سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
وب سایت موبایل یاب با هدف توسعه بخش مرکز دانلود خود نیاز به 5 نویسنده حرفه ای جهت قرار دادن مطلب در زمینه اخبار ، بازی و نرم افزاری های اندرویدی دارد
ویژگی پستهای مد نظر و نحوه همکاری
1- در بخش دانلود محتوای توضیحات می تونه کپی پیست باشه ولی با اعمال اندک تغییرات و رعایت نکات مربوط به سئو
2- نگارش درست و دقیق لازمه اصلی مطالب ارسال می باشد
3-در مورد منبع بروز ، آدرس منابع مطلب و نرم افزار بروز ارائه خواهد شد
4-وی وی اس جهت دانلود و آپلود فایل ها در اختیار نویسندگان قرار می گیرد
5- حداقل میزان پست ارسالی میانگین برای هر کاربر روزانه 3 مطلب (هفته ای 20 مطلب ) و در تعداد حداکثر محدودیی در تعداد ارسال مطلب نیست
6-برای پستهای دانلود مبلغ 500 تومان ، اخبار و ترجمه کوتاه 1000 تومان و برای موارد نقد و بررسی مبلغ 1500 تومان در ازای هر مطلب در نظر گرفته شده است
7- دوستانی که همکاری مستمر در بازه زمان طولانی مدت داشته باشند در سایر عرصه هایی که توانمندی قابل به ارائه داشته باشند نیز جذب شرکت خواهند شد
8-سیستم مدیریت محتوا اختصاصی و کار با آن بسیار ساده می باشد
افرادی که سابقه فعالیتی دارند و یا با توجه به نمونه مطالب موجود در سایت فکر می کنند توانمندی ، عملکرد مناسب و مشابه این بخش رو دارند
رزومه خودشونو ارسال کنند و در صورتی که تا کنون سابقه فعالیت نداشتند یک نمونه مطلب متناسب با محتوای مد نظر به همراه شماره تماس برای ما ارسال کنند
تا باهاشون تماس گرفته بشه
downloaddl
November 10th, 2013, 09:43
در روز چند پست دانلود نیاز دارید؟!
فایل هاش رو هم میدین یا با ما ؟!
mass123
November 10th, 2013, 09:53
من میتونم اگر خاستین در خدمتم khodimorteza.kane
yastheme
November 10th, 2013, 10:03
البته می تونید روبات بنویسید و یک سری از کلمات دلخواه مثل عنوان سایت و .... رو توی متن تغییر بدین و حتی عکس ها هم از سرور شما لود بشه!
سایت PHP تیک روبات های خرفه ای برای شما آماده می کنه
PHP تیــــــک - طراحی وب, آموزش و پروژه (http://phptik.com/)
piscol4g
November 10th, 2013, 10:09
در روز چند پست دانلود نیاز دارید؟!
فایل هاش رو هم میدین یا با ما ؟!
بند 3و4و5 را یکبار دیگر مطالعه بفرمائید
piscol4g
November 10th, 2013, 10:11
من میتونم اگر خاستین در خدمتم khodimorteza.kane
توضیح پایانی پست اول
افرادی که سابقه فعالیتی دارند و یا با توجه به نمونه مطالب موجود در سایت فکر می کنند توانمندی ، عملکرد مناسب و مشابه این بخش رو دارند
رزومه خودشونو ارسال کنند و در صورتی که تا کنون سابقه فعالیت نداشتند یک نمونه مطلب متناسب با محتوای مد نظر به همراه شماره تماس برای ما ارسال کنند
piscol4g
November 10th, 2013, 10:14
البته می تونید روبات بنویسید و یک سری از کلمات دلخواه مثل عنوان سایت و .... رو توی متن تغییر بدین و حتی عکس ها هم از سرور شما لود بشه!
سایت PHP تیک روبات های خرفه ای برای شما آماده می کنه
PHP تیــــــک - طراحی وب, آموزش و پروژه (http://phptik.com/)
هدف پر کردن سایت نیست;)
downloaddl
November 10th, 2013, 11:48
روزی 5 پست
وی پی اس هم از خودم
در صورت نیاز فایل هم از من
روزی تا 10 پست می تونم بزارم
در صورتی که نیاز داشتید با من در یاهو در تماس باشید یا از پ خ
در روز در چند تا سایت فیلم و سریاله دیگه هم فعالیت داارم
yastheme
November 10th, 2013, 11:56
هدف پر کردن سایت نیست;)
خوب از یه سری سات خاص و مطالب و دسته بندی خاص استفاده میشه, کاملا منظم , فرقی با کپی نداره,
Payhost
November 10th, 2013, 12:16
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
وب سایت موبایل یاب با هدف توسعه بخش مرکز دانلود خود نیاز به 5 نویسنده حرفه ای جهت قرار دادن مطلب در زمینه اخبار ، بازی و نرم افزاری های اندرویدی دارد
ویژگی پستهای مد نظر و نحوه همکاری
1- در بخش دانلود محتوای توضیحات می تونه کپی پیست باشه ولی با اعمال اندک تغییرات و رعایت نکات مربوط به سئو
2- نگارش درست و دقیق لازمه اصلی مطالب ارسال می باشد
3-در مورد منبع بروز ، آدرس منابع مطلب و نرم افزار بروز ارائه خواهد شد
4-وی وی اس جهت دانلود و آپلود فایل ها در اختیار نویسندگان قرار می گیرد
5- حداقل میزان پست ارسالی میانگین برای هر کاربر روزانه 3 مطلب (هفته ای 20 مطلب ) و در تعداد حداکثر محدودیی در تعداد ارسال مطلب نیست
6-برای پستهای دانلود مبلغ 500 تومان ، اخبار و ترجمه کوتاه 1000 تومان و برای موارد نقد و بررسی مبلغ 1500 تومان در ازای هر مطلب در نظر گرفته شده است
7- دوستانی که همکاری مستمر در بازه زمان طولانی مدت داشته باشند در سایر عرصه هایی که توانمندی قابل به ارائه داشته باشند نیز جذب شرکت خواهند شد
8-سیستم مدیریت محتوا اختصاصی و کار با آن بسیار ساده می باشد
تا باهاشون تماس گرفته بشه
بنده هستم اینم نمونه کار
darhamestan.ir
ای دی یاهو farda_tarah
piscol4g
November 10th, 2013, 15:15
دوستانی که پی ام میدن باید آشنایی با اندورید و گوشی اندرویدی داشته باشند
دوستانی که با این سیستم عامل کاملا عریبه اند پی ام ندهید لطفا چون نتیجه ای جز اتلاف وقت برای هر دو طرف نخواهد داشت
HRE2012
November 10th, 2013, 18:29
پ.خ شد
loox2music
November 10th, 2013, 18:53
در خدمتم
piscol4g
November 13th, 2013, 00:22
3 نویسنده انتخاب شده است به 2 نویسده دیگر نیازمندیم
mamadcity
November 16th, 2013, 03:34
3 نویسنده انتخاب شده است به 2 نویسده دیگر نیازمندیم
بنده در خدمتم آیدی یاهو seif4847
Mr.Te0
November 16th, 2013, 05:01
شرایط رو پ.خ کنید.
mamadcity
November 16th, 2013, 22:02
با سلام بنده به صورت کامل و با ترجمه اختصاصی مطالب در خدمتم لطفا شرایط کاری را برام ارسال کنید
یاهو : seif4847
mohama226
November 16th, 2013, 22:19
سلام . منم هستم ، تجربه فعالیت در بسیاری از وبسایت ها ی خبری ، تفریحی و... را دارم. درصورتیکه تمایل داشتید اطلاع دهید.تشکر