توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی هاست نامحدود یا مستر ریسلر
hossein5555
November 18th, 2013, 01:35
سلام خدمت دوستان عزیز وب هاستینگ تاک
دوستان بنده میخواستم یک سایت ارائه ی هاستینگ راه بندازم بین 20 تا 40 هزار تومان ماهیانه میتونم هزینه کنم بابت نمایندگی یا مستر ریسلر میخواستم ببینم چه شرکتیو بهم پیشنهاد میدید که به مشکل بر نخورم چون من تازه میخوام شروع کنم و تجربه ای هم نداشتم
منتظر نظرات دوستان عزیز هستم.
hossein5555
November 18th, 2013, 01:59
دوستان کسی پاسخ نمیده؟
aligoli
November 18th, 2013, 02:00
دوستان بنده میخواستم یک سایت ارائه ی هاستینگ راه بندازم بین 20 تا 40 هزار تومان ماهیانه میتونم هزینه کنم بابت نمایندگی یا مستر ریسلر میخواستم ببینم چه شرکتیو بهم پیشنهاد میدید که به مشکل بر نخورم چون من تازه میخوام شروع کنم و تجربه ای هم نداشتم
مشخصات سرور اختصاصی که توسط هزارنویس در دیتاسنتر هتزر راه اندازی شده است :
مشخصات سرور اول (یاس) :
Ram : 32 GB DDR3 RAM | CPU : Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell | Hard Disk : 2 x 240 GB 6 Gb/s SSD Software- RAID 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | Control Panel Hosting : cPanel |PHP 5.3 | CMS Support : All
با استفاده از سرویس مستر ریسلر شما قادر خواهید بود علاوه بر فروش هاست ، فروش نمایندگی نیز با سرویس مستر ریسلر داشته باشید . با در اختیار داشتن سرویس مستر ریسلر نامحدود هفت سپهر ، قادر هستید بدون دغدغه فکری کار تجاری هاستینگ خود را راه اندازی کرده و با استفاده از مستر ریسلر نامحدود به ارائه خدمات هاست و نمایندگی با کیفیت بالا بپردازید , سرویس مستر ریسلر به تعداد محدود واگذار خواهد شد.
مشخصات نمایندگی مستر ریسلر نامحدود هاست لینوکس :
۱٫ فضا : نامحدود
۲٫ پهنای باند : نامحدود
۴٫ DNS اختصاصی
۵٫ با قابلیت Raid برای افزایش امینت حفظ اطلاعات در صورت آسیب دیدن هارد اصلی
۶٫ بک آپ هفتگی , ماهانه
۷٫ امکانات : نامحدود
۸٫ تعداد اکانت : نامحدود ( قوانین )
۹٫ تعداد اکانت نمایندگی : نامحدود ( قوانین )
دوستان این دوستمون قیمتشون منصفانه تر هست نسبت به بقیه میخواستم ببینم تایید میشن هفت سپهر ارائه دهنده خدمات نوین (http://haftsepehr.com) ؟
i-whost
November 18th, 2013, 09:42
شما که این میزان هزینه می کنید بهتر نیست سرویس با کیفیت و مناسبی تهیه کنید؟
mehrshad.ho
November 18th, 2013, 09:47
هارد نامحدود ساخته نشده اما امکانات نامحدود موجود است