PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه ریموت به سرور

shabani_mansor
November 20th, 2013, 14:20
با سلام خدمت دوستان
من یک سرور دارم داخل ایران دارم ولی ایپی پاپلیک ندارم به چه نرم افزار میتونم از جای دیگه میتونم ریموت بشم یا چه پیشنهادی دارید دوستان.
از فری دی ان اس نمیخوام استفاده کنم امنیت سرور پایین میاد
سیستم ویندوز سرور 2008 هست

ss_movies
November 20th, 2013, 14:49
دوست عزیز پورت فورواردینگ انجام بدین برای ریموت دسکتاپ

shahr0kh
November 20th, 2013, 15:25

میشه بیشتر توضیح بدید !؟

ss_movies
November 20th, 2013, 15:37
داخل تنظیمات مودم قسمتی داره به نام فور واردینگ از اونجا پورتی رو که میخواید از بیرون به صورت پابلیک به ایپی پرایود وصل بشه + ایپی پرایود رو بهش میدین از این به بعد هرکی به ایپی پابلیک شما با اون پورت کار داشته باشه وصل میشه به ایپی و پورت پرایوت شما

shabani_mansor
November 20th, 2013, 15:38

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

ss_movies
November 20th, 2013, 15:41
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

بهم بگین از مودم adsl استفاده میکنید یا؟
داخل تنظیمات مودم قسمتی داره به نام فور واردینگ از اونجا پورتی رو که میخواید از بیرون به صورت پابلیک به ایپی پرایود وصل بشه + ایپی پرایود رو بهش میدین از این به بعد هرکی به ایپی پابلیک شما با اون پورت کار داشته باشه وصل میشه به ایپی و پورت پرایوت شما

shabani_mansor
November 20th, 2013, 16:45
بهم بگین از مودم adsl استفاده میکنید یا؟

مبین نت هست اینترنتم
اپی که باید بدم چی باید بدم مثال میزنید ممنون میشم

shabani_mansor
November 20th, 2013, 16:48
منظورتون این هست

Current Firmware Ver

glxx
November 20th, 2013, 17:07
شما یک ای پی اختصاصی درخواست کنین روی مودم ست کنین و الی هر بار مودم خاموش گردد ای پی شما عوض میشود

FREETOOLS
November 20th, 2013, 17:23
از team viewer استفاده کن. البته ریجستر کن تا پسوردش تغییر نکنه هر سری

tar.gz
November 20th, 2013, 19:01
وقتی سیستم آی پی نداره چطور میخوایین بهش وصل بشین؟

ss_movies
November 20th, 2013, 19:43
داخل مودم قسمتی داره به نام Forwarding داخل اونجا ایپی سرور رو بده و پورت 3389 برای ریموت دسکتاپ وارد کل ایپی سرور رو هم static ست کن همین ایپی رو هم بده

حالا هر بار که به اینترنت وصل میشی یه ایپی پالبلیک جدید میگیری به اون ریموت بزن

ss_movies
November 20th, 2013, 19:49
وقتی سیستم آی پی نداره چطور میخوایین بهش وصل بشین؟
اگر شما به اینترنت دسترسی دارین یعنی ایپی دارین حالا روی سرور شما یک ایپی پابلیک دارین ولی روی مودم یه ایپی پابلیک + 1دونه پرایوت داریم و با خیلی ترفند میشه به سیستم وصل شد

forwarding

dmz

V*P***

و.....

البته اگه چنتا سرور هم داشته باشی با 1 ایپی پابلیک بازم میتونی به همشون وصل شی

shabani_mansor
November 27th, 2013, 17:33
باسلام خدمت تمام دوستان.توی اینترنت جستجو زیادی کردم بهترین نرم افزار بدون ایپی که ج میده نرم افزار
TeamViewerهست
برنامه خوبی هست و ج میده

svgdata
December 23rd, 2013, 04:46
سلام در صورتی که میخواهید به سیستمی وصل شوید در فضای اینترنت نیاز به آی پی اختصاصی می باشد

در صورتی که موجود نمی باشد میتوانید از برنامه TeamViewer استفاده کنید