق باشید
viasky
December 17th, 2013, 22:45
درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.
حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!
موفق باشید
عزیز مشکل تمام افرادی که سرویس داشتن به نوعی حل شده
ایشون چون از اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن و در اولین فرصت سرویس ایشون حذف شد
بنده با سرویس دهنده قبلی هم صبحت کردم لیست برخی از افراد و دادم جهت برگشت وجه
ولی ایشون و داخل اون لیست هم قرار ندادیم
تا مثل خودشون رفتار بشه
خیلی هم خوشحال هستم که پست میدن و باعث میشن تاپیک بالا بیاد تا دیگر دوستان هم نسبت به دریافت سرویس اقدام کنن
December 17th, 2013, 22:49
در قوانین به صراحت قید شده عزیزم
هر شخصی که به نوعی توهین کنه - سرویشون لغو میشه
ایشون که رسما فوش میدن - پس هیچ حقی ندارن
وگرنه الان هم به پولشون رسیده بودن و هم اطلاعات
چطور دیگر دوستان بدون مشکل همکار کردن....
همین آقا سینا که در بحث شما هم شرکت کردن ازشون سوال کنید برخورد ما با ایشون چگونه بوده....
موفق باشید
fardfard
December 17th, 2013, 22:55
موفق باشید
حق با شماست ولی کسیم که سرور خریده نباید حداقل 24 ساعت فرصت بده مشتریا از سروراشون بک آپ بگیرن اگر آدم درستی باشه حداقل بعد از خرید سرور میاد اطلاعیه میده میگه هرکی خواست بیاد مابهالتفاوتشو بده نه اینکه یه دفعه سرورو دان کنه بعد بگه بخوا با اطلاعات مردم گرو کشی کنه خیلیا مثل من از این طریق خرج دانشگاه و زندگیشونو در میارن اگر قرار باشه که هر روز یکی بخوا اینکارو کنه که کلا ما باید ضرر به مشتری بدیم ماهم که از اول گفتیم حرفی نداریم حاظریم پولو بدیم ولی وقت زیادی من ندارم باید تا دیشب فایلای روی سرور انتقال میدادم به سرور یکی دیگه واقعا توی شرایط بدی بودم این اقایونم از ائن شرایط میخواستن سو استفاده کنن که خدا رو شکر یکی از دوستام صبح همون روز زحمت کشیده بود از سرور بکاپ تهیه کرده بود و واقعا خوب شد که با این اقایون قصد ادامه همکاریو ندارم الانم اومدم میگم من فقط 12 روز از سرورم مونده پول این 12 روزو هرچی هست برگشت بزنید فقط همین و واقعا بعضی از این اقایون به حروم خوری عادت کردن
در آخر من اگر بنده حرفی زدم که شما ناراحت شدید بنده معذرت میخوام ولی این داستان همچنان توی wht ادامه داره قبلا نمونه هاش توی wht بوده مثل farsdc , vps fars و امثالهم که دست مشتریاشون به هیچ جا نرسید
fardfard
December 17th, 2013, 22:59
در قوانین به صراحت قید شده عزیزم
هر شخصی که به نوعی توهین کنه - سرویشون لغو میشه
ایشون که رسما فوش میدن - پس هیچ حقی ندارن
وگرنه الان هم به پولشون رسیده بودن و هم اطلاعات
چطور دیگر دوستان بدون مشکل همکار کردن....
همین آقا سینا که در بحث شما هم شرکت کردن ازشون سوال کنید برخورد ما با ایشون چگونه بوده....
موفق باشید
واقعا چند تا کلاس سواد داری اصلا دیپلمو داری یه ادم بیسواد شده مدیر یک سایت بیسواد فحش درسته نه فوش واقعا باید به حال کسی که شده مدیر یک سایت ولی سوادش اندازه یه زیر دیپلمه است و ادعا داره گریست این نشون دهنده حروم خور بودن بعضی هاست
fardfard
December 17th, 2013, 23:05
ایشون چون از اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن و در اولین فرصت سرویس ایشون حذف شد
تا مثل خودشون رفتار بشه
خیلی هم خوشحال هستم که پست میدن و باعث میشن تاپیک بالا بیاد تا دیگر دوستان هم نسبت به دریافت سرویس اقدام کنن
,واقعا باید برات تاسف خورد که با پست دادن من میخوایی سروراتو بفروشی و بدتر از اون تاسف برای کسایی خورد که به حروم خوری عادت کردن این جملت منو کشته اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن آقا من اول ازهمه با "دستان" خدا میدونه منظورت دستاته یا دوستانته شما کاری نداشتم اولش بنده یادت بیاد که نمیاد توی کلون سرور تیکت دادم بعدش پست گذاشتم هنوزم پستش موجود هست بنده مشکلی با پول ندارم اطلاعات بنده مهمه بعد این شما بودی که بندرو سر دوندی تقصیرای خودتو گردن دیگران ننداز اگر شما توی همون تیکت اول مثل ادم حرفتو میزدی هیچ موقع اینجور نمیشد همه اینها تقصیر خودته نه کس دیگه این جملتم داخل اون لیست هم قرار ندادیم معلومه دست شما ودست اون اقای *** توی یه کاسست
viasky
December 17th, 2013, 23:13
واقعا چند تا کلاس سواد داری اصلا دیپلمو داری یه ادم بیسواد شده مدیر یک سایت بیسواد فحش درسته نه فوش واقعا باید به حال کسی که شده مدیر یک سایت ولی سوادش اندازه یه زیر دیپلمه است و ادعا داره گریست
بنده با زبان عامیانه بیشتر قسمت های متن و می نویسم
این اصلا مهم نیست
viasky
December 17th, 2013, 23:15
از دوستان الان کسی هست که خواسته باشه انتقا بده با براش سرور و روشن نکرده باشیم؟
درخواست داده باشه و پیگیری نکرده باشیم؟
mihandesign
December 17th, 2013, 23:19
برا ما رو درست کردید ولی مشکل داشت قرار شد اون مشکلش رو هم حل کنید .
fardfard
December 17th, 2013, 23:21
بنده با زبان عامیانه بیشتر قسمت های متن و می نویسم
این اصلا مهم نیست
اره باشه تو که راست میگی
viasky
December 17th, 2013, 23:30
برا ما رو درست کردید ولی مشکل داشت قرار شد اون مشکلش رو هم حل کنید .
مشخصات سرور هم اگر ارسال فرموده باشید امشب نصب خواهد شد
دیگه گه مشکل از سیستم عامل هم باشه همکار بنده نصبب میکنه و سی پنل هم کارگزاری میشه
البته کانفیگ های سی پنل به عهده خودتون خواهد بود
mihandesign
December 17th, 2013, 23:33
مشخصات سرور هم اگر ارسال فرموده باشید امشب نصب خواهد شد
دیگه گه مشکل از سیستم عامل هم باشه همکار بنده نصبب میکنه و سی پنل هم کارگزاری میشه
البته کانفیگ های سی پنل به عهده خودتون خواهد بود
اوکی. میخواستم خودم یاد بگیرم راستش.شما مشکلش رو حل کنید سی پنل رو خودم نصب میکنم تا یاد بگیرم. مرسی.
viasky
December 17th, 2013, 23:35
اوکی. میخواستم خودم یاد بگیرم راستش.شما مشکلش رو حل کنید سی پنل رو خودم نصب میکنم تا یاد بگیرم. مرسی.
اگر تشریف داشته باشید
بنده می تونم بهتون تیم ویور بدم وارد سیستم بنده بشید و نصب و با هم انجام بدید
یا شما انجام بدید من نگاه کنم اگر مشکلی بود اطلاع بدم
fardfard
December 17th, 2013, 23:40
دوست عزیز منت کسیو نکش یه سر به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f93/70530/ بزن هر مشکلیم داشتی اونجا مطرح کن بدون منت جوابتو میدن
viasky
December 17th, 2013, 23:40
البته دوست گرامی رم شما برای نصب و راه اندازی این خدمات خیلی کم هست
mihandesign
December 17th, 2013, 23:43
اگر تشریف داشته باشید
بنده می تونم بهتون تیم ویور بدم وارد سیستم بنده بشید و نصب و با هم انجام بدید
یا شما انجام بدید من نگاه کنم اگر مشکلی بود اطلاع بدم
ایول اگه اینجور باشه که خیلی آقایی . هروقت موقع ش شد بگو تیم ویور رو بدم.
viasky
December 17th, 2013, 23:46
ایول اگه اینجور باشه که خیلی آقایی . هروقت موقع ش شد بگو تیم ویور رو بدم.
به بنده 20 دقیقه اجازه بدید....
آی پی سرور مجازی و بفرمایید تا برای مدتی رم و به 10 گیگ تغییر بدم و 3 هسته پردازنده اضاف کنیم که در حین نصب به مشکل نخوریم
mihandesign
December 17th, 2013, 23:49
به بنده 20 دقیقه اجازه بدید....
آی پی سرور مجازی و بفرمایید تا برای مدتی رم و به 10 گیگ تغییر بدم و 3 هسته پردازنده اضاف کنیم که در حین نصب به مشکل نخوریم
192.208.181.12
viasky
December 17th, 2013, 23:55
192.208.181.12
یک بررسی بفرمایید
اگر اینترنت پر سرعت و پایداری دارید تا بنده به سرور شما متصل بشم
حتی اگر خود لینوکس هم مشکل داشت حل کنیم
ولی چنانچه اینترنت مناسبی ندارید بنده اول لینوکس و بررسی کنم
بعد از اون شما تشریف بیارید داخل سیستم بنده از طریق کنسول نصب و انجام بدیم
که اگر خدایی نکرده اینترنت شما هم قطع شد کار مختل نشه و نصب سی پنل ادامه کامل ادامه پیدا کنه
December 17th, 2013, 23:58
دوست عزیز منت کسیو نکش یه سر به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f93/70530/ بزن هر مشکلیم داشتی اونجا مطرح کن بدون منت جوابتو میدن
در حال حاضر ایشون کاربر ما هستند و تمام تلاش برای برطرف سازی ایشون از طرف ما به عمل خواهد اومد
شما نگران نباشید!
fardfard
December 18th, 2013, 00:00
در حال حاضر ایشون کاربر ما هستند و تمام تلاش برای برطرف سازی ایشون از طرف ما به عمل خواهد اومد
شما نگران نباشید!
خدا میدونه تهش چقدر قراره ازت بگیره نه بابا به وظیفه هم اعتقاد داری نکنه فقط واسه ما خار داشته
hostfire
December 18th, 2013, 00:01
شما نگران نباشید!
http://www.webhostingtalk.ir/f11/100175/
mihandesign
December 18th, 2013, 00:05
یک بررسی بفرمایید
اگر اینترنت پر سرعت و پایداری دارید تا بنده به سرور شما متصل بشم
حتی اگر خود لینوکس هم مشکل داشت حل کنیم
ولی چنانچه اینترنت مناسبی ندارید بنده اول لینوکس و بررسی کنم
بعد از اون شما تشریف بیارید داخل سیستم بنده از طریق کنسول نصب و انجام بدیم
که اگر خدایی نکرده اینترنت شما هم قطع شد کار مختل نشه و نصب سی پنل ادامه کامل ادامه پیدا کنه
نمیدونم والا هر جور راحتید . سرعت نتم که 128 هست و گیر هم داره یهو یک ساعت کارمون با یک ثانیه گیر کردن نریزه به هم.
حالا هر جور صلاح میدونید. من هنوز کار نکردم زیاد نمیدونم چه خبره.
viasky
December 18th, 2013, 00:05
پاسخ داده شد عزیزم
fardfard
December 18th, 2013, 00:06
حاجی ازمن میشنوی قبلش این تاپیکو بخون بعد از این آقا سرور بگیر
viasky
December 18th, 2013, 00:11
مشخصات TeamViewer برای شما ارسال شد
fardfard
December 18th, 2013, 00:18
شما نمیخوایی پول مارو بدی واقعا بعضا به حروم خوری عادت کردن
amirho3in
December 18th, 2013, 00:21
تا مثل خودشون رفتار بشه
انشالله اسم بنده جهت بازگشت وجه سرور تو لیست هست دیگه جناب عبید ؟ :-<
fardfard
December 18th, 2013, 00:25
ویرایش
fardfard
December 18th, 2013, 00:28
انشال..ه به حول قوه الهی اگر نیتتو پاک کنی و برای 1024 پیغمبر صلوات بفرستی میرسی به پولت
viasky
December 18th, 2013, 00:30
بله انشالله
درخواست شما هم رسیدگی میشه
fardfard
December 18th, 2013, 00:32
الان این جواب سوال بود
amirho3in
December 18th, 2013, 00:55
انشال..ه به حول قوه الهی اگر نیتتو پاک کنی و برای 1024 پیغمبر صلوات بفرستی میرسی به پولت
باور کن این راه بهترینه :)
بله انشالله
درخواست شما هم رسیدگی میشه
عبید جان چشم و امیدمون به شماست
این واقعا از بدشانسی بندست که تو روز آخر سرورو پرداخت کردم و جلب این شرکت شدم
اینها به کنار شما بندرو قبول نکردید تو سرورتون به خاطر فعالیت اسپم تو سرورتون :(
با توجه به اینکه من در لحظه ی خرید اولویتم ارسال اسپم بود که جناب حامد قبول کردند
mihandesign
December 18th, 2013, 01:01
ممنون از
viasky (http://www.webhostingtalk.ir/member/66648/) عزیز هم زحمت نصبش هم آموزشش رو رایگان دادن ایشالا خدا همیشه راضی باشه ازشون.
:53::53::53::53:
viasky
December 18th, 2013, 01:20
بزودی لیست تایید شدگان جدید ارسال خواهد شد
December 18th, 2013, 02:02
ممنون از
viasky (http://www.webhostingtalk.ir/member/66648/)
عزیز هم زحمت نصبش هم آموزشش رو رایگان دادن ایشالا خدا همیشه راضی باشه ازشون.
:53::53::53::53:
نصب با موفقیت به پایان رسید می تونید به راحتی استفاده بفرمایید
سپاس
fardfard
December 18th, 2013, 02:28
اینها به کنار شما بندرو قبول نکردید تو سرورتون به خاطر فعالیت اسپم تو سرورتون :(
با توجه به اینکه من در لحظه ی خرید اولویتم ارسال اسپم بود که جناب حامد قبول کردند
عزیز جان طبق قوانین از من دراوردی خودشون پول منو بالا کشیدن اگر طبق قوانینشون باشه شما دچار یکی از گناهای کبیره شدی و فکر نکنم پول شما برگشت بخوره عزیزم ارسال اسپم همینجوری اسمشو اوردی گناه کردی خدا خواست مرتکب گناه نشی برو برو از خدا طلب بخشش کن شاید خداوند شما رو مورد لطف و عنایتش قرار داد از فکر گرفتن پولتم بیا بیرون این پول بخاطر این گناهت پس داده نمیشه و تعلق میگیره به ...
بعضی از آدما به مال حروم خوردن عادت کردن
viasky
December 18th, 2013, 02:30
نگران نباشید عزیزم
هزینه های پرداختی و بفرمایید
بنده بررسی میکنم
فردا برگشت میزنم خدمت شما
بعدا با ایشون حساب میکنم - فقط با بنده هماهنگ بفرمایید تا پرداخت ها بررسی بشه
December 18th, 2013, 02:32
:)
عزیزم اگر شما سرویس داشتید از ایشون
بنده هیچ ابیوزی مبنی بر ارسال اسپم طی زمانی که سرور فعال بوده مشاهده نکردم
اگر این چنین بود حتما اطلاع داده میشد
با بنده در ارتباط باشید
سپاس
todaybazar
December 18th, 2013, 02:34
آقا الان تکلیف من چی هست؟
من دیروز از سایت کلون مبلغ 15 تومن برای رم 1 گیگ سفارش و پرداخت کردم
و چون شما طی چند روز گذشته سایت رو از او شخص خریدید . من با شما طرف هستم الان و دیگه این قضیه به اون شخص مربوط نمیشه
و با توجه به پلان های سایتی که متعلق به شما بوده خریداری کردم.
الان یا هزینه من رو پس بدید یا سرویس با رم یک گیگ بدید
این جواب نداره من 20 ساعته اینو زدم انگار نه انگار
viasky
December 18th, 2013, 02:36
این جواب نداره من 20 ساعته اینو زدم انگار نه انگار
عزیزم تنها راه حل موجود اینکه که سرور و به رم یک ما تغییر بدید یا رم 512 و یا اینکه سرور برای 24 ساعت باز بشه به جهت تهیه بک آپ
سپاس از شما
todaybazar
December 18th, 2013, 02:38
عزیزم تنها راه حل موجود اینکه که سرور و به رم یک ما تغییر بدید یا رم 512 و یا اینکه سرور برای 24 ساعت باز بشه به جهت تهیه بک آپ
سپاس از شما
چه بکاپی؟؟؟ من هنوز سرویسی تحویل نگرفتم
تاریخ سفارش و واریز بنده بعد از خرید سایت کلون توسط شما از اون شخص بوده
viasky
December 18th, 2013, 02:40
چه بکاپی؟؟؟ من هنوز سرویسی تحویل نگرفتم
تاریخ سفارش و واریز بنده بعد از خرید سایت کلون توسط شما از اون شخص بوده
قبل از تحویل گرفتن کلون سرور توسط بنده درگاه سایت کاملا پاک شده بود و امکان پرداخت سفارش اصلا وجود نداشته
هزینه شما هم باید برگشت داده بشه توسط ایشون که بررسی خواهد شد
todaybazar
December 18th, 2013, 03:12
کاربر hamedmj
پیام فرستادن که مبلغ بنده واریز خواهد شد
بعد از واریز همینجا اعلام میشه
viasky
December 18th, 2013, 03:43
به جهت مانیتورینگ سرور ها به مدت 3 روز محدودیت رم بر روی تمام سرویس ها برداشته شده است
این اتفاق به این معنی خواهد بود که کاربران رم 512 مگابایت نیز می توانند تا 10 گیگ از توان رم سرور استفاده بفرمایید
این رفع محدودیت برای پردازنده اعمال نشده است
viasky
December 18th, 2013, 04:09
روش دریافت سرور ها و یا پایدار نگهداشتن سرویس
مراحل به شکل زیر می باشد
1.
آسمان ارتباط شرق - پرداخت آنلاین (http://www.viasky.ir/pay)
در فرم باز شد مشخصات زیر را وارد نمایید
قيمت به تومان : 4000
پرداخت کننده : نام ثبت شده شما در کلون سرور
ايميل معتبر : ایمیل ثبت نام شده در کلون سرور
موبایل معتبر : یک شماره تماس مستقیم و واقعی ( فعالسازی سرور مجازی از طریق پیام کوتاه اطلاع داده خواهد شد)
نوع سرویس : آی پی سرور مجازی مورد نظر
کد پیگیری : برای کاربران رم یک گیگ
ak984 و برای سایر پلن ها zg374
پس از پرداخت
2. با همین مشخصات در سایت رو به رو نیز ثبت نام به عمل آورید صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق (http://www.viasky.ir/)
مراحل تحویل سرور مجازی
1. انتقال سرویس شما به سرور جدید
2. کاهش رم به 512 برای کاربران رم 1 گیگ
3. بررسی کنترل کیفیت سرور مجازی مورد نظر
زمان راه اندازی نیز بین 5 تا 15 دقیقه خواهد بود
پس از پرداخت نیز احتیاجی به هماهنگی نمی باشد تمام اطلاعات در سیستم ثبت خواهند شد
دوستانی که سرویس های خودشون تحویل گرفتن نیز به همین شکل عمل کنن
amirho3in
December 18th, 2013, 15:07
نگران نباشید عزیزم
هزینه های پرداختی و بفرمایید
بنده بررسی میکنم
فردا برگشت میزنم خدمت شما
بعدا با ایشون حساب میکنم - فقط با بنده هماهنگ بفرمایید تا پرداخت ها بررسی بشه
جناب عبید هزینه ها و پرداختها داخل سایت مشخصه
بنده یک 21ت و یک 15ت پرداخت کردم
عزیزم اگر شما سرویس داشتید از ایشون
بنده هیچ ابیوزی مبنی بر ارسال اسپم طی زمانی که سرور فعال بوده مشاهده نکردم
اگر این چنین بود حتما اطلاع داده میشد
با بنده در ارتباط باشید
سپاس
سرویس نداشتم عزیز
من یک روز سرویسو تحویل گرفتم و منتظر بودم تا تازه ایشون بیاد برنامه هارو کانفیگ کنه برای اسپم که کلا تو اون بازه به شما فروختند و کافیگ نکردند و هزینرو گرفتند
شما داخل کلون یوزر بندرو و تیکتها و پرداختهارو چک کنید و جهت اطلاعات بیشتر همین تاپیک صفحه 16تا 19 پستهای بندرو دنبال کنید (در صورت نیاز بنده پیام های خصوصی ایشون ه برای شما نمایش میدم )
viasky
December 18th, 2013, 16:06
دوستان گرامی توجه بفرمایند
تا 2 ساعت آینده فقط سرور های که هزینه ماندگاری سرور و پرداخت فرمودن فعال خواهد ماند
دیگر سرور ها که دیروز به جهت تهیه بک آپ راه اندازی شد لغو خواهند شد
سپاس
sina
December 19th, 2013, 10:00
حیف این تاپیک پایین باشه. گفتم بیاریمش بالا.
پرچم این تاپیک باید همیشه بالا باشه تا دوستان تازه واردی که به این فروم میاند و قصد تهیه سرویسی از فروشنده های این فروم را دارند با دقت بیشتری انتخاب کنند.
viasky
December 19th, 2013, 16:21
پرچم این تاپیک باید همیشه بالا باشه تا دوستان تازه واردی که به این فروم میاند و قصد تهیه سرویسی از فروشنده های این فروم را دارند با دقت بیشتری انتخاب کنند.
با سرویستون مشکلی دارید؟
fardfard
December 19th, 2013, 17:56
دقیقا که بدونن اینجا چه ادمای شارلاتانی پیدا میشن حروم خوری عادت یکسری از آدما شده
miladsadsad
December 19th, 2013, 18:07
تیکت زدم فرمودید اینجا رو مطالعه کنم
خب الان یعنی من هنور 7 روز تا پایان موعد تمدیدم مونده باید پول بدم برای ماه بعد تا سرویسم فعال بشه؟
بعد این قضیه چرا اطلاع رسانی نشده ؟
viasky
December 19th, 2013, 18:12
تیکت زدم فرمودید اینجا رو مطالعه کنم
خب الان یعنی من هنور 7 روز تا پایان موعد تمدیدم رسیده باید پول بدم برای ماه بعد تا سرویسم فعال بشه؟
بعد این قضیه چرا اطلاع رسانی نشده ؟
خیر نیازی به پرداخت جهت راه اندازی ندارید
صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق (http://www.viasky.ir) ثبت نام بفرمایید و یک تیکت جهت راه اندازی سرور ارسال نمایید
December 19th, 2013, 18:53
سلام گفته شده که اگر کلون سرور دوباره راه اندازی شد تصمیم بگیریم که منتقل بشیم اونجا یا در viasky بمونیم . من توی این چند روز پشتیبانی و کیفیت viasky رو خیلی بالاتر از کلون دیدم و مدیر کلون ویندوز من یکیو که ده روزه و اکتیو نشده تحویل داده بود معلوم بود فقط به فکر فروختن بعدش تعطیل کردن بوده به هر حال آدم عاقل دو بار از یه سوراخ نیش نمیخوره .
amirho3in
December 19th, 2013, 20:12
/:)بنده چقدر باید صبر کنم ؟
viasky
December 20th, 2013, 03:20
باسلام
دوستان عزیزی که پرداخت و انجام دادن
جا داره عرض کنم
شاید به اشتباه خیلی از دوستان تصور کرده باشن که با این پرداخت سرویشون باز شده و تمدید به همین صورت خواهد بود
این در صورتی است که شما با پرداخت این مبلغ یعنی 4 هزار تومان سرویس خود را به مدت 1 ماه تمدید فرمودید
اعتبار سرویس دوستان از زمان پرداخت مبلغ ذکر شده به مدت 30 روز خواهد بود
حتی اگر 20 روز استفاده فرموده باشید با مبلغ 4 هزار تومان مجدد 30 روز دیگه اعتبار خواهید داشت
December 20th, 2013, 17:50
3 پرداخت تایید شد
آخرین پرداخت: m.abbaspour@gmail.com
موفق باشید
mac2
December 21st, 2013, 02:52
3 پرداخت تایید شد
آخرین پرداخت: m.abbaspour@gmail.com
موفق باشید
بزرگوار پرداخت شد ، لطفا سرویس را فعال کنید
viasky
December 21st, 2013, 03:50
بزرگوار پرداخت شد ، لطفا سرویس را فعال کنید
باسلام
جناب
علی پوریایی پرداخت شما نیز تایید شده است
سرویس در حال حاضر فعال می باشد
موفق باشید
viasky
December 21st, 2013, 04:05
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
روش دریافت سرور ها و یا پایدار نگهداشتن سرویس
مراحل به شکل زیر می باشد
1.
آسمان ارتباط شرق - پرداخت آنلاین (http://www.viasky.ir/pay)
در فرم باز شد مشخصات زیر را وارد نمایید
قيمت به تومان : 4000
پرداخت کننده : نام ثبت شده شما در کلون سرور
ايميل معتبر : ایمیل ثبت نام شده در کلون سرور
موبایل معتبر : یک شماره تماس مستقیم و واقعی ( فعالسازی سرور مجازی از طریق پیام کوتاه اطلاع داده خواهد شد)
نوع سرویس : آی پی سرور مجازی مورد نظر
کد پیگیری : برای کاربران رم یک گیگ
ak984 و برای سایر پلن ها zg374
پس از پرداخت
2. با همین مشخصات در سایت رو به رو نیز ثبت نام به عمل آورید صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق (http://www.viasky.ir/)
مراحل تحویل سرور مجازی
1. انتقال سرویس شما به سرور جدید
2. کاهش رم به 512 برای کاربران رم 1 گیگ
3. بررسی کنترل کیفیت سرور مجازی مورد نظر
زمان راه اندازی نیز بین 5 تا 15 دقیقه خواهد بود
پس از پرداخت نیز احتیاجی به هماهنگی نمی باشد تمام اطلاعات در سیستم ثبت خواهند شد
دوستانی که سرویس های خودشون تحویل گرفتن نیز به همین شکل عمل کنن
mac2
December 21st, 2013, 04:07
باسلام
جناب
علی پوریایی پرداخت شما نیز تایید شده است
سرویس در حال حاضر فعال می باشد
موفق باشید
سرویس فعال هست ، با تشکر از پیگیری
viasky
December 21st, 2013, 18:41
دوستان هنوز برخی از سرور ها قابل بازگشت هستند
موفق باشید
viasky
December 21st, 2013, 18:52
مجموع سرویس های منتقل شده: 34 عدد
توجه بفرمایید دوستانی که 4 هزار تومان پرداخت کرده اند سرویس خودشون و به مدت 1 ماه تمدید فرمودن
رم تمام سرویس ها نیز در حال حاضر نامحدود می باشد( حد مصرف تا 10 گیگ)
شاد باشید
amirho3in
December 21st, 2013, 20:26
مجموع سرویس های منتقل شده: 34 عدد
توجه بفرمایید دوستانی که 4 هزار تومان پرداخت کرده اند سرویس خودشون و به مدت 1 ماه تمدید فرمودن
رم تمام سرویس ها نیز در حال حاضر نامحدود می باشد( حد مصرف تا 10 گیگ)
شاد باشید
جناب عبید
تکلیف بندرو روشن کنید
هرچی پیام میدم جواب نمیدید
پی چی شد عزیز من ؟ بند به پول سرور نیاز دارم
viasky
December 22nd, 2013, 01:31
جناب عبید
تکلیف بندرو روشن کنید
هرچی پیام میدم جواب نمیدید
پی چی شد عزیز من ؟ بند به پول سرور نیاز دارم
عزیزم من از ایشون اصلا خبر ندارم
به بنده هم گفتا که شخصا پیگیری میکنن
mniiinm
December 27th, 2013, 13:00
دوستان سرویسهای شما فعاله ؟
مال من دو روزه از کار افتاده . دو روز پیش بهشون گفتم , جواب دادن در حال انتقالیم تا آخر شب درست میشه . حالا دو روز گذشته هرچی هم تیکت میزنم جواب نمیدن . معلوم نیست کجا رفتن
MostafaBestMan
December 27th, 2013, 13:08
ظاهرأ جفتشون مثل هم هستن
برای بنده روشن هست اما فرق خاصی با خاموشش نمیکنه.
سرور در حد انفجار.حتی یک بروز ساده در هارد چندین دقیقه وقت اطلاف میکنه.
سرعت پورتش هم از ای دی اس ال ایران هم بدتره.
تیکت هم دادیم.پاسخ نداند.
من موندم اینایی که میاد توی تاپیکهای فروش تأیید میکنند و تعریف رشوه میگیرند میان اینحرفارو میززن یا نه از دوستان نزدیکشونن.
Mahsoon
December 27th, 2013, 13:54
با سلام باز خوبه در اين حد سرويس شما كار ميكنه !!
سرويس من كه از همون ٣-٤ روز اول به فنا رفت و قطع شد ....
ويندوز مجدد ريختن و بعد ١ روز از دسترس خارج شد و بنده هم عطايش را به لقايش بخشيدم ....
تازه ديروز برام نوتيفكشن تمديد هم امده !!!
واقعا جا داره به اين اعتماد بنفس دوستان تبريك بگم !!!!
azad555
December 27th, 2013, 15:15
ظاهرأ جفتشون مثل هم هستن
برای بنده روشن هست اما فرق خاصی با خاموشش نمیکنه.
سرور در حد انفجار.حتی یک بروز ساده در هارد چندین دقیقه وقت اطلاف میکنه.
سرعت پورتش هم از ای دی اس ال ایران هم بدتره.
تیکت هم دادیم.پاسخ نداند.
من موندم اینایی که میاد توی تاپیکهای فروش تأیید میکنند و تعریف رشوه میگیرند میان اینحرفارو میززن یا نه از دوستان نزدیکشونن.
تایید میشه دو روز پیش مال من هم انتقال دادن ولی الان همین شرایط بالا رو داره و متاسفانه بهشون دسترسی ندارم
قضیه چیه نمیدونم
ramtin895
December 27th, 2013, 15:40
آٔقا من 2 هفتس به viasky میگم سرور منو انتقال بده ایشون اصلا اهمیت نمیده !
حالا هم سرورم خاموش شده ! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا ! آخه چرا این کارو با ما میکنین ؟ بابا بخدا ما هم آدمیم دلشوره و استرس میگیریم ! بخدا که حرومه این کاراتون !!!!!! :((
mostafa73
December 27th, 2013, 15:42
برای منم همین طور شده و کسی جواب گو نیست!!
adenaweb
December 27th, 2013, 15:54
باسلام و درود
حقیقتش من هم با اقای عبید کار کردم و هم با اقا حامد.
هر دو انسان های بسیار شریفی هستند.
با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.
باتشکر
ایزدپناه
ramtin895
December 27th, 2013, 17:22
باسلام و درود
با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.
باتشکر
ایزدپناه
شما اول خودتو بزار جای ما که سرورمون خاموش شده بعد از شرافت حرف بزن ! بنده حدود 200 گیگ فایل آپلود کردم روی سرورم اونم با سرع ایران که سرعت آپلود زیاده زیاد 50kb هست ! حالا فکر کن با زحمت شبانه روزیت یه همچین بازی بکنن ! تازه من میگم آقا پولشم میدم فقط کار منو گیر نندازین بازم این کارارو میکنن ! هم آقا عبید هم آقا حامد جفتشون انسانای مسئولیت پذیری نیستن ! به جای تسکین حال مشتری ها موبایلشونو خاموش میکنن ! اونم نه فقط امروز بلکه 2 هفتس هر وقت زنگ میزنم سر بوق سوم گوشی آف میشه ! به این آدم میگین شریف ؟ تازه من شک ندارم اینا هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ! فقط مشتری هارو دایورت کردن دارن واسه خودشون خوش میگزرونن ! چون این مشکل واسه امروزو دیرو نیست ! جند هفتس که پیچیدن به بازی ! ( من که سر نماز از خدا میخوام اگه دارن میپیچونن خود خدا تقاصشون رو بده )
adenaweb
December 27th, 2013, 17:30
شما اول خودتو بزار جای ما که سرورمون خاموش شده بعد از شرافت حرف بزن ! بنده حدود 200 گیگ فایل آپلود کردم روی سرورم اونم با سرع ایران که سرعت آپلود زیاده زیاد 50kb هست ! حالا فکر کن با زحمت شبانه روزیت یه همچین بازی بکنن ! تازه من میگم آقا پولشم میدم فقط کار منو گیر نندازین بازم این کارارو میکنن ! هم آقا عبید هم آقا حامد جفتشون انسانای مسئولیت پذیری نیستن ! به جای تسکین حال مشتری ها موبایلشونو خاموش میکنن ! اونم نه فقط امروز بلکه 2 هفتس هر وقت زنگ میزنم سر بوق سوم گوشی آف میشه ! به این آدم میگین شریف ؟ تازه من شک ندارم اینا هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ! فقط مشتری هارو دایورت کردن دارن واسه خودشون خوش میگزرونن ! چون این مشکل واسه امروزو دیرو نیست ! جند هفتس که پیچیدن به بازی ! ( من که سر نماز از خدا میخوام اگه دارن میپیچونن خود خدا تقاصشون رو بده )
بله درک میکنم ولی من با اقا حامد حرف،زدن، گفتن که برای شما یه کانفیگی بوده که باید انجام میدادن که دو هفته پیش انجام دادن انگار.
اینجوری هم که ایشون گفتن و از تاپیک استنباط کردم، انگار شما مشتری ها ملا به viasky منتقل شذید، حالا من نمی دونم واقعا چرا حامد رو مسول دوباره خاموش شدن سرورها میدونید؟ مگه هنوز دسته ایشون هست سرورها؟
7moon
December 27th, 2013, 17:42
باسلام و درود
باتشکر
ایزدپناه
سلام.
متاسفانه 3-4 روزی میشه منم مشکل کندی رو داشتم بطوری که پینگ خیلی شدید داشتم، گفتم شاید مشکل از اینترنت منمِ، ولی دیدم نه ! سرور خاموش شد، بعد از تیکت به من هم گفتن که عزیزم داریم انتقال میدیم تا آخر شب برطرف میشه. که الآن متوجه شدم سرور هم سرور من خاموشِ هم دوستان.
در مورد شریف بودن هم، حامد خان هم شریف بودن یهو مشتری ها رو کردن کالا ! و فروختن به یکی دیگه. من نمی خوام توهینی به کسی بکنم اما این کار اصلاً خوب نبود. با نباید به عهده می گرفتی یا اگه گرفتی باید رسیدگی کنی. این آقای عبید یا viasky هم اگر مثل حامد خان بکنن خب یعنی واقعاً برای این انجمن متاسف هستم هم انجمن هم مدیرانش !
یاهو آیدی ایشون iranxt هستش و ایشون ظاهراً یه پروفایل هم براش ساخته ! نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/58326/) و توی تاپیک خودش از خودش تشکر کرده ! http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/#post902144 ایشون توی سایتشون توی آخرین اخبار اعلام کردن:
دو سرور اختصاصی به صورت کلو در لوکیشن های امریکا و کانادا هر کدام به ارزش پانزده میلیون تومان از طرف آسمان ارتباط شرق خریداری شده اند
شما 15 میلیون تومان سرور خریداری کردید!؟ بابا ایول دارید ! فکر نمی کنید مبلغش یکم زیاده؟
و دوستان منتظر هستن تا جناب آقای عبید جواب قانع کننده ای برای این کارها بدهند.
قابل توجه آقایون مدیران:
نمایش مشخصات: Vi4Sky - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/96095/)
نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/58326/)
adenaweb
December 27th, 2013, 18:03
سلام.
متاسفانه 3-4 روزی میشه منم مشکل کندی رو داشتم بطوری که پینگ خیلی شدید داشتم، گفتم شاید مشکل از اینترنت منمِ، ولی دیدم نه ! سرور خاموش شد، بعد از تیکت به من هم گفتن که عزیزم داریم انتقال میدیم تا آخر شب برطرف میشه. که الآن متوجه شدم سرور هم سرور من خاموشِ هم دوستان.
در مورد شریف بودن هم، حامد خان هم شریف بودن یهو مشتری ها رو کردن کالا ! و فروختن به یکی دیگه. من نمی خوام توهینی به کسی بکنم اما این کار اصلاً خوب نبود. با نباید به عهده می گرفتی یا اگه گرفتی باید رسیدگی کنی. این آقای عبید یا viasky هم اگر مثل حامد خان بکنن خب یعنی واقعاً برای این انجمن متاسف هستم هم انجمن هم مدیرانش !
یاهو آیدی ایشون iranxt هستش و ایشون ظاهراً یه پروفایل هم براش ساخته ! نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/58326/) و توی تاپیک خودش از خودش تشکر کرده ! http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/#post902144 ایشون توی سایتشون توی آخرین اخبار اعلام کردن:
و دوستان منتظر هستن تا جناب آقای عبید جواب قانع کننده ای برای این کارها بدهند.
قابل توجه آقایون مدیران:
نمایش مشخصات: Vi4Sky - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/96095/)
نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/58326/)
دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.
ارادتمند
ramtin895
December 27th, 2013, 18:08
آقا حامد که قرار بود یه کاری برای من انجام بده و انجامم داد ! ولی یه اسکریپت vip بود که من براش باید اکانت مثلا 1 ماهه میساختم بعد اگه مشتری بعد 1 هفته اونو میخرید 7 روز ازش کم میشد ! یعنی در واقع مشتری پول 1 ماهه میداد ولی 23 روزه میگرفت ! خیلی هم شیک گفتش که من دیگه پشتیبانی نسبت به اسکریپتی که برات نصب کردم ندارم ! منم گفتم باشه ! خلاصه رفتم سراغ یه طراح اسکریپت اختصاصی برام بسازه ! گرچه بعدا فهمیدم اسکریپتی که واسه من نصب کردن ایشون اسکریپت رایگان persian vip بوده و زیرش حق کپی رایت سایت persian script بوده که ایشون حق کپی رایتشو به clone server سایت خودشون تغیر دادن ! خوب این از این !
آقا عبیدم که رسما پیچیده به بازی !
حالا از انصاف بگو !!!!!
7moon
December 27th, 2013, 18:12
دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.
ارادتمند
من کاری به شما ندارم، شما دفاع کردید ازشون ! منم گفتم که بدونید.
دوست عزیز سوء تفاهم نشه، اما شریف بودن به اینکه سرور رو در عرض 30 دقیقه تحویل بدن، جواب دادن با کلمات ادبی توی پشتیبانی و... نیست و نخواهد بود.
خلاصه حرف های شما متین هست.
reza*
December 27th, 2013, 19:00
باسلام و درود
باتشکر
ایزدپناه
ایدی یاهو که دادید ماله داووده ؟
Metalik
December 27th, 2013, 19:07
اون موقع که می گم هر جفتشون کلاهبردار هستند باور نمی کنید... بازم برید سرویس ارزون بخرید اصلا به من چه...
خوب خدارو شکر مشکل ما برطرف شد و سرورم از کلون اومد رو ویاسکی و روشن شد !
در ضمن بنده از این به بعد خیلی جدی پیگیر مسائل هستم و از این به بعد هر مشکلی قراره پیش بیاد 1 هفته قبلش مسئولین موظف هستند اعلام کنند !
چون واقعا این ماه به نحوی ماهه بازیچه گرفتن نه تنها بنده بلکه تمام کاربران بود !
و یک جمله از ناپلوئون بناپارت میگم که امیدوارم همیشه همه ی ما به اون عمل کنیم : ( مرا به یک حقیقت تلخ بیاراز اما هرگز با یک دروغ شیرین خوشحالم مکن )
از مسئولین تقاضا دارم دیگه دروغ نگن و همیشه با حقیقت جلو برن !
یا علی ...
viasky
December 27th, 2013, 20:19
سلام سالاران گرامی من احسان علوی هستم مدتی در خدمت شما هستم البته از قبل هم در واحد پشتیبانی فعالیت میکردم
الان هر عزیزی که مشکل داشته باشه به راحتی حل میشه چون موضعیت سرور کامل رو به راه شده و از اون بابت دیگه مشکلی نداره
آقای عبید برای مدتی نیستن ولی واحد فنی به شکل خودش با پرجاست و من هم سعی میکنم برای پشتیبانی به انجمن سر بزنم
ramtin895
December 27th, 2013, 20:27
این آقای عبید کلا عادت داره هر سری اسمشو تغیر میده باور نکنین
fardfard
December 27th, 2013, 20:28
آقایون *** نمیخوایین پول مردومو پس بدین حروم خوری عادت بعضی از آقایون شده
viasky
December 27th, 2013, 20:55
برادرانی که فرمودن افت کیفیت وجود داره به دلیل کمبود هارد بود که هارد هم آماده شده و سازماندهی کاربر آغاز شده
منم هر کمی از دست بر بیاد انجام میدم ولی با هیچ کدوم از شما دوستای خوب آشنایی ندارم و از جزیات سرور تک تک شمای بی خبرم
اما مشکل افت کیفیت الان به راحتی حل میشه!
قضیه اگر جدی باشه بنده براشون آرزوی بهبودی دارم .
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن، اما دلیل بر این نمی شه که سرورها خاموش بشه ! -:)
سلام سالاران گرامی من احسان علوی هستم مدتی در خدمت شما هستم البته از قبل هم در واحد پشتیبانی فعالیت میکردم
الان هر عزیزی که مشکل داشته باشه به راحتی حل میشه چون موضعیت سرور کامل رو به راه شده و از اون بابت دیگه مشکلی نداره
آقای عبید برای مدتی نیستن ولی واحد فنی به شکل خودش با پرجاست و من هم سعی میکنم برای پشتیبانی به انجمن سر بزنم
سلام، جناب علوی شما برای پشتیبانی باید به تیکت ها رسیدگی کنید و در کنارش سر زدن به انجمن ;-)
mostafa73
December 27th, 2013, 20:59
اقا این سرور خاموش شده !
2 روز قبل از این که اینطوری بشه اصلا کیفیتش بد شده بود طوری که اصلا نمیشد باهاش کار کرد
الان هم که قطع شده به طور کل
لطفا مشکل رو حل کنید
با تشکر
192.208.181.77
tondar85
December 27th, 2013, 21:03
سلام.ببخشید الان دو روزه من نمیتونم وصل بشم به سرور انتقال به طور کامل انجام شده دیگه؟ قاعدتا سرور باید بالا بیاد دیگه؟ البته سرویس یه ماهه گرفته بودم از کلون سرور که تو 23 این ماه میلادی تموم میشد و نیاز به تمدید داشت ولی طبق اعلام آقای عبید در همین تاپیک کسانی که 4 تومن رو پرداخت کردند نیاز به تمدید ندارند یعنی الان دیگه نیازی به تمدید دوباره نیست و سرور بالا میاد دیگه یا نه؟ با تشکر
viasky
December 27th, 2013, 21:04
اقا این سرور خاموش شده !
2 روز قبل از این که اینطوری بشه اصلا کیفیتش بد شده بود طوری که اصلا نمیشد باهاش کار کرد
الان هم که قطع شده به طور کل
لطفا مشکل رو حل کنید
با تشکر
192.208.181.77
من سرور مجازی شما هم روشن کردم فقط الان بررسی کنید اگر مشکل کیفیت داشت به من اطلاع بدید
viasky
December 27th, 2013, 21:05
سلام.ببخشید الان دو روزه من نمیتونم وصل بشم به سرور انتقال به طور کامل انجام شده دیگه؟ قاعدتا سرور باید بالا بیاد دیگه؟ البته سرویس یه ماهه گرفته بودم از کلون سرور که تو 23 این ماه میلادی تموم میشد و نیاز به تمدید داشت ولی طبق اعلام آقای عبید در همین تاپیک کسانی که 4 تومن رو پرداخت کردند نیاز به تمدید ندارند یعنی الان دیگه نیازی به تمدید دوباره نیست و سرور بالا میاد دیگه یا نه؟ با تشکر
سلام هیچ کس نباید چیزی پرداخت کنه - الان دیگه فقط برای خدمات و دریافت کنید
viasky
December 27th, 2013, 21:07
آقایون عزیز
من دنبال یک کاربر هستم اسمشون لوکس موزیک هست اگر کسی اطلاعاتی داره از این آقا در اختیار من قرار بده
سرور این بنده خدا هم آماده شده
viasky
December 27th, 2013, 21:09
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن، اما دلیل بر این نمی شه که سرورها خاموش بشه ! -:)
سلام، جناب علوی شما برای پشتیبانی باید به تیکت ها رسیدگی کنید و در کنارش سر زدن به انجمن ;-)
چشم
شما سرور مجازی داشتید که منتقل شده؟
azad555
December 27th, 2013, 21:14
لطفا سرور ما رو هم راه بندازین 192.208.182.69
viasky
December 27th, 2013, 21:15
لطفا سرور ما رو هم راه بندازین 192.208.182.69
فکر کنم شما از اونا بودید که پول دادید اخه جلوی اسم شما هم دلار خورده داخل سرور
روشن کردم چشم
viasky
December 27th, 2013, 21:18
آقای لوکس موزیــــــــــــک!
mostafa73
December 27th, 2013, 21:26
من سرور مجازی شما هم روشن کردم فقط الان بررسی کنید اگر مشکل کیفیت داشت به من اطلاع بدید
سرور خیلی کند شده!
لطفا برسی کنید
از نظر کیفی افت کرده
مشخصات سرور رو براتون پیام خصوصی کردم
Dr2
December 27th, 2013, 21:27
سلام
لطفا سرور هاستینگ رو هم برسی نمایید
198.27.100.157
viasky
December 27th, 2013, 21:34
سلام
لطفا سرور هاستینگ رو هم برسی نمایید
198.27.100.157
سلام چشم ولی اگر دیدم تا آقای عبید بخواد بیاد طول مکیشه روی سرور جدید هاست بدم؟
viasky
December 27th, 2013, 21:35
شماها پنل مدیریت نداشتید؟
mostafa73
December 27th, 2013, 21:39
سرور 99% بچه های این پست هیچ کدوم پنل ریست ندارن
چون همه از کلون سرور خریدیم و اقای عبید گفتن که سر موقع سرور هارو انتقال میده به سایت خودش با پنل ریست و ...
viasky
December 27th, 2013, 21:42
سرور 99% بچه های این پست هیچ کدوم پنل ریست ندارن
چون همه از کلون سرور خریدیم و اقای عبید گفتن که سر موقع سرور هارو انتقال میده به سایت خودش با پنل ریست و ...
گل:53:
امشب پنل هم میدیم جیگر:x
viasky
December 27th, 2013, 22:21
دیگه کسی نبود؟
MostafaBestMan
December 27th, 2013, 22:24
مشکل کیفیت سرویس بنده از روز اول تا الان هنوز سر جاشه..
viasky
December 27th, 2013, 22:33
مشکل کیفیت سرویس بنده از روز اول تا الان هنوز سر جاشه..
امشب درست میشه
بخاطر هارد بوده - حق با شماست :x
sina
December 27th, 2013, 22:54
این سرورم خاموشه:
192.208.189.195
ممنون میشم روشنش کنید.
mniiinm
December 27th, 2013, 23:04
دیگه کسی نبود؟
منم که اول همه گفتم همچنان سرورم خاموشه 192.208.181.74
Dr2
December 27th, 2013, 23:27
سلام چشم ولی اگر دیدم تا آقای عبید بخواد بیاد طول مکیشه روی سرور جدید هاست بدم؟
عزیز جان ما اطلاعات داریم روی هاست
Mahsoon
December 28th, 2013, 00:24
با این تفاسیر یک بذل توجهی هم به این سرور 192.208.189.210 بندازید !! که حدود 20 روزی است در دسترس نیست !!!!!!!!!!!!
viasky
December 28th, 2013, 00:53
با این تفاسیر یک بذل توجهی هم به این سرور 192.208.189.210 بندازید !! که حدود 20 روزی است در دسترس نیست !!!!!!!!!!!!
عزیزم شما خیلی دیر اقدام کردید
سرویس شما موجود نیست - دوستان قبلا اقدام کرده بودن و درخواست انتقال داده بودن
azad555
December 28th, 2013, 01:09
گل:53:
امشب پنل هم میدیم جیگر:x
خب اگه میشه پنل ما رو هم دوباره راه بندازین
fordelete651@gmail.com
ممنون
viasky
December 28th, 2013, 02:09
در حال حاضر تمام سرویس ها در بهترین حالت ممکن قرار دارن - یک بار سرور ها برای دریافت منابع ری استارت شدن
خداروشکر تمام مشکلات هم حل شد
viasky
December 28th, 2013, 03:16
همچنان برخی از سرویس ها برای دوستان که تمدید نکردن قابل بازگشایی است
البته لطفا پرداخت مستقیم نفرمایید - اول استعلام گرفته بشه که سرویس موجود هست یا نه...
viasky
December 28th, 2013, 04:57
خب اگه میشه پنل ما رو هم دوباره راه بندازین
fordelete651@gmail.com
ممنون
رفیق من هر کاری کردم پنل و نتونستم درست کنم باید صبر کنم تا خود عبید بیاد راه اندازی کنه نمی دونم مشکل از چیه
اما هر مشکلی باشه تیکت بزنید زود اوکی میشه
mac2
December 28th, 2013, 17:20
سلام آقا عبید یا بزرگواری که داری پشتیبانی میدی
هنوز ما سرور رو تحویل نگرفتیم از کلون و بعدش پول دادیم ما به تفاوت و بعد انتقال هنوز هم گذشت و چیزی ندیدیم
جالب اینکه در روز چند دقیقه میاد بالا بعد خاموشه
ip : 192.208.189.196
viasky
December 28th, 2013, 21:18
سلام آقا عبید یا بزرگواری که داری پشتیبانی میدی
هنوز ما سرور رو تحویل نگرفتیم از کلون و بعدش پول دادیم ما به تفاوت و بعد انتقال هنوز هم گذشت و چیزی ندیدیم
جالب اینکه در روز چند دقیقه میاد بالا بعد خاموشه
ip : 192.208.189.196
در کلون سرور متاسفانه پیکربندی سیستم عامل ها برای سرور مجازی غلط بوده باعث میشه برخی از سرور ها از دسترس خارج بشن
شما محبت بفرمایید درخواست تغییر سیستم عامل بدید ( رایگانه)
اون 4 هزار تومان هم برای شما برگشت می خوره جهت جلب رضایت شما
آقای عبید که اومدن هم اطلاع میدم خودشون سرور کیفیت سرورتون و بررسی کنن
loox2music
December 28th, 2013, 22:11
چرا سرورا جدید که دادین دوباره قعطه؟
Vi4Sky
December 28th, 2013, 22:32
دوستان عزیزی که مشکل کاهش سرعت رو در سرویس خودشان مشاهده می فرمایند در سایت درخواست تغییر سیستم عامل بدهند تا در اسرع وقت انجام و سرویس ها با کیفیت و به صورت پایدار ارائه شود
بدرود
loox2music
December 28th, 2013, 22:35
آقا از ما اصلا وصل نمیشه :|
viasky
December 29th, 2013, 04:56
چرا سرورا جدید که دادین دوباره قعطه؟
به دلیل اقدام جهت حذف idm - بعد از ری استارت مشکل برطرف شد
Shah-masooD
December 29th, 2013, 16:06
خواستم به عنوان کسی که از viasky سرویس گرفته نظری داده باشم!
گفتیم از دوست هاست بخریم هم تو قیمت با ما راه میاد هم تو کمک و مشکلات!!!
پس از این دوست عزیزمون درخواست هاست کردیم، من یک هاست ازش گرفتم کاری به قیمت و فضا و ترافیک و مشخصات دیگه ای نداریم!
که قرار شد پولشو 2 3 روز دیگه بدم!
رفتم سراغ set کردن دامنه ها دیدم 2تا از دامنها set شد 2 تا دیگه نشد!
بهشگفتم این هاستت مشکل داره که DNS هاش Set نمیشه!
اولا که می گفت مشکل از جایی هست که دامنه رو گرفتم!
همه جا میگفتن طرف کلاهبرداره و ... ، ولی ما تا الان هیچ مشکلی نداشتیم!!!
بعد اومد گفت مشکل از dns از جانب ما هست و رفع میکنیم!
منم گفتم که خوب اینطوری نمیشه! من میخوام دامنه اصلیم یکی دیگه باشه که set نمیشه!
گفت باشه این مشکل رو حل میکنیم!
هی امروز، فردا، پس فردا صبر کردم دیدم نه!
هی بهش پیغام میدادم خودم پیگیری میکردم بجای اینکه ایشون پیگیری کنه!
که خدا رو شکر ایشون هم اصلا به روی خودش نمیاورد و جوابی اصلا نمیداد!
انقد تند تند پیغام دادم بعد یه هفته دیدم گفت dns رو قراره تغییر بدیم از viasky به barghost که ف____ی****ل|||||ت××××ر بود!!!!!
بازم تغییر دادیم و صبر کردیم که مشکل حل شه دیدیم باز هم انگار نه انگار
دوباره تند تند پیغام دادم دیدم بجای اینکه طلبکار باشیم یه چی بدهکار شدیم و مارو ایگنور کرد!
نه تونستیم به بک آپ هاستمون دسترسی داشته باشیم، نه به هیچی!
به همین راحتی :)
کسایی هم که از اینجا میگیرن میگن ما راضی هستیم خوش بحالشون!
ما که خیری ندیدیم!
رفتیم هاست رو با قیمت خیلییییییییییییی ارزونتر از جای دیگه، و VPS رو هم خیلیییییییییییی ارزونتر از جای دیگه گرفتیم با کیفیت خوب!
اگه امکان تبلیغ بود حتما می کردم که دوستان هم استفاده کنن!
ولی تبلیغ جایز نیس!!!
reza*
December 29th, 2013, 16:37
فکر کنم دوستانی که سرویس دارن هر 2 روز یک بار نیاز به تغییر سیستم عامل داشته باشن . به هر حال 4 تومن پول دادید سرورتون 1 ماه تمدید شده . همین میشه دیگه ! این که فکر کنید دارید روی سرور درست درمون بدون اوورسل میزبانی میشید خیال خام هست .
Shah-masooD
December 29th, 2013, 17:19
فکر کنم دوستانی که سرویس دارن هر 2 روز یک بار نیاز به تغییر سیستم عامل داشته باشن . به هر حال 4 تومن پول دادید سرورتون 1 ماه تمدید شده . همین میشه دیگه ! این که فکر کنید دارید روی سرور درست درمون بدون اوورسل میزبانی میشید خیال خام هست .
آقا اگه منظورت منم که ، چیز درست درمون به من ندادن! باید بگم من آنلاین هام به 20 30 تا هم میرسه!
روزی 3 4 هزار آیپی میاد تو سایتم! ولی هیچ مشکلی نیست!
اگه منظورت کس دیگه ای هست که خوب شرمنده متوجه نشدم با کی بودی!!!
azad555
December 31st, 2013, 05:33
بزرگوار 4000 تومان ندادیم اول 15000 تومان دادیم به آقای حامد خان قرار بود 1 گیگ رم سی پی یو دو هسته ای 50 گیگ هارد با منابع کاملا!! اختصاصی بدن که یک روز طول کشید و بعد از (4) روز 4000 تومن دیگه پرداخت کردیم (اجبارا برای حفظ سرورمون) با تقریبا نصف منابع قبلی (512 مگ رم که حالا با لطف آقای عبید 750 تا شد و سی پی یو تک هسته ای 1000 که تا حالا همش اکثرا روی 100 درصده به جز مواقع قطعی سرور!) با این دلخوشی که منابع اختصاصیه و قطعی و کندی نداریم اما دریغ از یه آب خوش که از گلومون پایین بره حالا به نظر شما با 19000 تومن با این منابع حق نداریم یه خورده لااقل با سرورمون بازی کنیم! همین الان که دارم این مطلبو می نویسم بعد از چند ساعت کندی دوباره سرورم قطعه, خیر سرمون اومدیم یه چیزی که ریخته بودیم توش رو تو ساعت رایگان دانلود کنیم نمیدونم والله خدا عالمه من که دیگه خسته شدم هر وقت تیکت میدیم سرور خوب میشه دوباره بعد یه مدت کوتاه همین آشه و همین کاسه
loox2music
December 31st, 2013, 11:03
منم هر روز یا سرویسام قعطه یا سرعت درحد صفر
reza*
December 31st, 2013, 11:59
بزرگوار 4000 تومان ندادیم اول 15000 تومان دادیم به آقای حامد خان قرار بود 1 گیگ رم سی پی یو دو هسته ای 50 گیگ هارد با منابع کاملا!! اختصاصی بدن که یک روز طول کشید و بعد از (4) روز 4000 تومن دیگه پرداخت کردیم (اجبارا برای حفظ سرورمون) با تقریبا نصف منابع قبلی (512 مگ رم که حالا با لطف آقای عبید 750 تا شد و سی پی یو تک هسته ای 1000 که تا حالا همش اکثرا روی 100 درصده به جز مواقع قطعی سرور!) با این دلخوشی که منابع اختصاصیه و قطعی و کندی نداریم اما دریغ از یه آب خوش که از گلومون پایین بره حالا به نظر شما با 19000 تومن با این منابع حق نداریم یه خورده لااقل با سرورمون بازی کنیم! همین الان که دارم این مطلبو می نویسم بعد از چند ساعت کندی دوباره سرورم قطعه, خیر سرمون اومدیم یه چیزی که ریخته بودیم توش رو تو ساعت رایگان دانلود کنیم نمیدونم والله خدا عالمه من که دیگه خسته شدم هر وقت تیکت میدیم سرور خوب میشه دوباره بعد یه مدت کوتاه همین آشه و همین کاسه
دوست عزیز هر مبلغی که به کلون سرور واریز کزدید برای حامد بوده . سرور 512 یا 750 یا یک گیگی که الان دارید در واقع 4000 تومن دادید برای یک ماه . هزینه ی آیپی رو اگر 1 دلار در نظر بگیرید بالای 3000 تومن تنها هزینه ی آیپی میشه .
من واقعا نمیفهمم چرا بعضی از دوستان به این سرور ها دل خوش کردن . با این هزینه به هیچ وجه نباید انتظار منابع اختصاصی و در نتیجه آپ تایم بالا داشته باشید . مطمئنا فروشنده برای اینکه بگه ما خیلی کارمون درسته هیچ وقت نمیگه اوور سل داره انجام میشه اما با یک حساب کتاب ساده خیلی راحت میشه پی برد .
اگر از همین جایی که الان سرور دارید راضی هستید ، مبلغ اصلی رو پرداخت کنید تا روی سرور های درست درمون میزبانیتون کنن . اگر نه از جای دیگه تهیه کنید . وگرنه با این اوضاع تو این 1 ماه اعتبار سرور به اندازه ی 1 سال پیر میشید .
Shah-masooD
December 31st, 2013, 18:19
آقا رضا، من 20 تومن پول دادم! از یه بنده خدایی یه سرور با رم 2 گرفتم!
روی اون ویندوز 7 هست! اینو دیگه خودت خوب میدونی یعنی چیی!!!
هیچ مشکلی هم ندارم! هم سرور خوب کار میکنه هم پشتیبانیش خوب هست به نسبت!
من نمیدونم واقعا چرا داری از viasky طرفداری میکنی!!!
اصلا فرض کنیم که قیمت خیلی عالی داره میده!! (شتر در خواب بیند!!! :|)
اینا حتی حاضر نشدن بکاپ رو تحویل بدن!
الکی گفتن از دیتاسنتر منو ساسپند کردن!!!
الان من از یه جا دیگه با 3500 تومن در ماه دارم همون کارا رو میکنم بدون هیچ مشکلیو افت سرعت!!!
قیمتایی که viasky داره میده خیلی زیاده و نه کیفیت اونو داره و نه پشتیبانی!!!
شما هم سعی نکن از اینها طرفداری کنی!!!
reza*
December 31st, 2013, 18:39
آقا رضا، من 20 تومن پول دادم! از یه بنده خدایی یه سرور با رم 2 گرفتم!
روی اون ویندوز 7 هست! اینو دیگه خودت خوب میدونی یعنی چیی!!!
هیچ مشکلی هم ندارم! هم سرور خوب کار میکنه هم پشتیبانیش خوب هست به نسبت!
من نمیدونم واقعا چرا داری از viasky طرفداری میکنی!!!
اصلا فرض کنیم که قیمت خیلی عالی داره میده!! (شتر در خواب بیند!!! :|)
اینا حتی حاضر نشدن بکاپ رو تحویل بدن!
الکی گفتن از دیتاسنتر منو ساسپند کردن!!!
الان من از یه جا دیگه با 3500 تومن در ماه دارم همون کارا رو میکنم بدون هیچ مشکلیو افت سرعت!!!
قیمتایی که viasky داره میده خیلی زیاده و نه کیفیت اونو داره و نه پشتیبانی!!!
شما هم سعی نکن از اینها طرفداری کنی!!!
با سلام
من از کسی طرف داری نمیکنم فقط یه سری واقعیت هارو گفتم . دوستان مبلغی رو به حامد داده بودن برای خرید سرور مجازی . خب ایشون سایت و سرور رو فروخت و یه مبلغی هم گرفت این وسط .
این وسط viasky هم بابت تمدید 1 ماه سرویس شما ، 4000 تومن پول گرفتن . برای رم 512 و در بعضی مواقع بیشتر از 512 . خب نباید هم انتظار کیفیت داشت . شما به نوعی مشتری تحمیل شده و زوری برای این ها حساب میشید .
بعضی بودن که با 2000 تومن هم سرور 1 گیگ رم میدادند برای یک ماه و همه هم راضی ! این کار شدنی هست ولی این کاره از کسی ساخته هست که یا در این کار سرمایه گذاری بسیار بالایی کرده باشه که اینقدر توانایی داشته باشه با 2000 تومن یک ماه به شما خدمات مطلوب بده یا اینکه کسی هدفش جذب مشتری باشه و به خاطر تبلیغات دس به این کار بزنه .
قضیه viasky هیچ یک از موارد فوق نیست . به اجبار دارن شما رو میزبانی میکنن ! به خاطر این که صداتون در نیاد . یه کاری هست که کردن و الان تو گل گیر کردن . من هم با این اوصاف دارم بهتون میگم اگر کارتون واجب و ضروی هست و یا اعصاب این کار ها رو ندارید یا از جای دیگه سرور تهیه کنید یا حداقل هزینه ی واقعی رو پرداخت کنید .
من مجدد میگم از کسی طرف داری نکردم ، حتی اگر قرار به طرفداری از کسی باشه حق رو به مشتری ها میدم . صرفا یه سری واقعیت ها هستن که باید پذیرفت . این ها نمیتوانند با 4000 تومن به شما سرور و پشتیبانی در حد مطلوب بدهند !
ParsWebIT
December 31st, 2013, 19:43
با سلام
بنده در این نوع تاپیکها به هیچ عنوان دخالت نمیکنم اما صرفا مطالبی رو به عرض می رسونم
حدود 6 - 7 مشتری من برای سرور ارزان قیمت تیک دادن و چون در رنج قیمت ما نبود به عنوان یک توصیه کلون سرور رو معرفی کردیم و گفتیم که این فقط یه توصه هست برای قیمت پایین و مشکلات احتمالی پای خودشون!
این چند مشتری سرور ارزان جهت بک آپ و آپلود و دانلود و رار و آنرار و... میخواستند و سایت اصلیشون روی vps های خودمون هست
خلاصه این سرورها دان شدند و مشتریان هم بلطبع انتظاری نداشتند. مشتری من سرویس ارزان قیمت گرفته و مهم هم نبوده براش تا لحظه ای سرور بوده کارش رو انجام داده
و ریسک سایت و اطلاعات اصلی رو نکرده.
چون مقداری فایل مشتریان روی سرورها بوده
بنده به عنوان همکار به جناب viasky تلفنی صحبت شد و ایشون بلافاصله در زمان کوتاهی بدون هزینه سرورها رو اپ کردند و مشتریان فایلها رو برداشتند.
و لازم بود تشکر کنم از ایشون.
دوستانی که با صرف هزینه پایین سرور تهیه میکنند خوب میشه ضرب المثل : هر چه قدر پول بدین همون قدر آش میخوری و 50% مشتریان اینجا هم: مفت باشه کوفت باشه رو انتخاب میکنند (پوزش به خاطر این ضرب المثل)
اکثرا از چندین جا سرور تهیه کردند و دیدن هزینه و کیفیت رو و شما حتی میوه فروشی سر کوچه تشریف ببرید بخیواین سوا کنید پول بیشتری میگیره ازتون و ماشین خونه لباس غذا همه و همه این هست
جناب viasky همکاری خیلی خوبی داشتند انصافا با ما. ایشون سرور رو نگه داری کردند و مشتریان رو راضی در صورتی که بارها دیدیم در این انجمن طرف سرور رو به امون خدا رها کرده خدارو شکر حداقل دیتا موجود هست در این مورد
مشتری عزیز که 15 تومن یعنی پول 1 پاکت سیگار و یک آبمیوه رو برای 30 روز سرویس پرداخت کردین خداوکیلی خودتون واسه روزی 500 تومن میشینید پشت سیستم برای پشتیبانی؟
اگر اطلاعاتتون مهم هست یا اگر آپ تایم سایتتون و سرویسهاتون؟ پس چرا هزینه نمیکنید؟ چرا عبرت نمیگیرید از این روزا که اکثر تاپیکها به 10 صفحه نرسیده شده دعوا و شکایت؟
ایشون سرور هارو باز کردند و اگر مایل به ادامه نیستید میتونید منتقل کنید نه به ایشون فشار بیارید
شما مثلا زمان که یک ماشین میخرید و ارزش داره هیچ وقت نمیزارید تو کوچه میزارید تو پارکینگ امن
شما یک کاپشن هم میخرید مواظبید پاره نشه گیر نکنه به چیزی یه دست مبل میخرید تو خونه 100 جور روکش میکشید روش لک نشه
خوب اگه سایتی دارید که مهمه اگه خون دل خوردین رو الکساش؟ اگه کلی پول نویسنده دادین؟ پس باید خرج کنید اگه نمیکنید پس این میشه آخر کار
باز هم تشکر فراوان از viasky که در سریعترین زمان کار ما انجام دادند و من نمیدونم داستان واقعا از چه قرار هست
Shah-masooD
December 31st, 2013, 20:55
با سلام
من از کسی طرف داری نمیکنم فقط یه سری واقعیت هارو گفتم . دوستان مبلغی رو به حامد داده بودن برای خرید سرور مجازی . خب ایشون سایت و سرور رو فروخت و یه مبلغی هم گرفت این وسط .
این وسط viasky هم بابت تمدید 1 ماه سرویس شما ، 4000 تومن پول گرفتن . برای رم 512 و در بعضی مواقع بیشتر از 512 . خب نباید هم انتظار کیفیت داشت . شما به نوعی مشتری تحمیل شده و زوری برای این ها حساب میشید .
بعضی بودن که با 2000 تومن هم سرور 1 گیگ رم میدادند برای یک ماه و همه هم راضی ! این کار شدنی هست ولی این کاره از کسی ساخته هست که یا در این کار سرمایه گذاری بسیار بالایی کرده باشه که اینقدر توانایی داشته باشه با 2000 تومن یک ماه به شما خدمات مطلوب بده یا اینکه کسی هدفش جذب مشتری باشه و به خاطر تبلیغات دس به این کار بزنه .
قضیه viasky هیچ یک از موارد فوق نیست . به اجبار دارن شما رو میزبانی میکنن ! به خاطر این که صداتون در نیاد . یه کاری هست که کردن و الان تو گل گیر کردن . من هم با این اوصاف دارم بهتون میگم اگر کارتون واجب و ضروی هست و یا اعصاب این کار ها رو ندارید یا از جای دیگه سرور تهیه کنید یا حداقل هزینه ی واقعی رو پرداخت کنید .
من مجدد میگم از کسی طرف داری نکردم ، حتی اگر قرار به طرفداری از کسی باشه حق رو به مشتری ها میدم . صرفا یه سری واقعیت ها هستن که باید پذیرفت . این ها نمیتوانند با 4000 تومن به شما سرور و پشتیبانی در حد مطلوب بدهند !
آقا من از دوتا از دوستام یه سرور گرفتم و یکی هاست!
هاست رو 3500 و سرور رم 2 رو 20تومن!
خدایی تمام مشکلاتو ... رو حل کردن و هیچ مشکلی هم ندارم!
ولی از viasky قرار بود یه هاست 9000 تومنی با ترافیک محدود همه چی محدود!!!
ولی از دوستان جدیدم با 3 4 تومن حل کردم موضوع رو اونم 2گیگ فضا و همه چیزا نامحدود!
سرور هم بنده خدا 2بار ویندوز عوض کردو .... کلا 20تومن!!
حالا قیمتای viasky ....!!! :|
پشتیبانیو ... اونم از یک دوست (نامرد) که مسئولش هست زیر صفر!!!
من در این مسئله حتی سر سوزن به viasky حق نمیدم!
چه واقعا حق با اینها باشه چه نه!
در این حد که اگه بگن ماست سفید هست میگم نه سیاه هستش!!! :|
Shah-masooD
December 31st, 2013, 21:00
با سلام
بنده در این نوع تاپیکها به هیچ عنوان دخالت نمیکنم اما صرفا مطالبی رو به عرض می رسونم
حدود 6 - 7 مشتری من برای سرور ارزان قیمت تیک دادن و چون در رنج قیمت ما نبود به عنوان یک توصیه کلون سرور رو معرفی کردیم و گفتیم که این فقط یه توصه هست برای قیمت پایین و مشکلات احتمالی پای خودشون!
این چند مشتری سرور ارزان جهت بک آپ و آپلود و دانلود و رار و آنرار و... میخواستند و سایت اصلیشون روی vps های خودمون هست
خلاصه این سرورها دان شدند و مشتریان هم بلطبع انتظاری نداشتند. مشتری من سرویس ارزان قیمت گرفته و مهم هم نبوده براش تا لحظه ای سرور بوده کارش رو انجام داده
بنده به عنوان همکار به جناب viasky تلفنی صحبت شد و ایشون بلافاصله در زمان کوتاهی بدون هزینه سرورها رو اپ کردند و مشتریان فایلها رو برداشتند.
دوستانی که با صرف هزینه پایین سرور تهیه میکنند خوب میشه ضرب المثل : هر چه قدر پول بدین همون قدر آش میخوری و 50% مشتریان اینجا هم: مفت باشه کوفت باشه رو انتخاب میکنند (پوزش به خاطر این ضرب المثل)
اکثرا از چندین جا سرور تهیه کردند و دیدن هزینه و کیفیت رو و شما حتی میوه فروشی سر کوچه تشریف ببرید بخیواین سوا کنید پول بیشتری میگیره ازتون و ماشین خونه لباس غذا همه و همه این هست
جناب viasky همکاری خیلی خوبی داشتند انصافا با ما. ایشون سرور رو نگه داری کردند و مشتریان رو راضی در صورتی که بارها دیدیم در این انجمن طرف سرور رو به امون خدا رها کرده خدارو شکر حداقل دیتا موجود هست در این مورد
مشتری عزیز که 15 تومن یعنی پول 1 پاکت سیگار و یک آبمیوه رو برای 30 روز سرویس پرداخت کردین خداوکیلی خودتون واسه روزی 500 تومن میشینید پشت سیستم برای پشتیبانی؟
اگر اطلاعاتتون مهم هست یا اگر آپ تایم سایتتون و سرویسهاتون؟ پس چرا هزینه نمیکنید؟ چرا عبرت نمیگیرید از این روزا که اکثر تاپیکها به 10 صفحه نرسیده شده دعوا و شکایت؟
ایشون سرور هارو باز کردند و اگر مایل به ادامه نیستید میتونید منتقل کنید نه به ایشون فشار بیارید
شما مثلا زمان که یک ماشین میخرید و ارزش داره هیچ وقت نمیزارید تو کوچه میزارید تو پارکینگ امن
شما یک کاپشن هم میخرید مواظبید پاره نشه گیر نکنه به چیزی یه دست مبل میخرید تو خونه 100 جور روکش میکشید روش لک نشه
خوب اگه سایتی دارید که مهمه اگه خون دل خوردین رو الکساش؟ اگه کلی پول نویسنده دادین؟ پس باید خرج کنید اگه نمیکنید پس این میشه آخر کار
باز هم تشکر فراوان از viasky که در سریعترین زمان کار ما انجام دادند و من نمیدونم داستان واقعا از چه قرار هست
آقا شما اون مطلبهای قبلی منو بخون درباره من با دروغ های viasky میفهمی کلا داستان چییه!
بعد گفتی روزی ییی500 تومن پشتیبانی نمیده کسی!!!
خوب آقا کسی اجبار نکرد که ایشون سرور بیخود یا هاست بیخود بده!
بگه من سرور 20 تومنی رو 30 تومن میدم پشتیبانی هم کامل
یا بگه 20 تومن رو 19تومن میدم باز هم با پشتیبانی کامل!
وقتی سرویس میده موظف به پشتیبانی کاملش هست!
اگه هم دید نمی صرفه خوب ادامه نده!!!
کسی که اجبار نمیکنه انجام بده!!!
mniiinm
January 1st, 2014, 20:50
ای بابا سرویس من دوباره از کار افتاد 192.208.181.74
چه خبره اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Metalik
January 1st, 2014, 20:55
اینجا سر مشتری های بزخر رو کلاه می زارن
mniiinm
January 1st, 2014, 20:59
اینجا سر مشتری های بزخر رو کلاه می زارن
عزیز من , من به قرآن 4 تومن ندادم . بلکه 19 تومن دادم . 15 اول رو که دادم گفتن فردا سرویس رو تحویل میدیم . یدفه فردا غیبشون زد و جاشون viasky اومد و گفت 4 تومن دیگه بده تا درست کنم . حالا این وسط من چه کاره ام . 19 تومن چیزی نیست ولی دوست ندارم بقیه 2 شاخ بالای سرم ببینن . هرچند این دو شاخ بالای سرم هست وگرنه ....
amirho3in
January 1st, 2014, 21:01
به بنده قرار بود هزینه ی سرور که اصلا استفاده نکرده بودم و تیدید نکرده بودم 21ت بازگشت داده بشه که نه از شمت جناب حام و نه آقای عبید هتوز بازگشت داده نشده
بنده اگر به تفاهم نرسم باهاشون شکایت میکنم چون از پول زور بدم میاد
adenaweb
January 1st, 2014, 21:07
دوستان یحتمل برای اقای عبید مشکلی پیش اومده.
صبور باشید، بیاد مشکلاتتون حل میشه.
ضمنا شکایت برای سرورهای خارج از کشور بررسی نمیشه. نمونه اش وی پی اس فارس یا خود بنده که مستقیما برای شکایت درباره یه سرور تو فرانسه شکایت کردم که در مراحل ابتدایی رد شد و حتی طرف رو احظار نکردن!
بهترین راه مذاکره هست در بخش سرور مجازی.
hostfire
January 1st, 2014, 21:23
ضمنا شکایت برای سرورهای خارج از کشور بررسی نمیشه. نمونه اش وی پی اس فارس یا خود بنده که مستقیما برای شکایت درباره یه سرور تو فرانسه شکایت کردم که در مراحل ابتدایی رد شد و حتی طرف رو احظار نکردن!
بله سرور های خارج شکایتش پیگیری نمی شه :)
viasky
January 1st, 2014, 21:38
باسلام
تا امروز سرویس دوستانی که پرداختی هم نداشتن فعال بود
به جهت تهیه نسخه پشتیبان و....
تا دقایقی دیگر فقط سرویس دوستانی که اقدام به تمدید نموده اند راه اندازی خواهد شد
موفق باشید
viasky
January 1st, 2014, 21:40
عزیز من , من به قرآن 4 تومن ندادم . بلکه 19 تومن دادم . 15 اول رو که دادم گفتن فردا سرویس رو تحویل میدیم . یدفه فردا غیبشون زد و جاشون viasky اومد و گفت 4 تومن دیگه بده تا درست کنم . حالا این وسط من چه کاره ام . 19 تومن چیزی نیست ولی دوست ندارم بقیه 2 شاخ بالای سرم ببینن . هرچند این دو شاخ بالای سرم هست وگرنه ....
دوست گرامی پرداخت شما به آسمان ارتباط شرق 4 هزار تومان بوده و دیگر پرداخت های شما به سرویس دهندگانی دیگر به ما ارتباطی پیدا نخواهد کرد
البته شما در آن دسته از عزیزانی قرار دارید که تمدید نموده اند و سرویس شما امشب نهایی خواهد شد
سپاس
viasky
January 1st, 2014, 21:41
به بنده قرار بود هزینه ی سرور که اصلا استفاده نکرده بودم و تیدید نکرده بودم 21ت بازگشت داده بشه که نه از شمت جناب حام و نه آقای عبید هتوز بازگشت داده نشده
بنده اگر به تفاهم نرسم باهاشون شکایت میکنم چون از پول زور بدم میاد
adenaweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/96436/)
ایشون همان آقا حامد هستند
سوالی دارید از خودشون بپرسید
amirho3in
January 1st, 2014, 21:45
یعنی چی ؟
شما چرا رو هم دیگه دایورت میکنید ؟ الان حدود 20 روز گذشته و بنده فقط یک هزینه ای دادم و هیچی تحویل نگرفتم !
تو پیام و ... میگید که صبر کنید در حال برسی هستیم و به زودی پرداخت میکنیم و ... و حالا اینجا ؟!
اون آقای حامد تو پیام میگه از شما باید بگیرم و شما میگید از ایشون ؟
viasky
January 1st, 2014, 21:48
یعنی چی ؟
شما چرا رو هم دیگه دایورت میکنید ؟ الان حدود 20 روز گذشته و بنده فقط یک هزینه ای دادم و هیچی تحویل نگرفتم !
تو پیام و ... میگید گه صبر کنید در حال رسی هستیم و به زودی پرداخت میکنیم و ... و حالا اینجا ؟!
اون آققای حامد تو پیام میگه از ما باید بگیرم و شما میگید از ایشون ؟
اگر پرداختی به آسمان ارتباط شرق به منظور تهیه یا تمدید سرویسی داشتید بفرمایید تا بنده پیگیری کنم
متاسفانه مشکل شما با کلون سرور هست که در حال حاضر به اسم جدید داره فعالیت میکنه
و وب سایت قبلی هم کاملا جمع کردن
::. آدنا وب میزبانی وب,ثبت دامنه,سرور مجازی ::. (http://www.adenaweb.net/)
موفق باشید
amirho3in
January 1st, 2014, 22:17
با آقای حامد و یا همون یوزر adenaweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/96436/)
از طربق پ.خ صحبت شد و قرار شد باهاشون بازم راه بیام و قرار شد تا آخر ماه برگشت بدند
امیدوارم پست بعدی من داخل ای تاپیک ، پستی باشه در جهت تایید پرداخت ایشون
شب خوش
mostafa73
January 1st, 2014, 23:00
اقا سرور چرا دوباره قطع شد؟
من که 4 هزار تومان رو پرداخت کرده بودم !؟
ایپی : 192.208.181.77
azad555
January 2nd, 2014, 02:35
بزرگوار شما مطمئنین؟!! یعنی همین بنده خدایی که تو صفحه قبل گفته برای سرور خارجی شکایت نمیشه کرد و ...
پس این تاپیک چیه؟! :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/100878/
خدایا به تو پناه میبرم
azad555
January 2nd, 2014, 03:49
دوست عزیز جناب Reza حق با شماست بالاخره کسی که بخواد از سرور استفاده آنچنانی داشته باشه یا اطلاعاتش خیلی براش مهم باشه معمولا (البته با کمی تجربه) سرور مطمئن تر و با قیمت بالاتر تهیه میکنه از اونطرف کسایی مثل من که سرور قوی با آپتایم خیلی بالا لازم ندارن به عنوان سرور دوم یا سوم میان یه همچین سروری رو انتخاب میکنن اما همیشه اینطور نیست که هر کی ارزون میده پس مشکل پیش میاد من همین الان مدتیه از یکی از دوستای همین وب هاستیگ سرور آمریکا با رم 1 گیگ سی پی یو 1000 و بقیه ماجرا دارم با قیمت ماهی حدود 15000 که پنل رایگان ریبوت و هزینه اندک (یکبار) دسترسی کنسول vnc و بقیه ماجرا رو هم بهم دادن و با پشتیبانی نسبتا خیلی خوب و مشخصا کاملا به این مسائل مسلط هستن و سرور ایشون در حد قابل توجهی آپتایم هستش و واقعا به قول شما آدم پیر نمیشه (انشالله که چشم نزده باشم)
البته من راجع به آقای عبید ارادت دارم ولی خوب ایشون هم 3 راه جلوی پای ما گذاشتن و سومی هم این بود که با پرداخت 4000 تومن و منابع کمتر دیگه لاقل تو این یک ماه هم سرور رو داشته باشیم (15000 نپره) و هم با منابع اختصاصی دیگه پیری در کار نباشه و الان دیگه ما به ایشون اعنماد کردیم خب به خاطر هر مشکلی که براشوت پیش اومده و انشالله به زودی حل بشه همین قطعی های مکرر که بچه ها می نویسن پیش میاد نمونش اینکه از ساعت 6 بعد از ظهر دیروز تا همین لحظه (3 و نیم صبح پنج شنبه) سرور همچنان دان هستش
خب خیلی آدم دلگیر میشه وقتی میبینه یکی که به این راحتی میاد اینجا آفر میزنه و سرور میفروشه و بعد خیلی راحت تر از اون یه تاپیک دیگه میزنه و سرورش رو با همه کاربراش بدون هیچ مسوولیتی به فروش میزاره و بعد با یه آیدی دیگه دوباره تو همین انجمن به فعالیتش ادامه میده و تازه یه تاپیک از بدی دورویی دیگران میزنه! هیچکس باهاش کاری نداره و بقیه انگار درازگوشن! (خودم رو عرض کردم)
تو شرایطی که ما کاربرای بیچاره اینترنت از هر طرف محدود شدیم اونوقت یه عده یه همچین جاهایی رو با یه سری اسقاطی فروشی های شوش اشتباه میگیرن و هر دغلبازی رو بر خودشون مباح و هیچ برخوردی هم باهاشون نمیشه وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم از دیگران هیچ انتظاری نداشته باشیم
ببخشید دیگه دلنوشته ای بود طولانی شد موفق باشید
we1o
January 2nd, 2014, 05:39
با سلام
شما که چيزی از دست نداديد يه سری مثل شما ميان اين تاپيک يه چيزايی همينطوری ميگن که معلوم نيست اين دوستان ته پياز هستند يا سر پياز ؟
اولاً اعتبار به قيمت نيست به خود آدمها بستگی داره که چقدر وجدان و شرف دارن که اين روز ها خيلی کم ديده ميشه فقط دنبال اين هستند از مردم يه چيزی بيشتر بکنن
کسی اينها و امثال اين اشخاص رو مجبور نکرده که توانايی اداره vps و سرويس دهی و پشتيبانی رو ندارند به قول شما سرور ارزان به فروش برسونند وقتی کسی تعهد به فروش هر چيزی ميکنه بايد طبق صحبت های خودش به تعهد خودش عمل کنه خارج از اينکه چقدر برای اون طرف سود داره يا نداره
حالا چون روزی 500 تومنه و پول سيگارم و بقيه گند کاری هامه بايد کلاه برداری کنم! يا پشتيبانی ندم و از ملت طلب کار باشم! در اين صورت راننده تاکسی هم بايد پول کرايه مسير رو بگيره اما مشتری رو به مقصد نرسونه چون پول چند نخ سيگارشه! از اين طرز تفکر شما معلومه پاش بيوفته از اينها بدتريد انقدر پول مفت خورديد هر روز حريصتر ميشيد
چه ربطی داره؟؟؟؟؟
اگر خودمون مستقيماً از خارج خريداری کرده بوديم قابل پيگيری نبود ما پول رو به نام شخصی داخل ايران با اسم و فاميل مشخص واريز کرديم که کاملاً قابل پيگيری هست
ضمناً شما به جای استفاده ابزاری از کلمات دينی برو با اکانت خودت بيا جواب ملت رو بده
با سلام
يعنی چی مشتری تحميل شده اند به اجبار دارند ميزبانی ميکنند!؟
چه انسان خير و مهربانی هستند ايشون سرور همراه با کاربر های سرور ديگه رو خريداری کردن (به قول خودشون!) فقط صرفاً جهت رضای خدا!
يه طور صحبت ميکنيد انگار يه عده فقير و بی نوا رو به سرپرستی قبول کردن!, ايشون کاملا شرايط رو ميدونستند که اقدام به خريد کردند هدفشون جذب مشتريهای شخص ديگه بوده
عزيزم ما اون شرايط 4 تومان يک ماه هم نخواستيم فقط قرارداد يک ماهه که داشتيم برای هفت پشتمون کافی بود
vp_server
January 2nd, 2014, 14:12
6- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
تایپیک بسته شد !