ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره سرور نیمه اختصاصی

eskelet-sokhte
November 12th, 2013, 23:52
سلام.دوستان یه چندتایی سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید:

میشه با سرور نیمه اختصاصی سرور مجازی ارائه داد؟اگه kvm داشته باشیم چطوری باید اینکارو بکنیم
جای رو سراغ دارین که سرور نیمه اختصاصی خوب با قیمت خوب بده(آفر ندید چون مدیرا میان جیزتون میکنن:D)
لینک آموزش نصب ویندوز سرور های 2003-2008 و سنت او اس 5.9 رو میشه بذارین؟!
نزدیک به بیستا سوال توی زحنم بود الان که تاپیکو زدم همش پاک شد!!!یادم اومد اضافه میکنم

موفق و پیروز باشید
یا حق

ULTRAWEB
November 13th, 2013, 00:01
1-اره میشه شدنش ولی بیخود خواهد بود چکاری است حالا!
2-اره شما راهش اینه شریک بگیری با یکی که بهش اعتقاد داری سرور بگیری تقسیم کنین
3- یک جستجوی ساده کن پیدا کن دیگه هلو میره یکهویی با هسته توی گلو ها خفه می شی:):68:
4-باشه ماهم هستیم و جواب میدیم

mahdi66
November 13th, 2013, 00:04
سلام.دوستان یه چندتایی سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید:

میشه با سرور نیمه اختصاصی سرور مجازی ارائه داد؟اگه kvm داشته باشیم چطوری باید اینکارو بکنیم
جای رو سراغ دارین که سرور نیمه اختصاصی خوب با قیمت خوب بده(آفر ندید چون مدیرا میان جیزتون میکنن:D)
لینک آموزش نصب ویندوز سرور های 2003-2008 و سنت او اس 5.9 رو میشه بذارین؟!
نزدیک به بیستا سوال توی زحنم بود الان که تاپیکو زدم همش پاک شد!!!یادم اومد اضافه میکنم

موفق و پیروز باشید
یا حق

بله میشه مثلا رو سرور نیمه اختصاصی سیستم عامل vmware رو نصب کنید و مجازی سازی انجام بدی
البته باید آیپی هم به میزان نیاز تهیه کنید
تو همین انجمن درخواست بدید بهتون زیاد پیشنهاد میشه
آموزش نصب سیستم عامل های مورد نظر تو بخش آموزش همین انجمن هست

eskelet-sokhte
November 13th, 2013, 00:07
سلام.ممنون از دوستان که پاسخ دادن.روی سرور اصلی(سرور اختصاصی شیر شده بین دو کاربر) kvm نصبه.چطوری میشه مجازی سازیش کرد!!!!!!!!!!!
یا سوال دیگه هم پیش اومد.الان که روی سرور kvm نصبه ، میشه سولوس وی ام هم نصب کرد و ریسلر وی پی اس ارائه داد؟
موفق باشید

ULTRAWEB
November 13th, 2013, 00:21
سلام.ممنون از دوستان که پاسخ دادن.روی سرور اصلی(سرور اختصاصی شیر شده بین دو کاربر) kvm نصبه.چطوری میشه مجازی سازیش کرد!!!!!!!!!!!
یا سوال دیگه هم پیش اومد.الان که روی سرور kvm نصبه ، میشه سولوس وی ام هم نصب کرد و ریسلر وی پی اس ارائه داد؟
موفق باشید
سولوس وی ام برای مدیریت هست و اگر کی وی ام نصب کردین بله میشه
اونم نصب کرد دوست عزیز البته لایسنس داره و باید هزینه ماهانه پرداخت کنید

hassan5099
November 13th, 2013, 01:45
موفق باشید
اگه kvm نصبه با خود kvm هم می تونید ریسلر vps بدین