توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور میخوام با کمک شما
saman22
November 16th, 2013, 23:19
اپدیت کردن بیان های دیشبhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/22.gif
با سلام به همه دوستان عزیز کسانی که دیشب در جریان هستن این اطلاعات نسبی رود قرار میدم و افر میخوام
سرور ایران =؟ ایران دوست دارم بگیرم سرعتش بهتره ... نظرشما چیست؟
سرور خارج=؟
پهنای باند فعلی 100گیگ ( 100 ترافیک اضافی هست برای ارائه وگرنه الان ماهانه 20گیگ ترافیک هست)
فضا 50 گیگ
رم =؟ بنا به تجربه شما ارائه بدین بهترین مقدار رم رو
نصب لینوکس (سی پنل) لایت اسپیدhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif
انجام کانفیگ حرفه ای (قیمت مناسب)بدون نقص
سرور قطعی نداشته باشه
اخلاق پشتیبان مثل خودم باشه( حتی کوچکترین بی احترامی در شرایط بدهم نمیکنم)
شاید نیاز داشته باشم کمکم کنن با حوصله باشه
شرکت معتبر و پایدارhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/53.gif
دیگه هیچی سللامتی شما
باسپاس فراوان
با سلام دوستان عزیز
کمک کنید برای پیدا کردن سرور مورد نظرم نه زیاد میخوام نه کم یه چیزی در حد خودم
من هستمو 10تا سایت
یکی از اونا جامعه مجازیه
یکی انجمنه پربازدیده بازدیدش زیاد نیست ولی سروری که روشم میگه زیاد میکشه از سی یو و وووو
الباقی سایت ها هم عادی و ساده
از قطعی و این چیزا خسته شدم و میخوام خودم کار کنم تا حدودی با سرور هم اشنایی دارم
مهمترین بحث الان من اینکه چه سروری با چه مشخصاتی میتونه به من کمک کنه
قبل از افر دادن و جذب مشتری کمک کنید ماهم بتونیم انتخاب خوبی داشته باشم
سرور ایران انتخاب کنم یا خارج؟
یه چیزی میخوام که بالا نکشه هزینه هام
الان دارم 90تومن میدم برای مستر ریسلری که دارم با یک هاست دانلود
میخوام از این بیشتر نشه ندارم دانشجوم بیچاره ام http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/10.gif
aligoli
November 16th, 2013, 23:25
با سلام دوستان عزیز
من هستمو 10تا سایت
یکی از اونا جامعه مجازیه
یکی انجمنه پربازدیده بازدیدش زیاد نیست ولی سروری که روشم میگه زیاد میکشه از سی یو و وووو
از قطعی و این چیزا خسته شدم و میخوام خودم کار کنم تا حدودی با سرور هم اشنایی دارم
میخوام از این بیشتر نشه ندارم دانشجوم بیچاره ام :-p
می توانید دقیق مشخص نمایید مشخصات سروری که از آن مستر رسیلری دارید چیست ؟ (رم، پردازنده و هسته ها، پرت، دیتاسنتر، نوع هارد)
بازدید دقیق و قطعی هر ده سایت خود را بر حسب آی.پی و بازدید به ترتیب درج نمایید.
company_hosting
November 16th, 2013, 23:26
میزان منابع مورد نیاز خود را اعلام کنید دوست عزیز تا آفر برای شما ارسال شود.
da6276
November 16th, 2013, 23:28
مشخصات سرور قبلی تون رو بفرمائید تا بهتر بشه آفر داد
Payhost
November 16th, 2013, 23:28
سلام از خارج پیشنهاد میشه به خاطر قیمتش
از آمریکا و انگلستان در خدمتیم
پردازنده چهار هسته ای -
رم 5 گیگابایت -
پورت 1 گیگابیت -
پهنای باند نامحدود -
OS دلخواه کاربر -
فضا: 50 گیگ -
پشتیبانی 24 ساعته -
با سلام دوستان عزیز
من هستمو 10تا سایت
یکی از اونا جامعه مجازیه
سلام
تو این مورد بهترین تشخیص دهنده شما هستید اما خب در مورد حساب کتاب سخت افزاری بهتره لیست سایت هاتون را قرار بدید و مشخصات کامل مصرف آنها را ذکر کنید مثلا سایت ذکر شده که انجمن هست چه مقدار پردازنده مصرف داره ؟ و ...
ایران بهترین مورد هست اما خب هزینه بالاتر هست با این 90 هزار تومان خارج کشور هم چیز درست گیرتون نمیاد مگر مثلا هزینه لایسنس را از اول به صورت یک جا داده باشید (لایسنس دایرکت ادمین دائمی). (البته هزینه کانفیگ اولیه و ... بماند).
همینطور که میبینید خرج مخصوصا در ماه اولتون زیاد هست. اگر تمام و کمال 90 هزار تومان هست بهتره سمت سرور نرید که 90 تومنتونم از دست ندید با 90 تومان یک رسیلر بهتر بگیرید (البته بازم میگم مصرفتون مشخص نیست)
ولی جای تعجبه که اگر این 10 سایت هر کدام 10 هزار تومان هم بنر تبلیغاتی میگرفت حداقل 100 تومان خودشون در میاوردند چه بسی خیلی بیشتر. :) نگهداری هزینه داره خب عزیز جان.
در کل در این بخشی که تاپیک زدید آفر بارون میشید بهتر بود متفرقه یا ... میزدید.
یا حق
saman22
November 16th, 2013, 23:58
با نهایت تشکر از پاسخ های شما
خب دقیقا نمیدونم چقد پهنای باند لازمه (درحال حاضر شما یا نامحدود در نظر بگیرید یا یه چیزی تو این مایع ها)
بابت هزینه ماه اولش هم مشکلی نیست میخوام از ماه اینده بهتر باشه برام
در اصل کیفیت سرور مهمه
فضا فعلا 50 گیگ کافیه هارد ssd یا در درخوب باشه
رم مورد نظرو نمیدونم چقد لازم هست شما بگید
خب الان یکم گویاتر شد بحث الان کمک کنید تا بهتر بشه و منم به چیزی که نیاز دارم نزدیک بشم
با سپاس
dertgtr
November 17th, 2013, 00:01
سلام
پیشنهاد می کنم در پرتال کاربران رسانگار عضو بشید
پورتال فروش و پشتیبانی کاربران - رسانگار (http://portal.rasanegar.com/).
و مشخصات دقیق سایت های فعلی رو درج کنید در تیکت
تا سرور مجازی مناسب کار شما معرفی بشه
به نظر من با این بودجه برای کنترل پانل هزینه نکنید و کنترل پانل رایگانی چون zpanel روی وی پی اس نصب کنید
موفق باشید
RoobinaServer
November 17th, 2013, 00:03
خب دقیقا نمیدونم چقد پهنای باند لازمه (درحال حاضر شما یا نامحدود در نظر بگیرید یا یه چیزی تو این مایع ها)
در اصل کیفیت سرور مهمه
فضا فعلا 50 گیگ کافیه هارد ssd یا در درخوب باشه
خب الان یکم گویاتر شد بحث الان کمک کنید تا بهتر بشه و منم به چیزی که نیاز دارم نزدیک بشم
با سپاس
اگر با توجه به توضیحات ذکر شده سرور میخواهید خب پس :
ترافیک هم مهمه ممکنه ترافیکتون 100 گیگ هم مثلا نباشه بعد با این فکر نامحدود کلا نباید دنبال سرویس ایران باشید پس. (مثال بود بهتره دایره فکر در مورد سرویس را با ذکر مشخصات دقیق کوچکترش کنید تا کم کم به نتیجه برسه)
رم هم بالا ذکر کردم بهتره لیست آدرس سایت هاتون به منابع احتمالی که میدونید مصرف میکنه را ذکر کنید (مخصوصا بهتره مشخصاتی که مصرف میکنه از سرویس دهنده فعلیتون بپرسید)
خلاصه بگم خدمتتون چنین چیزی که شما میخواهید مشاوره دقیق هست و حتی کاربر داشتیم یک هفته بیشتر زمان برده تا سرویس دقیق و درست خرید کرده و براورد هزینه کرده.
میتوانید ریز مواردتون را هم تیکت کنید یا عجله دارید بیان کنید 02166378056 (مشاوره) حدودی راهنماییتون بکنیم مشاوره رایگان هست ;)
یا حق
aligoli
November 17th, 2013, 00:06
در اصل کیفیت سرور مهمه
با سپاس
تا زمانی که شما مشخصات ذیل که شامل دو مورد است رو به صورت کامل توضیح ندهید تغییری در روند راهنمایی مشاهده نمی نمایم. اگر واقعا نیاز به راهنمایی دارید دو مورد را شفاف سازی نمایید تا بتوانیم شما را دقیق راهنمایی نماییم.
1. می توانید دقیق مشخص نمایید مشخصات سروری که از آن مستر رسیلری دارید چیست ؟ (رم، پردازنده و هسته ها، پرت، دیتاسنتر، نوع هارد)
2. بازدید دقیق و قطعی هر ده سایت خود را بر حسب آی.پی و بازدید به ترتیب درج نمایید.
vpsgroups
November 17th, 2013, 00:07
WHS-6 || VPS USA 4096M RAM (2 موجود است)
CPU: Dual Intel Xeon E5420 ,12M Cache, 2.50 GHz
Dedicated RAM: 4096MB DDR3
Disk Space: 100GB SATA3
Hard RAID: MegaRAID,CacheVault
Bandwidth: Unlimited
Port: 1Gbps
Dedicated IP's: 1 IP
Virtualization: Vmware ESXi 5.1
Data Centers: WHS, Nlayer, Dacentec
پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
نمایش تمامی اطلاعات وی پی اس شما
امکان ارایه کنسول VNC (به صورت یک آپشن جانبی در هنگام خرید)
تحویل بین ۱ تا ۱۲ ساعت
دارای ۱ ساعت تست مجانی - فاکتور خود را تا حداکتر ۱ ساعت بعد از تحویل سرور پرداخت کنید.
(جهت دریافت تست ۱ ساعته پس از ثبت سفارش خود حتما به بخش فروش تیکت بزنید و درخواست تست کنید)
قیمت ماهیانه - تومان49,000
spooky021
November 17th, 2013, 00:09
با سلام دوستان عزیز
من هستمو 10تا سایت
یکی از اونا جامعه مجازیه
با سلام
از جای که مستر رسلری دایرد بپرسید مصرف منابع شما چقدر هست
موارد دیگه به مصرف مربوط میشه
Woshka
November 17th, 2013, 00:11
پیشنهاد می کنم وی پی اس بگیری
وی پی اس خوب
از خارج
hadi_am
November 17th, 2013, 00:15
درود
خدا روشکر هیشکی متن تاپیک رو نمیخونه همینطوری یه هو وارد تاپیک میشن آفر میدن میرن...
واقعا که تالار روز به روز داره پیشرفت میکنه...
عزیز حتما یه لیست از سایتاتون رو اعلام کنید بهتره سریعترم نتیجه میگیرید در ضمن
از مدیر سرور اصلی سوال کنید که مصرفتون چقدره:
مصرف رم
پهنای باند
سی پی یو
به قول جناب سجادیه اگه 50-60 گیگ هارد SSD بخواید هنوز با قیمت معمولی حساب کنیم مثلا هر گیگ 1500 تومن فقط 90 هزار تومن پول هاردتون میشه...
شما کنترل پنل هم لازم دارید البته بهتره فکر کنید ببنیید چی براتون بهتره
Zpanel
Kloxo
Cpanel
Directadmin
هر کودوم مزایا و معایبی دارن:
اولیش رو باهاش تا بحال کار نکردم ولی رایگان ارزش استفاده نداره...
دومی رایگانه ولی خب مشکلات خودشو داره ولی مزایاش بیشتر از معایبشه...
سومی
بسیار عالی هستش ولی 45000 تومن لایسنس ماهانشه(15$)
آخریم که کنترل پنل ساده در عین حال خیلی قدرتمند مصرف رمم که خیلی کمتره نسبت به باقی کنترل پنلا...
آخریم بیت 15000 تا 30000 فورش میره قیمت بستگی به فروشنده و ارائه دهنده داره چون قیمتی که تو سایت خود دایرکت ادمین هستش 29$ هستش ولی نماینده ها خیلی ارزونتر حساب میکنن...
در مورد باقی موارد تا شما اعلام نکنید که چه میزان مصرف دارید نمیشه دقیقتر کمک کرد من فقط یه توضیحی در مورد کنترل پنل دادم...
آخر شبه فکرا کار نمیکنه انشاالله اگه تا فردا ظهر به نتیجه نرسیدید بیشتر راهنماییتون میکنم...
با تشکر
هادی امیری
m_nekou
November 17th, 2013, 02:09
دوست عزیز موارد مورد نظرتون رو اگر بخواین براتون بررسی میکنیم و مشاوره در حد معقول و مناسب براتون میکنیم
اگر خواستید
با همکارمون جناب رباط در ارتباط باشید اول
مطمئن باشید ضرر نمیکنید
حتی مشتری ما هم نباشید راهنمایی میتونید بگیرید تا به اون ایده آلتون برسید
آی دی ایشون در یاهو مسنجر: fanosu_m@yahoo.com
شماره تماسشون: 09128891091
se7en-host
November 17th, 2013, 10:34
عزیز اول باید ببینید چقدر منابع نیاز دارید
اگه هم نمی دونید بگید چقدر بازدید داره که بشه کمک کرد
می تونید هم از کنترول پنل دایرکت ادمین که ماهانه نزدیک 20 تومان هست یا کلوکسو که رایگان هست استفاده کنید
اگه نمی خواید هزینه بالا بکنید باید از خارج بگیرید چون سرور های ایران گرانتر هستند
من المان رو پیشنهاد می دم
amirfateh
November 17th, 2013, 10:51
باسلام،
لطفا آدرس وب سایت ها رو در از طریق ایمیل یا تیکیت به ما اعلام کنید
همانطور که دوستان گفتند هارد SSD با توجه به بودجه شما توصیه نمی شود.
تا زمانی منابع مورد نیاز شما مشخص نشود نمی توان به شما پیشنهاد داد
ما در حال حاضر یک آفر ویژه داریم که مناسب سرور مجازی هاستینگ هست:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/96751/
برای مشورت یا کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید، خوشحال می شیم
باتشکر،
09192001157
فاتح
persianboy
November 17th, 2013, 10:51
سلام
همانطور که دوستان گفتن باید منابع مورد نیاز مشخص بشه
منابع سرور فعلیتون رو بیان کنید. پیشنهاد خوبی میتونم براتون داشته باشم
KamranOnline
November 17th, 2013, 10:58
با سلام
با بررسی اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشته اید سرویس VE-2 با مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
80 Gb فضا ، 1.5 Gb رم (1 Gb رم گارانتی و 512 Mb رم اشتراکی) ، 1Tb پهنای باند ، دیتا سنتر Mesh آلمان و Iweb کانادا که در بستر cloud قرار دارد
ماهیانه 48000 تومان
سرور مجازی لینوکس | میزبان پایتخت (http://www.ehost.ir/vps/linux)
alimo203
November 17th, 2013, 11:20
بهتره رم و سی پی یو و هادری که لازم دارید را اعلام کنید
save
November 17th, 2013, 11:50
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 3Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 200 گیگ
پورت: 10 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
ماهانه: 110 تومان
نوین هاست - سبد خرید (http://yon.ir/gPRT)
فروش ویژه رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
نوین هاست - سبد خرید (http://yon.ir/uTai)
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
hanis
November 17th, 2013, 12:15
سلام
با توجه به خواسته شما قبل از هر پیشنهادی باید به چند سوال فرضی پاسخ داد دانستن همان 10 سایت اعلام شده همراه با مشخصات و سپس بررسی سایت ها
اگر انجمن مجازی شما شیر ترانیکس است باید توجه داشته باشید گاهی کم جمعیت ترین این انجمن ها نیاز سرور اختصاصی دارن اما توجه شما رو به چند نکته جلب میکنم این یک اصل اساسی برای اسکریپت های جامعه مجازی هست که اون باید جدا در سرور اختصاصی خاص خودشون با کانفیگ خاص خودشون میزبانی بشن حتی نوع کانفیگ برای این انجمن از این نوع اسکریپت ویژه برای خود این انجمن هست از جمله راه اندازی کش سرور و کانفیگ مبتنی بر درست کار کردن این انجمن و همچنین استفاده از پلاگین های دیگر توجه داشته باشید همیاری در مورد اسکریپت های جامعه مجازی و همچنین کار با خود اسکریپت برای بهینه شدن نیاز به تخصص خاص خود را دارد الباقی هم فرمودین سایت های ساده اون ها فکر کنم مشخص است اما در مورد انجمن شما و همچنین اسکریپت جامعه مجازی باید قطعا بعد از بررسی سایت های شما به این سوال شما جواب داد
saman22
November 17th, 2013, 13:02
سلام
با توجه به خواسته شما قبل از هر پیشنهادی باید به چند سوال فرضی پاسخ داد دانستن همان 10 سایت اعلام شده همراه با مشخصات و سپس بررسی سایت ها
اگر انجمن مجازی شما شیر ترانیکس است باید توجه داشته باشید گاهی کم جمعیت ترین این انجمن ها نیاز سرور اختصاصی دارن اما توجه شما رو به چند نکته جلب میکنم این یک اصل اساسی برای اسکریپت های جامعه مجازی هست که اون باید جدا در سرور اختصاصی خاص خودشون با کانفیگ خاص خودشون میزبانی بشن حتی نوع کانفیگ برای این انجمن از این نوع اسکریپت ویژه برای خود این انجمن هست از جمله راه اندازی کش سرور و کانفیگ مبتنی بر درست کار کردن این انجمن و همچنین استفاده از پلاگین های دیگر توجه داشته باشید همیاری در مورد اسکریپت های جامعه مجازی و همچنین کار با خود اسکریپت برای بهینه شدن نیاز به تخصص خاص خود را دارد الباقی هم فرمودین سایت های ساده اون ها فکر کنم مشخص است اما در مورد انجمن شما و همچنین اسکریپت جامعه مجازی باید قطعا بعد از بررسی سایت های شما به این سوال شما جواب داد
با تشکر از توضیح شما
بنده به سرویس دهنده اطلاع دادم که چه مقدار ترافیک را استفاده میکنم و هنوز پاسخ نداده اند که برای دوستان عزیز قرار بدم
درمورد سایت ها به جز جامعه مجازی باید بگم در حد معمولی و تازه راه اندازی شده و درحال پیشرفت گفت چون سایت های تخصصی هستن که در اینده نیاز به ترافیک بالا دارن
هنوز منتظر سرویس دهنده هستم تا اطلاع بدن و کار مارو هم اسون کنن
بازم تشکر میکنم از دوستان
saman22
November 17th, 2013, 15:03
اصلاح گفتمان دیشب
hanis
November 17th, 2013, 15:29
توضیحات در خصوص تهیه سرور از ایران
توجه داشته باشید بر روی ایران اکثر سرویس دهنده ها از پنل دایرکت ادمین برای این امر استفاده میکنند هزینه لایسنس متغییر به نا به قیمت فروشنده ها از 11 هزار تومان تا 24 هزار تومان
سرور حداقلی برای شما با رم 6 به نظرم میتونید از روبینا سرور (http://www.roobinaserver.ir)تهیه کنید پلن حرفه ای با قیمت 270 هزار تومان ماهیانه و اگر قادر به هزینه هستید برای این کار پیشنهاد من تهیه سرور اختصاصی هست
اما در مورد سی پنل چنانچه مایل به هزینه باشید فکر میکنم به طور مثال شرکت ****** با هزینه 150 هزار تومان نصب سی پنل بر روی سرور های ایران رو به عهده میگیره
شما برای کانفیگی که خواستین نیاز به دو لایسنس لایت اسپید نسخه سرور مجازی و سی پنل نسخه سرور مجازی دارید که فکر میکنم هزینه لایسنس ها ماهانه حدود 110 هزار تومان خواهد بود
هزینه کانفیگ درست فکر میکنم باید حدود 75 هزار تومان در نظر بگیرید امااگر از دایرکت ادمین استفاده کنید هزینه ماهانه حدود 11 الی 24 هزار تومان + هزینه کانفیگ اولیه
در نظر بگیرید این مسائل مطرح شده بر روی سرور مجازی هست و اگر انتخاب شما سرور اختصاصی باشه باید برای لایسنس ها حدود 230 هزار تومان در نظر بگیرید
من فکر میکنم برای شروع کار شرکت پارس پک (http://parspack.com)جوابگوی شما بتونه باشه در غیر این صورت پیشنهاد من اگر مایل به خرید سرور و ... هستید هاستینگ سجادیه (http://www.roobinaserver.ir) هست
شما میتونید از خدمات متنوع این شرکت استفاده کنید از جمله هاست رسلری پارس پک مبتنی بر رایانش ابری اروپا و ایران
در صورت تمایل میزبانی سایت های شما یا خرید سرور و کانفیگ های مورد نظر بر روی سرور آمریکا در خدمت شما هستم (http://serverha.org/)
hadi_am
November 17th, 2013, 16:10
اپدیت کردن بیان های دیشب:-|
با سلام به همه دوستان عزیز کسانی که دیشب در جریان هستن این اطلاعات نسبی رود قرار میدم و افر میخوام
سرور ایران =؟ ایران دوست دارم بگیرم سرعتش بهتره ... نظرشما چیست؟
سرور خارج=؟
پهنای باند فعلی 100گیگ ( 100 ترافیک اضافی هست برای ارائه وگرنه الان ماهانه 20گیگ ترافیک هست)
فضا 50 گیگ
رم =؟ بنا به تجربه شما ارائه بدین بهترین مقدار رم رو
نصب لینوکس (سی پنل) لایت اسپید:)
انجام کانفیگ حرفه ای (قیمت مناسب)بدون نقص
سرور قطعی نداشته باشه
اخلاق پشتیبان مثل خودم باشه( حتی کوچکترین بی احترامی در شرایط بدهم نمیکنم)
شاید نیاز داشته باشم کمکم کنن با حوصله باشه
شرکت معتبر و پایدار:53:
دیگه هیچی سللامتی شما
باسپاس فراوان
درود مجدد خدمت شما دوست گرامی...
خب اگه 100 گیگ پهنای باند لازم دارید مساله ی دیگه ایه...خب ما میتونیم اگه باز نیاز داشتید هر 100 گیگ رو 30-35 تومن براتون حساب کنیم....
از رم 2 گیگ آفر ما میتونید استفاده کنید...
این رم رو پیشنهاد دادم چون هارد کم نیاز دارید و میتونید بعدا هم رم اضافی تهیه کنید پس نیاز نیست هزینه ی اضافی بکنید و بعدا دیدید که نمیکشه خرید کنید...
در مورد سی پنل متاسفانه ایران فعلا تحریمه و بازم هزینه ی بالایی داره این سرویس فقط 45000 الی 60000 تومن هزینه ی ماهانشه واسه لایسنس...
ولی اگه کانفیگ دایرکت ادمین لازم داشته باشید براتون اوکی میکنیم الان یکی از کاربرای ما نزدیک به 40 تا چت روم رو، روی رم 2 گیگ میزبانی میکنن و اصلا افت کیفیتی ندارن...
در مورد تفاوت هارد SSD و Sata اعلام کنم که اگه از ما تهیه کنید تقریبا فرقی واسه شما نمیکنه که ساتا باشه یا اس اس دی همونطوری که توی تاپیک فروشمونم هست کیفیت ساتای ما با اس اس دی یکی هستش و از هر دوتا بنچمارک داریم تو تاپیک(آخر لینک رو اضافه میکنم)
دایرکت ادمینم ورژن جدیدش خیلی عملکرد خوبی داره البته به پای سی پنل نمیرسه ولی تا حد بسیار قابل قبولی مشکلات رو رفع میکنه به خصوص CustomBuild بیستر کارای سی پنل رو انجام میده...
سی پنل تنظیمات خیلی زیادی داره ولی دایرکت ادمین بیشتر تنظیمات رو پیشفرض قرارمیده و قابل قبوله...
مزیتی که تو سرورای ایرانیکا سرور یا سرورای دیگه ایران میتونید پیدا کنید البته بعضا این مزیت رو ندارن: دسترسی به تمامی اطلاعات روی دی وی دی و یا هارد دیسک و همچنین سرعت لود نسبت به سرورای خارجی
حتی سرورای انگلیس با بهترین کیفیت نمیتونن جلوی لود و کیفیت سرورای ایران بایستن...
تنها عیب ایران پهنای باند بالا و البته پورتهای ضعیفشه که این مورد فقط تو نصب نرم افزارا اهمین داره و باقیش بسیار عملکرد خوبی داره...
برای عقد قرارداد اردبیل هم میتونید تشریف بیارید بوشهر هم میتونید تشریف بیارید...
نماد اعتمادم داره ایرانیکا سرور که تقریبا 2 ماهی میشه دریافت کردیم ولی به خاطر یه مشکل تو صفحه اصلی قرار ندادیم...
از نظر کیفیت و خدمات هم خدا رو شکر تا بحال هیچ شکایتی نداشتیم از طرف کاربرانمون...
پشتیبانی هم تقریبا میشه گفت حتی مسائلی که بهشون ربط نداره هم واستون حل میکنه تا مقدار قابل توجهی...
در ضمن اگه بی احترامی از طرف پشتیبانان سایت انجام بشه حتما پیگیری خواهد شد...
باز خودتون هر جور مایلید و خودتون نتیجه بهترین میتونید بگیرید...
http://www.webhostingtalk.ir/f15/93862/
بازم سوالی بود بنده یا همکارانم تو وب سایت فروش آماده هستن تا جوابتون رو بدن: