ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطعی شبکه dc19 هتزنر

da6276
November 17th, 2013, 18:12
سلام
دوستان روی شبکه هتزنر مشکلی هست ؟
از 2 ساعت پیش نتورک سرور ما قطع شده ، برای بقیه همکاران هم همینطور هست؟

ertebat7
November 17th, 2013, 18:19
سلام
چنین مشکلی وجود ندارد

RoobinaServer
November 17th, 2013, 18:19
سلام

بله قطع هست به دیتاسنتر گفتیم اما خب هنوز پاسخی ندادند.

یا حق

syncronet
November 17th, 2013, 18:23
دیتاسنتر 19 تحت حمله شدید هست. ظاهرا فعلا سرورهای این دیتاسنتر در دسترس نیستند.

Hetzner Online AG - Status-Webseite (http://www.hetzner-status.de/en.html)

Hetzner massive packet loss - Providers and Network Outages and Updates - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?p=8916583#post8916583)

mehrshad.ho
November 17th, 2013, 18:26
dc 20 هم قطع هست

ertebat7
November 17th, 2013, 18:26
بله درسته من فکر کردم dc16

Mohsen.b
November 17th, 2013, 18:27
Hetzner زیر حمله DDOS. واقعا یک دیتاسنتر باید به این راحتی بهش حمله شه. دیتاسنترهایی مثل OVH و Hetzner که سرورهای ارزون واسه کشورهای جهان سوم فراهم میکنند بیشتر از این نمیشه ازشون انتظار داشت. اکثر شرکتهای ایرانی هم فقط میخوان بگن ما سرور داریم. این که از کجاست و یا با چه مشخصاتیه و قطعاتش چیه زیاد مهم نیست.

da6276
November 17th, 2013, 18:31
ظاهرا اوضاع خیلی خرابه و پشتیبانی هم پاسخگو نیست

pardishosting
November 17th, 2013, 18:32
Hetzner زیر حمله DDOS. واقعا یک دیتاسنتر باید به این راحتی بهش حمله شه. دیتاسنترهایی مثل OVH و Hetzner که سرورهای ارزون واسه کشورهای جهان سوم فراهم میکنند بیشتر از این نمیشه ازشون انتظار داشت. اکثر شرکتهای ایرانی هم فقط میخوان بگن ما سرور داریم. این که از کجاست و یا با چه مشخصاتیه و قطعاتش چیه زیاد مهم نیست.

روی دیتاسنتر های سطح بالا هم کمابیش از مشکلات رخ می ده.

mehrshad.ho
November 17th, 2013, 18:32
دوستان تست کنند ظاهرا درست شد

RoobinaServer
November 17th, 2013, 18:33
ما dc19 که قطع بودیم الان وصل شد و مشکلی نیست دیگه

اما خب 70 تا پینگ بالاست فکر کنم روتشون رو عوض کردند :)

یا حق

pardishosting
November 17th, 2013, 18:33

اینو برای شما نوشتند :
Please avoid further support and telephone inquiries, as there already is at this time too a corresponding delay in the processing.

RoobinaServer
November 17th, 2013, 18:35

هر دیتاسنتری باشه ممکنه چنین مشکلی براش پیش بیاد و به مشتریهاشون که جهان اول هستند یا جهان سوم و ... به نظر بنده این مشکل ربط پیدا نمیکنه هر جایی و هر شخصی ممکنه دیداس بشه.

یا حق

paradiseserver
November 17th, 2013, 18:35
سلام
بله برای ما هم قطع هستند و مشکل دارند

mehrshad.ho
November 17th, 2013, 18:37
الان بالا هست اما مشخص هست باز هم زیر فشاره

ali0000
November 17th, 2013, 18:38
همچنان سرور ما نیز قطعه !!! و هیچ پاسخی هم نمیدن

ertebat7
November 17th, 2013, 18:39

Please avoid further support and telephone inquiries, as there already is at this time too a corresponding delay in the processing.

Thank you for your understanding.

da6276
November 17th, 2013, 18:41
مشکل برای سرور ما پابرجاست

ertebat7
November 17th, 2013, 18:42

عزیز برای یس اپ کانادا که یک دیتاسنتر عظیم هست هم این اتفاق دو ماه پیش افتاد
چه ربطی داره به جهان سوم !!!
اکثر سایت های المان روی این دیتاسنتر هستند ایا المان جهان سومه؟

Mohsen.b
November 17th, 2013, 18:42
هر دیتاسنتری باشه ممکنه چنین مشکلی براش پیش بیاد و به مشتریهاشون که جهان اول هستند یا جهان سوم و ... به نظر بنده این مشکل ربط پیدا نمیکنه هر جایی و هر شخصی ممکنه دیداس بشه.

یا حق

برای هرکسی شاید پیش بیاد ولی خیلیها توان مقابلشو دارند. مطمئن باش این حمله اگر روی دیتاسنترهای خوب آمریکایی میشد هیچکس خبردار هم نمیشد چون مثل آب خوردن دفع می کردن. Hetzner دیتاسنتر خوبیه ولی در همون حد که یه سری از شرکتهای ایرانی روش هاستینگ معمولی راه بندارند.

persianmagic
November 17th, 2013, 18:45
روی دیتاسنتر های سطح بالا هم کمابیش از مشکلات رخ می ده.

یک مورد رو میفرمائید ؟ :)

Mohsen.b
November 17th, 2013, 18:47
عزیز برای یس اپ کانادا که یک دیتاسنتر عظیم هست هم این اتفاق دو ماه پیش افتاد
چه ربطی داره به جهان سوم !!!
اکثر سایت های المان روی این دیتاسنتر هستند ایا المان جهان سومه؟

شما باید هم طرفداری کنی. چون خودت روی Hetzner هستی. در ضمن مطمئنی Hetzner سرویسی که به سایتهای آلمانی میده به شما هم به همون کیفیت میده ؟

hamedmj
November 17th, 2013, 18:48
مشکل ما حل شده ولی متاسفانه سرعت پورت افتضاح شده...

ertebat7
November 17th, 2013, 18:53
شما باید هم طرفداری کنی. چون خودت روی Hetzner هستی. در ضمن مطمئنی Hetzner سرویسی که به سایتهای آلمانی میده به شما هم به همون کیفیت میده ؟

عزیز من سه سرور از یس اپ کانادا دارم و فقط یک سرور از هزتنر دارم
نه هزتنر مال من هست نه یس اپ ولی باید منطقی تحلیل کرد
این مشکل را در یس اپ کانادا دو ماه پیش داشتیم به مدت حدود هفت ساعت
پس دلیل میشه یس اپ هم جهان سومی و دیتاسنتر سطح پایینه؟

da6276
November 17th, 2013, 18:56
اصلا ربطی به جهان سومی نداره ، حمله به شبکه هر دیتاسنتری ممکنه تحمیل بشه

save
November 17th, 2013, 19:19
سلام
بله ما هم مشکل داشتیم که اوکی شده
خدا رو شکر

Host Pardaz
November 17th, 2013, 19:21
بله کاملا موافقم چنین مشکلاتی ممکنه برای هر دیتاسنتری پیش بیاد ولی بستگی به مهارت تکنسین داره که این حمله چقدر طول بکشه . . .

ali0000
November 17th, 2013, 19:22
مشکل همچنان پا برجاست 144.76....
جواب درست و حسابیم نمیدن آدم تکلیف خودشو بدونه

pardishosting
November 17th, 2013, 19:34
شاید این مشکلات برای دیتاسنترهای امریکایی کمتر پیش بیاد و من تا حد زیادی اینو قبول دارم چون باهاشون کار کردم.
ولی هزینه هاشون چندین برابر هست. (3 برابر)

ما قبلا که سرور ایسلندمون زیر حملات بود (حالا سرور ایسلند ما خودش 2 برابر هت زنر قیمت داره) به کاربرامون گفتیم حاضرید 3 برابر هزینه کنید سرورتون ببریم توی دیتاسنترهای درجه 1 امریکا.
اغلب بودجه براشون سنگین می شد. (حق هم داشتند) دیتاسنترهای امریکایی برای سایت های بیزنس خوب هستند.
نتیجه اینکه با این دلار 3000 تومانی و وضع اقتصادی وضیعت بهتر نمی شه.

da6276
November 17th, 2013, 19:44
الان به تیکت ما پاسخ دادن و گفتن که کلا پوت سرورها رو قطع کردن تا مشکل بکل برطرف بشه ، واسه همین الان ای پی سرورهای اصلی پینگ میده ولی به مجازی ساز نمیشه وصل شد

yastheme
November 17th, 2013, 20:17
سرور های ما که همچنان سر پا وایستادن !
انشا الله که مشکل شما هم زود تر حل بشه

arc1o0
November 17th, 2013, 20:21
برای هرکسی شاید پیش بیاد ولی خیلیها توان مقابلشو دارند. مطمئن باش این حمله اگر روی دیتاسنترهای خوب آمریکایی میشد هیچکس خبردار هم نمیشد چون مثل آب خوردن دفع می کردن. Hetzner دیتاسنتر خوبیه ولی در همون حد که یه سری از شرکتهای ایرانی روش هاستینگ معمولی راه بندارند.

سلام

چه ربطی به او وی اچ داره!:71:

میشه بفرمایید تو آمریکا چطور خنثی می کنند ما هم یاد بگیریم؟!

شما که تشریفتون رومانی ـه ، چرا نمیرید آمریکا؟

RoobinaServer
November 17th, 2013, 20:22

مشخص نیست دیداسی که انجام شده چه قدر قوی بوده عزیز :)

چند وقت پیش در همین انجمن هم یک مطلب در مورد دیداس منتشر شده بود که خیلی قوی بود و سایت معروفی هم ذکر کرده بود که با کلی تجهیزات نتونسته بود جلوش را بگیره و دان شده بود (یه سرچ سریع زدم پیدا نشد چون قدیمیه وقت گیره پیدا کردنش).

چون از شدت ماجرا با خبر نیستیم نمیتوانیم حرفی بزنیم در این مورد و برای همین در یک سطح نگاه میکنیم و میگیم برای همه اتفاق ممکنه بیفته و افتاده هیچ وقت هیچ دیتاسنتر بزرگ آمریکایی نمیتواند 100% جلوی دیداس را بگیرد ممکن هست همین دیداس هم از همین نوع باشد.

هتزنر هر روز یا هر چند وقت دچار چنین مشکلی نمیشه ببینید چی بوده که چنین مشکلی به وجود آورده.

از این دید هم میشه نگاه کرد درسته ؟ :)

ولی به قول دوستان در این که توان دیتاسنتر آلمانی کمتر هست نسبت به آمریکایی شکی نیست ولی نه که سریع بزنیم تو سرش و با اطمینان بگیم آمریکایی بود جلوش را میگرفت راحت.

یا حق

ULTRAWEB
November 17th, 2013, 20:29
بله قطع هستیم ما هم یک سرور به آدرس
144.76.194.181

da6276
November 17th, 2013, 20:31
مشخص نیست دیداسی که انجام شده چه قدر قوی بوده عزیز :)

چند وقت پیش در همین انجمن هم یک مطلب در مورد دیداس منتشر شده بود که خیلی قوی بود و سایت معروفی هم ذکر کرده بود که با کلی تجهیزات نتونسته بود جلوش را بگیره و دان شده بود (یه سرچ سریع زدم پیدا نشد چون قدیمیه وقت گیره پیدا کردنش).

چون از شدت ماجرا با خبر نیستیم نمیتوانیم حرفی بزنیم در این مورد و برای همین در یک سطح نگاه میکنیم و میگیم برای همه اتفاق ممکنه بیفته و افتاده هیچ وقت هیچ دیتاسنتر بزرگ آمریکایی نمیتواند 100% جلوی دیداس را بگیرد ممکن هست همین دیداس هم از همین نوع باشد.

هتزنر هر روز یا هر چند وقت دچار چنین مشکلی نمیشه ببینید چی بوده که چنین مشکلی به وجود آورده.

از این دید هم میشه نگاه کرد درسته ؟ :)

ولی به قول دوستان در این که توان دیتاسنتر آلمانی کمتر هست نسبت به آمریکایی شکی نیست ولی نه که سریع بزنیم تو سرش و با اطمینان بگیم آمریکایی بود جلوش را میگرفت راحت.

یا حق
بله منم دقیقا یادمه حمله ای که چند ماه پیش انجام شد به قدری شدید بود که میگفتن 20% سرعت نت کل دنیا رو گرفته
منم با آقای سجادیه موافقم و نوع برخورد دیتاسنتر با شدت حمله رابطه مستقیم داره و چه بسا که بزرگترین دیتاسنترهای آمریکا هم جلوی حملات با این شدت واقعا حرفی واسه گفتن نداشته باشن
روی هتزنر هم حتما حمله خیلی شدیدی در حال اتفاق هست که دو دیتاسنتر رو از پا در اورده

ali0000
November 17th, 2013, 20:34
نوع حمله و گستردگی حمله بسیار مهمه RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) و da6276 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15981/) عزیز کاملاً صحیح فرمودن و اصلاً نمیشه گفت اگه حملات گسترده بروی فلان دیتاسنتر ( سرور ) صورت بگیره مشکلی بوجود نمیاد ،خیلی از سازمانهای بزرگ و حتی امنیتی بین المللی نیز از این حملات مصون نیستند و هرزگاهی در خبرها شنیده میشه...

takpar7
November 17th, 2013, 20:36
سلام
دوستان روی شبکه هتزنر مشکلی هست ؟
از 2 ساعت پیش نتورک سرور ما قطع شده ، برای بقیه همکاران هم همینطور هست؟

بله برا منم که یه سرور دارم قطعه
البته جالبش اینه با چیزشکن وارد سایت میتونم بشم!!!

yastheme
November 17th, 2013, 20:47
سلام

اتفاقا تو آمریکا هم هستیم با سرور های خیلی خیلی قوی تر از چیزی که فکرشو کنید,
هرچند مشتری ایرانی تو اون سرور ها نمیگیریم چون ریسک تحریم همیشه هست

syncronet
November 17th, 2013, 20:48
طبق اعلام هتزنر ظاهرا حمله با سرعت حدود 60Gbit/sec هنوز قطع نشده. البته این مشکل از بعد از ظهر روز قبل هم به مدت ۱۲ ساعت وجود داشته. مشکل امروز مربوط به حمله دوم هست.

downloaddl
November 17th, 2013, 20:49
:-? چرا از این مشکل ها برای سایت هایی مثله فیس بوک یا یاهو ؟ شاید هم گوگل پیش نمیاد ؟!

da6276
November 17th, 2013, 20:52
طبق اعلام هتزنر ظاهرا حمله با سرعت حدود 60Gbit/sec هنوز قطع نشده. البته این مشکل از بعد از ظهر روز قبل هم به مدت ۱۲ ساعت وجود داشته. مشکل امروز مربوط به حمله دوم هست.
تائید میشه
از ساعت 10 تا 12 صبح شبکه دیتاسنتر خیلی تایم اوت داشت ، حمله دوم هم باشدت خیلی بیشتری از ساعت 3 بعدظهر شروع شد

takpar7
November 17th, 2013, 20:59
:-? چرا از این مشکل ها برای سایت هایی مثله فیس بوک یا یاهو ؟ شاید هم گوگل پیش نمیاد ؟!

بخش اعظم سرور های دنیا برا شرکت گوگله اونارو با دیتاسنترهای کوچیکی مثل هتزنر مقایسه نکنید البته کوچیک درمقابل گوگل و فیس بوک البته اونا هم مطئنا حمله داشتند

من 6-7 ماهه با هتزنر سرو کار دارم بار اول هستش با این مشکل مواجه میشم!

da6276
November 17th, 2013, 20:59
از کجا میدونید پیش نمیاد b-)
شبکه دیتاسنترهای گوگل و فیس بوک کلا قضیش فرق داره و با از کار افتادن کلا 2 یا 3 دیتاسنتر هیچ اتفاق خاصی نمیفته و سرورهای دیتاسنترهای دیگر جایگزین خواهند شد ، فکر میکنم داشتم درباره شبکه یوتیوب مطالعه میکردم که به این مطلب رسیدم (بزار ببینم اگه لینکش رو پیدا کنم بدم بهت)

yastheme
November 17th, 2013, 21:08
از کجا میدونید پیش نمیاد b-)
شبکه دیتاسنترهای گوگل و فیس بوک کلا قضیش فرق داره و با از کار افتادن کلا 2 یا 3 دیتاسنتر هیچ اتفاق خاصی نمیفته و سرورهای دیتاسنترهای دیگر جایگزین خواهند شد ، فکر میکنم داشتم درباره شبکه یوتیوب مطالعه میکردم که به این مطلب رسیدم (بزار ببینم اگه لینکش رو پیدا کنم بدم بهت)

حق با شماست, هیچ وقت گوگل را DOwn نمی بینید ولی خدا می داند در روز چند بار ممکن است ِDown شوند چون به محض از کار افتادن یک سرور به سرور دیگری هدایت می شوید ااگر به صورت همزمان چند سرور گوگل از دسترس خارج شوند کاربران به سرور های باقیمانده هدایت می شوند که ممکن است شما در ظاهر فقط کمی کندی لحظه ای در سرویسهای گوگل مشاهده کنید!! البته به ندرت پیش می آید که چند سرور گوگل همزمان از دسترس خارج شوند,

msgpanel.ir
November 17th, 2013, 21:16
دوستان از حایی که هاست میگیرم هم بهش حمله شده اما با چیز پی ان سایتم مثل فرفره میاد بالا اما عادی نمیاد!!

قضیش چیه؟

takpar7
November 17th, 2013, 21:19
دوستان از حایی که هاست میگیرم هم بهش حمله شده اما با چیز پی ان سایتم مثل فرفره میاد بالا اما عادی نمیاد!!

قضیش چیه؟

همچنین
جالبشم اینه لود سرور من زیر 2 هستش! این آی پی ها رو باز کنن من مشکلم برطرف میشه :d

takpar7
November 17th, 2013, 21:20
سرور من درست شد اقا:-*:53:
کاش زودتر میگفتم:))

Ahura
November 17th, 2013, 21:20
متاسفانه بنده هم با آی پی 144.76. مشکل دارم !

امیدوارم زودتر این مشکل بر طرف بشه

هتزنر هنوز هیچ جوابی به ما نداده

msgpanel.ir
November 17th, 2013, 21:22
مال منم درست شد :دی

سرعتی شده ها

takpar7
November 17th, 2013, 21:24
مال منم درست شد :دی

سرعتی شده ها

چون سرور ها هنوز همشون بالا نیومدن درواقع منظورم بازدیدکنندهای وبستهایی که پشتیبانی میشن هست
برا همون پورت بالاست!

نترس نیم ساعت دیگه مثل قبل میشه!

ali0000
November 17th, 2013, 21:25
سرورهای ما که اکی شدن و خوشبختانه در حال حاضر مشکل خاصی نیست

Ahura
November 17th, 2013, 21:38
مشکل ما هم حل شد !

arc1o0
November 17th, 2013, 21:40
اتفاقا تو آمریکا هم هستیم با سرور های خیلی خیلی قوی تر از چیزی که فکرشو کنید,
هرچند مشتری ایرانی تو اون سرور ها نمیگیریم چون ریسک تحریم همیشه هست

دوست عزیز دی داس و مشکلات شبکه به قدرت سرور شما ربطی نداره!

و همچنین به این که من بتونم سرور شما رو تصور و تجسم بکنم یا نه!

تابستون بود فکر کنم گروه انانیماس زحمت فول کردن پهنای باند دنیا رو کشیدند!

تو آمریکا کدوم دی سی تشریف دارید؟ البته از خصوصی نباشه.

da6276
November 17th, 2013, 21:43
خداروشکر سرورهای بنده هم اوکی شد

Mohsen.b
November 17th, 2013, 21:51
سلام

ما امریکاشم داریم. هم از Staminus هم از Blacklotus که هزینه ماهاینه هر سرور تقریبا $4000 هستش. ایرانی جماعت پول نمیده واسه امنیت خودش. با این وجود ما باز هم واسه مشتریانمون سرورهای قوی با هزینه بالا میگیریم.

Mohsen.b
November 17th, 2013, 21:59
یعنی Hetzner با 60Gbps دان شد ؟ احتمالا بیشتر بوده وگرنه 60Gbps شاید واسه یه سایت زیاد باشه اما واسه یک دیتاسنتر نباید زیاد باشه که کلی سرور رو بخوابونه.

takpar7
November 17th, 2013, 21:59
ما امریکاشم داریم. هم از Staminus هم از Blacklotus که هزینه ماهاینه هر سرور تقریبا $4000 هستش. ایرانی جماعت پول نمیده واسه امنیت خودش. با این وجود ما باز هم واسه مشتریانمون سرورهای قوی با هزینه بالا میگیریم.

ایرانی جماعت به جیبش نگاه میکنه×بازار وب ایران یعنی اینقدر خوبه؟!!

Mohsen.b
November 17th, 2013, 22:04
ایرانی جماعت به جیبش نگاه میکنه×بازار وب ایران یعنی اینقدر خوبه؟!!

ما روی این سرورها ایرانی نداریم. کلیه مشتریانمون خارجیه. پلن هامون واسه مشتریان داخلی خیلی گرون میافته. واسه مشتریان ایرانی سرور اروپا داریم که اونم قویه و پروتکشن در سطح شبکه و لایه 7 داره.

arc1o0
November 17th, 2013, 22:34

ایرانی جماعت پول میده یا نمیده به خودش مربوط :D

شما خودتون بهتر میدونید که زیر دی داس سرور 40 دلار با 4k دلاری فرقی نمی کنه ، این سبک دیداس مشخصه که سازماندهی شده، به شکل همزمان از چند هزار سرور صورت میگیره و چند هزار آی پی

تا سیستم های آنتی دی داس بخودشون بیان و ترافیک پاک رو از ترافیک کثیف تشخیص بدن اینا کار خودشون رو می کنن.

sarwhost
November 17th, 2013, 22:59
یه تیکت زدیم کسی پاسخ گو نشد فکر کردم شاید بعد حل مشکل اتک جواب میدن اما ندادن تیکت ربطی به قطعی سرور نداره و سرور ما مشکلی نداشت
بنظرتون کی جواب میدن؟

ali0000
November 17th, 2013, 23:04
یه تیکت زدیم کسی پاسخ گو نشد فکر کردم شاید بعد حل مشکل اتک جواب میدن اما ندادن تیکت ربطی به قطعی سرور نداره و سرور ما مشکلی نداشت
بنظرتون کی جواب میدن؟
مطمئنن در حال حاضر حسابی درگیر هستن و از حملات سنگین تر تیکت های سرویس های قطع شده سرازیر شده رو سرشون ، صبور باشید پاسخ میدن

downloaddl
November 17th, 2013, 23:09
حق با شماست, هیچ وقت گوگل را DOwn نمی بینید ولی خدا می داند در روز چند بار ممکن است ِDown شوند چون به محض از کار افتادن یک سرور به سرور دیگری هدایت می شوید ااگر به صورت همزمان چند سرور گوگل از دسترس خارج شوند کاربران به سرور های باقیمانده هدایت می شوند که ممکن است شما در ظاهر فقط کمی کندی لحظه ای در سرویسهای گوگل مشاهده کنید!! البته به ندرت پیش می آید که چند سرور گوگل همزمان از دسترس خارج شوند,

ساله 2009 دان شدن 3 ساعت جی میل تاثیر بزرگی رویه بورس جهان داشت

این مطلب رو ساله 2009 تو یه سایت خبری خارجی خونده بودم
حتی پدرم اون موقعه ها تو فارکس کار می کرد چند بار ازش شنیدم این جمله رو

sarwhost
November 17th, 2013, 23:12
مطمئنن در حال حاضر حسابی درگیر هستن و از حملات سنگین تر تیکت های سرویس های قطع شده سرازیر شده رو سرشون ، صبور باشید پاسخ میدن

بله حق با شماست
ازشون درخواست kvm کردیم
خودتونم که میدونید 2 ساعت میدن بعد اون دوساعت برای هر 2 ساعت kvm باید 10یورو پرداخت کرد
حالا برای اون میگم که ممکنه کی پاسخ دهند

ertebat7
November 17th, 2013, 23:25
بنظرتون کی جواب میدن؟

یکشنبه هست عزیز معلومه تیکت پاسخ نمیدهند مگر در شرایط خاص

Mohsen.b
November 17th, 2013, 23:57
ایرانی جماعت پول میده یا نمیده به خودش مربوط :D

شما خودتون بهتر میدونید که زیر دی داس سرور 40 دلار با 4k دلاری فرقی نمی کنه ، این سبک دیداس مشخصه که سازماندهی شده، به شکل همزمان از چند هزار سرور صورت میگیره و چند هزار آی پی

تا سیستم های آنتی دی داس بخودشون بیان و ترافیک پاک رو از ترافیک کثیف تشخیص بدن اینا کار خودشون رو می کنن.

چرا فرق نمی کنه ؟ فرقش اینه که دیتاسنتر ابزارها+ پهنای باند لازم برای جلوگیری از این نوع حملات رو داره. اون هزینه همش که مال سرور نیست. مال اون پروتکشنیه که دیتاسنتر ارائه میده. البته در ایران چون این نوع حملات زیاد نیست و اگر هم هست در سطح پایینیه که همون هم واسه بعضی ها مشکل ساز میشه. اما دیتاسنتر هایی که ما باهاشون کار می کنیم تخصص اصلیشون جلوگیری از این نوع حملاته.

arc1o0
November 18th, 2013, 00:15
اما دیتاسنتر هایی که ما باهاشون کار می کنیم تخصص اصلیشون جلوگیری از این نوع حملاته

خوب یعنی شما می فرمایید هتزنر تخصص یا سخت افزار مناسب برای مهار این حملات نداره؟

یا شاید هم پولش رو نداره؟!

ovh که با اضافه شدن دیتا سنتر کانادا شون شده بزرگترین شرکت ارائه خدمات میزبانی در سطح دنیا، اینا چطور؟

واقعا فکر می کنید سخت افزار یا تخصص یا سرمایه ندارند که جلوی این تایپ حملات رو بگرن؟

در مورد راهکار ها یا سخت افزار هایی که شما روی سرور ها تون استفاده می کنید، می تونید اطلاعاتی بدید؟ حتی شده به شکل کلی.

persianmagic
November 18th, 2013, 00:25
این که این مشکلات برای هر دیتاسنتر ممکنه پیش بیاد کاملا حرف اماتور و کودکانه ایه

چرا پس برای دیتاسنتر های لیزوب سینگل هم رداستیشن این مشکلات پیش نیومده؟!!!

هرچه قدر پول بدید همونقدر اش میخورید .دیتاسنتر هتزنر نسبت به هزینه ی که میگیره خدمات بسیار مطلوبی ارائه میکنه و این که با ddos نتورکش از کار بیفته قابل قبول هست

ولی برای دیتاسنتر هایی مثل لیزوب یا سینگ هپ که هزینه ای 4-5 برابر یک سرور مشابه در هتزنر رو دارند حتی یک ثانیه قطعی به هر علتی غیر قابل قبول هست.دیتاسنتر هایی مثل رداستیشن اپتایم رو 100% تضمین میکنند

Mohsen.b
November 18th, 2013, 00:30
این بحث در مورد حملات پیشرفتست. حملات معمولی و تا سایز 2Gbps اگر دیتاسنتر پهنای باند کافی به سرور بده و یه فایروال خوب بلاک میشه اما برای جلوگیری از حملات پیشرفته فایروال های نیاز که واقعا گرونند و تخصصشون این نوع حملات است و هر دیتا سنتری اونها رو نمی خره مثل Hetzner. اگر یه سری تویه هاستینگ ها و انجمن های خارجی بزنی می تونی بفهمی که بازار DDOS Protection بازار گرونیه و قیمتاشو چک کنی میفهمی من چی میگم.

downloaddl
November 18th, 2013, 00:31
این که این مشکلات برای هر دیتاسنتر ممکنه پیش بیاد کاملا حرف اماتور و کودکانه ایه

هرچه قدر پول بدید همونقدر اش میخورید .دیتاسنتر هتزنر نسبت به هزینه ی که میگیره خدمات بسیار مطلوبی ارائه میکنه و این که با ddos نتورکش از کار بیفته قابل قبول هست

ولی برای دیتاسنتر هایی مثل لیزوب یا سینگ هپ که هزینه ای 4-5 برابر یک سرور مشابه در هتزنر رو دارند حتی یک ثانیه قطعی به هر علتی غیر قابل قبول هست.دیتاسنتر هایی مثل رداستیشن اپتایم رو 100% تضمین میکنند

نوبت اونا هم میرسه
ربطی به پول کلفتر دادن و سرور بهتر گرفتن نداره
هیچ وقت راهی برای جلو گیری این مشکلات به صورت 100 % نیست فقط میشه سخترش کرد

arc1o0
November 18th, 2013, 00:33

سلام

خوب یعنی شما هم می فرمایید هتزنر تخصص یا سخت افزار مناسب برای مهار این حملات رو نداره؟

ارزان بودن سرور در هتزنر به دلیل استفاده از سیستم های دسکتاپه بیشتر، چون با هزینه یک پردازنده 1245 به راحتی میشه یک کیس آی5 یا آی7 رو خرید!

Mohsen.b
November 18th, 2013, 00:35

من موافقم. مثلا Blacklotus شاید دیتاسنر بزرگی به اندازی OVH یا Hetzner نباشه اما مطمئنا خیلی راحت این نوع حملات رو رد میکنه چون پول داده و تمرکزشو روی این رشته گذاشته. یه سرور خوب با پروتکشن بخوای بگیری شاید کمترین قیمتش $1000 باشه.

downloaddl
November 18th, 2013, 00:37
منظور این عکس چیه الان ؟ :-؟

16766

da6276
November 18th, 2013, 00:43

شما درک درستی از ddos شدید ندارید و متوجه حجم حمله نیستید ، اینجور موقع ها هر جا باشه ( البته تا حدودی بستگی به زیرساخت شبکه هم داره) زیر بار ترافیک حمله میمونه و زیرساخت ها هم از کار میفته و حتی دسترسی نرم افزاری به سرورها هم قطع میشه و فقط فیزیکی میشه سرور رو ریست یا خاموش روشن کرد! خیلی موقع ها سوئیچ و روترها هم میسوزه !
این یک چیز نسبی هست و بستگی به حجم حمله داره و وقتی حجم جمله از یک اندازه ای بیشتر میشه دیگه فرقی نداره دیتاسنتر کجاست !
مثلا این خبر (http://www.asriran.com/fa/news/264211/%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE) رو بخونید و ببینید که حجم حمله به قدری زیاد هست که کل اینترنت دنیا برای مقطعی کند شد ، دیگه یک دیتاسنتر که دیگه عددی نیست در مقابل این حملات !

Mohsen.b
November 18th, 2013, 00:43
نوبت اونا هم میرسه
ربطی به پول کلفتر دادن و سرور بهتر گرفتن نداره
هیچ وقت راهی برای جلو گیری این مشکلات به صورت 100 % نیست فقط میشه سخترش کرد

مخالفم. یکم در مورد این نوع حملات و مقابله با اونها اطلاعات بیشتری بدست بیارید. تکنولوژی پیشرفت کرده. در ضمن در این نوع حملات کاری با سرور نداریم. اصلا شما بگو سرور $50. همین سرور توی Hetzner مثلا $50 هستش ولی وقتی یک دیتاسنتر با پروتکشن باشه قیمت این سرور میشه $200

پای سرور وقتی میاد وسط که حملات کوچیکه و در سطح وب سروره. حمله که به Hetzner شده در سطح شبکست و شاید اصلا به سرور نرسه و شما هیچ لودی رو سرور نمیبینی ولی شبکه رو دان میکنه. چون شبکه پهنای باند لازم برای عبور دادن ومقابله با حمله نداره(فایروال های مخصوص هم نیازه).

downloaddl
November 18th, 2013, 00:48
مخالفم. یکم در مورد این نوع حملات و مقابله با اونها اطلاعات بیشتری بدست بیارید. تکنولوژی پیشرفت کرده. در ضمن در این نوع حملات کاری با سرور نداریم. اصلا شما بگو سرور $50. همین سرور توی Hetzner مثلا $50 هستش ولی وقتی یک دیتاسنتر با پروتکشن باشه قیمت این سرور میشه $200

پای سرور وقتی میاد وسط که حملات کوچیکه و در سطح وب سروره. حمله که به Hetzner شده در سطح شبکست و شاید اصلا به سرور نرسه و شما هیچ لودی رو سرور نمیبینی ولی شبکه رو دان میکنه. چون شبکه پهنای باند لازم برای عبور دادن ومقابله با حمله نداره(فایروال های مخصوص هم نیازه).

مخالف جان :دی
منظور من این بود که راه پیش گیری نداره فقط میشه کند ترش کرد
یا سخت تر

da6276
November 18th, 2013, 00:49
توی این خبر (http://www.shafaf.ir/fa/news/175747/%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA) میبینید که کل ترافیکی که باعث کند شدن اینترنت کل دنیا شده کلا 300 گیگابیت بوده ولی کل اینترنت دنیا رو کند کرده ! حالا شما در نظر بگیر مثلا امروز یک پنجم این ترافیک روی شبکه هتزنر تحمیل شده و کلا همه چی رو از کار انداخته

متن خبر:
ترافیکی معادل ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه بر روی سرورهای اسپم هاوس و کلودفر، باعث شد تا اینترنت در برخی نقاط اروپا کند شود.

داستان از این قرار است که وب سایت گروه ضد اسپم Spamhaus با روش DDOS و DNS Reflection از کار افتاد.

حمله کنندگان ظاهرا کمپانی هاستینگ و دیتاسنتری بنام سایبر بونکر است که اتهام تولید اسپم را رد کرده و حملات را بعد از اینکه در لیست سیاه اسپم هاوس قرار گرفته، همراه با گانگسترهای سایبری روس و اروپای شرقی ترتیب داده است.

جنگ زمانی شدت گرفته که کمپانی هلندی در لیست سیاه تولید کنندگان اسپم قرار گرفته است.
به گفته کارشناسان حمله به سیستم بانکی و خواباندن سیستم بانکی نیاز به پهنای باندی معادل ۵۰ گیگابیت بر ثانیه دارد ام در حملات اخیر ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه بکار گرفته شده تا سرورها از کار بیفتد.

حمله از ۱۵ مارس شروع شده و توسط نیروهای پلیس سایبری ۵ کشور مورد بررسی قرار گرفته است. کمپانی اسپم هاوس ۸۰ سرور در سراسر دنیا دارد که توسط سایبر بونکر و همکاری یا گانگسترهای سیابری اروپای شرقی و روسیه ، اینترنت بخشهایی از اروپا را فلج کردند

Mohsen.b
November 18th, 2013, 00:55
OVH که میگه ما 500Gbps پروتکشن داریم. چرا از OVH کمک نگرفتند.

arc1o0
November 18th, 2013, 01:14
ovh که میگه ما 500gbps پروتکشن داریم. چرا از ovh کمک نگرفتند.

ovh یکی از بزرگترین پروایدر های پهنای بانده، ( تو اروپا)

چطور تو ایران تامین اجتماعی ان تا شرکت داره، تو فرانسه هم بخش فناوری اطلاعات دست ایناست

خوب هتزنر قافل گیر شده، نمیشه که یه دفعه زنگ بزنن فرانسه بگن کمک می خواینم :71:

یه قرار داردی ، تفاهم نامه ای چیزی باید قبلش باشه و همچنین ظرفیت سخت افزاری خالی که همچین پهنای باندی رو بشه ازش عبور داد.

در کل پروتکشنی که شما اشاره می کنید هم جواب نخواهد داد،

بهترین راهکاری که پبدا کردیم، برای موارد اینچنینی، میروررینگ در چند دیتا سنتر در 4 گوشه جهانه :d ( البته این میرورینگ باید محرمانه باشه ;) )

البته اگه سرور های دی ان اس هدف قرار نگیرند :71: :d

babelirani
November 18th, 2013, 01:24

سلام خدمت شما

در هیچکدوم از دیتاسنتر هایی که اشاره کردید هیچ قراردادی برای حفاظت سرور های شما از حملات دیداس وجود نداره و خوب هر دیتاسنتری در جهان به یک مقدار کشش میتونه جواب بده و هر فایروال سخت افزاری هم همچنین فکر نمیکنم فایروال هایی که در ناسا و سیستم امنیت ملی آمریکا استفاده میشه فایروال قوی تری داشته باشیم که خوب چندین بار پیش اومده که این فایروال ها جلوی این حملات کم اوردن اینکه شما اطلاعی ندارید دلیل بر نبودن نیست دلیل بر بی اطلاعی هستش

اینکه دیتاسنتر هایی مثل لیزوب و سینگل ها همچین مشکلی براشون پیش نیومده این دلیلش خود شما هستید شما اصلا میدونید چه مقدار سرور در این دیتاسنتر ها هستن و اگه سرور شما در این شبکه نباشه شما اصلا نخواهید فهمید که دیداس در حال انجام هستش همین ۱-۲ ماه پیش دیداس مشابهی روی سینگل هاپ هم اعمال شد که خوب با توجه به ادامه دارن نبودن حملات تونستن حمله رو رد کنن فقط در یکی از شبکه ها کندی ۱-۲ ساعته ایجاد شد

بهتره فکرتون رو کمی باز کنی دیداس از اون چیزی که شما فکر میکنید فراتر هستش

da6276
November 18th, 2013, 01:25
البته اگه سرور های دی ان اس هدف قرار نگیرند :71:
متاسفانه در اغلب این حملات dns ddos هست و حمله بین ddos و dos مدیریت میشه و عملا با گذشت چندین سال از کشف حملات distributed denial of service attack یا denial of service attack هیچ الگوی شناخته شده ای برای مقابله با این حملات بوجود نیامده است

babelirani
November 18th, 2013, 01:27
OVH که میگه ما 500Gbps پروتکشن داریم. چرا از OVH کمک نگرفتند.

عزیز دل فکر نمیکنید شبکه از اون چیزی که شما فکر میکنی پیچیده تره ؟

عزیز دل یه دو شاخه که نیست از این پریز بزنی توی اون یکی پریز مشکل رفع بشه

Mohsen.b
November 18th, 2013, 01:42
سلام خدمت شما

در هیچکدوم از دیتاسنتر هایی که اشاره کردید هیچ قراردادی برای حفاظت سرور های شما از حملات دیداس وجود نداره و خوب هر دیتاسنتری در جهان به یک مقدار کشش میتونه جواب بده و هر فایروال سخت افزاری هم همچنین فکر نمیکنم فایروال هایی که در ناسا و سیستم امنیت ملی آمریکا استفاده میشه فایروال قوی تری داشته باشیم که خوب چندین بار پیش اومده که این فایروال ها جلوی این حملات کم اوردن اینکه شما اطلاعی ندارید دلیل بر نبودن نیست دلیل بر بی اطلاعی هستش

اینکه دیتاسنتر هایی مثل لیزوب و سینگل ها همچین مشکلی براشون پیش نیومده این دلیلش خود شما هستید شما اصلا میدونید چه مقدار سرور در این دیتاسنتر ها هستن و اگه سرور شما در این شبکه نباشه شما اصلا نخواهید فهمید که دیداس در حال انجام هستش همین ۱-۲ ماه پیش دیداس مشابهی روی سینگل هاپ هم اعمال شد که خوب با توجه به ادامه دارن نبودن حملات تونستن حمله رو رد کنن فقط در یکی از شبکه ها کندی ۱-۲ ساعته ایجاد شد

بهتره فکرتون رو کمی باز کنی دیداس از اون چیزی که شما فکر میکنید فراتر هستش

صد در صد.

Mohsen.b
November 18th, 2013, 01:43
عزیز دل فکر نمیکنید شبکه از اون چیزی که شما فکر میکنی پیچیده تره ؟

عزیز دل یه دو شاخه که نیست از این پریز بزنی توی اون یکی پریز مشکل رفع بشه

منم میدونم. کنایه بیش نبود.