توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این مدل cpu چطوره برا مجازی ساز؟
hostfire
November 19th, 2013, 10:29
سلام
این مدل پردازنده به نظر شما به درد مجازی سازی میخوره؟ Intel® Core™ i7-4770
من اکثر مشتری هام برای مولتی کشی استفاده میکنن از سرور.و قبلا از کواد کور ال 5520 استفاده میکردم خیلی خوب جواب میداد
کلا نظرتون راجع به این مدل پردازنده اعلام کنید
این پردازنده رو هم بگید
Intel® Core™ i7-920
Quadcore
incl. Hyper-Threading Technology
hostfire
November 19th, 2013, 12:22
UP
hadi_am
November 19th, 2013, 12:36
سلام
من اکثر مشتری هام برای مولتی کشی استفاده میکنن از سرور.و قبلا از کواد کور ال 5520 استفاده میکردم خیلی خوب جواب میداد
این پردازنده رو هم بگید
Intel® Core™ i7-920
Quadcore
اگه 5520 رو به صورت دوال استفاده میکردید این 920 رو هم اگه تونستید به صورت دوال ببندید میتونه کیفیتی مناسبی داشته باشه...
ولی در حد سری E3-E5 نیستن...
در کل خوبه جواب میده
مردم از I3 برای مجازی سازی هم استفاده میکنن مشکلی نیست جواب میده...
سوالی بود دوباره در خدمتم...
با تشکر
هادی امیری
tizparvaz
November 19th, 2013, 13:03
سلام
پردازنده X3440 و در کل سری X برای مجازی سازی فوقالعادست ، در کل با مدلهای i اصلا برای مجازی سازی تجربه خوبی نداشتم به شخصه
| KVM - SERVER |
November 19th, 2013, 13:23
برای هتزنر خوبه.
ULTRAWEB
November 19th, 2013, 13:30
اگر l5520ارزون ترهست همون رو بگیر دیگه که جوابش رو دداده باشه بهت و مطمئن باشی ازش
arc1o0
November 19th, 2013, 13:42
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)
spooky021
November 19th, 2013, 13:43
سلام
این پردازنده رو هم بگید
Intel® Core™ i7-920
Quadcore
با سلام
اصلا سمت ای7 نرور
فقط مدل زئون برای مولتی کشی ریدکال و ...
arc1o0
November 19th, 2013, 13:47
به شخصه e3-1245v3 رو ترجیح میدم
تعدادی زیادی از این پردازنده خودمون و مشتریان توی فرانسه و هلند و کانادا داریم.
با 35 سرور مجازی چز پی ان لودش اکثر اوقات زیر 50 درصده.
یه سرور هم داریم با 3 تا وی دی اس که هاست های پربازدید و دانلود هستند
باز هم لود 50-60 درصده.
موفق باشید.
da6276
November 19th, 2013, 14:01
این مدل سی پی یو با اینکه جدیدتره و هسول هست ولی از سری های E , X اینتل ضعیفتر هستند
بنده خودم شخصا با هرسه کار کردم و سری E بهتر از بقیه جواب داده برای مجازی سازی ، بعد سری X بعد i7
besthosti.com
November 19th, 2013, 14:04
این مدل سی پی یو بیشتر برای دسکتاپ های قوی است و بدرد سرور هایی با کاربرد مجازی سازی ضعیف است و به نظر من بهتر است که سروری با این نوع پردازشگر انتخاب نکنید .
persianmagic
November 19th, 2013, 14:09
سری i مخصوص برای کاپیوتر های خانگی و لپ تاپ طراحی شده
سری Xو E فقط مخصوص استفاده در سرور ها هستش
سری I از هر لحاظ ضعیفتر جواب میده تنها مزیتش قیمت بسیار کمش هست
OmidX
November 19th, 2013, 14:21
سری i رو هم میتونید برای مجازی سازی استفاده کنید ، شخصا از i5 و i3 استفاده میکنم ، اما رو هر سرور سه vps بیشتر نیست ! :D
compiler
November 19th, 2013, 14:23
درود
بیشتر وسواستون رو برای انتخاب هارد بزارید . این پردازنده بد نیست ...میشه گفت معمولی . ولی در کنار هارد قوی و مثلا raid 10 سخت افزاری میتونه زادهی نسبتا خوبی داشته باشه . از اون طرف بهترین پردازنده با هارد ضعیف در مجازی سازی نمیتونه توانش رو نمایش بده و کل مجموعه با مشکل مواجه میشه
در مجازی سازی اول و دوم هارد و بعد از اون پردازنده و حافظه ram
da6276
November 19th, 2013, 14:26
سری i رو هم میتونید برای مجازی سازی استفاده کنید ، شخصا از i5 و i3 استفاده میکنم ، اما رو هر سرور سه vps بیشتر نیست ! :D
بله جواب میده ولی کش cpu برای مجازی سازی خیلی مهم هست و همه چیز سرعت کلاک پردازنده نیست ، مطمئنا برای تعداد 10 تا هم مشکلی نخواهید داشت B-)
در حالت کلی سری core i از سری E , X ضعیفتر هست
hostfire
November 19th, 2013, 14:43
سلام
پردازنده X3440 و در کل سری X برای مجازی سازی فوقالعادست ، در کل با مدلهای i اصلا برای مجازی سازی تجربه خوبی نداشتم به شخصه
این سری قیمت بالایی داره نسبتا مدل های قدرت مندش
========
تشکر از همه جواب ها متقاعد کننده بود.
والا من یک سرور داشتم E5620 dual core 48gig ram ecc ddr3 2Tr hdd westerndigital black raid0 حدود 30 تا وی پی اس مولتی کشی داشتم 8-7 تا وی پی ان فروش و 3-4 تا سایت دانلود.
اقا یه بردار بیشعوری مارو وسوسه کرد سی پیو سرورمون رو فروختیم بهش جاش یه l5520 در حد نو خریدیدم.5520 هم خیلی قدرت مند بود واقعا جواب میداد 16 کور پردازنده بود.
پول لازم داشتم مادربوردو مخلفات رو دادم رفت.
حالا دوباره به فکر افتادم یه سرور دیگه کلو کنم.رفتم سراغ 5620 یه سالم که ب دلم بشینه پوستشو نکنده باشن پیدا نکردم.5520 هم همینطور.
دیدم این سی پی یو کور ها خیلی ارزونن! با 250 دلار میشه یه پردازنده960 نو خرید!
ولی کشش پایینه.رو یکی از سرور های آلمان هم خاطره بدی داشتم بیشتر از 5 تا سرور سرعت افتضاح میشد
حالا بقیه دوستان تو رنج 250$ تا 450$ چی پیشنهاد میکنید؟
hostfire
November 19th, 2013, 14:44
بله جواب میده ولی کش cpu برای مجازی سازی خیلی مهم هست و همه چیز سرعت کلاک پردازنده نیست ، مطمئنا برای تعداد 10 تا هم مشکلی نخواهید داشت B-)
بله دقیقا ولی اون 10 سروری که میفرمایید در حد فرقون میشه فکر میکنم درسته؟
hostfire
November 19th, 2013, 14:46
درود
بیشتر وسواستون رو برای انتخاب هارد بزارید . این پردازنده بد نیست ...میشه گفت معمولی . ولی در کنار هارد قوی و مثلا raid 10 سخت افزاری میتونه زادهی نسبتا خوبی داشته باشه . از اون طرف بهترین پردازنده با هارد ضعیف در مجازی سازی نمیتونه توانش رو نمایش بده و کل مجموعه با مشکل مواجه میشه
در مجازی سازی اول و دوم هارد و بعد از اون پردازنده و حافظه ram
از رید 1 استفاده میکنم.
ولی نمیدونم چرا انگار این پردازنده با پورت هم مشکل داره!
ما یک پورت 1 گیگ دابلکس ددیکیت آیس کلو انگلیس رو به سروری با ای پردازنده وصل کردیم سرعت جالبی نمیداد ولی به سروری با پردازنده 5520 متصل کردیم بسیار عالی بود
دلیل خاصی داره؟
hostfire
November 19th, 2013, 14:47
سری i رو هم میتونید برای مجازی سازی استفاده کنید ، شخصا از i5 و i3 استفاده میکنم ، اما رو هر سرور سه vps بیشتر نیست ! :d
اگه 5520 رو به صورت دوال استفاده میکردید این 920 رو هم اگه تونستید به صورت دوال ببندید میتونه کیفیتی مناسبی داشته باشه...
ولی در حد سری E3-E5 نیستن...
در کل خوبه جواب میده
مردم از I3 برای مجازی سازی هم استفاده میکنن مشکلی نیست جواب میده...
سوالی بود دوباره در خدمتم...
با تشکر
هادی امیری
من واقعا باورم نمیشه مگه core i3 جواب مجازی ساز یمیده آخه؟
خب کیفیتش چی؟طرف یه وینرر که نمیتونه نصب کنه اونوقت!
hostfire
November 19th, 2013, 14:52
من عزر میخوام اینجا نوشته مکس مموری 24 گیگ!
Intel Processor Specifications (http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/processor-specifications.html?proc=37147)
پس هنتزنر چجوری 32 گیگ کیده روش؟
OmidX
November 19th, 2013, 14:56
درسته حق با شماست ;)
i3 برای مجازی سازی؟؟؟؟واقعا؟؟؟؟؟؟؟ :o
بله ، با استفاده از citrix zen هم مجازی سازی شده ، یک سرور لینوکس و یک ویندوز .
رو i5 هم ، سه سرور ، دو لینوکس و یک ویندوز .
api
November 19th, 2013, 14:57
I7 - 3930 تا 60 تا وی پی اس تحت kvm برای من جواب داد.
da6276
November 19th, 2013, 15:10
بله دقیقا ولی اون 10 سروری که میفرمایید در حد فرقون میشه فکر میکنم درسته؟
نه اتفاقا منظورم بدون مشکل بود ، البته بستگی به وی پی اس هم داره که چی وی پی اسی بخواد مجازی سازی بشه
من حالت کلی رو گفتم که 10 تا روهم براحتی جواب میده ، ولی مثلا اگه بخواد بشه 40 تا با فشار کار میکنه چون برای دسکتاپ طراحی شده نه سرور !
spooky021
November 19th, 2013, 15:15
I7 - 3930 تا 60 تا وی پی اس تحت kvm برای من جواب داد.
این سی پی یو فوقالعاده حرفه ای هست
و عالی
اما بریا موتلی هم کم می اره تا 90 وی پی اس جواب داد برای ما
اما مولتی 4تا
| KVM - SERVER |
November 19th, 2013, 15:42
از رید 1 استفاده میکنم.
ما یک پورت 1 گیگ دابلکس ددیکیت آیس کلو انگلیس رو به سروری با ای پردازنده وصل کردیم سرعت جالبی نمیداد ولی به سروری با پردازنده 5520 متصل کردیم بسیار عالی بود
دلیل خاصی داره؟
چرا از Raid 1 استفاده میکنید؟
compiler
November 19th, 2013, 15:46
از رید 1 استفاده میکنم.
دلیل خاصی داره؟
پورت سرور تقریبا هیچ ارتباط مستقیمی با پردازنده سرور نداره
وقتی مصرف پهنای باند در سرور زیاد میشه مسلما پردازش بالا میره . افزایش مصرف پورت سبب بالا رفتن Read و Write در سرور و در نتیجه افزایش پردازش در سرور میشه که در این شرایط هارد و پردازنده سرور نقشی تعیین کننده خواهند داشت . در ضمن اگر از Raid نرم افزاری استفاده میکنید به این نکته هم توجه داشته باشید که به دلیل عدم وجود یک کنترلر سخت افزاری ، رید با CPU خود سرور کار میکنه . در نتیجه مقداری روی لود سرور تاثیر منفی میزاره . به نظر من Raid نرم افزاری برای مجازی سازی به هیچ وجه مناسب نیست و فقط در صورتی میتونه کارایی داشته باشه که روی سرور فقط یک سیستم عامل سرور نصب باشه....Raid 0 نرم افزاری هم با اینکه سرعت و بازدهی بیشتری داره ولی برای مجازی سازی نوعی خود کشیه!
taghi.karimi
November 19th, 2013, 20:49
سی پی یو های 5620 نسبت به 5520 چون کش و مقداری هم کلاک بیشتری دارند برای مولتی کشی بسیار مناسب هست.
این سری هنوز هم لانچ میشه و امکان تهیه نوی اون هم هست.
شما سخت افزار رو برای کجا احتیاج دارید ؟
شاید منظورتون خرید استوک هست !!
برای مولتی کشی اصلا سری e3 توصیه نمیشه.چون تک سی پی یو هست و در کل سرور به صرفه نخواهد بود برای این کار.
اگر میخواید هزینه کنید از سری e5 به صورت دوال سی پی یو استفاده کنید.
ضمنا در سرویس های مولتی کشی هارد رابطه مستقیم داره با سرعت وی پی اس ها و در نتیجه مصرف سی پی یو.
موفق باشید
hostfire
November 20th, 2013, 08:40
سلام
بنده سرور رو برای اتانت نیاز دارم
حداکثر هم باید 6 یو باشه.که فک نکنم بیتر از 2 یو باشه
استفاده از رید سخت افزاری رو من نمیدونستم انقد به هارد فشار میاره دیگه استفاده نمیکنم
pakradm
November 20th, 2013, 11:32
استفاده از رید سخت افزاری رو من نمیدونستم انقد به هارد فشار میاره دیگه استفاده نمیکنم
مهدی جان
اول از همه خوشحالم از اینکه بار دیگر حضورت را می بینم
عزیز دل، Raid سخت افزاری به چیزی فشار نمیاره چون خودش پردازنده و کش داره اون Raid نرم افزاری هست که فقط به CPU فشار میاره!!!
sheitonakshirazi
November 20th, 2013, 11:43
سلام
دقیقا حرف آقای محمدی تایید میشه
تاحال سی پییو به این قدرت ندیده بودم !!