parsvia
November 12th, 2013, 20:16
سلام دوستان
در حال تشکیل یک تیم طراحی و کد نویسی هستیم
نیاز به تعدادی کدنویس و طراح حرفه ای داریم
سفارش های زیادی به صورت پیمانکاری دریافت می کنم و با ۱-۲ شرکت طراحی هم همکاری دارم که بعضی از سفارش هاشون رو انجام میدم
روش کار هم به این صورت هست که مثلا طراح از قبل طی قرار دادی که با ما می بنده برای هر طرح PSD حداقل ۵۰۰۰۰ تومان و حداکثر ۱۰۰۰۰۰ تومان دریافت می کنه که گاهی این مبلغ بیشتر هم میشه برای سفارش های شرکتی
و کدنویس هم به همین شکل مبلغی بین ۵۰۰۰۰ تومان تا ۱۰۰۰۰۰ تومان
این مبلغ رو شما تعیین می کنید و همکاری ما با اون عزیزانی آغاز میشه که کمترین هزینه رو بگیرن و از کیفیت بهتری هم کاراشون برخوردار باشه
چند نمونه کار حرفه ای هم لطفا ارسال کنید
مبلغ مورد نظر ما هم برای کد نویس و طراح psd چیزی بین ۳۰۰۰۰ تومان تا ۱۰۰۰۰۰ هستش
کدنویس حتما باید توانایی تبدیل psd به wordpress رو داشته باشه و به CSS و HTML وارد باشه
در حال تشکیل یک تیم طراحی و کد نویسی هستیم
نیاز به تعدادی کدنویس و طراح حرفه ای داریم
سفارش های زیادی به صورت پیمانکاری دریافت می کنم و با ۱-۲ شرکت طراحی هم همکاری دارم که بعضی از سفارش هاشون رو انجام میدم
روش کار هم به این صورت هست که مثلا طراح از قبل طی قرار دادی که با ما می بنده برای هر طرح PSD حداقل ۵۰۰۰۰ تومان و حداکثر ۱۰۰۰۰۰ تومان دریافت می کنه که گاهی این مبلغ بیشتر هم میشه برای سفارش های شرکتی
و کدنویس هم به همین شکل مبلغی بین ۵۰۰۰۰ تومان تا ۱۰۰۰۰۰ تومان
این مبلغ رو شما تعیین می کنید و همکاری ما با اون عزیزانی آغاز میشه که کمترین هزینه رو بگیرن و از کیفیت بهتری هم کاراشون برخوردار باشه
چند نمونه کار حرفه ای هم لطفا ارسال کنید
مبلغ مورد نظر ما هم برای کد نویس و طراح psd چیزی بین ۳۰۰۰۰ تومان تا ۱۰۰۰۰۰ هستش
کدنویس حتما باید توانایی تبدیل psd به wordpress رو داشته باشه و به CSS و HTML وارد باشه