PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی دامین ir ارزان

litetarh
November 20th, 2013, 19:57
سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان

میخواستم نمایندگی فروش دامین ir با قیمت ارزان که به whmcs هم بتونم وصلش کنم از کجا باید نمایندگیشو بگیرم ؟ ( بجز ایرنیک )

ازان هم باشه و whmcs هم که اتصال پیدا کنه

ممنون میشم سریع پاسخ دهید

hamedmj
November 20th, 2013, 20:00
ایرنیک مرکز ثبت دامنه ای ار هست. چطوری میخواید از اونجا نباشه؟
همه دوستان در اونجا ثبت میکنن.

samansystems
November 20th, 2013, 20:06
از سايت رد ريسلر ميتونيد اقدام کنيد:

http://www.redreseller.com

برای استفاده از وبسرويس و ماژول هيچ هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.

litetarh
November 20th, 2013, 20:10
از سايت رد ريسلر ميتونيد اقدام کنيد:

http://www.redreseller.com

برای استفاده از وبسرويس و ماژول هيچ هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.

دوست عزیز نحوه گرفتن نمایندگی در این سایت رو توضیح دهید سپاس گزارم

litetarh
November 20th, 2013, 20:12
ایرنیک مرکز ثبت دامنه ای ار هست. چطوری میخواید از اونجا نباشه؟
همه دوستان در اونجا ثبت میکنن.

خب عزیز من گرون میدن ! من سراغ ارزون تری هستم

litetarh
November 20th, 2013, 20:18
میخوام مثلا دامین ای ار رو بده بهم 3500 منم بفروشم 4200 + به whmcs هم وصل بشه که کاربر خودش بتونه بخره

litetarh
November 20th, 2013, 20:25
سلام
سایت فراسو به قیمت 8 هزار تومان در ماه زیر نمایندگی ثبت دامنه ir با حداقل قیمت 4000 تومان سالانه میده.
ماژول whmcs همراه 8 هزار تومان ماهانه رایگان داده میشه.

نمایندگی ثبت دامنه ملی - شرکت فراسو سامانه پاسارگاد (http://www.faraso.org/resellers-irdomains)

خب دامین برای خود من چقدر در میاد ؟ برای اینکه ماژول whmcs رو هم برام بدن چند میگیرن ؟ کلا یه توضیح مختصر بددید سپاس گزار میشم

samansystems
November 20th, 2013, 20:26
خب عزیز من گرون میدن ! من سراغ ارزون تری هستم

ماهی چند دامنه ثبت ميکنيد ؟ 40 تا ؟؟ :) اگر 8000 تومان رو بر 50 تقسيم کنيد بابت اتصال وبسرويس 8000 تومانی برای هر دامنه 200 تومان پرداخت کرديد. اگر کمتر ثبت ميکنيد هم که اين عدد بالاتر ميره. بنابراين اينکه شما يک سرويس رو ارزون بگيريد بعد بابت فعالسازی هر قسمت اون هزينه پرداخت کنيد در نهايت هزينه تموم شده ثبت دامنه رو برای شما بالاتر ميبره!!! يک محاسبه ساده قبل از تصميم گيری کنيد ببينيد کلا ماهی چند دامنه ميخواين ثبت کنيد.

میخوام مثلا دامین ای ار رو بده بهم 3500 منم بفروشم 4200 + به whmcs هم وصل بشه که کاربر خودش بتونه بخره

3500 ؟؟؟ :) اگر پيدا کرديد به ما هم آدرسش رو بديد تا نمايندگی خودمون رو لغو کنيم و ازونجا اقدام کنيم برای خريد.

litetarh
November 20th, 2013, 20:32
ماهی چند دامنه ثبت ميکنيد ؟ 40 تا ؟؟ :) اگر 8000 تومان رو بر 50 تقسيم کنيد بابت اتصال وبسرويس 8000 تومانی برای هر دامنه 200 تومان پرداخت کرديد. اگر کمتر ثبت ميکنيد هم که اين عدد بالاتر ميره. بنابراين اينکه شما يک سرويس رو ارزون بگيريد بعد بابت فعالسازی هر قسمت اون هزينه پرداخت کنيد در نهايت هزينه تموم شده ثبت دامنه رو برای شما بالاتر ميبره!!! يک محاسبه ساده قبل از تصميم گيری کنيد ببينيد کلا ماهی چند دامنه ميخواين ثبت کنيد.

3500 ؟؟؟ :) اگر پيدا کرديد به ما هم آدرسش رو بديد تا نمايندگی خودمون رو لغو کنيم و ازونجا اقدام کنيم برای خريد.

اگه تبلیغات نشه طلا هاست خودش 3800 دامین ir رو میفروشه فکر کنم دیگه نمایندگیش خیلی ارزون باشه یه سر بزن سرچ کنی تو گوگل طلا هاست هست

litetarh
November 20th, 2013, 20:33
گفتم دیگه حداقل قیمت دامین برای شما 4000 تومان است که خود فراسو برای مشتریانش 4800 تومان می فروشه.

خب داش گلم این 8000 تومن رو برای چی میدیم ؟

glxx
November 20th, 2013, 20:33
درتالار درخواست سرویس درخواست بدهید نه در تالار اموزشی کسی نمیتونه اینجا افر بدهد

samansystems
November 20th, 2013, 20:34
اگه تبلیغات نشه طلا هاست خودش 3800 دامین ir رو میفروشه فکر کنم دیگه نمایندگیش خیلی ارزون باشه یه سر بزن سرچ کنی تو گوگل طلا هاست هست

اگر راست ميگه شناسه nic که برای تمديد دامنه بايد ست کرد رو بده تا من خودم شخصا به Nic به خاطر زير فروشی شکايت کنم :) چون خود nic با گردش 6 مليون در سال نهايتا 4000 تومان ميده و بايد مشخص بشه دليل و روش اين زير فروشی به چه صورت هست.
تا حالا چندين بار هم ازشون پيگيری کردم ولی جواب ندادن.

litetarh
November 21st, 2013, 10:06
8000 تومان برای سرویس زیر نمایندگی شما در آدرس systemnic.ir است که اگر لایسنس ویژه whmcs را از فراسو خریداری کنید زیر نمایندگی ایرنیک هم به رایگان میگیرد.

داش من کلا تعطیلم زیر دیپلم بگو بفهمم ممنونم

litetarh
November 21st, 2013, 11:09
راستی دوستان میشه دامین tk رو به whmcs وصل کرد ؟

litetarh
November 21st, 2013, 11:38
راستی دوستان میشه دامین tk رو به whmcs وصل کرد ؟کسی نبود پاسخ بده ؟

kjwr38iu39t
November 21st, 2013, 11:43
سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان

میخواستم نمایندگی فروش دامین ir با قیمت ارزان که به whmcs هم بتونم وصلش کنم از کجا باید نمایندگیشو بگیرم ؟ ( بجز ایرنیک )

ازان هم باشه و whmcs هم که اتصال پیدا کنه

ممنون میشم سریع پاسخ دهید

قیمت هر دامین برای نماینده 4500 تومان خوبه؟

kjwr38iu39t
November 21st, 2013, 11:45
من یه جا دیدم که رایگان میده به غیر از سایت اصلیش ولی الآن حضور ذهن ندارم

reza*
November 21st, 2013, 11:48
نیک دات ای ار کمتری قیمتی که میده چنده ؟ 3600 ؟

kjwr38iu39t
November 21st, 2013, 11:52
سرور پارس برو سؤال کن هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ (http://www.serverpars.com)
من پرسیدم
گفتن اگه پنل نمایندگی مد نظرت باشه باید 450 هزار تومن شارژ کنی تا مبلغ 4500 تومن برای هر دامین واست محاسبه بشه

litetarh
November 21st, 2013, 11:52
منو راهنمایی کنید دامین Tk رو به WHMCS وصل کنم کاربرام راحت بتونن این دامین رو به صورت رایگان بگیرن

litetarh
November 22nd, 2013, 11:22
منو راهنمایی کنید دامین Tk رو به WHMCS وصل کنم کاربرام راحت بتونن این دامین رو به صورت رایگان بگیرن