توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش انتقال اطلاعات بین دو سرور توسط ftp
S.Y.B
November 7th, 2013, 01:29
سلام..وقت بخیر
دوستان بنده 2 عدد سرور اختصاصی دارم...روی سرور شماره 1 اطلاعاتی دارم که باید منتقل بشه به سرور شماره 2.
میخواستم انتقال اطلاعات بین 2 سرور انجام بدم توسط filezila یا cuteftp.
دوستان عزیز کسی هست که راهنمایی کنه بنده چه کار باید کنم؟
downloaddl
November 7th, 2013, 02:06
سلام
از یاهو با من تماس بگیرید به شما آموزش این کار رو میدم
da6276
November 7th, 2013, 02:12
روی سرور اولی filezilla server نصب کن
روی سرور دومی filezilla client
سپس فایوال هر دو وی پی اس رو خاموش کن و هردو رو ری استارت کن
بالا که اومد روی filezilla server یوزر ایجاد کن و روی سرور دوم با filezilla client بهش وصل شو
viasky
November 7th, 2013, 02:23
بنده می دونم توی فکر شما چی مگذره
یک برنامه باز بشه
مشخصات دو سرور و بگیره و براتون باز کنه و شما راحت Copy و Paste کنید داخل سرور جدید اطلاعات مورد نیاز خودتون و....
اما متاسفانه این امکان که وجود نداره
همینطور که دوستان فرمودن یکی باید کلاینت بشه و دیگری سرور
تفاوتی هم نمیکنه کدام کلایت باشه و کدام سرور - عمل به صورت دانلود و آپلود انجام میشه
موفق باشید
reza21biologist
November 7th, 2013, 08:51
سلام
اگر روی سرور iis نصب باشه می تونید فایل ها رو به داخل پوشه www انتقال بدید و سپس توسط اینترنت دانلود منیجر دانلود کنید.
البته راهی که دوستان فرمودن راحت تره
takpar7
November 7th, 2013, 19:39
خیلی راحت میتونید با فشرده کردن فایل هالی سرور اول
و با زدن کد wget تو سرور دوم تو یوزری که میخواین فایل هارو با بیشترین سرعت ممکن انتقال بدین
برا مثال میگم تو سرور دوم
cd /home
cd usere morede nazar
cd public_html
wget http://adrese file zip dar servere aval
da6276
November 7th, 2013, 19:41
خیلی راحت میتونید با فشرده کردن فایل هالی سرور اول
و با زدن کد wget تو سرور دوم تو یوزری که میخواین فایل هارو با بیشترین سرعت ممکن انتقال بدین
برا مثال میگم تو سرور دوم
cd /home
cd usere morede nazar
cd public_html
wget http://adrese file zip dar servere aval
البته این روش روی لینوکس جواب میده
viasky
November 7th, 2013, 19:48
البته این روش روی لینوکس جواب میده
اگر حجم اطلاعات مثلا 700 گیگ بود چی؟
این روش در همه حالت منطقی نیست
da6276
November 7th, 2013, 19:50
بله منطقی نیست و اون دوستمون اشاره کردن
بهترین راه همون ftp هست
takpar7
November 7th, 2013, 19:50
بله رو لینوکسه
برا من مفید بود 200 گیگ اطلاعات تو یکو خرده ای سایعت منتقل شد سرعتش خیلی خیلی بیشتر از ftp هستش!
من خودم قبلش به یکی دیگه داده بودم منتقل کنه 24 ساعت شده بود هنوز بهم میگفت سرعت انتقال پایینه صبر کنید
رفتم تو لینوکس دستورات بالارو اجرا کردم یکو خرده ای ساعت همه اطلاعات منتقل شدن
da6276
November 7th, 2013, 19:56
بله رو لینوکسه
برا من مفید بود 200 گیگ اطلاعات تو یکو خرده ای سایعت منتقل شد سرعتش خیلی خیلی بیشتر از ftp هستش!
من خودم قبلش به یکی دیگه داده بودم منتقل کنه 24 ساعت شده بود هنوز بهم میگفت سرعت انتقال پایینه صبر کنید
رفتم تو لینوکس دستورات بالارو اجرا کردم یکو خرده ای ساعت همه اطلاعات منتقل شدن
یدونه یدونه فایل ها رو منتقل کردید ؟؟
takpar7
November 7th, 2013, 19:58
یدونه یدونه فایل ها رو منتقل کردید ؟؟
چون سایت ها سایت های خودم بودن و مصرف زیادی دارن 5-6 تا اکانت بیشتر نبود بله یکی یکی منتقل کردم
همشون هم برا بار اول و کاملا سالم منتقل شدن با سرعت 15-20 مگ بر ثانیه
da6276
November 7th, 2013, 20:01
چون سایت ها سایت های خودم بودن و مصرف زیادی دارن 5-6 تا اکانت بیشتر نبود بله یکی یکی منتقل کردم
همشون هم برا بار اول و کاملا سالم منتقل شدن با سرعت 15-20 مگ بر ثانیه
امکان نداره شما بتونی 200 گیگ دیتا پراکنده رو توی 1 ساعت انتقال بدی ! مگرا اینکه قبلا همه دیتا رو فشرده کردی باشی و یک فایل زیپ کرده باشی که با این سرعت بشه انتقال داد ! زیپ کردن 200 گیگ دیتا هم بسته به قدرت سرور حداقل 1 الی چند ساعت طول خواهد کشید
takpar7
November 7th, 2013, 20:06
امکان نداره شما بتونی 200 گیگ دیتا پراکنده رو توی 1 ساعت انتقال بدی ! مگرا اینکه قبلا همه دیتا رو فشرده کردی باشی و یک فایل زیپ کرده باشی که با این سرعت بشه انتقال داد ! زیپ کردن 200 گیگ دیتا هم بسته به قدرت سرور حداقل 1 الی چند ساعت طول خواهد کشید
فقط انتقالش منظورم بود البته
مثلا یکی از اکانت ها 60گیگ بود
فشرده شدنش نزدیک 10 دقیقه شد(البته هارد ssd بود نمیدونم به اون مربوط میشه یا نه)
انتقالش هم نزدیک 50 دقیقه
چرا نشه بستگی به قدرت سرور داره
اگه سرعت دانلود به جای 20 چهل بود تو نصف این زمان منتقل میشد
da6276
November 7th, 2013, 20:15
فقط انتقالش منظورم بود البته
مثلا یکی از اکانت ها 60گیگ بود
فشرده شدنش نزدیک 10 دقیقه شد(البته هارد ssd بود نمیدونم به اون مربوط میشه یا نه)
انتقالش هم نزدیک 50 دقیقه
چرا نشه بستگی به قدرت سرور داره
اگه سرعت دانلود به جای 20 چهل بود تو نصف این زمان منتقل میشد
60 گیگ دیتا روی ssd هم توی 10 دقیقه فشرده نمیشه ! فشرده سازی به قدرت سی پی یو بستگی داره و الان بنده یک سرور دارم 6 گیگاهرتز سی پی یو داره و 20 گیگ رو واسه امتحان زدم نیم ساعت طول کشید تا انجام شد
200 گیگ دیتا روی ssd و همچنین 150 گیگ واسه فشردش حجم میگیره ، عجب سرور آسی داشتید که 350 گیگ ssd داشته ، چون من الان سرورام ssd هم داره ولی بیشتر از 20 گیگ نمیتونم بدم به یوزر !
takpar7
November 7th, 2013, 20:20
60 گیگ دیتا روی ssd هم توی 10 دقیقه فشرده نمیشه ! فشرده سازی به قدرت سی پی یو بستگی داره و الان بنده یک سرور دارم 6 گیگاهرتز سی پی یو داره و 20 گیگ رو واسه امتحان زدم نیم ساعت طول کشید تا انجام شد
200 گیگ دیتا روی ssd و همچنین 150 گیگ واسه فشردش حجم میگیره ، عجب سرور آسی داشتید که 350 گیگ ssd داشته ، چون من الان سرورام ssd هم داره ولی بیشتر از 20 گیگ نمیتونم بدم به یوزر !
1-هدف راهنمایی دوستانی بوده که شاید این پست رو دیدن و به دردشون خورد نه بحث بیخود
2- سرور ex40 ssd هتزنر دو تا 240 داره منم گفتم سایت های خودم بود یوزر نبود که بگم یوزر فلان 60 گیگ نمیشه!!!
در ثانی اول یک بخشی رو فشرده میکردم انتقال میدادم بعد کل یوزرو حذف میکردم تا فضا باز بشه برا بقیه
دقیقا نزدیک 10-15 دقیقه فشرده شدن 60 گیگ طول کشید حالا شما باور نکن باور کنی هم سودی نداره برام
یا علی
S.Y.B
November 7th, 2013, 20:31
بنده روی لینوکس میخوام انجام بدم ...
حجم اطلاعات بنده 6.5 ترابایت هست..
da6276
November 7th, 2013, 20:36
1-هدف راهنمایی دوستانی بوده که شاید این پست رو دیدن و به دردشون خورد نه بحث بیخود
2- سرور ex40 ssd هتزنر دو تا 240 داره منم گفتم سایت های خودم بود یوزر نبود که بگم یوزر فلان 60 گیگ نمیشه!!!
در ثانی اول یک بخشی رو فشرده میکردم انتقال میدادم بعد کل یوزرو حذف میکردم تا فضا باز بشه برا بقیه
دقیقا نزدیک 10-15 دقیقه فشرده شدن 60 گیگ طول کشید حالا شما باور نکن باور کنی هم سودی نداره برام
یا علی
نه دوست عزیز منظورم این نبود که الکی میگی ، گفتم که سرورت آس بوده که اینقد هارد ssd داشتی ، همون بوده که کل قدرت سی پی یو رو در اختیار داشتی که اینقد سریع فشرده شده و کل پورتم داشتی که سریع انتقال داده شده
منظور منم این بود که این روش در حالت کلی منظقی نیست و برای دیتای پراکنده خیلی زمانبر هست و اکثرا هم وی پی اس دارن و قدرتش محدود هست ، اگه از بنده ناراحت شدید ازتون عذر میخوام:53:
da6276
November 7th, 2013, 20:39
بنده روی لینوکس میخوام انجام بدم ...
حجم اطلاعات بنده 6.5 ترابایت هست..
با winscp هم میتونید روی سرور جدید انتقال بدید