ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت در مورد طراحی وب سایت

JATHIYA
November 10th, 2013, 12:22
با سلام
امام علی (ع) : هیچ پشتیبانی همچون مشاوره نیست. نهج البلاغه ، الحیاة جلد ۱ صفحه ۳۱۵

دوستان یک گروه اینترنتی در زمینه طراحی وب سایت هستیم و و اکثر دوستان به صورت رسمی با ما کار نمیکنند که حقوق ماهانه داشته باشند هر وقت کاری باشه بهشون داده میشود

به نظر شما از نظر حقوق این افراد باید چجوری عمل کنیم چجوری باید به طراح گرافیک چقدر هزینه بدهیم و به کد نویس چقدر؟

دوستان ممنون میشوم هر اطلاعاتی دارید که در کار موفقمون میکنه نصیحت و هرچیزی دیگه ای بهمون اعلام کنید از طریق همین تاپیک تا دوستان دیگه هم از راهنمایی ها بهرمنده شوند

ali0000
November 10th, 2013, 12:32
با سلام
بیشتر همکاران و دوستانی که میشناسم بصورت پروژه ای کار میکنن ، ندیدم تا بحال که کسی حقوق ثابت بگیره و همیشه کار طراحی انجام بده و راضی باشه !
کلاً طراحان و برنامه نویسان حرفه ای ( در ایران ) تمایلی به کار تیمی ندارن
اما در پاسخ سوال شما : اولاً سیاست کاری در مورد پرداخت حقوق بهتره بر اساس نوع و میزان فعالیت در نظر گرفته بشه ، بعبارتی پورسانتی یعنی یه حداقل حقوق مثلاً وزارت کاری برای قرار داد و پرداخت حقوق ماهانه در نظر بگیرید و اعلام کنید در هر سفارش که به نتیجه مطلوبی برسه بطور مثال 20% از سود خالص بصورت اضافه حقوق پرداخت میشه و...

downloaddl
November 10th, 2013, 12:43
اگه شما پروژه رو بهشون میدن یعنی پروژه به شما داده میشه و شما هم
به اون ها میدید
نصف هزینه ش رو باید بهشون پرداخت کنید یا نصف بیشتر هزینه

اگر هم کارمند دارید
یک حقوق ثابت در نظر بگیرید
از هر پروژه که بهشون میدید یک سودی بهشون بدید یا مثلا ساعتی باهاشون حساب کنید

JATHIYA
November 10th, 2013, 14:06
خوب بر اساس ساعت به نظر شما مثلا یک طراح گرافیک یک سایت و کد نویسی چند ساعت طول میکشه به طور مجزا؟

با سلام
اما در پاسخ سوال شما : اولاً سیاست کاری در مورد پرداخت حقوق بهتره بر اساس نوع و میزان فعالیت در نظر گرفته بشه ، بعبارتی پورسانتی یعنی یه حداقل حقوق مثلاً وزارت کاری برای قرار داد و پرداخت حقوق ماهانه در نظر بگیرید و اعلام کنید در هر سفارش که به نتیجه مطلوبی برسه بطور مثال 20% از سود خالص بصورت اضافه حقوق پرداخت میشه و...

خوب این 20% اضافه حقوق اون حقوق اصلی چجوری؟

downloaddl
November 10th, 2013, 14:27
بستگی به پروژه داره

yastheme
November 10th, 2013, 14:28
90% برنامه نویس و 5% گرافیست بقیش هم دوستانی که زحمت کشیدند به خصوص خانواده آقای رجبی

JATHIYA
November 10th, 2013, 16:13
والا من هیچی نفهمیدم باید چیکار کنم

downloaddl
November 11th, 2013, 01:31
90% برنامه نویس و 5% گرافیست بقیش هم دوستانی که زحمت کشیدند به خصوص خانواده آقای رجبی

من این پست شما رو درک نمی کنم یعنی چی

downloaddl
November 11th, 2013, 01:33

به این صورت که شما کارمند من هستید
و من در ماه در شرکتم 100 تا پروژه دارم
من به شما در ماه 10 پروژه میدم و با حقوق ثابت 700 هزار تومان
حالا بعضی وقتا کارمند تو شرایط مالیه بدی قرار میگیره یا این که شما وقت کم میاری برای تحویل پروژه
میای به کارمند a میگی 10 تا پروژه اضافه تر برای این ماه به شما میدم حقوق 1.300
گرفتین الان چی شد ؟:دی

lived
November 11th, 2013, 10:07

من خودم به همین روال دارم با چند نفر کار میکنم
کارها بستگی به مبلغی که از مشتری میگیرم به اونها مبلغی رو اختصاص میدم که هم اونها راضی باشن و هم من
و درصد خاصی رو تعیین نکردیم و بستگی به سختی کار از مشتری هزینه میگیریم و با اونها هم به اون روش کار میکنم.