ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن ادرس وردپرس بعد از شیلتر مهم

peymanwanted
November 21st, 2013, 16:11
سلام دوستان من ي سايت دارم که شيلتر شده شيلترشم از اين شيلتر جديداس با هيچ شيلتر شکني باز نميشه نميدونم چرا من يه دامين جديد گرفتم براي سايتم و ميخوام که اگه بشه از طريق cpanel ادرس وردپرسمو عوض کنم چون از وقتي سايت شيلتر شده وردپرس هم نميتونم برم لطفا اگه راهي هست که بشه از طريق cpanel ادرس وردپرس سايتم رو عوض کنم بهم بگيد خيلي خيلي ممنون ميشم بخدا سايتم الان 3 روزه که رو هواست ممنون.

Faraz4u
November 21st, 2013, 17:13
دامین جدید را روی هاستت پارک کن بعد

از داخل phpmyadmin دیتابیستو انتخاب کن

در تیبل options وارد بشو ادرس قبلی را توی جدول نوشته تغییرش بده به ادرس جدیدت

peymanwanted
November 21st, 2013, 19:30
دامین جدید را روی هاستت پارک کن بعد

از داخل phpmyadmin دیتابیستو انتخاب کن

در تیبل options وارد بشو ادرس قبلی را توی جدول نوشته تغییرش بده به ادرس جدیدت

وقتی میخوام دامین رو پارک کنم این پیغام رو میده نمیدونم چرا این پیغامو میده There was a problem creating the parked domain من دامنه رو هم ثبت کردم لطفا یه راهنمایی کاملتر بکنید خواهشا

Faraz4u
November 21st, 2013, 20:24
وقتی ارور میده یه details داره روش که کلیک کنی توضیحات بیشتری میده . توضیحاتش ببین چیه

دامنه معمولا باید ثبت بشه dns اس هم ست بشه بعد پارکش کنی

peymanwanted
November 21st, 2013, 20:51
وقتی ارور میده یه details داره روش که کلیک کنی توضیحات بیشتری میده . توضیحاتش ببین چیه

دامنه معمولا باید ثبت بشه dns اس هم ست بشه بعد پارکش کنی

اقا من این کارارو کردم ولی سایتم هنوز بالا نمیاد وردپرسش. میگم خوده شما میشه یه پولی بگیری برام درستش کنی بخدا کارم خیلی لنگ مونده خواهشا یه کمکی بکن.

Faraz4u
November 21st, 2013, 21:00
مشخصات را برام بفرست چک کنم ( پ . خ کن )

هم سی پنل هم وردپرس . هم دامین جدید هم دامین قبلی

moom94
November 22nd, 2013, 10:20
اگه تونستی اول از طریق خود وردپرس ادرس ریشه سایت را عوض کن