توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب بسیار زیبای پاندا هاست
vahab00
November 15th, 2013, 13:13
به نام خدا
همه برای خوابیدن قصه و داستان می گویند،
جانم به فدای حـسینـی که برای بیداریِ نسل ِ انسان، حماسه و روایتی ماندگار آفرید…
آه… کربلا داستان دیگریست…
و آه… عباس… و آه… عاشورا …
ایام سوگواری و عزاداری امام حسین بر شما عزاداران و پیروان آن امام بزرگ تسلیت عرض می کنم التماس دعا
امروز با قالبی زیبا با نام پاندا هاست در خدمتتون هستم
این قالب یکی از زیباتری قالب های سیستم whmcs هست که واقعا هر بیننده ای رو مجذوب خودش خواهد کرد
با دارا بودن پلان ها و بنر های زیبا در صفحه اول و صفحات داخلی زیبایی خواصی به سایت خواهد داد
دارا بودن پشتیبانی و شماره تلفن در بالای سایت کاربران هرگز سردرگم نخواهند شد
16707
این قالب دارای صفحات شر هاستینگ ، پورتال ، سرور مجازی ، هاست اختصاصی ، نمایندگی هاستینگ و… تمامی نیاز های شما را از قالب هاستینگ برآورده خواهد کرد
در بخش کاربری نیز منو ها داری زیرمنوهای بسیار زیبایی میباشند که جلوه خواصی به سایت شما می بخشند
از مزیت های دیگر این قالب به فوتر زیبای آن میشود اشاره کرد
دارا بودن باکس های زیبا در فوتر به زیبایی قالب می افزاید و کاربر را بیشتر به خود جلب می کند
استفاده از فونت یکان در قالب نوعی یکتایی در قالب ایجاد کرده که زیبایی سایت رو دوچندان خواهد کرد
در زیر میتوانید دموی قالب را مشاهده کنید
برای مشاهده دمو کلیک کنید (http://img.vahabonline.ir/whmcs/pandahost/)
و در آخر اینکه هم انون می توانید این قالب زیبا را با قیمت باور نکردنی تنها ۲۵ هزار تومان از وهاب آنلاین خریداری نمایید
جهت سفارش و اطلاعات بیشتر کلیک کنید (http://www.vahabonline.ir/whmcs-pandahost-theme.html)
shahab-f
November 15th, 2013, 13:18
عدم داشتن تعهد در قبال مشتری .
vahab00
November 15th, 2013, 13:19
عدم داشتن تعهد در قبال مشتری .
عزیز لطف میکنید دلیلتون رو درباره این حرف بگید ؟
واقعا نمیدونم چه کار اشتباهی انجام دادم
shahab-f
November 15th, 2013, 13:42
جان عزیز ؟
اصلا شما ؟
ایا من میشناسم شما رو ؟
بله میشناسید .
چند ماه پیش یک قالب دادیم برای ما فارسی سازی کنید و تعهد کردید که بعد از فارسی سازی این قالب رو برای فروش قرار ندید و به شخصی دیگر نفروشید و شما هم قبول کردید و فرمودید:
ME: alan manzoram ine ke shuma in ghalebo vase man farsi mikoni b shakhs dg ham mifroshin ?
8:24:50 PM vahab seyed chorte: va b hich kas dg dade nemishe
8:24:53 PM ME: bale manzoram hamin bod
8:24:59 PMEM : tashakoR
بعد یکی از کاربارن به بنده تیکت داد که گفت قالبی که برای شما فارسی سازی شده وهاب آنلاین داره به بنده میفروشه و فرمودند که آیا شما (وهاب آنلاین )مطمئن هست؟ که یک قالب بدیم برای طراحی بهشون چون قالب شمارو بدون هیچ مشکلی حاضرن به ما بفروشن .(پیام های ایشون نیز موجود هست) حالا جالب اینجاس ایشون بهتون گفتند مشکلی از سوی صاحب اصلی قالب برای ما ایجاد نمیشه و شما بهشون گفتید هیچ کاری نمی تونند بکنند :)
به هر حال ما تنها دلیل که دادیم اون قالب رو شما فارسی سازی کنید این بود که برای فروش قرار ندید و در اختیار فرده دیگر نزارید و نه به خاطر کارتون.از کارتون به هیچ وجه راضی نبودیم در قالب اشکال های بسیار زیادی وجود داشت از جمله عدم راستچین شدن قیمت ها و فونت های برخی از قسمت های قالب.قبل از سفارش گفتیم مشکلی بود پشتیبانی می کنید ؟گفتید بله . اما هر دفعه مشکل رو بیان کردیم فرمودید الان سرمون شلوغ تیکت بدید تیکت می دادیدم 1 هفته هیچ پاسخی دریافت نشد خلاصه از خیرش گذشتیم و 15000 تومان دادیم آقای پارسا رضای مدیریت فری اسکریپت مشکلات قالب رو برطرف کردند .
درست هست قالب به طور اختصاصی نبود و از یک سایت خارجی گرفته شده بود اما کار شما اصلا درست نبود یا اقل پای حرفتون وایمستادید والا 30.000 تومان ارزش اینکارارو نداره به بنده می گفتید اون هزینه ای که میخواستید برای فروش مجدد بگیرید رو بهتون میدادم چنین کاری نمیکردید .
الان پیش خودتون میگید خب قالب در نت موجود هست هر کس بخواد میتونه بره فارسی سازی کنه و استفاده کنه . بله حرف شما درست هست اما مشکل من این هست که شما تعهد کردید که چنین کاری نکنید شما به وجدان خودتون نگاه کنید .
ولی بنده کسی نیستم که فقط نیمه خالی لیوانو ببینم انصافا از نظر برخورد و ادب خوب بودید اما چه فایده ؟
به هرحال این تجربه کاری بنده با وهاب آنلاین بود گفتم که ما بقی دوستان بدونند .
glxx
November 15th, 2013, 13:44
زیباست موفقق باشید
vahab00
November 15th, 2013, 13:51
بله میشناسید .
چند ماه پیش یک قالب دادیم برای ما فارسی سازی کنید و تعهد کردید که بعد از فارسی سازی این قالب رو برای فروش قرار ندید و به شخصی دیگر نفروشید و شما هم قبول کردید و فرمودید:
ME: alan manzoram ine ke shuma in ghalebo vase man farsi mikoni b shakhs dg ham mifroshin ?
بعد یکی از کاربارن به بنده تیکت داد که گفت قالبی که برای شما فارسی سازی شده وهاب آنلاین داره به بنده میفروشه و فرمودند که آیا شما (وهاب آنلاین )مطمئن هست؟ که یک قالب بدیم برای طراحی بهشون چون قالب شمارو بدون هیچ مشکلی حاضرن به ما بفروشن .(پیام های ایشون نیز موجود هست) حالا جالب اینجاس ایشون بهتون گفتند مشکلی از سوی صاحب اصلی قالب برای ما ایجاد نمیشه و شما بهشون گفتید هیچ کاری نمی تونند بکنند :)
به هر حال ما تنها دلیل که دادیم اون قالب رو شما فارسی سازی کنید این بود که برای فروش قرار ندید و در اختیار فرده دیگر نزارید و نه به خاطر کارتون.از کارتون به هیچ وجه راضی نبودیم در قالب اشکال های بسیار زیادی وجود داشت از جمله عدم راستچین شدن قیمت ها و فونت های برخی از قسمت های قالب.قبل از سفارش گفتیم مشکلی بود پشتیبانی می کنید ؟گفتید بله . اما هر دفعه مشکل رو بیان کردیم فرمودید الان سرمون شلوغ تیکت بدید تیکت می دادیدم 1 هفته هیچ پاسخی دریافت نشد خلاصه از خیرش گذشتیم و 15000 تومان دادیم آقای پارسا رضای مدیریت فری اسکریپت مشکلات قالب رو برطرف کردند .
درست هست قالب به طور اختصاصی نبود و از یک سایت خارجی گرفته شده بود اما کار شما اصلا درست نبود یا اقل پای حرفتون وایمستادید والا 30.000 تومان ارزش اینکارارو نداره والا به بنده گیفتید اون هزینه ای که میخواستید برای فروش مجدد بگیرید رو بهتون میدادم چنین کاری نمیکردید .
الان پیش خودتون می گید خب قالب در نت موجود هست هر کس بخواد میتونه بره فارسی سازی کنه و استفاده کنه . بله حرف شما درست هست اما مشکل من این هست که شما تعهد کردید که چنین کاری نکنید شما به وجدان خودتون نگاه کنید .
ولی بنده کسی نیستم که فقط نیمه خالی لیوانو ببینم انصافا از نظر برخورد و ادب خوب بودید اما چه فایده ؟
سلام استاد
خوبید ؟
اول اینکه در قوانین ذکر شده این موضوع :
وهاب آنلاين | شرایط خدمات (http://www.vahabonline.ir/terms/)
۵ – قالب یا پوسته فارسی شده، به شخص دیگری فروخته و یا در اینترنت منتشر نخواهد شد اما اگر درخواستی مبنی بر فارسی سازی قالب یا پوستۀ مشابه ارسال شد، مجددا این کار انجام می گردد و در این میان تعهدی برای ما وجود ندارد.
درباره تعهد این بود ک قالب برای فروش قرار نگیره ن اینکه کسی درخواست فارسی سازی داد بگم نه
اما یه چیز جالب میگم
اینکه تنها کسی که مشتری این قالب شده بود دوستم بود
فامیل نمیگم چون زشته . ولی بینمون مشکلی پیش اومد و قالب رو بهشون ندادم
نکته بعدی اینکه بنده حاضرم حتی روی قرآن دست بزارم قسم بخورم ک این قالب فارسی تا به حال به کسی جز ایشون فروخته نشده
تنها یک نسخه از انگلیسی این قالب فروخته شد
عزیز تنها مشتری که این قالب رو خواست اما نشد بهش بدم دوست خودم بود
خیلی جالبه
انشالله شما هم موفق باشید
در مورد دیر شدن اینکه قالب به صورت سمپل هست و خدمت شما ارائه شد و یک نمونه ارائه شد بقیه رو گفتم خودتون آماده کنید و فکر کنم مسافرت بودم
به هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم
تا به این لحظه این قالب به هیچ احدی نسخه فارسی فروخته نشده و نخواهد شد
و مطمئن باشید اگه قرار باشه دوباره فروش بره کار فارسی سازیش از نو شروع شده و تغییرات زیادی انجام خواهد شد
موفق و سربلند باشید
یا حق
vahab00
November 15th, 2013, 15:56
زیباست موفقق باشید
netmelli
November 15th, 2013, 16:02
بله میشناسید .
درست هست قالب به طور اختصاصی نبود و از یک سایت خارجی گرفته شده بود اما کار شما اصلا درست نبود یا اقل پای حرفتون وایمستادید والا 30.000 تومان ارزش اینکارارو نداره به بنده می گفتید اون هزینه ای که میخواستید برای فروش مجدد بگیرید رو بهتون میدادم چنین کاری نمیکردید .
الان پیش خودتون میگید خب قالب در نت موجود هست هر کس بخواد میتونه بره فارسی سازی کنه و استفاده کنه . بله حرف شما درست هست اما مشکل من این هست که شما تعهد کردید که چنین کاری نکنید شما به وجدان خودتون نگاه کنید .
طبق شناخت بنده از آقا وهاب در این چند سال این چیزی که میگید رو بعید میدونم ازشون
شاید وهاب وقتی یک چیز رو میفروشه مثلا قالب رو برای شخص نصب نکنه و این کارا
بگه خودت درست کن
اما من بعید میدونم این کاری که شما میگید رو انجام داده باشه
چون تو این جند سالی که با هم همکاری هایی داشتیم تنها چیزی که برای وهاب مهم نبوده پول بوده حقیقت
در کل دوستان دیگه هم وهاب رو خوب میشناسند
انشالله که شما هم مشکلتون رفع میشه مهندس جان
vahab00
November 15th, 2013, 16:18
طبق شناخت بنده از آقا وهاب در این چند سال این چیزی که میگید رو بعید میدونم ازشون
شاید وهاب وقتی یک چیز رو میفروشه مثلا قالب رو برای شخص نصب نکنه و این کارا
بگه خودت درست کن
اما من بعید میدونم این کاری که شما میگید رو انجام داده باشه
چون تو این جند سالی که با هم همکاری هایی داشتیم تنها چیزی که برای وهاب مهم نبوده پول بوده حقیقت
در کل دوستان دیگه هم وهاب رو خوب میشناسند
انشالله که شما هم مشکلتون رفع میشه مهندس جان
سلام حسین جان
لطف داری
گفتم بنده حاضرم رو قرآن دست بزارم ک تا به حال این قالب هیچ فروشی نرفته
یک بار یکی از دوستان خودم ک در این بین به ایشون هم خبر دادند بهم گفت قالب رو بهم بده
از اونجایی ک مثل همیشه خیلی زود در دوستی با ایشون جلو رفتم گفتم قالب قیمتش 30 تومنه فارسی سازیش
گفت ن مجانی میخوام
گفتم نمیدم . بعد ایشون اومدند قالب ناحیه کاربریمو ک در اون زمان دسترسی میداد رو برداشتند و گفتند شر میکنند
برای مدتی روی سامانشون نصب کردند اما غافل از اینکه چه خبره . با توجه به کدی ک تو قالب وجود داشت بیش از نیمی از پهنای باند سرورشون سر این قالب رفت
چون دستش به جایی بند نبود خیلی تهدید کرد و... گفتم هرکاری دوست داری بکن
خلاصه بعد از اون ی بنده خدایی هم ازم خواست گفتم قیمتش 30 تومن هست و ایشون نخواستند
اما خدا شاهده اگه میخواستند اینبار در فارسی سازی کلا تغییر ایجاد میکردم و مطمئنا قالب ایشون رو بهشون نمیدادم
اما نکته ای دیگه که اینجاست من کارم همینه
پس دلیل نمیشه من یه قالب رو برای شما فارسی کردم و کس دیگه خواست براش فارسی نکنم .مطمئنا اگه من نکنم یکی دیگه
پس من هیچ جای کارم اشتباه نبوده
باز هم گفتم نمیدونم چطور میشه دلیل آورد اما شاید بهتره بسپریمش به خدا
من هم هرگز این تهمتها رو نخواهم بخشید
به حق همین شب ها خدا خودش جوابتون رو بده
دیگه همین و بس
موفق باشید
یا حق
nimafire
November 15th, 2013, 22:13
قالب های طراحی فارسی و ... شده آقای وهاب بسیار حرفه ای هستند
من دو قالب از ایشان تهیه کرده ام و در زمینه پشتیبانی فنی نیز بسیار دقیق و کامل پاسخ میدهند
این قالب هم زیبا طراحی شده
موفق باشید
alimo203
November 15th, 2013, 23:59
قالب مخصوص whmcs چي داريد
namesis R
November 16th, 2013, 00:48
وهاب جان مثل همیشه گل کاشتی ، انشالله برای تهیه قالب مزاحمت میشم
itsecure
November 16th, 2013, 11:19
ما هم واقعا از ایشان رضایت داریم
تا حالا دوتا قالب دادیم به وردپرس تبدیل کردن
در نهایت سرعت و با پشتیبانی خوب و قیمت منصفانه
vahab00
November 16th, 2013, 11:39
قالب های طراحی فارسی و ... شده آقای وهاب بسیار حرفه ای هستند
من دو قالب از ایشان تهیه کرده ام و در زمینه پشتیبانی فنی نیز بسیار دقیق و کامل پاسخ میدهند
این قالب هم زیبا طراحی شده
موفق باشید
سلام نیما جان
اول اینکه وظیفه بوده
و دوم قابل نداره داداش
مرسی از نظر لطفت
ما هم واقعا از ایشان رضایت داریم
تا حالا دوتا قالب دادیم به وردپرس تبدیل کردن
در نهایت سرعت و با پشتیبانی خوب و قیمت منصفانه
سلام داداش
ممنون از نظر لطفت
وظیفه بوده داداش
وحید جان مثل همیشه گل کاشتی ، انشالله برای تهیه قالب مزاحمت میشم
آخر من به تو یکی یاد بدم وهاب هستم همه مشکلاتم برطرف میشه :دی
ممنون داداشم
مرسی از نظر لطفت
قالب مخصوص whmcs چي داريد
سلام عزیز
همین قالب و سایر قالب های درون سایت برای سیستم whmcs هستند
در خدمتتون هستم
alimo203
November 16th, 2013, 12:22
در واقع نمی خوام که قالب کل سایت را عوض کنم.فقط قسمت پرتال (whmcs)
vahab00
November 16th, 2013, 13:10
در واقع نمی خوام که قالب کل سایت را عوض کنم.فقط قسمت پرتال (whmcs)
بله این قالب ها همشون برای whmcs هستند و میتونید از هر قسمتی ک دلتون خواست استفاده کنید
از این لینک میتونید تمام قالب های whmcs مارا مشاهده کنید
وهاب آنلاين | قالب هاي whmcs (http://www.vahabonline.ir/category/shop/whmcs-themes/)
در خدمتتون هستم