توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا آوردن سایت بدون دومین!
irboy
November 13th, 2013, 20:22
سلام
دوستان میخوایم یک سایت رو بر روی دایرکت ادمین بدون دامنه بالا بیاریم یعنی با آی پی (با تایپ آی پی سایت بالا بیاد)
برای اینکار به چه نوع آی پی نیاز داریم؟
مراکز فروش این آی پی ها رو هم در صورت امکان ذکر بفرمایید
Payhost
November 13th, 2013, 20:24
من تجربه ای ندارم ولی فک کنم باید از شرکتی که هاست خریدی بگی ای پی اختصاصی برای هاست بزارن
nginxweb
November 13th, 2013, 20:26
درود بر شما
به آیپی خاصی نیاز نیست اگر سرور مجازی و یا اختصاصی دارید باید ابتدا mod_userdir را در آپاچی فعال نمایید و همینطور php تحت suphp کامپایل نگردد و سپس در فایل virtualhost اکانتی که مایلید با آیپی بالا بیاید ویرایش نمایید
irboy
November 14th, 2013, 00:21
درود بر شما
به آیپی خاصی نیاز نیست اگر سرور مجازی و یا اختصاصی دارید باید ابتدا mod_userdir را در آپاچی فعال نمایید و همینطور php تحت suphp کامپایل نگردد و سپس در فایل virtualhost اکانتی که مایلید با آیپی بالا بیاید ویرایش نمایید
سلام
ازونجایی که سایت های زیادی بر روی این آی پی هست نمیخوام که از آی پی اصلی برای اینکار استفاده کنم و دیتا سنتر هم برای آی پی اضافه علاوه بر مبلغ آی پی هزینه 15 یورویی ماهیانه درخواست کرده
میخوام ببینم میشه از جای دیگه آی پی تهیه کررد برای اینکار؟
اگه بله منبع رو هم بفرمایید لطفا
| KVM - SERVER |
November 14th, 2013, 00:33
میخوام ببینم میشه از جای دیگه آی پی تهیه کررد برای اینکار؟
اینطور هزینش بالاتر میره.
معمولا جاهایی که آی پی اجاره میدند حداقل باید سابنت ۲۴ (شامل ۲۵۶ آی پی) خریداری بفرمایید.
دیتاسنتر هم یک هزینه ای میگیره تا آی پی هاتون رو روی سرور اجاره ای روت کنه.
glxx
November 14th, 2013, 01:16
بعضی سرورها ip/~user سایت را میشه نگاه کرد
irboy
November 14th, 2013, 11:10
ممنون از همه دوستان
پس بهتر اینه که از خود دیتا سنتر تهیه بشه ؟
itjavani
November 14th, 2013, 11:32
ممنون از همه دوستان
پس بهتر اینه که از خود دیتا سنتر تهیه بشه ؟
به هاستینگ تون بگید بهتون یک آی پی اختصاصی بدند :)
irboy
November 14th, 2013, 15:27
به هاستینگ تون بگید بهتون یک آی پی اختصاصی بدند :)
والا سرور اختصاصی هست از هتزنر و برای بیش از 3 آی پی 15 یورو هزینه فلوکسی پک ماهیانه و 8 یورو برای هر آی پی میگیرند