ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور

My_LoVe_IRAN
November 17th, 2013, 11:46
با سلام خدمت دوستان گرامی
من اطلاعاتی درباره سرور ها ندارم ،من و تعدادی از دوستانم داریم یک بازی انلاین مینویسیم ،حالا هم دنبال یک سرور هستیم که این بازی رو بتونیم روش بزاریم
هارد زیادی نمیخایم ،سرعت واسمون خیلی خیلی مهم ،ای پی های زیادی روش باید سوار باشه و تعداد انلاینی شاید به 50000 نفر هم برسه ،با این اوصاف چه
سروری با چه قیمتی برامون مناسبتره ؟
اگر دوستان راهتمایی کنن خیلی ممنون میشم

amirfateh
November 17th, 2013, 12:15
باسلام،
برای ما با وتجه به هدفتون سرور ایران پیشنهاد می شود، علاوه بر تعداد آنلاین میزان مصرف سی پی یو رم و ترنزکشن رو دیتابیس هم مهم هست.
هم برای اجاره سرور وهم کولوکیشن می وتنیم در خدمت شما باشیم.
خوشحال می شویم تماس بگیرید و صحبت کنیم.

باتشکر،
فاتح
09192001157

hadi_am
November 17th, 2013, 12:22
درود

بهتره از سرورای ایران استفاده کنید...

چون سرعت لود و کیفیت بالایی دارن...

اگه اختصاصی خواستید میتونیم در خدمتتون باشیم...

با تشکر

هادی امیری

i-whost
November 17th, 2013, 12:27
من اطلاعاتی درباره سرور ها ندارم ،من و تعدادی از دوستانم داریم یک بازی انلاین مینویسیم ،حالا هم دنبال یک سرور هستیم که این بازی رو بتونیم روش بزاریم
هارد زیادی نمیخایم ،سرعت واسمون خیلی خیلی مهم ،ای پی های زیادی روش باید سوار باشه و تعداد انلاینی شاید به 50000 نفر هم برسه ،با این اوصاف چه

سلام

برای دریافت اطلاعات بیشتر با واحد فروش در تماس باشید
هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی,هاست لینوکس - ای وب هاست (http://www.i-whost.net/)

توضحیات کامل ارائه می شود

arc1o0
November 17th, 2013, 12:34
با سلام

شما به یک سرور با هارد اس اس دی در اروپا نیاز دارید که پینگ پایینی داشته باشد + پورت 1 گیگ با پهنای باند 200-500 با ترافیک نا محدود یا بالا+ البته پردازنده پر قدرت

Intel Xeon E3-1230v2 - Quad-Core

8GB RAM

128GB SSD

120 USD

سخت افزار ها قابل ارتفا می باشند.

0933-875-8957

company_hosting
November 17th, 2013, 15:19
با سلام
در خدمتیم
شرکت ثبت شده و سهامی خاص

دوست عزیز لطفاً برای مشاوره با ما در تماس باشید.
شماره تماس :
07117307461
09374329173
فعالیت بیش از 3 سال و ریسلری از دیتاسنتر های محبوب

ریسلر از 4 دیتا سنتر اروپایی و امریکایی

ارائه سرورهای کولو شده (سرور اختصاصی شرکت ) توسط ما در امریکا
و ارائه خدمات به بیش از 40 شرکت خصوصی دیگر
دارای نماد اعتماد الکترونیکی شرکتی
دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
صفحه اصلی | داده گستر سینا شیراز | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | هاست ارزان| هاست دانلود |ثبت دامین دوماین (http://servervds.com/)

سایت رسمی شرکت
صفحه اصلی | داده گستر سینا شیراز | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | هاست ارزان| هاست دانلود |ثبت دامین دوماین (http://servervds.ir/)
که در حال اماده سازی بزرگترین افر از دیتا سنترهای امریکا و اورپا با سروهای کولو شده میباشیم

پشتیبانی 24 ساعت در سایت و ارسال تیکت و از طریق اسکایپ . یاهو . جیمیل و تلفن و ...
با تشکر

GateFa
November 17th, 2013, 17:28
سلام

50.000 یوزر آنلاین؟!
میدونید یعنی چی؟ دوستان چطور به ایشون پیشنهاد میدید؟!

My_LoVe_IRAN
November 17th, 2013, 18:03
سلام

50.000 یوزر آنلاین؟!
میدونید یعنی چی؟ دوستان چطور به ایشون پیشنهاد میدید؟!
بله ،امکان اینکه در چند لحظه امار به این تعداد برسه زیاده ،بخاطر همین موضوع نمیخام مشکلی پیش بیاد !
شما پیشنهاد خاصی دارین ؟

spooky021
November 17th, 2013, 18:11
با سلام
سرورهای برای این کار هزینه خیلی بالا باید کنید
از سرورهای با حداقل 2 سی پی یو 8 هسته ای
و ...
چقدر میخواهید هزینه کنید تا افر دهیم

My_LoVe_IRAN
November 17th, 2013, 18:17
با سلام
سرورهای برای این کار هزینه خیلی بالا باید کنید
از سرورهای با حداقل 2 سی پی یو 8 هسته ای
و ...
چقدر میخواهید هزینه کنید تا افر دهیم
میشه شما درباره سرورتون توضیح بدین ؟
هزینه در درجه دوم اهمیت است ،درجه اول جوابگو بودن هست !!!
در رابطه با هزینه باید با دوستانم مشورت کنم ،اگر ممکنه اول سخت افزارتون رو بگین ،با تشکر

hosinaa
November 17th, 2013, 18:17
سلام
از ایران پیشنهاد میشه با پهنای باند نامحدود
لینک فروش: سبد خرید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://ariyacenter.net/client/cart.php?gid=37)

لینک پست در همین انجمن : http://www.webhostingtalk.ir/f15/96427/

لینک اطلاعیه از 20 تا 30% تخفیف ویژه سرور ایران با پهنای باند نامحدود : اطلاعیه ها - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://ariyacenter.net/client/announcements.php?id=43)
پشتیبانی 24/7 سرور های شما
تحویل سریع
کنسول ریبوت
و گراف تحت وب سخت افزار سرورتان

majidisaloo1
November 17th, 2013, 18:25
برای این میزان نیاز به مجموعه سرور دارید نه یک سرور دوستتان یا مشاهه نکردند یا تجربه ندارند
بازی است چیز پی ان نیست بازی بر روی این سرور ها امکان راه اندازی با این حجم آنلاین وحود ندارد

My_LoVe_IRAN
November 17th, 2013, 18:57
برای این میزان نیاز به مجموعه سرور دارید نه یک سرور دوستتان یا مشاهه نکردند یا تجربه ندارند
بازی است چیز پی ان نیست بازی بر روی این سرور ها امکان راه اندازی با این حجم آنلاین وحود ندارد
درسته ،و واقعا هم موندیم که چیکار کنیم !!!

arc1o0
November 17th, 2013, 19:11
درسته ،و واقعا هم موندیم که چیکار کنیم !!!

شما 50 هزار کاربر آنلاین دارید؟

50 هزار بازدید یا آنلاین، مطمئن هستید؟

اگر درست باشد، شما باید از سیستم های ابری استفاده کنید.

spooky021
November 17th, 2013, 19:14
میشه شما درباره سرورتون توضیح بدین ؟
هزینه در درجه دوم اهمیت است ،درجه اول جوابگو بودن هست !!!
در رابطه با هزینه باید با دوستانم مشورت کنم ،اگر ممکنه اول سخت افزارتون رو بگین ،با تشکر

با سلام

برای شروع

از این سرور پیشنهاد میکنم

2 سی پییو 24 هسته 60مگ کش

Orders Details

Base Server
Dual Xeon E5-2697v2 (64.8GHz total on 24 cores) 8.0 GT/s QPI 30MB L2 cache

Memory
24GB DDR3 ECC Registered RAM

ماهانه 900 دلار از امریکا

با توجه به شروع کار

بعد از این سروهای با 4 سی پی یو مثل این حدود 1900 دلار و ....

save
November 17th, 2013, 19:16
سلام
از دیتاسنتر های redstation و hetzner میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.

این هم لینک افرهاشون:
http://www.redstation.com/dedicated-server/dedicated-server-overview
Hetzner Online AG: Dedicated Root Server Offers (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver)

برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :

Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)

تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

My_LoVe_IRAN
November 17th, 2013, 19:34
شما 50 هزار کاربر آنلاین دارید؟

50 هزار بازدید یا آنلاین، مطمئن هستید؟

اگر درست باشد، شما باید از سیستم های ابری استفاده کنید.
گفتم که ،دقیقا در همه لحظات نه ،اما در بعضی لحظات حساس بله (یعنی برنامه ما اینچنینه !)
در رابطه با سیستم های ابری چیزی نمیدونم !!!!

compiler
November 17th, 2013, 22:28

اصولا سروری که ۵۰ هزار نفر آنلاین رو بتونه تحمل کنه ماهیانه چندین میلیون تومان هزینشه ... بعیده شما حاضر به پرداخت این مبالغ در ابتدای کار باشید . سخت افزار رو به مرور ارتقا بدید

موفق باشید

My_LoVe_IRAN
November 17th, 2013, 23:43
بعضی از دوستان میگن به دلیل بالا بودن پینگ تو بازی های انلاین نباید سمت سرور های اروپا و امریکا بریم ! بعضی ها هم سرور های اروپایی که مولتی هستن رو پیشنهاد میکن !! دیگر دوستان سرور های ایرانی و ...
کسی از دوستان هست که واقعا بخاد توضیح واضحی بده که چیکار باید کرد ؟ (بی احترامی به دوستان نمیکنم اما خداییش خیلی گیج شدم )
یکبار موضوع رو میگم اگر دوستان لطف کنن و راهنماییمون کنن واقعا ممنون میشیم
ما یه بازی انلاین (یه چیز در حد خانوارز ) داریم طراحی میکنیم ،نیاز به یک سرور داریم ،چون بازی انلاین هست نمیخایم هیچ مشکلی با سرور داشته باشیم ،چون مشتری ها با اولین مشکل میرن و بی اتماد میشن و دیگه برنمیگردن !!!
به همین خاطر یه سرور با سرعت عالی که بتونه حداقل 50000 تا انلاینی رو جواب بده میخایم ،(میگیم 50 کیلو که بدونیم 100% مشکلی پیش نمیاد) !!! نمیخایم به هیچ عنوان افت سرعت پیدا کنه !!!
تا حد امکان هزینه پایین باشه (مثلا اگر بخاد 1000 دلار در ماه باشه ،فکر کنم یه سرور بخریم خیلی خیلی بهتره :d)
اگر هم دوستان فکر میکنن ما با 10 میلیون میتونیم یه سرور خوب بخریم که جواب ما رو بده هم خوشحال میشیم راهنمایی کنن چه سیستمی باید داشته باشه (واسه خرید تا 10 میلیون میتونیم هزینه کنیم)

خواهشن دوستان راهنمایی دقیق بکنم
مرسی

arc1o0
November 18th, 2013, 00:00
کاربران هدف شما ایران هستند؟

تو ایران تهیه پهنای باند با این تعداد یوزر هزنش میلیونی میشه!

همچنین وقتی سروری هزینه ماهانش 1000 دلاره حداقل قیمت سخت افزارش 10 برابره! ( خارج از کشور)

شما بهتره که 1 سالی سرور اجاره کنید تا به سود دهی کامل برسید

برای کار شما بهترین مکان اروپاست، اولا پهنای باند ارزونه ، ثانیا مرکز دنیاست، هم به اسیا نزدیکه هم به آمریکا، شما می تونید از کلیه کشور ها کاربر داشته باشید.

الان یکی از مشتریان ما که ساکن کرج هستند، سرور های ovh رو 2 رقمی پینگ می کنند.

alaviyoon
November 18th, 2013, 00:09
سلام
با اجازه از استارتر گرامی
اولا برای شما یک توصیه دارم که یک دفعه ای بر روی سرورهای قدرتمند نروید و پول خود را حیف نکنید
دوما میدانید 50 هزار نفر آنلاین یعنی چی ؟
سایت فیسنما و کلوب با اون همه بزرگی و اُبُهَتشون به طور معمول 5000 نفر آنلاین دارند !
موفق باشید
یاحق

My_LoVe_IRAN
November 18th, 2013, 00:28
سلام
با اجازه از استارتر گرامی
اولا برای شما یک توصیه دارم که یک دفعه ای بر روی سرورهای قدرتمند نروید و پول خود را حیف نکنید
دوما میدانید 50 هزار نفر آنلاین یعنی چی ؟
سایت فیسنما و کلوب با اون همه بزرگی و اُبُهَتشون به طور معمول 5000 نفر آنلاین دارند !
موفق باشید
یاحق
درسته ،حق با شماست ،اما همون فیس نما با 5000 انلاین دان شد و ...
من نمیخام چنین اتفاقی واسم بیفته !!! در ضمن بازی های انلاین خصوصیات خاصی دارن !!!
من هم دوست ندارم تو این اوضاع و احوال پولمو خرج کنم و ... اما از طرفی نمیخام با یه دان شدن یا ... همونقدر مشتری که جمع کردم رو به باد بدم و ...
شما هم موفق باشید
یا علی

spooky021
November 18th, 2013, 17:54
دوستانی که میگن ایران تجربه ندارند که میگن ایران
به این دلیل
بازی انلاین پینگ پاین میخاد ؟ درسته اما نه بازی های مثل تراوین و خانوار و ... این ها به پورت قوی و منابع بالا نیاز دارند نه پینگ
اما تمام بازیهای مثل فروزن و ...وو ... wow و ... نیاز به پینگ دارند قابل توجه کسانی که کار نکردند نظر میدهند
سرورهای این بازی ها در ایران نیاز به هزینه بالای 30 40 میلون دارند بجز پهنای باند و اجاره ماهانه...

اقای آرک درست میکن اول با هزینه کم و اجاره یک سرور بپردازید بهتر هست
چرا ؟

در ماهای اول نیاز دارید باگهای بازی بگیرید
سایت در امدی ندارد که خرج هزینه های خود کند
و سرورهای اچ پی و دلل با مولتی سی پی یو مین بورد انها قیمت کاملا نجومی دارند

اگر سرور با 2 سی پی یو بخواهید و در اروپا بخواهید نگه دارید قیمت های نسبتا خوبی میتوانیم افر دهیم حدود 20 25 میلون تومان
و یا اجاره بخواهید حدود همان امریکا که اعلام شد 800 1000 دلار ....

با تشکر