ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شمارش تعداد دانلودها در DirectAdmin

omid_r
November 8th, 2013, 12:50
با سلام
من یک هاست دانلود با کنترل پنل DirectAdmin گرفتم ...
میخوام با نرم افزار FileZilla ،فایل هام رو توی هاست آپلود کنم.
میخوام امکانی رو روی DirectAdmin فعّال کنم که تعداد دفعات دانلود هر فایل رو در جلوی همون فایل بزنه ...
و همچنین اگر امکانش باشه تاریخ آخرین دانلود رو هم بزنه. (که البته این مورد زیاد مهم نیست.)
چند نفری گفتند که این امکان رو میشه روی همه مدل از هاست‏ها ایجاد کنم ؛ولی به سرویس دهنده‏ام که گفتم ،گفت این کار میسر نیست مگر اینه به اسکریپت وصل کنید ...
نظر شما چیه ؟ روی هاست DirectAdmin میشه همچین امکانی رو فعّال کرد ؟
در غیر اینصورت ،یک اسکریپت بهم معرفی کنید که این امکانات رو داشته باشه و همچنین بشه براش تعریف کرد که اگر آدرس سایت دانلود (dl.site .ir) رو بزنن دایرکت کنه روی آدرس اصلی سایتم. (site .ir)
(که البته این کار دایرکت کردن رو میخواستم با گذاشتن یک کد در فایل Index.htm انجام بدم ولی اگر نیاز باشه یک اسکریپت نصب کنم ،دیگه فکر نکنم این کار میسّر باشه ؛در نتیجه این امکان رو در اسکریپت داشته باشه خیلی خوبه.)

ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکّر

abolfazl201358
November 8th, 2013, 13:12
خود پنل این امکان رو نداره باید اسکریپت چیزی نصب کنید برای اینکار .../.

omid_r
November 8th, 2013, 14:20
خود پنل این امکان رو نداره باید اسکریپت چیزی نصب کنید برای اینکار .../.
پس یک اسکریپت یا هر چیزی که میدونید با همین امکانات ،لطفاً بگید ...
با تشکّر

SniTomb
November 8th, 2013, 14:30
درود

باید یک اسکریپت برای صفحه دانلود تهیه کنید

در صورت تمایل با بنده در تماس باشید میتوینم زیر ساخت اسکریپت مورد نیاز رو برنامه ریزی کنم

موفق باشید

omid_r
November 8th, 2013, 16:15
دوستان !
اگر کسی روش یا اسکریپتی رو سراغ داره لطفاً اعلام کنه ...
با تشکّر