ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس directadmin

parsavps.ir
November 14th, 2013, 19:41
سلام به همه دوستان

بنده به تازگی پنل direct admin رو نصب کردم ولی می خواهم درخواست لایسنس trial کنم !

ایمیل هم ارسال کردم ولی پاسخی دریافت نکردم !

ممنون می شوم راهنماییم کنید !

GateFa
November 14th, 2013, 19:44
نصب کردید؟
اول اینکه دایرکت ادمین، در ابتدای نصب، لایسنس رو میخواد.
و دوم هم اینکه تریال نداره.
پس اگر نصب کردید، یعنی لایسنس داشتید دیگه...!

parsavps.ir
November 14th, 2013, 19:56
نصب کردید؟
اول اینکه دایرکت ادمین، در ابتدای نصب، لایسنس رو میخواد.
و دوم هم اینکه تریال نداره.
پس اگر نصب کردید، یعنی لایسنس داشتید دیگه...!

خیر بار اولم هست که نصب می کنم خیلی به directadmin وارد نیستم لایسنس اولش وارد نمی کردم و در انتهای نصب درخواست لایسنس می کرد !

یکی از دوستان گفت ایمیل ارسال کنم برای درخواست لایسنس تریال که ارسال کردم ولی پاسخی تا الان به من ندادند !

hassan5099
November 14th, 2013, 20:02
خیر بار اولم هست که نصب می کنم خیلی به directadmin وارد نیستم لایسنس اولش وارد نمی کردم و در انتهای نصب درخواست لایسنس می کرد !

یکی از دوستان گفت ایمیل ارسال کنم برای درخواست لایسنس تریال که ارسال کردم ولی پاسخی تا الان به من ندادند !
سلام
موقع نصب دیرکت ادمین اولش از شما cid و lid میخاد

parsavps.ir
November 14th, 2013, 20:03
سلام
موقع نصب دیرکت ادمین اولش از شما cid و lid میخاد

دوست من بنده هم برای همین لایسنس تریال می خواهم چون دفع اول هست روی این ip پنل نصب می کنم !

majidisaloo1
November 14th, 2013, 20:17
تریال نداره تا جایی که بنده اطلاع دارم

hadi_am
November 14th, 2013, 20:20
درود

دوست عزیز لایسنس تریال ارائه میشه توسط دایرکت ادمین ولی نه به همه فقط برای اونایی که درخواست لایسنس لایف تایم دادن این تریال رو برای یک ماه ارائه میکنن...

لازم به ذکره اگه بخواید یه چنین حرکتی انجام بدید دیگه نمیتونید لایسنس دایرکت ادمین با اون ایمیل داشته باشید...

هزینه ی بالایی هم نداره مثل سی پنل که بخواید تریال استفاده کنید...

ماهانه 20-30 هزار تومن هزینشه

با تشکر

هادی امیری

hassan5099
November 14th, 2013, 20:38
دوست من بنده هم برای همین لایسنس تریال می خواهم چون دفع اول هست روی این ip پنل نصب می کنم !
باید لایسنس بگیرید
تریال نداره