توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب نشدن whmcs
mehdimmz
November 7th, 2013, 15:11
سلام خدمت تمامی دوستان ببخشید من یک سوال داشتم من whmcs رو نصب می کنم و میزنم رو نصب اطلاعات رو درست وارد میکنم و موقع ساختن دیتابس ها 0.01مگ ایمپورت میکنه و سپس رو install.php?step=4 گیر میکنه ولی اگر دستی skip کنم یعنی ببرم رو 5 بعدش چندین اررور میده میگه دیتابس وجود ندارد و روی صفحه اصلی هم می نویسه Down for Maintenance (Err 2)
An upgrade is currently in progress... Please come back soon...
کسی هست کمک کنه ممنون میشم :(((:x
vahab00
November 7th, 2013, 16:53
ی نسخه دیگه رو نصب کن
یا همون نسخه رو ازچای دیگه دانلود کن و نصب کن
omidppm
November 7th, 2013, 17:06
این بخاطر اینه که از دیتابیس بکاپ برنداشتی و به احتمال زیاد اسم پوشه ادمین رو عوض کردی ویادت برگردونی به حالت دیفالت در کل اینطوری بگم وقتی میخوای اپگرید کنی باید همه فایل های whmcs قدیمی تو یه جا باشن بعد از اینکه فایلهای جدید رو ریختی و از دیتابیس از قبل باید بکاپ برداری خیلی راحت اپگرید میشه و بعد از اپگرید میتونی
تنظیمات امنیتی رو انجام بدی.
mehdimmz
November 7th, 2013, 19:15
ببخشید مکیشه توضیح بدهید چی کار کنم :((((( به روت همچی دسترسی دارم:61:
mehdimmz
November 7th, 2013, 19:28
حدود 12 بار و 4 نسخه با نال های مختلف تست شد
da6276
November 7th, 2013, 20:58
این بخاطر اینه که از دیتابیس بکاپ برنداشتی و به احتمال زیاد اسم پوشه ادمین رو عوض کردی ویادت برگردونی به حالت دیفالت در کل اینطوری بگم وقتی میخوای اپگرید کنی باید همه فایل های whmcs قدیمی تو یه جا باشن بعد از اینکه فایلهای جدید رو ریختی و از دیتابیس از قبل باید بکاپ برداری خیلی راحت اپگرید میشه و بعد از اپگرید میتونی
تنظیمات امنیتی رو انجام بدی.
میگه موقع نصب این ارور رو میگیره ، اصلا نمیخوان بکاپ ایمپورت کنن که!
این ارور بخاطر اینه که دیتابیس کامل ایمپورت نمیشه ، باید چک بشه اینجوری نمیشه نظر داد
تمایل داشتید مشخصات رو پ خ کنید براتون تست کنم