PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت نصب و راه اندازی کنترل پنل خوب ( سرور ویندوز 2003 )

ali0000
November 18th, 2013, 02:15
دوستان عزیز بنده یه سرور ویندوز دارم منابعش بد نیست 200 گیگ هارد داره حدوداً 4 گیگ رم کیفیت قابل قبولی داره مدتیه تو فکر این موضوع هستم که کنترل پنلی نصب و کانفیگ کنم و به دوستان و آشناهام هاست بدوم بقول خودمون سایت راه اندازی کنن سرور هم بیکار نباشه !
با کلی جستجو کلنجار رفتن از کنترل پنل های ایرنی Zpanel و Syber گرفته تا سایرین مانند plesk + ( اقدامات غیر لایسنسی :-$) نمیدونم دقیقاً روی چه پنلی مانور کنم و وقت بزارم ، این شد که در خواست راهنمایی و استفاده از تجربیات شما عزیزان رو دارم
هدفم اینه بی دردسر بتونم هاست بدم نهایت به 3 الی 4 نفر ، طرف دامینشو راحت set کنه و بتونه یه سایت خوب راه اندازی کنه و بعدها مشکل ورژن php و ... نباشه

ali0000
November 18th, 2013, 11:46
دوستان گرامی نظرتون در رابطه با این تاپیک چیه ؟ کنترل پنل رایگان و ایرانی Iranian Control panel (http://www.webhostingtalk.ir/f83/93726)
:-|

da6276
November 18th, 2013, 12:16
کنترل پنل آقای زارع همون zpannel هست ، البته تغییرات و بهبودهای فراوانی یافته و طی تستی که بنده گرفتم خیلی بیشتر از حد انتظار ظاهر شد و حتی برای ارسال ایمیل هم استفاده شده ازش
ولی برای هاست نمیدونم خوبه یا نه

pakradm
November 18th, 2013, 12:24
در حال حاضر بهترین، سبک ترین و باکیفیت ترین کنترل پنل برای سرور های ویندوز فقط و فقط Websitepanel هستش که تازه رایگان هم هست!!!
بقیه کنترل پنل ها را اصلا پیشنهاد نمی کنم!!!

downloaddl
November 18th, 2013, 12:33
zadmin یا همون zpanel

Mr.Te0
November 20th, 2013, 17:02
به نظر بنده هم Zpanel متناسب ترین انتخاب است.