ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از کپی لینک دانلود مستقیم

ramtin895
November 7th, 2013, 13:23
سلام ! من یه هاست دانلود دارم میخواستم بدونم میتونم کاری کنم که اگه کسی لینک های مستقیم من رو کپی کرد تو سایتش بازدید کننده سایتش که روی لینک کلیک کرد بیاد توصفحه سایت من ؟
یادمهیه سایت فارسی بود که لینک های دانلود تو سایت خودش مستقیم بود ولی کپی که میکردم تو وبلاگم وارد همون سایت میشد دوباره ! متاسفانه آدرسش رئ یادم نمیاد !
اگه کسی تونست راهنمایی کنه یا هر راه حل دیگه ای برای این مشکلم داشت لطف کنه بگه ! یک دیا ممنون

reza*
November 7th, 2013, 13:33
سلام ! من یه هاست دانلود دارم میخواستم بدونم میتونم کاری کنم که اگه کسی لینک های مستقیم من رو کپی کرد تو سایتش بازدید کننده سایتش که روی لینک کلیک کرد بیاد توصفحه سایت من ؟
یادمهیه سایت فارسی بود که لینک های دانلود تو سایت خودش مستقیم بود ولی کپی که میکردم تو وبلاگم وارد همون سایت میشد دوباره ! متاسفانه آدرسش رئ یادم نمیاد !
اگه کسی تونست راهنمایی کنه یا هر راه حل دیگه ای برای این مشکلم داشت لطف کنه بگه ! یک دیا ممنون

کنترل پنل چیه ؟ فکر کنم آسان دانلود هم به همین شکله .
تو سی پنل با hot link protect میشه این کارو انجام داد .

mahdiazarnia
November 7th, 2013, 17:36
.htacces برای اینکار نیاز دارید ، انگلیسی سرچ کنید ، پیدا می کنید کدش رو

mahdiazarnia
November 7th, 2013, 17:45
اینم کدش

RewriteEngine onRewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?yourdomain.com [NC]
RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif|zip|rar|pdf)$ - [NC,F,L]

ramtin895
November 15th, 2013, 02:58
سلام ! دمتون گرم ببخشید انقدر ایام محرم سرم گرم بود که دیر اومدم ! راستش اصلا فکر نمیکردم کسی بتونه کمکم کنه !‌پنلم سی پنل هست این کد رو باید کجا وارد کنم؟

ramtin895
November 18th, 2013, 16:57
کسی نیست طریقه استفاده رو تو سی پنل بگه؟ ممنونم