PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شخص اشنا به ترکر های خصوصی

persianmagic
November 18th, 2013, 12:50
با سلام

به یک نفر اشنا به ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید

لطفا اگر در این زمینه دانش و مهارتی ندارند خواهشا درخواست ندید.روزانه 5 ساعت فول تایم باید انلاین باشید حقوق ماهیانه برای شروع 250 هزار تومان .یک هفته هم به صورت ازمایشی فعالیت خواهید کرد

دوستانی که ارشیو هم دارند لیست + هزینه رو ارسال کنند تا بررسی بشه

mohama226
November 18th, 2013, 13:14
سلام. یک هفته ای که فرمودید اگر هزینش در نظر گرفته بشه در خدمتم.
من روزانه بالغ بر15 ساعت آنلاین هستم .درصورت تمایل اطلاع دهید.

babelirani
November 18th, 2013, 13:20
با سلام

ببخشید دوست عزیز قوانین ترکر های خصوصی یکم سخت گیرانه هستش به منظور نگه داشتن رتیو و ... ایا این موارد هم باید هر فردی که این کارو انجام میده بهش توجه کنه ؟

اگه خواستید بیشتر حرف بزنیم ایدی یا راه ارتباطی رو پ.خ کنید

persianmagic
November 18th, 2013, 13:31
سوالی داشتید پ خ کنید عزیز.اکانت ها اماده هستند با اپلود بالای چند ترابایت و ریتیو بسیار بالا.دانلود ها از دو ترکر scc و ipt خواهند بود

کاری که شما انچام بدید این هست که لیستی که بهتون ارائه شده رو دانلود کنید و با اف تی پی روی سرور دیگه اپلود کنید.

@mohama226 بله اگر به مواردی که ذکر شد کاملا اشنا باشید و بتونید درخواست های ارسال شده رو اوکی کنید حساب خواهد شد

ULTRAWEB
November 18th, 2013, 13:38
اگر دوره ازمایشی رو کنسل کنید
و هزینه رو نصف اول و نصف اخر ماه
بدین من حاضرم براتون کار کنم در وقت ازاد
روزانه ای ک ه دارم

babelirani
November 18th, 2013, 13:48
سوالی داشتید پ خ کنید عزیز.اکانت ها اماده هستند با اپلود بالای چند ترابایت و ریتیو بسیار بالا.دانلود ها از دو ترکر scc و ipt خواهند بود

کاری که شما انچام بدید این هست که لیستی که بهتون ارائه شده رو دانلود کنید و با اف تی پی روی سرور دیگه اپلود کنید.

@mohama226 بله اگر به مواردی که ذکر شد کاملا اشنا باشید و بتونید درخواست های ارسال شده رو اوکی کنید حساب خواهد شد

ببخشید اون 7 روز دوره آموزشی چه هزینه ای بهش تعلق میگیره ؟

persianmagic
November 18th, 2013, 14:01
در جواب یوزر mohama226 عرض شد بله اگر کارتون اوکی باشه و موردی نداشته باشید جزو یک ماه محسوب میشه در غیر این صورت هیچ هزینه ای ارائه نمیشه

ULTRAWEB
November 18th, 2013, 14:10
در جواب یوزر mohama226 عرض شد بله اگر کارتون اوکی باشه و موردی نداشته باشید جزو یک ماه محسوب میشه در غیر این صورت هیچ هزینه ای ارائه نمیشه

الان جواب من چی شد؟!

persianmagic
November 18th, 2013, 14:15
الان جواب من چی شد؟!

شرمنده عزیز پست های شماره تو انجمن قبلا دیدم .با شما حتما به مشکل برمیخوریم چون اخلاقتون مثل خودم تند هست.البته شرایط تون هم اصلا قابل قبول نیست

persianmagic
November 18th, 2013, 16:51
دوستانی که ارشیو هم دارند لیست + هزینه رو ارسال کنند تا بررسی بشه

ULTRAWEB
November 18th, 2013, 17:33
10ترابایت سریال و فیلم دارم هزینه 300تومن هست

1-تذکرهای من راجبه رعایت قوانین بوده است که اگر این نشون میده
بداخلاقم خوب حتما شما عجوول هستین و ندیده و نشناخته میگید من اخلاقم تنده

2-ممکن بوده یک کسی نظر اشتباه داده باشه من فقط نوشتم اقا شما اشتباه میگی
همین این هم واقعا کجاش نشون میده که من بداخلاقم یا نمیشه باهام کار کرد.

3-شرایط قابل قبول نیست یعنی چی شما اگر یکی صبح تا شب فیل م برات اپلود کرد
بعدش گفتی بدرد نمیخوری هزینه ای ندادی چی یعنی فقط شرایط شما قابل قبول هست!
21 ساله که بودم رفتم برای یک پیمانکار کار کردم یک ماه در بدترین و خطرناکترین نقطه ی ایران
بعدش هرروز گفتن ماهی یک تومن حقوق هست اخر ماه بهم گفتن گفتن شمادرست کار نکردی!
حقوقی هم بهم ندادن! از اون یک ماه من صبح و شب توی بیابون بودم و مسئول ها خونه خواب
از این موردم که بگذریم زیاد بوده و دیدم که یارو هم رفته پست زده و هیچی دستش رو نگرفته و یارو
بعدازچند روز دسترسی اش رو قطع کرده و جوابی هم بهش نداده
واقعا چه تضمینی شما میدی که بهانه جویی نکنی و بیای و اخر ماه پول رو میدی این رو نه من
بلکه کسایی که میخوان برات کار کنن میخوان اگاه باشن که واقعا چه تضمینی هست براش

یک لیست از یکم از سریال هام برات فرستادم

https://mega.co.nz/#!PkgGVLZK!SklonzYMj7opLDD3ct2XGwGoAJEGsypnZ64tgRz GjA4

persianmagic
November 18th, 2013, 18:41
با یک و دو کاری ندارم ولی در مورد سومی

شرایط کار رو کارفرما تعیین میکنه نه کارمند.شما میتونید شرایط من رو چک کنید یا قبول کنید یا نه

در مورد کلاهبرداری و .. من مریض نیستم بیام تاپیک بزنم وقتم رو الکی تلف کنم.گدا هم نیستم که به خاطر چند تومن پول برای خودم تو این انجمن دشمن و دردسر درست کنم ....

خلاصه عزیز شرایط من این هست از همون اول هم گفتم که ما با هم نمتونیم کار کنیم.من دنبال کسی هستم که وقتی استخدام شد سرشو بندازه پایین کارشو کنه جز چشم هم هیچی نگه سر موعد هم پولشو بگیزه نه چیز دیگه ای

شرمنده اگر بد صحبت کردم.لطفا این بحث هم ادامه ندید چون تاپیک داره منحرف میشه.ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سلام

به یک نفر اشنا به ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید

لطفا اگر در این زمینه دانش و مهارتی ندارند خواهشا درخواست ندید.روزانه 5 ساعت فول تایم باید انلاین باشید حقوق ماهیانه برای شروع 250 هزار تومان .یک هفته هم به صورت ازمایشی فعالیت خواهید کرد

ULTRAWEB
November 18th, 2013, 18:52
با یک و دو کاری ندارم ولی در مورد سومی

شرایط کار رو کارفرما تعیین میکنه نه کارمند.شما میتونید شرایط من رو چک کنید یا قبول کنید یا نه

در مورد کلاهبرداری و .. من مریض نیستم بیام تاپیک بزنم وقتم رو الکی تلف کنم.گدا هم نیستم که به خاطر چند تومن پول برای خودم تو این انجمن دشمن و دردسر درست کنم ....

خلاصه عزیز شرایط من این هست از همون اول هم گفتم که ما با هم نمتونیم کار کنیم.من دنبال کسی هستم که وقتی استخدام شد سرشو بندازه پایین کارشو کنه جز چشم هم هیچی نگه سر موعد هم پولشو بگیزه نه چیز دیگه ای

شرمنده اگر بد صحبت کردم.لطفا این بحث هم ادامه ندید چون تاپیک داره منحرف میشه.ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سلام

به یک نفر اشنا به
ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید

از طرز صبحت کردنتون معلوم هست قراره چی بشه!
از ما که گذشت بقیه هم خودشون قضاوت میکنن
اگر کسی بدون اینکه بدونه شما کی هستی چی
هستی کجایی و وروی هوا برای شما کار کنه
... هست

persianmagic
November 19th, 2013, 00:26
به یک نفر اشنا به
ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید

پرداخت به صورت هفتگی

persianmagic
November 19th, 2013, 10:25
upppppppppppppppppppppppp

ULTRAWEB
November 19th, 2013, 12:17
upppppppppppppppppppppppp

اپ کردن تاپیک ها اونم هنوز 24 ساعت نشده خلاف قوانین انجمن هست که
نه شما و نه خیلی از فروشنده ها رعایت نمی کنید رعایت فرمایید

persianmagic
November 19th, 2013, 12:54
اپ کردن تاپیک ها اونم هنوز 24 ساعت نشده خلاف قوانین انجمن هست که
نه شما و نه خیلی از فروشنده ها رعایت نمی کنید رعایت فرمایید

فکر نمیکنم شما جز یک عضو معمولی در این انجمن چیز بیشتری باشید.این انجمن بی صاحب نیست و مدیر داره و در صورت لزوم رسیدگی میکنند

شما گزارشت رو بده نیازی به اسپم کردن نیست.671 پستتون همه اسپم هایی مثل این هست

با یک نفر فعلا به توافق رسیدیم

ختم تاپیک

moradbarghi
November 19th, 2013, 13:52
10
واقعا چه تضمینی شما میدی که بهانه جویی نکنی و بیای و اخر ماه پول رو میدی این رو نه من
بلکه کسایی که میخوان برات کار کنن میخوان اگاه باشن که واقعا چه تضمینی هست براش

یک لیست از یکم از سریال هام برات فرستادم

https://mega.co.nz/#!PkgGVLZK!SklonzYMj7opLDD3ct2XGwGoAJEGsypnZ64tgRz GjA4
حتما پیش پرداخت بگرید
این کار نویسندگی مثل کتاب فروشی هست
هیچ کتاب فروشی کتاب نسیه نمیده که اخر ماه اگه مشتری خوشش امد برداره یا اگه نخواست پاک کنه (هیچ کس اینکارو نمیکنه)
با اینکه ختم تایپک هست ولی گفتم دوستان متوجه باشن