توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قسمت دروازه ی پرداخت
rafaiel0044
November 15th, 2013, 19:41
سلام
من توی درگاه جهان پی اکانت دارم
ماژول جهان پی رو نصب کردم و آیدی ام روهم وارد کردم ولی نمیدونم چجوری بزارمش توی قسمت دروازه ی پرداخت که وقتی مشتریا گزینه ی پرداخت فاکتور رو میزنن به اون درگاه وصل بشن
لطفا" کمکم کنید
باتشکر
Jahan Pay Co
November 15th, 2013, 21:33
سلام
من توی درگاه جهان پی اکانت دارم
ماژول جهان پی رو نصب کردم و آیدی ام روهم وارد کردم ولی نمیدونم چجوری بزارمش توی قسمت دروازه ی پرداخت که وقتی مشتریا گزینه ی پرداخت فاکتور رو میزنن به اون درگاه وصل بشن
لطفا" کمکم کنید
باتشکر
سلام
خوبین شما؟
لطفا بفرمایید در چه سایتی میخواهید استفاده کنید/
از کدوم پلاگین استفاده می کنید؟
سپاس
مینا-صیفی
November 15th, 2013, 21:42
شما عضو که شدید باید مدارک بدبد ثبت بشه و سایتتون هم همینطور پنلتون که تکمیل فعال شد انگاه میتوانید پلاگین های درگاهای بانکی را دریافت و نصب نمایید و تنظیمات پلاگین هم انجام بشه انوقت میتوانید استفاده کنید بهتره در پنل کاربریتون برید تکمیل حساب کاریری کنید و با پشتیبانیشون.
rafaiel0044
November 16th, 2013, 15:10
هاستینگ بی همتا - صفحه اصلی پورتال (http://www.bi-hamta.ir)
این سایتمه
از پلاگین whmcs میخوام استفاده کنم
لطفا" بیشتر توضیح بدید
Jahan Pay Co
November 16th, 2013, 15:26
هاستینگ بی همتا - صفحه اصلی پورتال (http://www.bi-hamta.ir)
این سایتمه
از پلاگین whmcs میخوام استفاده کنم
لطفا" بیشتر توضیح بدید
سلام
پلاگین را از سایت دانلود کرده و در روت اصلی (جایی که whmcs نصب شده) از حالت فشرده خارج نمایید
سپس به مدیریت whmcs مراجعه و از زیرمنوی پرداخت -درگاه های پرداخت و سپس جهان پی را انتخاب نمایید
پین یا api را وارد نمایید
درگاه شما آماده است :)
rafaiel0044
November 16th, 2013, 17:17
پین یا api رو از کجا بیارم؟
Jahan Pay Co
November 16th, 2013, 17:26
پین یا api رو از کجا بیارم؟
مراجعه کنید منوی لیست درگاه ها در پنل کاربری جهان پی
rafaiel0044
November 16th, 2013, 18:32
موقع مشاهده ی فاکتور یا پرداخت فاکتور میگه:
Gateway Module '' is Missing or Invalid
چیکار کنم؟؟؟
Jahan Pay Co
November 16th, 2013, 22:09
موقع مشاهده ی فاکتور یا پرداخت فاکتور میگه: Gateway Module '' is Missing or Invalid چیکار کنم؟؟؟ از حساب کاربری تیکت ارسال فرمایید تا بررسی شود