ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پسورد ادمین در vSphere

amirk
November 12th, 2013, 14:10
سلام
من یک VPS دارم که پسورد اون رو فراموش کردم. بخش پشتیبانی برای من دسترسی باز کرد تا خودم از طریق vSphere پسورد رو عوض کنم.
به من گفتن که باید بدین صورت عمل کنم :

"وقتی وی پی اس روشن شد قبل از راه اندازی ویندوز باید ESC رو بزنید که وارد ایزو تغییر پسورد میشه ، باید پسورد ادمین رو ریست کنید و بعد از وی پی اس رو ریست میدین و بدون زدن هیچ پسوردی وارد میشید و برای ادمین پسوورد میذارید"

من چندین باز این کار رو کردم و قبل از وارد شدن به ویندوز ESC رو می زنم اما عمل نمی کنه و هر بار وارد این قسمت می شه!

16663

لطفا راهنمایی کنید...

MagicVps.Com
November 12th, 2013, 14:52
هر ایزوی ریست کنند پسورد یه روشی داره
ولی در کل همشون به این صورت هست که باید از همون ابتدا براتون تنظیم کرده باشن که بوت بشه از روی سیدی ایزو از توی تنظیمات بایوس
بعد وقتی که بوت شد همون ابتدا میگه اگر بخواهید کنسل بشه یه کلید بزنید در غیر اینصورت به چیز ی دست نمیزنید تا بوت بشه و وارد اون برنامه ریست پسورد بشه بعدشهم که مشخصه

Mr.Te0
November 13th, 2013, 04:33
ازشون بپرسید از کدوم ایزو برای ریست کردن استفاده میکنند تا بهتر راهنمایی شوید..
( البته خود سایت سرویس دهنده به نظر بنده حداقل یک دفعه را موظفه که انجام بده)

d3m0n3y3z
November 14th, 2013, 12:33
درسته، ESXi به خصوص اگه روی یه سرور سریع باشه و اگه شما روی یه لینک با پهنای باند زیاد نباشید این قدر سریع VPS رو start می کنه که شما فرصت زدن ESC برای رفتن به boot menu رو پیدا نمی کنید. بهشون بگید براتون این کار رو بکنن:
روی ماشین مجازی توی کنسول خودشون کلیک راست کنن و Settings رو انتخاب کنن.
به قسمت Advanced برن و در قسمت Boot options گزینه boot to BIOS رو تیک بزنن.
با این کار می تونید برید به BIOS و ماشین مجازیتون رو تنظیم کنید تا از CD بوت بشه.