توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام تمام وقت پست زدن برای سایت دانلود
sunyboy2
November 12th, 2013, 11:59
شرکت ما تصمیم گرفته یک نفر با شرایط زیر بصورت تمام وقت با حقوق ثابت و بصورت مراجعه حضوری به شرکت و کار در داخل شرکت استخدام نمایید
شرایط:
1- تمام وقت و حضور در شرکت
2- ساکن تهران
3- آشنایی با وردپرس
4- توانانیی ترجمه متون انگلیسی از سایتها خارجی و درج ان در سایت ما
واجدین شرایط میتوانند جهت هرگونه سوال و یا هماهنگی برای مراجعه حضوری به شرکت با شماره زیر در تماس باشد(تماس در روزهای کاری شنبه الی چهار شنبه بین ساعات 10 صبح تا 4 بعد از ظهر میسر میباشد.)
۶۶۴۳۱۰۰۰ داخلی ۱۱۳
Dehvand@***********
azarnet
November 12th, 2013, 16:29
سلام
من تمام مواردی که گفتین رو شرایطشو دارم به جز یکی
تهران نیستم
dexin
November 12th, 2013, 19:29
اگه دور کاری هم به شرایظ اضافه شه کارمندای شرکت بنده هم میتونن کمکتون کنند
sunyboy2
November 16th, 2013, 11:21
اگه دور کاری هم به شرایظ اضافه شه کارمندای شرکت بنده هم میتونن کمکتون کنند
والله دور کاری مشکل داریم چون پست زن ها تعهد کاری ندارن و درست کار نمیکنند برای همین تصمیم گرفتیم پست زن حضور فیزیکی داشته باشه تا نظارت بشه کارش رو درست انجام بده
mohama226
November 16th, 2013, 11:59
سلام.
مقدار حقوقی که در نظر گرفتید برای نویسنده ، بصورت تمام وقت ، ماهیانه حدودا چه مبلغی میباشد ؟
November 16th, 2013, 12:49
اگر به صورت اینترنتی باشد بدون مراجعه حضوری من هستم اخه ساکن تهران نیستم
Mr.Te0
November 17th, 2013, 02:13
ریموت ..میتونم همکاری داشته باشم.
gigarayaneh
November 17th, 2013, 09:46
بهتره میگفتی به یک کپی کار حرفه ای نیازمندیم!
آخه هر کسی میاد سایت دانلود میزنه بر میداره مطالب سایتهای دیگه را کپی میکنه توی سایتش مثل آب خوردن! بعد هم میاد از طرف برای کپی کاریهاش کلی پول میگیره اگه هم انصافش خوب باشه متن را یکم عوض میکنه اول و آخرش را به عنوان اینکه خودش نوشته جا میزنه!
mamadcity
November 17th, 2013, 19:01
بنده تمام وقت قادر به انجام همکاری و ترجمه متون به صورت اختصاصی با شما هستم ولی متاسفانه در تهران سکونت ندارم
آیدی یاهو : seif4847
navid2zp
November 17th, 2013, 20:48
والله دور کاری مشکل داریم چون پست زن ها تعهد کاری ندارن و درست کار نمیکنند برای همین تصمیم گرفتیم پست زن حضور فیزیکی داشته باشه تا نظارت بشه کارش رو درست انجام بده
برای رفع این مشکلات باید یک نفر رو به عنوان مدیر نویسنده استخدام کنید و ایشون هم پیگیر باشند . همچنین با تعیین جریمه که توسط ایشون تعیید میشه میتونید نویسنده ها رو مجبور کنید تا درست کار کنن .
همین شخص میتونه تعداد پستارو به تعدادی بالا ببره که حداقل 15 روز هم سایت بدون نیاز به نویسنده بتونه آپدیت بمونه .
از این که میگم حتما شخص دیگری باشه این هست که تمام وقتش رو برای این کار بزاره چون برسی کیفیت پست ها ، مدیریتشون ، زمانبندی ارسالات ، مدیریت بر روی کار نویسنده ها و ... به شدت وقتگیر و سخت هست که هر کسی قادر به انجامش نیست .
بهتره میگفتی به یک کپی کار حرفه ای نیازمندیم!
آخه هر کسی میاد سایت دانلود میزنه بر میداره مطالب سایتهای دیگه را کپی میکنه توی سایتش مثل آب خوردن! بعد هم میاد از طرف برای کپی کاریهاش کلی پول میگیره اگه هم انصافش خوب باشه متن را یکم عوض میکنه اول و آخرش را به عنوان اینکه خودش نوشته جا میزنه!
شما پس تا حالا دنبال نویسنده خوب نبودی .
البته معلومه کسی که برای یک پست اختصاصی حاظر نیست بیش از 1500 تا 2000 تومن بپردازه چیزی بهتر از یک کپی پیست حرفه ای گیرش نمیاد .
برخی از دوستان فکر می کنند نویسنده ها برای تفریح پست میدند و قیمت هایی رو میدند که خودشون 1% حاظر به انجام اون کار با اون قیمت نیستند .
شما مبلغ درست رو تعیین کنید اگر نویسنده خوب گیرتون نیومد پس 100% شما قیمت درست رو تعیین نکردید :)
( البته انتخاب نویسنده هم مهمه (
sunyboy2
November 20th, 2013, 11:12
سلام.
مقدار حقوقی که در نظر گرفتید برای نویسنده ، بصورت تمام وقت ، ماهیانه حدودا چه مبلغی میباشد ؟
ابتدا حقوق اداره کار ولی کم کم با توجه به توانایی و سرعت عمل و کیفیت افزایش پیدا خواهد کرد شرکت ما یک شرکت معتبر و شناخته شده است.!! تمایل داشتین پیغام خصوصی بدین براتون ادرس رو میل کنم برای مصاحبه