ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال ایمیل به اینباکس

qhafori
November 16th, 2013, 04:17
دوستان من یه فروشگاه اینترنتی دارم که میخوام هرزگاهی به کاربر های سایت ایمیل تبلیغاتی(معرفی محصولات جدید ) ارسال کنم چند تا سوال درمورد جلوگیری از اسپم شدن دارم(حدود 2000 ایمیل در هفته باید ارسال کنم)

برای ارسال از چه برنامه یا اسکریپتی استفاده کنم؟
از چه طریقی ارسال کنم؟smtp pop3 dns server & ....
فاصله بین هر ایمیل چه قدر باید باشه؟
عکس موجود در ایمیل در چه آپلود سنترهایی باید آپ یشه؟در سرور خودم ؟
تنظیمات خاصی برای dns و این جور چیزا نداره؟(سرور اختصاصی از هتزنر دارم)
معمولا آی پی بعد از چند ایمیل ممکن هست که مسدود بشه ؟در این صورت باید چه کار کرد؟

mahdiazarnia
November 16th, 2013, 07:33
تعداد ایمیل ارسالیتون کمه ، مشکلی براتون پیش نخواهد آمد
عکس ها رو هم روی سرور خودتون بگذارید
فاصله ارسال زیاد مهم نیست اون برای اینه که به سرور خودتون کمتر فشار بیاد ولی سعی کنید در هر ارسال به حداکثر 5 نفر ارسال کنید کما اینکه چون تعدادتون کمه می تونید هر ایمیل رو به یک نفر ارسال کنید که اینباکس شدنشون قطعی تر خواهد بود ، برای ایمیل ارسالی از یک ایمیل معتبر info@ استفاده کنید

downloaddl
November 16th, 2013, 07:38
smtp.com

این سایت به شما ماهی 3000 تا ایمیل میده
یعنی باهاش می تونه در ماه 3000 تا ایمیل به اینباکس بفرستی رایگان
3 تا اکانت بزار :دی که هم نیاد یا این که ی اکانت بخرید

ToranjHost
November 16th, 2013, 18:45
درود

2000 هزار ایمیل تعداد زیادی نیست .

اگه اسپم نباشه و سروری که باهاش ایمیل میفرستید گیر نباشه مشکلی پیش نمیاد .

نگران نباشید .

qhafori
November 20th, 2013, 18:55
خوب عزیزان
این اسکریپت رو نصب کردماسکریپت ارسال ایمیل انبوه Interspire Email Marketing v6.1.3 (http://nuller.ir/969-interspire-email-marketing-nulled.html)
من سرور اختصاصی هتزنر دارم و یه آی پی اضافی داره می خوام با اون آی پی ایمیل ارسال کنم یعنی اسکریپت الان روی سنت او اسی هست که نمی خوام با ای پی اون ایمیل بده
چه طور باید اون یه آی پی اضافی رو به این وی پی اس متصل کنم و بعدش چه طور باید تعریف کنم که ایمیل ها با اون آی پی ارسال بشه؟:53: