PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا لینک دانلود باید نوفالو شود؟

faraaz system
November 8th, 2013, 10:17
سلام دوستان ما از هاست آ رکورد گرفتیم به سرور دانلود و کاربرها وقتی میخوان دانلود کنن ما لینک ها را فالو قرار می دهیم
آیا درستش همینه یا باید لینک های دانلود را نوفالو کنیم ؟
با تشکر فراوان

FREETOOLS
November 8th, 2013, 11:20
سلام دوستان ما از هاست آ رکورد گرفتیم به سرور دانلود و کاربرها وقتی میخوان دانلود کنن ما لینک ها را فالو قرار می دهیم
آیا درستش همینه یا باید لینک های دانلود را نوفالو کنیم ؟
با تشکر فراوان
اگه صرفا برای دانلود هست مهم نیست این قضیه
اما نوفالو کنید بهتره. حداقل تو موتور های جستجو لینک مستقیم بعضی فایلاتون نمیاد

faraaz system
November 8th, 2013, 12:04
ممنون دوست من
یه سوال دیگه
از rssgrafitti برای انتشار خودکار مطالب به فیس بوک استفاده می کنیم مطالب خودکار ارسال میشه ولی عکس همراهشون نیست چرا؟ تمام مد های استاندارد کامپکت و...امتحان
کردیم ولی بازم عکس ارسال نمیشه میدونید چرا ؟

ToooPDL
November 8th, 2013, 13:03
اگه صرفا برای دانلود هست مهم نیست این قضیه
اما نوفالو کنید بهتره. حداقل تو موتور های جستجو لینک مستقیم بعضی فایلاتون نمیاد

لطفا مطالعه بیشتری داشته باش شما . تا فرق بین ( follow - nofollow ) و ( index - noindex ) رو متوجه بشید

faraaz system
November 8th, 2013, 16:27
لطفا مطالعه بیشتری داشته باش شما . تا فرق بین ( follow - nofollow ) و ( index - noindex ) رو متوجه بشید
قبلا کاملا مطالعه کردم در این زمینه اما در مورد لینک های دانلود چیزی ننوشته ..لطفا اگر منبع آموزشی سراغ دارید ارائه دهید

کامران غلامی
November 8th, 2013, 17:23
نمیتونم از سرورم دانلود کنم.مشکلم از کجاست.روی سرورم ومپ سر.ر نصب کردم وفایلام را ریختم توش.ومپ سرورم سبز هست.ولی فایلام دانلود نمیشه.