PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام مجازی ساز ؟ Xen ؟ VM‌ ؟ یا ... ؟؟

succes
November 19th, 2013, 04:02
سلام. من از OVH سرور اختصاصی می خوام تهیه کنم میخوام مجازی ساز روش نصب شه ... در لیست مجازی سازهاشون اینا هست :‌

Virtuozzo 4.6

Citrix Xen Server 6.2

Proxmox VE 3

SolusVM (Master)

Parallels® Virtuozzo Containers 4.6

Microsoft Hyper-V Server 2008 R2

و سوالهای من :

1. مورد ESXi نیست ... یعنی در این دیتاسنتر مجازی ساز ESXi نصب نمیشه ؟ چرا ؟

2. خوب من اگر بخوام ازشون سرویس بگیرم و بتونم VPS‌بسازم کدوم مورد رو سفارش بدم ؟؟

3. کلا کدوم مجازی ساز استاندارد هست و بهتر جواب میده ؟

da6276
November 19th, 2013, 04:13
اگه kvm بگیرید خودتون میتونید روش ESXi نصب کنید

succes
November 19th, 2013, 04:23
اگه kvm بگیرید خودتون میتونید روش esxi نصب کنید

آخه kvm در لیستش نیست

MagicVps.Com
November 19th, 2013, 04:26
سلام. من از OVH سرور اختصاصی می خوام تهیه کنم میخوام مجازی ساز روش نصب شه ... در لیست مجازی سازهاشون اینا هست :‌

Virtuozzo 4.6

Citrix Xen Server 6.2

Proxmox VE 3

SolusVM (Master)

و سوالهای من :

2. خوب من اگر بخوام ازشون سرویس بگیرم و بتونم VPS‌بسازم کدوم مورد رو سفارش بدم ؟؟

اگر پنل سرور دستتون باشه توی منوهاش یه قسمتی داره که انتخاب مکنید وی امور و بصورت اتوماتیک نصب میکنه خودش وی ام ور و تحیولتون میده نیاز به کی وی ام هم ندارید بعد اگرخواستید خودتون میتونید بصورت دستی ارتقا بدین چون معمولا اخرین نسخه نیستش توی پنل

MagicVps.Com
November 19th, 2013, 04:29
اگر مسیرش توی پنل پیدا نکردین بگید عکس بگیرم میسرش براتون که راحتر پیدا کنید

succes
November 19th, 2013, 04:45
اگر مسیرش توی پنل پیدا نکردین بگید عکس بگیرم میسرش براتون که راحتر پیدا کنید

بله دیدم در قسمت installation هست ... ولی هنگام سفارش سرویس این مورد نیست ... در هنگام سفارش کدوم رو انتخاب کنم ؟

MagicVps.Com
November 19th, 2013, 04:49
چرا موقع سفار ش هم توی منو هایی که انتخاب میکنید و سفارش دارید تکمیل مکنید یک قسمت هست انتخاب مجزای ساز هستش که اونجا میتوندی وی ام ور انتخاب کنید فرقی هم نمکنه همین الان لینوکسی که که دارید خودتون میتوانید ازتوی اپشنها تغیر بدین و وی ام ور ش کنید بصورت اتوماتیک نصب میکنه ومشصخات بعداز نصب ایمل میشه براتون

succes
November 19th, 2013, 11:48
چرا موقع سفار ش هم توی منو هایی که انتخاب میکنید و سفارش دارید تکمیل مکنید یک قسمت هست انتخاب مجزای ساز هستش که اونجا میتوندی وی ام ور انتخاب کنید فرقی هم نمکنه همین الان لینوکسی که که دارید خودتون میتوانید ازتوی اپشنها تغیر بدین و وی ام ور ش کنید بصورت اتوماتیک نصب میکنه ومشصخات بعداز نصب ایمل میشه براتون

خودتون چه مجازی سازی رو از بین این مجازی ساز ها ترجیه میدین استفاده کنید ؟

ULTRAWEB
November 19th, 2013, 12:20
رند بازار esxi
درحال پیشر فت kvm

hadi_am
November 19th, 2013, 12:38
خودتون چه مجازی سازی رو از بین این مجازی ساز ها ترجیه میدین استفاده کنید ؟

عزیز اگه آشنایی با KVM ندارید بهتره Vmware رو انتخاب کنید که کار باهاش راحت تر و کیفیت مناسبی رو ارائه میده...

در ضمن رایگانم هست برای KVM باید حتما لایسنس Solus Vm تهیه بشه که ماهانه 10$ هزینشه

با تشکر

هادی امیری

mehrdad.piri
November 19th, 2013, 12:45
esxi بهترین هست
باید اول سرور رو به صورت خام سفارش بدبد بعد ایمیل بزنید براتون esxi نصب کنن

MehrganWeb
November 19th, 2013, 12:47
سلام
دوست عزیز اگر به دنبال مجازی ساز مناسب و راحت هستید VMware خوبه
اما اگر به دنبال ارائه منابع اختصاصی هستید Citrix Xen Server 6.2 بهترین گزینه هستش
موفق باشید

| KVM - SERVER |
November 19th, 2013, 12:47
در ضمن رایگانم هست برای
KVM باید حتما لایسنس Solus Vm تهیه بشه
که ماهانه 10$ هزینشه
حتما؟

virt-manager نصب کنید محیط گرافیکی + برنامه برای ویندوز هم داره -- رایگان

KVM بیشتر از ۱۰ ابزار مدیریتی رایگان داره

جهت افزایش اطلاعات شما:‌ Management Tools - KVM (http://www.linux-kvm.org/page/Management_Tools)

Mr.Te0
November 20th, 2013, 16:56
KVM پیشرفته چشم گیری داشته است.
و همینطور میتونید با slous vm مدیریت خوبی رو سرور داشته باشید.

tar.gz
November 20th, 2013, 19:06
بهترین گزینه Proxmox VE هست. Proxmox به تنهایی مجازی ساز نیست بلکه یک نوع پلتفرمه. پنل مدیریتی تحت وب داره. از همه مهمتر رایگان هست. و دو نوع مجازی ساز در خودش داره. KVM و Openvz که البته با مجازی ساز KVM (که قدرتمند و stable هست) هر سیستم عاملی خواستین میتونین نصب کنید

succes
November 20th, 2013, 19:32
بهترین گزینه Proxmox VE هست. Proxmox به تنهایی مجازی ساز نیست بلکه یک نوع پلتفرمه. پنل مدیریتی تحت وب داره. از همه مهمتر رایگان هست. و دو نوع مجازی ساز در خودش داره. KVM و Openvz که البته با مجازی ساز KVM (که قدرتمند و stable هست) هر سیستم عاملی خواستین میتونین نصب کنید

منظورتون از "با مجازی ساز KVM (که قدرتمند و stable هست) هر سیستم عاملی خواستین میتونین نصب کنید" مگه با ESXi نمیشه این کار رو کرد ؟!با همشون میشه هر سیستم عاملی خواستیم نصب کنیم دیگه ... اگر ممکنه بیشتر توضیح بدین

OmidX
November 20th, 2013, 19:37

Virtuozzo 4.6

Citrix Xen Server 6.2

Proxmox VE 3

SolusVM (Master)

و سوالهای من :

اول دقت کنید ک رو همه ی سرورها نمیشه ، هر کدوم رو ک خواستین نصب کنید !!!

مثلا در سرور های KS 1 ، KS 2 از OVH ، امکان نصب vMware Esxi نیست !

اما در کل پیشنهاد من ، Citrix Xen ه .

succes
December 9th, 2013, 18:24
دوستان من روی سرور سری KS 1 می تونم ESXi نصب کنم و مجازی سازی کنم و چند تا سرور مجازی ازش ایجاد کنم ؟؟